|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembercki 2023
10.2.2023 9:15:13   
Nikki7
Ejla punce, spremljam vse a me čas enostavno povozi in se pozabim javit. Vesela, da pri vseh poteka tako kot mora. Vsekakor pa držim pesti, da bo tako tudi naprej ☺️Tudi sama sem pravkar zaključila s prvim pregledom in vse je tako kot mora biti. Sem pa vesela, ker je sedaj potrjeno in ni več tistega vprašaj kaj če nisem.Naslednji pregled me čaka 3.3. V tem času se moram še na nuhalno naročiti. Skratka lep konec tedna vsem in pozdravček iz sončne a mrzle Obale 😝☺️

(odgovor članu Atena*)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Septembercki 2023
11.2.2023 22:48:15   
Mimi88
Živijo punce. Vas že nekaj časa berem in čakam da se vam lahko uradno pridružim. Čakam na potrditev user posted image mojih simptomov, domnev, občutkov. Nekako konec tedna mogoče izvem točen rezultat ali smo v pričakovanju ali ne. Po mojih ocenah naj bi imela nekje zadnje dni v septrembru pdp.
Devet dni nazaj mi je delali toliko slabo, sa sem s težavo prevozila nekaj km. Takrat so se pridružili krči, ki so konstantni in ne pojenjajo. Prsi so postale občutljive, včeraj pa bolele nenormalno. Kot mi dojila brez prestanka. Za kosilo sem kuhala polnozrnato pašto in mi je kar naredilo slabo, ko sem zavonjala tisto paro nad kozico. Mozolov je vsak dan več. Skoraj dva tedna nazaj se je pojavila rahla črta pod popkom oz linea nero, linea negra.. karkoli je že.
Z možem sva se trudila štiri leta. Neprestano sem doživljala splave konec 4. ali v začetku 5. tedna. Za seboj jih imam več kot 20. Jih nisem več štela. Lani sva se odločila, da bomo ostali štirje in se tako dogovorila, da se naroči na vazektomijo. In v decembru je zbolel in prvi pregled je zato odpovedal. Nato sva v začetku januarja začela uporabljati kondom, saj me je vsak ss potokel čustevno do konca. Tako, da so sedaj zato to moje domneve, občutki.
Vsekakor pa se spomnjam prvih tednov v prvi in drugi nosečnosti in vem da nekaj mora biti. Sem imela sicer tri tedne nazaj krvavitev, ali je bila ali je bila mensturacija bomo videli. CB mi pa je v začetku tedna pokazal minus.
Možu sem rekla da bom kljub vsemu upala, saj mi trenutno drugega ne preostane.
Malo sem se razpisala. Ja moji dve gospodični iz prve veze sta stari skoraj 14 in skoraj 9 let oz letnika 2009 in 2014.
Čestitke vsem mamicam, ki pričajujejo v septembru user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nikki7)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Septembercki 2023
12.2.2023 17:08:13   
Anonimen
Zdravo vsem...Em brez zamere Mimi88 ampak meni je pa to tvoje sporočilo malo čudno...so določene stvari, ki ne grejo skupaj...ali se samo meni tako zdi? Med drugim od kdaj sta otroka letnika 2009 in 2014 (ali koliko že) v letu 2023 stara 9 in 14? Sem jaz kaj zgrešila? In to npr. da misliš da bo septemberček pa ne veš če si noseča? Po izračunu bi morala biti že najmanj okrog 8 tedna torej nekako bi morala vedeti? Ali samo jaz tako mislim? Punce? Srečno vsem, pa upam da malo zbudimo tole skupinica, ker smo res nedejavne 😆

(odgovor članu Mimi88)
  Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Septembercki 2023
14.2.2023 7:23:06   
Atena*
Hejla,

da se malo javim. Njaprej Nikki super za pregled user posted image

Mimi, upam, da se nam pridružiš user posted image

Kako se kaj počutite? Pri meni so slabosti še vedno prisotne, sploh zvečer, apetit je slab, trebuh pa raste kot za stavo user posted image Se mi zdi, da me že malo čudno gledajo v službi, ampak se nihče ne opogumi vprašat, še dobro, ker bi res rada najprej vedela, če je vse ok. Nuhalno imam 7.3., teden dni prej dam še kri za dht. Pol pa bomo videli, sigurno bom pa že zaradi svojih mirnih živcev šla vsaj na NIPT.

Lep pozdravček vsem!

< Sporočilo je popravil Atena* -- 14.2.2023 7:27:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Septembercki 2023
15.2.2023 10:42:00   
Nikki7
Mimi, držim pesti ☺️
Jaz se spravljam poklicat za nuhalno. Nekako me vleče v Postojno, prav tako tudi za nadaljnje stvari. Ima katera izkušnje s Postojno, glede na to da je večina takih, ki že imate otroke? 🙃
Lep dan in lepo se imejte 😊

(odgovor članu Atena*)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Septembercki 2023
15.2.2023 12:04:47   
Ninci*
Hej, hej! Dobrodosle vse nove! Moram povedati, da se mi je jutranja slabost prevesila v vecerno, tko da zdej zvecer bruham. Danes vstopam v 12 teden, v ponedeljek pa imam nuhalno. Nuhalno bo delala kar moja ginekologinja. Se ze veselim. Dala sem tudi kri za dht. Upam, da ste vse dobro in da srcki lepo rastejo. Lp 😊

(odgovor članu Nikki7)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Septembercki 2023
15.2.2023 13:38:31   
Atena*
Hey,
Nikki jaz imam izkušnje samo z Lj in Kr, do Postojne nisem uspela pridet user posted image

Ninci, u že v ponedeljek nuhalna, držim pesti, da bo vse tako, kot mora bit user posted image Meni je tudi zvečer najbolj slabo, zaenkrat pa še nisem bruhala, ampak včasih se res prav mučim, da zdržim.

(odgovor članu Ninci*)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Septembercki 2023
15.2.2023 14:37:02   
Ninci*
Ja k sreci gre cas kar hitro. Pa se moz je lahko zraven. Sem pa to nosecnost kar dala ze nekaj cez  od korone, do virusne infekcije, zdej ravno se neko vnetje.. tko da je cas da sonce posveti in gre na bolje..😉Saj bodo pregledi vseh super, morajo biti!! 💗Upam, da se dobro pocutite in da ste zdrave! Za postojno tudi jaz nevem, vedno Lj. izkusnje.

(odgovor članu Atena*)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Septembercki 2023
15.2.2023 14:57:19   
Nikki7
Hejla ☺️
Sem se kar v Postojno naročila na nuhalno in DHT tako, da imam16.3. pregled ☺️ edino kar me je presenetlo je, da zaradi trenutnih razmer (čeprav jaz že dolgo nisem nič slišala o koroni - hvalabogu) ne sme biti partner zraven. No sej tukaj mi je pomembnejše, samo da bo vse ok. Upam, da bo bil lahko vsaj na morfologiji zraven. 
Sem pa v 9.tednu in kar se tiče počutja, je moja slabost načeloma taka, da je slabost kot če bi me bolel želodec ampak ugotavljam, da se pojavi po določenem času in takrat moram nujno nekaj pojesti, ker če ne se samo stopnjuje 🙈🥴 v istem trenutku pa ko pomislim na hrano me mine volja. Tako je neko čudno neznano obdobje za mene, nisem pa nič bruhala in iskreno tudi upam, da tako ostane. Kar sem še opazila pa je, da bi spalaaaa…kadarkoli 😅 predvsem ko pridem s službe, glede na to da delam v šoli, sem izjemno izmučena. 
Ninci, držim pesti za nuhalno, vse bo tako kot mora biti! Samo pozitiva 🥰 Atena, maš to! Še malo pa bo mimo tudi tega obdobja! 
Tako kot je rekla Ninci, verjamem da bo vse ok pri vseh. Še prehitro bo šlo vse mimo čeprav se nam vleče (vsaj meni) ☺️
Lep dan še naprej 😊

(odgovor članu Ninci*)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Septembercki 2023
16.2.2023 13:10:40   
Atena*
Hvala, Nikki user posted image Upam, da kmalu mine, ja, danes mi je spet grozno slabo.

Ninci ujej, boga, naj bo od zdaj naprej samo še zdravje!

A vam se že kaj pozna trebušček? Se mi zdi, da samo jaz o tem pišem user posted image

(odgovor članu Nikki7)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Septembercki 2023
16.2.2023 14:10:14   
PikaLu
Pozdravljene,
Moje slabosti so se vedno celodnevne, sicer brez bruhanja, pa se ponoci me dajejo. Prvi pregled vse okej, zdaj se narocim na nuhalno in se na ac.Trebuscek se mi vcasih zdi, da se ze pozna, je pa res, da imam nekaj kg viska se od prejsnje nosecnosti, zato se ni ocitno. Upam, da vsaj do nuhalne uspem skriti 😊

(odgovor članu Atena*)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Septembercki 2023
17.2.2023 20:19:23   
Atena*
Super za pregled, Pikalu!
Končno vikend 😃 Bom nadoknadila spanje 🥱


(odgovor članu PikaLu)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Septembercki 2023
18.2.2023 7:46:05   
pipi13
pozdravljene vse. Ja cas kar bezi, no kolikor berem vam je vsem slabo kot meni. In to cel dan, v nobeni nosecnosti mi ni bilo toliko slabo kot v tej. pa se cez cel dan. Jaz imam nuhalno v torek 21.2. jaz sploh nisem pomislila, da partner ne bi bil zraven 🙈 sem avtomatsko sklepala da bo. No upam, da ne bodo komplicirali. Meni, ceprav imam tudi viska kg, se mi ze zelo pozna, in mi je prava muka ze skrivat, tudi vidim, kako me eni cudno pogledajo. 😊 Me je ze vprasal sodelavec ce sem se zredila al sem noseca 🙈 sem se nekako v hecu izgovorila, da sem se poredila.... no v sredo pa imam namen povedat, po nuhalni. Kako pa ste kaj s spanjem? jaz se vsako noc zbujam okrog 2 ure pa ne morem zaspat do 5 zjutraj. lep vikend A

(odgovor članu Atena*)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Septembercki 2023
18.2.2023 9:36:41   
Ninci*
Pipi13 super, da imas tudi te ze nuhalno, potem imave pa verjetno kar dost skupaj rok. Jaz imam nekje 5.9. Zakaj da ne bi bil parrtner zraven, saj je ginekologinja meni sama rekla, da lahko pride. Je pa res, povsod je malo drugace, vsak ima svoja pravila. Upam, da ne bodo komplicirali. Tudi meni se pozna, se razume, malo viska od prej, vsaka nosecnost se hitrej pozna. 😊😊Lep pustni vikend vsem pa veliko slastnih krofov 🍩🍩🍩

(odgovor članu pipi13)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Septembercki 2023
18.2.2023 9:52:54   
pipi13
Da moz ne sme zraven, so v prejsnjih postih pisale punce. Da kao zaradi korone. Jaz pa nisem niti vprasala, kar sel bo zraven 😂 

(odgovor članu Ninci*)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Septembercki 2023
18.2.2023 14:01:32   
Nikki7
Hejla ☺️ 
Tudi jaz imam občutek, da se mi že pozna. Je pa res, da ne spadam med manekenke tako da je tudi kak kg viška od prej 🙈😅 sem pa zvečer kar precej napihnjena. Zadnje dni imam kar težave kaj obleči, sicer v službi sem samo šefici povedala zaradi službenih razlogov ampak ja. Nekako se bom sprostila šele po nuhalni ☺️ Pipi13 tudi sama se večkrat zbujam ponoči, tudi 3-4x na noč a zaenkrat kar hitro zaspim nazaj. Drugače kar se tiče partnerja pri nuhalni, tudi meni je bilo smiselno in normalno, da gre z mano, nisem nič spraševala če lahko ali ne. Ko pa sem se preko maila naročila so mi sami od sebe napisali da zarai trenutnih razmer ne sme biti zraven. Sedaj sem malo v dvomih, če imajo to mogoče avtomatsko vpisano še od prej pa da ga vseeno vzamem s sabo in se naredim neumno pa če gre skozi gre ali naj pokličem in se pozanimam 🙈 mi je malo neumno, da bi sedaj moral čakati do morfologije 🥴Najpomembnejše je pa itak, da so naši otročki v trebuščkih zdravi in se razvijajo. Ostalo bomo že preživeli ❤️ držte se punce!
Lepo pustno soboto in veliko krofov ☺️😙

(odgovor članu pipi13)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Septembercki 2023
18.2.2023 16:28:49   
Anonimen
Januarja sem bila v Postojni na pregledu pri ginekologu, nato še na nuhalni, a partner ni smel v prostore bolnišnice. Imajo tudi na vhodu še vedno obvestilo, da lahko vstopajo samo ženske. Tudi vsa predavanja in celo telovadbo za nosečnice še vedno izvajajo samo na daljavo preko spleta.

(odgovor članu Nikki7)
  Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Septembercki 2023
20.2.2023 8:21:26   
Atena*
Hey punce,

ja, na nuhalno sicer lahko gre partner, edino zaradi trenutnih razmer ne vem, ene ste že pisale, da ne sme. Sicer pa na redne gineko preglede ne sme razen na morfo, vsaj tako je pri meni pri zdajšnji G.

Jaz bom šla itak na vse sama, niti nisem planirala drugače.

Mi pa počasi začenja pasat sladko, tako, da krofi so bili zelo dobrodošli čez vikend user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Septembercki 2023
20.2.2023 14:52:49   
Ninci*
Zivjo! Jaz iz nuhalne, ful je bilo fajn, res si je cas vzela, tako da nisem samo cifra. Tudi mož je bil zraven, lepo je bilo. 🥰 bistveno pa da vse stima. Veselite se svojih srčkov. 🥰 in vse dobro na pregledu 🤗🤗mislim na vas in posiljam pozitivne misli 🥰

(odgovor članu Atena*)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Septembercki 2023
21.2.2023 18:02:29   
Atena*
O, kako lepo, Ninči 🥰 Superca! Jaz se bom še malo načakala 😄 Sicer pa res upam, da bo vse ok, da lahko povem v službi, ker nimam več nič za oblečt 🙈

(odgovor članu Ninci*)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Septembercki 2023
23.2.2023 16:28:14   
Ninci*
Hvala. Seveda bo vse vredu Atena, mora biti. Je pa to cakanje kar naporno ane, ze komaj cakas tisti dan. Sej sem jaz isto meni se ze vlece do naslednjega pregleda 🙈😆🥳 tako lepo je gledati male srcke na monitorju 🥰 kdaj imas atena? Pozdrave vsem 🤗

(odgovor članu Atena*)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Septembercki 2023
23.2.2023 18:54:48   
PikaLu
Meni se tudi vlece do nuhalne, se toliko bolj, ker mi je nenormalno slabo. Cel dan, skoraj celo noc. Grozno pocutje. Vsak dan slabse. Res res upam, da bo s temi slabosti cimprej konec, ker tezko funkcioniram tako. Se katero matrajo slabosti? 

(odgovor članu Ninci*)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Septembercki 2023
24.2.2023 9:06:33   
Atena*
Hvala, Ninci user posted image 7. marca imam nuhalno, naslednji teden pa grem dat še kri za dht. Na nuhalni mi bo pa Pušenjak potem povedal ali priporoča AC ali lahko NIPT.

PikaLu, meni je slabo, tudi praktično ves čas, edino ponoči ne. Včasih moram res globoko zadihat, da ne letim na wc. Jaz upam, da še kakšna 2 tedna, potem pa se naj bi umirilo user posted image user posted image

(odgovor članu PikaLu)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Septembercki 2023
24.2.2023 11:47:41   
Vela_
Pozdravljene, punce! Jaz imam nuhalno naslednji teden, čakam, da končno pridem do tja in se prepričam, da je vse ok. :) Slabostim sem se očitno izognila, me pa muči utrujenost in se mi zdi, da potrebujem ogromno spanja, potem, ko grem že tretjič ponoči lulat pa postanem budna in naslednji dve uri bedim. Kdo bi razumel user posted image

< Sporočilo je popravil Vela_ -- 24.2.2023 11:48:20 >

(odgovor članu Atena*)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Septembercki 2023
24.2.2023 18:25:49   
Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zdravo vsem...Em brez zamere Mimi88 ampak meni je pa to tvoje sporočilo malo čudno...so določene stvari, ki ne grejo skupaj...ali se samo meni tako zdi? Med drugim od kdaj sta otroka letnika 2009 in 2014 (ali koliko že) v letu 2023 stara 9 in 14?  😆



Letnice drzijo. In smo sele februarja. 2023 - 2014 = 9 let. 2023 - 2009 = 14 let.
Bolj zmede drugo napisano ampak ljudje smo si razlicni. Tako hitro se prikljucit skupini, z tako zgodovino, je zelo optimisticno. Preko 20 splavov? Noro, men bi se zmesalo. Ze po 3 zaporednih te posljejo na genetsko-hormonske preiskave. 

To bi morali ze delati raziskave zakaj pride do splavov, ce so res splavi ali pac mimi misli da je vsak mesec noseca in pac ni, in pride do menstruacije. Ona pa to steje kot splav? 
Naj bo zdaj srecno do konca. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?