Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Je pa danes 27. dan. Še dobro, da nimam testa doma, ker drugače bi me že zdavnaj premamil napad lulanja.
   Je pa danes 27. dan. Še dobro, da nimam testa doma, ker drugače bi me že zdavnaj premamil napad lulanja.  Tako pa bom raje počakala. In če moje prijateljice
   Tako pa bom raje počakala. In če moje prijateljice  tudi jutri ne bo, kupim Clear blue v petek  in ga polulam v soboto zjutraj.
   tudi jutri ne bo, kupim Clear blue v petek  in ga polulam v soboto zjutraj.  . Da ne rečem, da je vztrajala celih 5 dni. V normalnih okoliščinah se poslovi v pičlih 3 dneh. Grrrrrr... Zato si bom pustila še kakšen dan pribitka.
  . Da ne rečem, da je vztrajala celih 5 dni. V normalnih okoliščinah se poslovi v pičlih 3 dneh. Grrrrrr... Zato si bom pustila še kakšen dan pribitka.  

Pojavila pa se je utrujenost in zaspanost. Ob pol enajstih  sem bila koma.
   Pojavila pa se je utrujenost in zaspanost. Ob pol enajstih  sem bila koma.  Drugače sem bolj nočni ptiček. Grda navada, saj vem. Sploh če se zavedaš, da se moraš zgodaj  vstati.
   Drugače sem bolj nočni ptiček. Grda navada, saj vem. Sploh če se zavedaš, da se moraš zgodaj  vstati.   ....tko da super vesla
  ....tko da super vesla