|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
23.8.2018 11:05:09   
Tara9
Sofie ima prav, za naslednje leto so še nerealne ponudbe, ker se za letos novembra in decembra še najde ugodneje. Je pa treba na bookingu ko izbereaš datum in ti vrže astronomsko ceno, kliknit na prikaz sob in potem spodaj ceneje variante pridejo. Sem našla za 500 eur, tako kot Sofie pravi. Mogoče torej vseeno obstaja upanje za naš zimski oddih.
Dorotheia pridna tvoja pupika, je pa res prilagodljiva. Si ne predstavljam, da bi moja prvi dan ostala pr ni teti na čuvanju. Bravo punca.
Mi smo ok, malo nam manjka da shodimo. Trenutno je 5 korakov naš maksimum potem pa hitr na kolena in gasa dalje. Glede hrane je tudi pridna, še vedno gre v rito čist vse kar ji ponudim.
Še en teden smo vse punce doma, potem gre starejša v vrtec, hodiva vsak dan opazovat otroke, ko so zunaj. Potem doma planira kako se bo zrihtala in kaj bo obula. Upam, da navdušenje ostane tudi potem, ko bo šlo zares. Tamala pa ima še 3 tedne do uvajanja. Hitro bo.
Bodite lepo

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 701
   RE: Septemberke 2017
23.8.2018 22:17:40   
Dorotheia
Evo punce, prvi teden privat varstva skoraj za nami. Veliko bolje kot sem pričakovala. Tamala je res sonček. Una jo ne more prehvalit. Zaspi takoj, ko jo odloži (pa ima podoben sistem, več otrok skupaj), poje vse...noro. Pa tako vesela vedno. Super je. Je pa dejstvo, da kriza (če jo na začetku ni), pride kasneje, čez ca. 2, 3 mesece. Ko tamalčki vse skupaj sprocesirajo. Joj, upam, da ne bo hudo.

Naša samostojno še ne naredi korakcev. Hoče pa skoz, da ji roke dajemo in bi hodila, to ima res rada. Pa skoz je v akciji. Igra se isto kot tavelik z avtočki...prav oponaša ga in vozi po cesti, kak je luštna. Je ta otrok ena sama sreča. Tavelik pa moj oz. naš učitelj. Tolko kot me je in me bo on naučil, me noben ne bo. user posted image

Aja, mi v nedeljo pihamo prvo svečko. Ne morem verjeti. Praznovali bomo sicer teden kasneje, ker so sedaj določeni, ki bi jih rada imela zraven in na slikicah, na dopustu. Ahh...kako je šlo hitro. Bi se takoj vrnila nazaj in ponovila to lepo. Lepo je bilo. Mi pravijo v službi, da kar žarim odkar sem zdaj prišla nazaj. user posted image Haha.

Se pa pozna, da je ful manj časa za vse ostalo. Gospodinjenje zdaj kar stoji. Pa mi dol visi. Ko pridem domov, pač smo mi. Zvečer pa se mi nič več ne da.
Kje ste ostale še? Se mi zdi, da nonstop ene in iste pišemo tu. Hehe.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 702
   RE: Septemberke 2017
24.8.2018 7:32:44   
Tara9
Dorotheia super za tamalo. Ne vrjamem, da bo tudi kasneje kakšno večjo krizo imela, glede na vse kar praviš, je res pridkana in prilagodljiva. Zdaj če prav razumem, še vrtec septembra a ne. Ufff, ko bi vsaj moja tko lepo sprejela varstvo.
No mi pa smo zgleda shodili včeraj. 5 korakov se je spremenilo v to, da je celo dolžino vrta prehodila. Vmes kaj počepne, ali pade, pa se spet pobere in gre dalje, tko da zgleda je to to. 
Jaz sem nas za septembra naročila na družinsko fotkanje v naravi, tko da bo najbrž to čist dost darilo za tamalo, še kake čeveljčke dobi in torto seveda. No, najprej čez 3 dni še zadnjo mini svečko pihamo. Ufff res je šlo prehitro. Komot bi se vrnila nazaj. Nasploh je bilo veliko lažje kot v prvo. Ljubezen med sestricama, ki je rastla iz dneva v dan in še raste, pa nekaj najlepšega.

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 703
   RE: Septemberke 2017
24.8.2018 21:35:55   
Dorotheia
Joj sem vesela, da je petek. Se veselim našega skupnega vikenda. Se že pozna, da delam. user posted image

Eno vprašanje - lih oddajam te vloge za znižano plačilo za vrtev. Pri 2. otroku imaš 30% cene, ki ti je določena. Kaj to se že ob tej vlogi ugotovi (da gre za drugega otroka) ali je za teh 30% še kak ekstra obrazec? Pri tej naši administraciji res nikoli ne veš. Torej, jaz sem zdaj oddala za tamalo svežo vlogo za subvencijo vrtca (ker je to prvič), za velkega vlogo za ponovno uveljavljanje subvencije. Moram še kaj? Ali je to to?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 704
   RE: Septemberke 2017
26.8.2018 22:54:48   
Kinder123
Hej punce, da še jst kej napišem. 😉 Berem vas- ste ene res pridne, ažurne! Jaz pa toook rabim da kej odpisem. Bbbbbrrrr, mraz je ratal in to kr naenkrat😬. Joooj, še slabih 14 dni, pa bo že naš praznoval 1 leto. 🤗 Počasi ze mal razmisljam kako n kaj. Upam da bo takrat lep vikend. K bo zunaj.! Pol pa še mal in grem v službo.Naš je pa tko brzibski na vseh stirih. Ga niti ne mika da bi vstal na nogice! ... joj ne gre vec -oci mi padajo , se jutri javim naprej. 

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 705
   RE: Septemberke 2017
27.8.2018 10:27:23   
Kinder123
Evo, nadajujem. 😁 Včeraj me je čist zmankal. Sem umes večkrat zaspala. Dorotheia, mi imamo pri obrazcu za subvenc.vrtca tako da obkrožimo - prva vloga ali pa podaljšanje vloge. Sem pa prebrala da imamo samo do 3 leta- to je ta vloga če otroci ne hodijo v vrtec se dobi 100€. A ti to kaksno drugo vlogo misliš?Jst se p že mal pripravljam na praznovanje 1 rojstnega dne. Torto sem tudi mislila sama naredit. A imate kaksne zamisli kako jo okrasiti. A obstajajo kaksne črke za ime, ali pa kaksna čokolada da se strdi gor. Morm še mal razmislit kako jo narest da bo poleg da bo dobra še lepo zgledala. 😉 Slike bom tudi dala razvit in jih obesila, tko da se bo mal vidlo skozi mesce kako je rasel.😊☺️ Drug sklop bo pa k se je slikal s prijatelji, družino. In to bo potem lahko vsak vzel ko bo šel. naprimer. 

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 706
   RE: Septemberke 2017
27.8.2018 14:30:07   
annnaa
Tara9, bravoooo za hojo! Hitra je! Naša naredi tudi 20 korakov, pol pa še vseeno gasa na vse štiri, hihi. 
Dorotheia samo tisto vlogo izpolniš, ki je na netu modre barve. Jaz sem dala še za starejšo, ker bi ji konec septembra poteklo. Da imam zdaj za obe isti čas.
Uuuu pa se je že začelo pihanje velikih svečk. Hitro je šlo! Glede okrasitve tort imajo v trgovinah marsikaj. Lahko vzameš kar mini tube in s tem kaj napišeš na torto. Moji starejši je bilo všeč, ko sem samo pisane mrvice posula po torti in je seveda pomagala. Aja, v hoferju sem glih zadnjič vzela metulje za na torto. So tanki, kot iz papirja in užitni. Zna luštno izpadit. Bomo videli.Mi imamo naslednji ponedeljek cake smash fotkanje. Upam, da bosta sestrici sodelovali in se fejst napacali. Sem jima na razprodajah kupila matchy oblekici.
Ooo fajn vedet za Amarin. Sem vidla, da so tudi nižje cene, če greš malo nižje na bookingu. A pol je dovolj velika soba, ki ima zakonsko posteljo in pomožno ležišče (za tri letnico), za mlajšo bi pa imeli prenosni kinderped. V sobi pa tako ne bomo veliko, hihi.
Paše take ohladitev, ane?!


(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 707
   RE: Septemberke 2017
27.8.2018 22:46:58   
Dorotheia
annnaa , nisem gledala kake barve je vloga - za sina sem dala pač podaljšanje vloge za vrtec (subvencijo), za tamalo pa uno, ki jo moraš dat za prvi vlaganje (je gor za otroški dodatek, mislim da tudi štipendije itd.). Je samo to to? Pomoje je to to ane.

No, naša pupa ni več dojenček od nedelje. Zdaj je malčica. user posted image Sem bila cela cmerava v nedeljo, sem obujala spomine. Tako lepe spomine imam na ta porod, na naše začetke, ma na vse. Ni pa nič kaj lep vikend za nami...tavelik zbolel, z vročino do nedelje in kašljal..danes ok, tako da gre jutri v vrtec. Tamali pa iz noska pušča...pa ni sile no. Upam, da se ne bo razraslo v kaj več.

Naša ful družabna, skoz hoče, kjer je družba. Pa da je na tleh. Moram ji neke čeveljce nabavit, zdaj se je tko shladilo. Brrr....
Drugače pa je tko posrečena...dosti besed že reče...ali vsaj poskuša...nas vse poimenuje...bratca kliče po imenu, atija ati, jaz sem mana....pa potem so tu babice, dediji (babi, dedi)....sestrično pokliče po imenu...ful ponavlja besede...jedi tudi določene poimenuje - banani reče recimo nana...zna reči "še" (v kontektu, če bi recimo še pila ali jedla)...pa reče "na" v smislu izvoli in ti neko stvar da...tko meni je to ful za enoletnika. Ful se rada igra z avtočki. user posted image
Nonstop je na nogah, ma ji še manjka ravnotežje, da bi sama. Posrečena je. Se mi toži malo, po najinih dneh.

Kdaj imate kaj preglede pri enem letu?

Nič šibam spat...utrujena sem za znoret.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 708
   RE: Septemberke 2017
28.8.2018 8:11:18   
Tara9
Annnaa sj naša tud še po kolenih šiba, ko je treba kam na hitr prit. Drugače pa hodi, ampak itak še vedno pada, saj tko je na začetku. V razvojni, v katero sva hodilo s prvo, so šteli, da je shodila, ko je sama 10 korakov nardila, ko se je sama po padcu dvignila iz počepa brez opore in nadaljevala hojo, tako da, saj tudi tvoja hodi, če 20 korakov sama naredi. Pa poročaj kako bo na fotkanju. Mi imamo družinsko fotkanje v naravi, ne vem kaj naj ju oblečem.
Dorotheia ja res veliko že mala pove. Moja je bolj v motoriki spretna, od besed samo mama ali mimi, am am, tata in račka je gaga. Starejša je pr 1 letu več tega povedala, različni so res.
Aja glede Amarina, Annaa  mi smo navadno sobo s pomožnim ležiščem meli pa prenosno posteljico so nam not dali zastonj in je bilo čisto dovolj.
Mi smo staknili nek hud prehlad, je najprej položil mojga, zdaj mene, velka neki po malem smrka tamala se (še) drži, upam, da tko ostane.

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 709
   RE: Septemberke 2017
28.8.2018 15:04:08   
annnaa
Aha, dobro da si povedala za to teorijo, Tara9! Jaz bi rekla, da shodijo, ko res samo hodijo, hihi. Iz počepa se tudi vstane brez opore, pa žogo da nad glavo in hodi tako,... res so posrečeni😍. Naša še tudi ne govori toliko, kot tvoja, Dorotheia. Tudi samo mama, ata, ga-ga, ko-ko, sestrico pokliče “po imenu”, pa nekaj blebeče v njej razumnem jeziku🤪.
Sigurno si pravo vlogo oddala, Dorotheia! Mi imamo ta petek posvetovalnico pri enem letu, predvsem, da dobim potrdilo za vrtec, pa še cepljena bo proti ošpicam. Baje je to cepivo bolj agresivno, so bolj pogosti stranski učinki, kot pri onih prej. Bomo videli, kako bo. Me zanima kako je napredovala v višini in teži. Se mi zdi, da smo kr na istem, kot pri 9 mesecih. Nosi velikost 74, starejša je imela ta čas že 80ko. Je mlajša kr bolj drobna.
Da boste vsi kmalu zdravi🍀🐞

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 710
   RE: Septemberke 2017
28.8.2018 19:05:59   
Dorotheia
Ufff, saj res, za potrdilo za vrtec moram poklicat. Jooj, skoraj pozabila.

Ja, so posrečeni. Ma naša je tudi zvita, ko lisica. Zdaj za vikend je začela prav nek jokec uporabljat, ko hoče nekaj doseči. Kao joka A-A-A-A in to ponavlja v nedogled, dokler tega ne bi dobila. Joj, kako je super, ko me ne gane tolko. Moj pravi, da je bil tavelik ful bolj "na vrvici", da njej ful več pustimo vsi, kao ker je punca. Se mu to n zdi fer. user posted image Pa je res ful bolj lisička ko tavelik, Je tudi v varstvu rekla, da se zna ful postavit zase in "povedat", če ji kaj ni všeč. user posted image Tudi sicer vse razume in je menda brez težav z njo v varstvu. Sem prav vesela.

Joj, tavelik se mi je spet zbudil z vročino danes. Ati ostal z njim doma. Sta bila pri pediatrinji pa nič kaj niso našli. Na krvi se nič ne vidi. Kot neka virozica kao. Ali pa se bo še razvilo v kaj večjega. Omenjala je laringitis, ker res grdo kašlja. Jao.

Nič šibam pod tuš. Sem kar utrujena. Pa tako hitro gredo dnevi. Noro.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 711
   RE: Septemberke 2017
4.9.2018 11:13:10   
me83
Kako ste kaj punce? upam, da boljse kot je to vreme,... ze prava jesen zunaj,... kaj spet ne bo nobenega prehoda al kaj 😏
in kako so sli otrocki v jaslice, vrtec, solo? mi smo za zdaj ok,... no ta mala je tako se doma,... veliki za zdaj gre z veseljem v solo, srednja pa je tudi ocitno pogresala prijateljice in ni probem zjutraj v skupini it,... bomo videli kako dolgo bo trajalo 😆
nic lepo se imejte in javite se kaj!

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 712
   RE: Septemberke 2017
4.9.2018 12:24:47   
annnaa
Mi uvajamo v vrtec tudi najmlajšo. Do zdaj ni bilo nobenega problema. Včeraj sva bili skupaj tam eno uro. Danes sem ji pomagala zajtrk pojest, se je po njem šla k vzgojiteljici igrat. Sem to izkoristila, ji rekla “adijo” in sem šla. Sploh ni jokala, se je čist zaigrala. Potem sem prišla ponjo ob 10. uri in sva šli domov. Je pa pojedla malo malice. Se ji dopade, ker lahko zleze iz stola in gre po svoje (ni pa nek jedec), hihi. Jutri jo bom pustila še kako uro dlje, v četrtek in petek bom pa po njo šla po kosilu. V ponedeljek pa že zares, bo tudi spala tam. Za vikend sem jo dala sam 1x spat, danes tudi. SejKr gre, juhuhu. Sam da zjutraj je spu. Zdaj se tri dni zbujanob 5:30 (prej se je eno uro prej). Mi je svet kr lepši, hihi.Imam pa večje probleme s starejšo v vrtcu. Je v drugi igralnici, sta drugi vzgojiteljici, tudi otroci so drugi, kot lani in joka, da ne bi šla v vrtec. A ko pridem po njo, reče, da je bilo fajn. Jaooo, kdo bi jih razumel.
Waaa za nami je cake smash fotkanje. Je bilo ful fajn. Tamali sta pravi pozerki. Komaj čakam da dobim fotke. V četrtek pa tudi mi pihamo prvo veliko svečko.
Joj, vreme je pa res kr neki. Ni bilo prehoda ne, kar mrzlo je. Sej zdaj bi naj bilo dva dni sonce, potem pa spet dež.

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 713
   RE: Septemberke 2017
4.9.2018 13:44:15   
Tara9
Annnaa super za uvajanje, naj gre tko fino še naprej. Mi uvajamo 3 letnico, oziroma me je že včeraj poslala domov, danes sem jo zjutraj samo oddala in jo dvignila po kosilu. Ful ji dogaja in je čist navdušena, jaz pa sm kr mal v šoku in študiram, kdaj bo kaka kriza usekala. Danes sta jo vzgojiteljici pohvalili, da je izredno samostojna deklica in da jo vse zanima. Ufff, ko bi slo še pri tamali tako.
Mi imamo pa v četrtek forkanje v gozdu, če bo vreme zdržalo. Res je prehitro presekalo tole. Nekako sem upala, da bo september še lep.
Tamala je cel navihanc, šiba sto na uro, večinoma samo še hodi tko da lovim celi dan. Strečno vsem v vrtcih.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 714
   RE: Septemberke 2017
4.9.2018 22:01:50   
Dorotheia
Živjo punce!

Evo tudi pri nas se tamala uvaja v vrtec. Super je. Uvaja jo pa ati. Včeraj sta bila tam 2 uri. Danes jo je pustil tam že pol dneva skoraj, ubistvu je že spala, ker se je ful lepo vklopila in ji ful dogaja. Tamala je danes že spala tam. user posted image Obe vzgojiteljici kar pozitivno presenečeni, kako samostojna je že, četudi je le med najmlajšimi. Joj sem ponosna nanjo, sploh nimam besed. Je tak sonček. Jutri se je ati dogovoril, da jo načeloma pusti že tam, če pa bi kaj bilo, ga pokličejo in jo pride iskat. Sicer pride malo prej iz službe. V četrtek in petek bom šla jaz malo prej iz službe in to je to. Tko, da zaenkrat super.
Edino utrujena je ful, jo že okoli 18h začne zmanjkovat, ko jo vidim, da je utrujena. Tako, da se ob 6h začnemo že rihtat za spanje.
Aja, je pa bila prejšnji teden tudi ona bolana...imela je en dan vročine, kašelj..isto kot pri tavelikemu. Sem bila jaz 2 dni na bolniški, potem je bil pa vikend in je že bila ok. Kašlja ponoči še malo, pa iz noska teče. Tako, da me malo ti virusi skrbijo, ampak ni druge. Naslednji teden naj bi imela pregled pri 1 letu in ceplenje, pa tuhtam da bi prestavila, ker mislim, da čisto čisto zdrava še ne bo. Čeprav zdaj tale čas bodo pomoje noski kar nonstop puščali. user posted image


No zaradi bolezni smo zdaj že 2x prestavli praznovanje roj.dne in sedaj ta vikend pa končno upamo, da nam je namenjeno. Hehe. Se prav veselim že. user posted image

< Sporočilo je popravil Dorotheia -- 4.9.2018 22:02:18 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 715
   RE: Septemberke 2017
6.9.2018 13:21:46   
me83
uf ja z odhodom v vrtec se pa zacnejo tudi bolezni,... dejansko me je tega najbolj grozno. itak so taki boscki, ko so bolni, pa se naporno je, pa potem se se kdo od bratcev/sestric naleze. upam, da nam bo kolikor tolikor prizaneseno.
se mi zdi, da je letos pa jesen tako hitro prisla, res prehitro no. mi je sedaj ta malo ful naporno zunaj imet,... ona bi kobacala, pa sedaj res ne more, ker je zemlja prav mrzla in vlazna 😕
aja s hrano imamo se kar naprej borbe,... enostavno nima rada kosil,... obozuje pa jogurte, skute, prazen kruh, sadje,...

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 716
   RE: Septemberke 2017
6.9.2018 13:26:53   
annnaa
Punce na 1nadan je Amarin ful poceni! Sam so termini samo v septembru😏. Nam to ne odgovarja! Imamo vse vikende v septembru zasedene. Zaradi uvajanja v vrtec mi pa ni, da ne bi bila tamala v vrtcu zdaj kak mesec ali dva.
Moja danes piha prvo veliko svečko. Je kr en tak čustven dan. V nedeljo praznujemo samo z družino, pa nas je 20 z otroci. Moj ima brata in sestro. Po njegovi strani ima tašča sedem vnukov. Gremo na eno turistično kmetijo na narezek in torto. Doma nimamo prostora za toliko ljudi, hihi.
Uvajanje v vrtec je kr OK. Je pa kr verižna reakcija z jokom. Začneta dva jokat in potem vse popeljeta v jok. Se mi vzgojiteljici kar smilia. Danes je bila od 8h do 12h. Je kosilo še pojedla, pa sva šli domov spat. Ne vem kaj bi naredila drug teden. Al bi hodla ponjo po kosilu al bi jo kr pustila tam spat. Ker prve dni bodo ziher bolj malo spali in veliko prejokali. Je le stresno za te naše čmrlje.


(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 717
   RE: Septemberke 2017
12.9.2018 12:50:23   
me83
Hello.
kaj ste ze vse v sluzbi, dq je tako zatisje tu gori? mislim pa, da ste ze vsi razen naju s taro “pihali” prvo svecko? Dorotheia vam je le uspelo speljati rojstni dan? kako ste drugace? nasi pikici je kar dolgcas sedaj, ko je “prazna” hisa,... no moram rect, da se tudi meni dan bolj vlece, ko imam na skrbi le enega otroka 😆
kaj ste jim kaj kupili za prvi rd? jaz nimam neke ideje, kaj veliko casa pa tudi vec ne 😊
annnaaa tvoja kaj boljse je sedaj, ko je v vrtcu?
nic uzivajte se te zadnje poletne dni in upam, da se kmalu spet kaj beremo 👍

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 718
   RE: Septemberke 2017
12.9.2018 19:15:57   
Dorotheia
Živjo punce!

Pri nas pestro. Komaj kaj najdem čas zase. V službi imam cel kaos. Zvečer samo padem dol ali pred spanjem še študiram kake skripte za službo. Ehh...bo ane. Še dobro, da imam spočite možgane. Skratka, še delujejo. user posted image

Tamala je super. V vrtcu tudi laufa. Vsi jo hvalijo, kako je pridna, menda se nič ne joka, ful se prilagodi, tko da zaenkrat res ni problemov. Če jo zjutraj jaz peljem, ji je malo hudo, ko greva (odvisno tudi kaka vzgojiteljica je, ker vse ji niso všeč - zadnjič mi jo je ena vzela iz naročja in se je ful jokala). Pri atiju sploh ni hudega slovesa. Me je pa potem tolko vesela, ko me spet vidi. Kar vriska. Srčica moja.
Ja, rojstni dan smo uspešno praznovali, je blo luštno. Sama sem potem res naredila torto, borovničevo skutino. Je ful uspela. Sem ubistvu naredila dve, še s trojno čokolado, ker imamo v familiji bolj čokoholike. Pa sta obe uspeli. Luštno je bilo. Dobila veliko daril.
Jaz nisem naši nič ekstra kupila. Kupujem po potrebi, itak je dobila od drugih ful daril. Dobila sem tudi bon za Pikapolonico, pa ne vem, kaj se mi tam splača kupit, ker načeloma hodim bolj v baby center. Čevljev tam nimajo ane? Takih tapravih? Igrač ima dosti. Za obleči tudi. Sploh ne vem.

Je pa ob večerih res noro utrujena. Tam okoli pol 6h že začne tečnarit, ker ne more več. Tako, da jo dajem okoli pol 7h že spat. Mi je danes zaspala takoj, ko sem jo položila v posteljo. Prav komaj je čakala. Menda ful malo spijo v vrtcu, ker se eni res veliko jokajo. Zaspi pa ona brez problemov tam, ampak odspi samo ene pol ure, ker jo potem tisti jok od ostalih zbudi. Sem zjutraj slišala, joj, eni se res ful jokajo. Boščki.

Aja, ta teden bi morali imeti pregled, pri 1 letu. Sem prestavila in imava začetek oktobra, ker jo itak ne bi cepila, glede na to, da je bila še prejšnji teden ful prehlajena. Tako da smo potem vse skupaj prestavili. Mimogrede, mi za ta pregled pripada spremstvo (bolniška)? Ker če ne si bom dala dopust, po cepljenju jo ne bom peljala nazaj vrtec.

Sicer pa smo tudi vredu, samo ful leteči. Vse vikende ta mesec imamo splanirane in moram priznati, da se prav veselim ene sobote, ko bomo brez "planov" šli na špancir skozi mesto in se prepustili toku dneva.

Kje ste še ostale?

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 719
   RE: Septemberke 2017
13.9.2018 7:38:58   
Tara9
Ojla,
Se vidi, da padamo v nov tempo in je tukaj bolj zatišje. Upam, da vseeno še kaj ostanemo v stikih.
Ja res me83 najbrž samo še midve čakava veliko svečko, ostali so skoraj da vsi že pihali. Še malo a ne, konec dojenčkaste faze.
Jaz sem še doma do 1.10., ampak se lovimo z novim ritmom. Velika hodi v vrtec, imela je malo krize 2 dni, ampak smo zgurali in ta teden hodi zelo rada, upam, da bo tako ostalo. S tamalo pa sva sli zdaj 2x na spoznavne urice v njeno privat varstvo. Jooj kako luštno se imajo, na eni kmetiji, pravi mali kmetje so, gledajo kokoši, pobirajo maline, zalivajo rožice.... Ona je zelo nekompliciran otrok, samo težave z novimi obrazi imamo od vedno, ko se navadi na to, mislim, da bo uživala.
Sicer pa nič posebnega. Praznovali bomo doma, v družinskem krogu. Daril ne bom kupovala, smo šli na družinsko fotkanje, ful luštno je bilo. Dobi edino outfit za praznovanje, ostalo je pa vsega preveč.
To je to od nas. Pozdravčki vsem

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 720
   RE: Septemberke 2017
13.9.2018 22:33:16   
Kinder123
Heeej, jaooo kok čas hitro beži. V ponedeljek pa še jaz začnem delat. Aaaa. Mali bo pri starših od mojga. Prvo svečko smo pa tudi upihali. Je imel 7. V nedeljo smo pa praznovali. Kar v velikem številu. Jaz si tko rada mal zakompliciram. Nas je bilo okol 60 z otroci vred. Torto sem tudi sama naredila, in morm rečt da mi je kar uspela. Prov za rd sem mu pa naredila manjso okroglo. Danes sva imela pa pregled in cepljenje pri 1 letu. Sva imela prejsnji teden pa sem prestavla da nebi za rd dobil reakcijo. pozdravcke punce 

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 721
   RE: Septemberke 2017
15.9.2018 12:56:12   
annnaa
Je res bilo malo zatišja tukaj. Se pozna, da nas večina ni več na porodniški!
Me83, kosila še vedno slabo je! Mesa sploh ne. Obup. Kri ima sicer vredu. So ji preverili na posvetovalnici pri enem letu, ker je tak slab jedec. Dans je pojedla recimo 5 žlic špinače. Drugače rada je tisto, kar ima rada, hihi. Ima 9 kg, kar tudi ni tak malo. V vrtec hodim ponjo ob 14h (po spanju) in pol doma ful poje. Prav tečna je, dokler se urnk ne naje. Upam, da bo počasi bolje. A vaši že sami jejo z žličko? Naša ne. Če ji jo dam, potem se ful igra in sam tolče z žlico po hrani in se ji dopade, ker šprica naokoli. Prava mala lumpa je.
Tudi od nas je dobila samo fotkanje. Res imamo ful vsega, ko imamo dve punci. Tako je tudi od nekaterih sorodnikov dobila kar denar.
Uf 60 ljudi! Wau, se ti je pa res dalo. Pridna mami! Jaz na svoji poroki ne bi imela toliko ljudi, hihi. Kje ste pa praznovali?

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 722
   RE: Septemberke 2017
27.9.2018 16:37:10   
me83
Kako ste kaj? Kako otrocki? Mi smo OK, uzivamo v jeseni 😊 Vas ze kaj zebe? jutra so res noro hladna, danes je bilo zjutraj ne vem 5 stopinj, sedaj popoldan 21,... se je kar tezko oblect, otroke se toliko tezje,.... sploh pa naso najmlajso, ki se ne hodi in jo zato se malo prej zebe kot bi jo sicer 😆 in spijo sedaj ze vsi ponoci? jaz glede tega kar trkam no 🙏🏻 
uzivajte 😊

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 723
   RE: Septemberke 2017
28.9.2018 9:40:02   
Tara9
Ojla,
Zdaj se pa res že dolgo nismo tipkale, kako ste punce in otročki? Zdaj nič več dojenčki, mislim da smo vsi že 1 letniki a ne?
Mi smo včeraj pihali svečko, in tako je tudi naša dojenčica postala velika deklica. Danes popoldan, ko prideta obe iz vrtca, bomo skupaj pacale torto, jutri ju malo zrihtam in pofotkam, drugače pa nič ekstra.
Načeloma smo ok, za nami že vnetje ušes in enodnevno bruhanje pri tavelki in prehlad pri tamali, ampak guramo nekako. Vrtca gresta nekim srednjim tokom, imamo dobre in malo manj dobre dni, ampak drugo, kot da se navadimo, nam ne preostane.
Naša tamala je veliko bolje spala na začetku, kot spi sedaj, občutljiva je na luno, zobke itd. Tko da mešanica vsega. Nikoli sicer ne bedimo, kar mi je najbolj važno, dobra noč prinese 1-2 zbujanja, slaba pa tudi do 5, ampak ja, bo bolje enkrat.
Jaz grem naslednji teden v službo, iskreno se kr veselim, kr rabim spremembo. Tamali mi spijeta vso energijo in res rabim še kaj drugega zraven. Tako da upam, da bomo vsi veseli.
Kako ste ostale?

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 724
   RE: Septemberke 2017
29.9.2018 22:59:08   
Kinder123
Hej punce...ja čist smo se polenile s telim pisanjem tu gor. 😵 Med tem časom sem jaz začela delat... evo mojih prvih 14 dni je že mimo. V službi so me bili veseli in niso mogli verjet da je tko hitro minilo. Jaz sem se pa tudi že navadla. Kuj nazaj notri padeš. Glede spanja se pa tudi ponoči zbudi ene. če je luna ali kej druzga pa tudi večkrat. Praznovali smo pa zunaj- piknik. Lahko bi pred hišo, imamo dost prostora. Sam imamo fin prostor za piknike pri mojmu tko da smo ponavadi tam. zvecer sem pa ful utrujena od te sluzbe in vsega !!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?