Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sem točno 1 mesec pred tabo. In ja, tam do pred ene par tednov sem tudi jaz mela krče. V 8-9 tednu par dni tak močne da sem mogla vzet 2 lekadola. Kasneje pa redkejše ampak še vedno. Niso bili čisto šibki, so bili včasih tudi močni. Meni je ginekologinja rekla že vnaprej, da krči in raztezanje bo in da naj kar pijem magnezij. Pomaga da res veliko piješ in da je prebava urejena. Drugače pa sem brala tudi Pušenjaka da krči sami po sebi niso nevarni. Maternica raste
. Sedaj me bolj zbada, tudi v lady parts, včasih kot na mi nekdo na silo dela vaginalni UZ
. Ja pa počivat in še enkrat počivat. Jaz sem opazila da so bili ponavadi po naporih bolj močni.
Želim ti, da bi čimprej zagledala spet plusek. Drži se
Napišita mi vajino starost, PDP, v kateri porodnišnici nameravata roditi, koliko otrok imata in katera nosečnost je ta, da vaju dodam na seznamček