|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolač v kozarcu
26.11.2021 13:54:50   
mala zirafa
Pozdravljeni,

Ker se bliža božični čas, sem razmišljala, da bi napekla kolač v malih steklenih kozarcih za vlaganje za svoje bližnje. Zanima me, kaj pravite ali lahko po spečenem kolaču polijem čokoladni preliv (maslo, čokolada) in takoj zaprem? Nikjer nisem zasledila ničesar glede prelivov. Običajno biskvit takoj hermetično zapreš in konzerviraš.
Kaj mislite, bi se zaradi čokolade lahko pokvaril? Pripravila bi jih morda teden pred božičem.
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Domača ribezova marmelada
Ribez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...
Pisana in zdravilna zelenjavna juha
Po pregrešnem decembru bo vsem v družini zagotovo prijala ta zelenjavna juha, ki poleg zelenjave vsebuje tudi zdravilne ...




Mleko.
пеперутка16

Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku: