Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Ampak mi je ravno ena mlada mamica povedala, da so ta prvič zaznali popadke pa ni bilo potem nič, drugič pa se ni nič videlo pa je manj kot 12 ur kasneje rodila
Saj vem da načeloma ni nič groznega, samo upam da se ne bo porod vlekel, ker so zapisali v izvid, da predlagajo en odmerek antibiotika ob začetku poroda in potem na vsake 4h. Da ne bom domov prišla še z driskico ker bom predozirana z antibiotikom
.
To je bilo pa res expres! Saj mogoče tako najbolje čeprav verjamem da je bolj intenzivno tudi glede bolečine😅 potem je normalno donošen? Pozabila - sine ali hčerkica?
. Mogoče pa ne bo tako grozno?
Priznam pa da so mi živčki poskočili 100 na uro. Danes nisem skorja nič spala, ker sem bila kar v pričakovanju. Ampak je rekla, da lahko da bo par ur ali pa par dni. So pa tudi primeri ko so ženske bile odpre 3 cm pa šle čez rok. Tako da mi spet te napovedi na pomagajo veliko
. Je pa res, da so mi rekli, da ima še veliko plodovnice. Na začetku nosečnosti sem pa paniko delala ker je bil tako miren.