|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2020
21.4.2020 9:10:28   
Cara5
BeautifulButterfly, odlicno, me veseli, da so se krvavitve ustavile ❤️


Nekaj nas je pa ze 😉 tako kot berem vase datume prvih pregledov, je moj se zgoden (7.5.)


(odgovor članu Iris93)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: DECEMBERKE 2020
21.4.2020 19:22:10   
BaBL
Evo še ena tukaj. Zanosila po letu in pol s pomočjo Clomida in Estime, katero še vedno jem. Pdp imam predviden 25.12. Zaradi krvavitve in narave dela imam pregled že v četrtek, da dobim še bolniško.  

(odgovor članu Cara5)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: DECEMBERKE 2020
24.4.2020 22:59:32   
BeautifulButterfly
Punce ste OK? 🤔😞Cel teden tišina, vse vredu?
Midva sva še vedno tu 🥰🤩🙏🤞Zaenkrat se dobro držim. Sem in tja mi je slabo, ni opredeljeno na del dneva, pride in gre naključno. Ne bom preveč optimistično pisala, da me kj nepričakovano ne preseneti in opomni, da nisem še na zeleni veji. 
Do prvega pregleda je še daleč in šele takrat, ko bo vse lepo vidno na ekranu in bo G potrdila, da je vse OK, takrat bom verjela, da je. 
Javite se kj. Upam, da ste vse OK 🤞🤝👍

_____________________________

*~**~**~**~**~**~**~**~**~*

(odgovor članu BaBL)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: DECEMBERKE 2020
24.4.2020 23:00:19   
BeautifulButterfly
BaBL, kaj se ti je dogajalo? Si zdaj OK? 

_____________________________

*~**~**~**~**~**~**~**~**~*

(odgovor članu BaBL)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: DECEMBERKE 2020
25.4.2020 17:32:56   
Cara5
Vse ok 😊 jaz sem v tej nosecnosti precej manj sproscena kot v prvi. se pogosto najdem kako preverja prisotnoat nosecniskih znakov... Podobno kot pri tebi BeautifulButerfly, se tudi pri meni pojavijo take trenutne blage slabosti. Pridejo in minejo. Sicer pa odstevam dneve do pregleda, da vsaj taozji familiji povem ker me ze itak cudno gledajo kako odklanjam vino, v resnici sem pa velik vinoljub 🤣😁 imate kak dober izgovor kako pretentat sumljive poglede okolice? 😊


(odgovor članu BeautifulButterfly)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: DECEMBERKE 2020
26.4.2020 14:10:49   
*cokolada*
Punce potrebujem pomoc, vceraj  zvecer sem mela rahlo rjavi izcedek,danes pa raahle krce in krvavi izcedek(sveza kri) klicala sem na urgenco in  so mi rekli da ce bom hudo zakrvavela da naj pridem takoj, drugace pa naj lezim in pocakam in spremljam situacijo.  Zanima me ce je  to ze prakticno ss? Mela sm ze splav ampak nisem nic cutila niti vedla nisem dokler nisem sla na utrazvok v 12 tednu.


(odgovor članu Cara5)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: DECEMBERKE 2020
26.4.2020 16:18:11   
Anonimen
Si ze imela potrditveni uz? Kolikor je meni znano moras v primeru krvavitve iti na urgenco, saj bi lahko slo za izvenmaternicno nosecnost, kar pa je nujno cim prej diagnoaticirati. 


(odgovor članu *cokolada*)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: DECEMBERKE 2020
26.4.2020 19:16:08   
*cokolada*
Ne ker zaradi trenutnih razmer narocajo pozneje, pregled bi mela sele 28.5.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: DECEMBERKE 2020
26.4.2020 19:53:15   
Anonimen
Jaz ziher nebi cakala se en mesec. Rahel izcedek ne pomeni nujno splava, pri meni ni, ti pa dajo progesteron in spazmolitik, kar v redkih primerih, ce je vzrok pomanjkanje progesterona zaradi premajhnega delovanja rumenega telesca, lahko prepreci potencialni splav. Ne obupat, jaz bi zaradi lastne mirnosti sla na urgenco, da dolocijo lego ploda in srcni utrip, ce je ze 6t. Nihce vam nic ne bo rekel, sicer pa se gre za vas in ste samo vi pomembni.


(odgovor članu *cokolada*)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: DECEMBERKE 2020
26.4.2020 23:03:18   
*cokolada*
Sej to je najvecji problem ker  nisem se 6 teden...  jaz sem hotla jit pa mi je reku da pred 6 tednom se bo tezko kaj vidlo.  Zato mi ne more trenutno nic pomagat. Razen ce bo moja ginekologinja kej ukrepala


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: DECEMBERKE 2020
26.4.2020 23:29:39   
BeautifulButterfly
Ali so ti dali recept za tablete? Jaz sem morala res trzit ce se karkoli lahko dobi, pa je sla sestra vprasat G, ki je mojo nadomescal in so mi dali. 
Sem jemala en teden (do tega petka) in nehala jemat ker so se izcedki umirili. Je bil pa zelo temnorjav. Res temno rjav, nic sveze krvi zravn. Vsaj ni je bilo videt. 
Zaenrkat se je umirilo in trkam na les da tako ostane. 
Me je pa vedno cist vsakic strah ko grem na wc. 
Pregled imam sele 25.5.  Nevem kako bom zdrzala do takrat. 
A se moramo same kar prej narocit nekam tudi na NS? 


_____________________________

*~**~**~**~**~**~**~**~**~*

(odgovor članu *cokolada*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: DECEMBERKE 2020
27.4.2020 0:13:29   
*cokolada*
Nic mi omenjal tablet.  Je reku: ja sej vem da je zoprno,ampak dejte pocakat... jaz pa cakam in jocem...in vsakic ko grem na wc se bojim obrisat ker ne vem kaj sledi.. kri,rjav izcedek... ah.


(odgovor članu BeautifulButterfly)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: DECEMBERKE 2020
27.4.2020 0:44:04   
BeautifulButterfly
😭

Popolnoma te razumem in ta strah mi je zelo znan. 
Res 🙏 poklici jutri in reci da naj ti dajo te tablete. Ne rabis nikamor hodit. Poves kdo si in te najdejo v sistemu in na kartico dajo recept. Cez pol ure gres lahko ze v lekarno. 
Sem brala navodila da ce grozi ss da tud 4 tablete na enkrat predpisejo. In strogo mirovanje. 
Ne cakaj, klici! Jutri je se praznik tako da tvoj ZD in tvoja G verjetno ne delata, ampak urgenca in porodnisnica pa ja. 
Iz kje pa si? 
Druzim da bos mirno prespala to noc! 💪🤞🤞In da se umiri. 
Ali si mogoce kaj dvigovala? Te je kaj zaspikalo zapeklo? Mogoce je samo raztezanje maternice. Sem brala sa so nekatere vec tednov imele rjavo in rdece in vse mesano in tudi vnetja in ni da ni pa so do konca lepo zdrzale. Samo pozitivno misli in spodbujaj svoj mali ❤️ da bo vse OK 
Javi se jutri. Lahko noc. 

_____________________________

*~**~**~**~**~**~**~**~**~*

(odgovor članu *cokolada*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: DECEMBERKE 2020
27.4.2020 6:18:28   
Anonimen
Jaz sem imela tudi temen res rahel izcedek in mislim da sem se še 3 mesece po vsakem obisku wc bala kaj bo. Po morfologiji sem potem malo zadihala. Mirna bom pa ko bo otrok rojen. Res ni fino diagnoza "grozeči" splav in da ti povejo, da 50 % krvavitev pomeni splav, 50 % nosecnosti pa se obdrzi. Ja, dabroston pa takoj vzames 3 ali 4 tbl, pa potem 3x1 na dan, jaz sem jamala do 12. tedna, ceprav je bil izcedek samo par dni, potem pa postopno manjsas kolicino. Jaz mislim da sem bila nekaj dni čez polni 6. teden, zato se je že videlo vse. Dneve sem preživela tako, da sem se tolažila, da če je vse ok in otrok zdrav, da bo minilo in bo vse ok, če pa je kaj narobe, pa bo šlo naprej z razlogom. Kruto, ampak je višje od nas. Jaz kar sem lahko naredila sem, ležala sem čeprav kao ni dokazano da ucinkuje, jedla tbl in upala na najboljse 

(odgovor članu BeautifulButterfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: DECEMBERKE 2020
27.4.2020 9:17:01   
*cokolada*
Ma nic kej tazga,razen tamale🤷‍♀️ me pa fuul krci, zjutraj me.je zbudila bolecina. Pa tudi joski i  drugi simptomi so zginli


(odgovor članu BeautifulButterfly)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: DECEMBERKE 2020
27.4.2020 11:44:44   
BeautifulButterfly
Upam, da si klicala za recept. Skodilo ne bo, lahko pa pomaga!!! 
Daj poklici 🙏 Pa povej kaksno je stanje ali pa pretiravaj in da te poklicejo notr na pregled. (Na urgenci in v P te morajo vzeti)
To da je kak dan mir z znaki (joski, slabosti, utrujenost) se ne pomeni, da se N zakljucuje ampak se je samo malo umirilo, naslednji dan pa lahko dvojno dozo slabosti odbis in objemas skoljko ali pa spis cel dan. Jaz npr sem se v soboto pocutila res k en metulj in bi cel dan hodila po sprehodih v naravi (kar sva), vceraj sem pa 3x spala inzvecer sem sla normalno zaspana spat kot da cez dan nisem nic. Me je moj kr kriz-kraz gledal kako en dan super energija na vrhuncu in drug dan cist druga slika. 
Ali jemljes vitamine in zelezo? Jaz oboje, kupila tablete. Me pa daje mal zaprtje, kot sta me ze pri prvih dveh nosecnostih in tudi nasploh sem nagnjena k pocasni prebavi tako da zdaj ze peti dan tankam vase donat in radensko z MG kot da druge tekocine ne obstaja. 
Upam, da bomo vse OK in da bodo nosil Miklavzki, Bozicki in Dedki mraui najlepsa letosnja darila. Da se leto 2020 za vse res najlepse zakljuci ❤️

_____________________________

*~**~**~**~**~**~**~**~**~*

(odgovor članu *cokolada*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: DECEMBERKE 2020
27.4.2020 13:17:31   
*cokolada*
Sem klicala in bla na urgenci. So me pregledali vrecka je v maternici ploda se ni ker je prezgodaj. Ni mi predpisou nobenih tablet, samo folno in mg to  pa  ze itak jemljem. Pac ce se bojo krci nadaljevali bom najvrjetneje mogla na ciscenje. Upam da  ne bo tega treba in da bo use okej.🙏🍀 simptomi pa so vrjetno povezani z psiho


(odgovor članu BeautifulButterfly)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: DECEMBERKE 2020
27.4.2020 16:59:25   
BeautifulButterfly
Dobro, da si se šla pokazat. Kaj so pa rekli gledi izcedka? Ali je še? 
S čiščenjem pa kar počakaj. Naj se nobenmu ne mudi, lahko si manj noseča in bo kasneje vidno. Lahko pa je šlo za zelo pozno vgnezditveno? A je kdo na to pomislil? Ženske smo si različne, samo pozitivno in živčke pomirit. 
Sem že večkrat brala da na prvem UZ niso videli in da je bila naročena na čiščenje potem pa so pred začetkom naredili še en pregled in je bil plod in srček viden. 
Kdaj si pa imela prvi dan zadnje M? Koliko t. točno si danes noseča? 
Kako ste pa ostale? Kje ste?


_____________________________

*~**~**~**~**~**~**~**~**~*

(odgovor članu *cokolada*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: DECEMBERKE 2020
27.4.2020 17:59:50   
BeautifulButterfly
A ste vse ostale že na FB v skupino pobegnile? 

_____________________________

*~**~**~**~**~**~**~**~**~*

(odgovor članu BeautifulButterfly)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: DECEMBERKE 2020
27.4.2020 18:08:16   
*cokolada*
Jaja se mi zdi da je  vsako uro slabse z izcedki in krci🤦‍♀️.  


(odgovor članu BeautifulButterfly)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: DECEMBERKE 2020
27.4.2020 21:48:54   
Cara5
Joj *cokolada*, iz srca ti zelim, da se dobro izzide 🙏🐞

Jaz se pa sprasujem kako je s tem dvigovanjem teze. Moja hcerka ima okoli 14kg in jo nekajkdat na dan dvignem, pa me vcasih tako cudno, neprujetno zbode v maternici in kbcutek kar ne popusti... 

(odgovor članu BeautifulButterfly)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: DECEMBERKE 2020
28.4.2020 0:22:53   
saby85
Pozdravljene, še ena nosečka tukaj 😊 moj PDP bi naj bil okoli 23.4., prvi pregled šele 14.5.Je pa to moj 2 otrok, doma že imamo enega 7 letnika 


(odgovor članu Cara5)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: DECEMBERKE 2020
28.4.2020 8:52:41   
saby85
Ups, pdp 23.12., napačni datum mi je ven vrglo 🙈

(odgovor članu saby85)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: DECEMBERKE 2020
28.4.2020 15:25:46   
Anonimen
Jaz imam pdp okrog 30.12. Pa me je narocila konec maja. Je to normalno? Zadnjo M sem imela 25.3.

(odgovor članu saby85)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: DECEMBERKE 2020
28.4.2020 15:26:54   
Anonimen
Jaz imam pdp okrog 30.12. Pa me je narocila konec maja. Je to normalno? Zadnjo M sem imela 25.3.

(odgovor članu saby85)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?