|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
4.10.2005 13:43:22   
Pia73
Mijavček, zelo dober predlog! user posted image user posted image user posted image  Jaz, bi pa počivala,... pa žal ne bom,... user posted image  Pa saj mi ni hudega,... tudi to še bo,......... user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
4.10.2005 14:33:28   
pika74
Mijavček - fuuuuuul dober predloguser posted image user posted image .Sam kaj, ko moram enga službeno peljat na eno orng kosilo popoldne user posted image .  - Ah veš kaj, si bom pa tam privoščla kaj dobrega - saj to je tud fajn - ane. Npr. eno fajn predjed pa potem glavno jed in na konc še kšno Sacherco user posted image user posted image user posted image user posted image  mljask.



Pia73 - ti pa znaš vedno tako lepo napisat. Sem kar solzne oči dobila ob branju user posted image .

Pridi večkrat naokoli, pa ne zato, da bom večkrat jokala - lepo te je brati.

Pa naša Anitka je tudi pogrešana - Anitka prid nazaj - eeeeeeeeeej.

Vsem ostalim pošiljam lupčke in objemčke, pa čim prej sonceeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

Lp
user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
4.10.2005 15:09:42   
Mijavček
Pia73, jest tut smrkam, pa ne od žalosti, od ganjenosti....tko lepo si napisala...

Pika74, ornk papica tut šteje, sploh sacherca...mmmm

jest pa še ne vem,kaj bom počela, mogoče bom šla na eno razstavo slik al pa na predavanje o zgodovini mojega kraja, al bom šla pa po skoraj enoletni pavzi kaj naslikat...
Sporočim jutri!

Fajn se mejte, karkoli boste počele!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
4.10.2005 16:11:04   
biba77
Hvala. Pia73. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
4.10.2005 16:51:54   
pika74
No, še zmeri visim v službi user posted image .

Zdej mi pa že orng kruli - komi čakam na tale futr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

pa-pa
user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
5.10.2005 6:59:09   
biba77
Dobro jutro! user posted image

Da se vam na kratko javim, ker imam kar krepko dela...

Torej pri meni se vedno nic novega... Se vedno cakam (zdaj me ze ima nekdo za norca user posted image user posted image user posted image ). Ce je do vecera ne bo (user posted image M, mislim), potem jutri zjutraj ponavljam test in klicem v neplodnostno, kako naprej...

Zelim vam lep dan, malo topleje bo kot vceraj. Izkoristite ga!!!

Letim po user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
5.10.2005 8:43:14   
TANTRA
Dobro jutro,
no Astra mogoče pa tvoje user posted image  tokrat ne bo? Imaš kaj znakov da bi lahko bilo user posted image ...?
Mijavček tvoj predlog je dober, toda kaj ko obveznosti naredijo svoje, potem pa se ne da vse user posted image ......No, jaz sem mojemu napisala, da bi si danes naredila romantični večer.... In ker je treba že čez dan misliti na večer, bo jota prestavljena na jutri, saj ob fižolu in zelju ne bo nič z user posted image ... Bom videla kaj bo on predlagal?? Ha, imam pa doma še fino sladico - zamorec v gatah....mjami.(fantje na košarki so ga prikrojili v mulatka v tangicah)
Drugače pa me tole kislo vreme že pošteno najeda...user posted image  Pol pa pride sodelavec iz jadranja z svežo barvico na fejsu in mi naredi skomine  kako sončno je bilo v Dalmaciji.... user posted image

Pošiljam vam veliko pozitivne energije, da bi bilo čimveč novih user posted image  
In napoved za danes: okužba z  virusom smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
5.10.2005 9:33:30   
simi73
No, da se še jst pofočkam v tem turobnem dnevu.user posted image
Najprej en velik user posted image za Pio73 in njene spodbudne besede. V teh dneh ko nestrpno pričakujemo, kako nam je ta mesec pa mogoče le uspelo, so prišle zelo prav. Sicer se še ne obremenjujem preveč s testom, ker ga najmanj 14 dni še ne mislim delat (če bom seveda zdržala do takratuser posted image ). Edino mal sem žalostna, ker je mojuser posted image
cele dneve na terenu in hodi šele zvečer domov.user posted image Sem se odločla, da bom začela z nečim, da mi hitreje čas mine - bom meditirala al pa se lotila kaj s svilo.
Astra držimuser posted image user posted image , da zamudauser posted image pomeni user posted image user posted image . Pa ne se preveč na znake ozirat, ker marsikdaj kaj čutimo samo zaradi stalnih misli na user posted image .
Anitka ti si en tak sonček na tem forumu in vedno pomagaš nam z optimizmom in dobro voljo. Če sta se odločila, da dasta zadevouser posted image malce na stran, te čisto razumem. Vedi pa, da smo tukaj za podporo in tolažbo, kadar boš to potrebovala.
Ema, super, da se vama je začelo tako razpletatuser posted image . Še malo pa bosta tudi vidva dočakala tisti dan, da vama dajo user posted image .
Mijavček tud jst sledim tvojim zgledom, da mal misli na test in user posted image preženem.
Tantra, če sta bla pridna vsak drug dan in če ni drugih ovir ni hudič, da ne bi ratal. Upam, da ta mesec pokažešuser posted image svojiuser posted image .
Tinka, uživaj v teh dneh s svojo user posted image . Pa fejst naj brca, da ne pozabiš, da jo imašuser posted image .
Pia73 še enkrat hvala za vzpodbudo, kljubuser posted image si si vzela čas za nas in nam napisala par vrsticuser posted image user posted image .
Pika74, upam da je bilo pozno kosilo dobrouser posted image . Pa da tud vama čimprej uspeuser posted image (čeprav si se dala na off).
Vse ostale, ki jih nisem omenila ne zamerit, vam pa želim res, da se ta ciklus konča z dvema lepimauser posted image user posted image in da bodo vse fosilke čimprej fosečke, vse ostale, ki je ne čakajo, nosečke.
Ni hudič da tole deževno vreme vsaj za nekaj ne bi bilo dobrouser posted image user posted image user posted image .
Vsem želim lep dan in se tipkamouser posted image

_____________________________

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
5.10.2005 14:52:04   
bebi
Pozdravček vsem! user posted image
 
Se ne oglašam prav pogostokrat v Za nas, ampak danes bom zapolnila nekaj vrstic.
 
Pia73 hvala za vzpodbudne besede. user posted image  
 
Tudi meni je presneto težko se prebijati iz meseca v mesec, vsak mesec zraste novo upanje, ki pa ga rdeči dnevi vedno podrejo, poteptajo … in tako znova in znova…Težko je…Čakam v čakalnici, da  bom na vrsti pri svojem G. Nasproti mene sedi noseča mamica, zraven nje sedita še dva njena sončka. Kot običajno se zamrznem in se ne pustim, da bi me to vrglo s tira, sem že nekako otopela oziroma imam nekako že izdelan imunski sistem na nosečnice, ker drugače bi mi bilo še težje, … Na vrsti sem pri G; zmeniva se za dokončen datum za HSG, histeroskopijo in laparoskopijo, tako da sem na koncu v roki držala pet napotnic. V sobi, kjer je sestra spet srečam isto nosečo mamico, slučajno je bila na dosegu mojih oči njena kartoteka in vidim njen EMŠO; isti letnik kot jaz, pod srčkom pa nosi že tretjega otroka. Medtem mi sestra stiska pet napotnic. Stisnem zobe in s težavo zadržujem solze. V meni pa kar odmeva zakaj, zakaj, zakaj,...
 
No, danes je že dober teden od operacije in zrem v svet z novim velikim upanjem. user posted image
 
Punce ne obupat, gremo upat, upat in še enkrat upat. Enkrat bo.
 
Sem z vami.  user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
5.10.2005 15:43:09   
cmokec
Astra, ko te user posted image  vsaj nebi najdla. user posted image

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
5.10.2005 15:52:36   
Mijavček
Ojla,

bebi, to si pa zares dobro opisala... kako prekleto dobro vem, kako to zgleda... vglavnem; na vprašanje zakaj enostavno ni odgovora in to je še bolj frustrirajoče... zakaj jaz? Tako je in moramo biti močne, da to sprejmemo ... Ja, močne..., samo še fitness za tako moč moramo najti.user posted image

Moji plani zavčeraj tudi niso šli ravno načrtovano pot,... razstavo sem prestavila na soboto, slikat pa nisem uspela ker me je čakala ena gora perila za likat in enostavno nisem mogla mimo. user posted image
Sem si pa ob likanju in pomivanju posode naštimala eno pozitivno soul-jazzy-rock'n'roll varianto na radio in to na ves glas user posted image , da sem lahko prepevala zraven in se požvižgala na sosede. Danes pa grem v šoping za lusterji in sedežnimi, pa ful sem dobre volje, ker sem dobila povišico plačeeee user posted image  

Veliko lepega danes vam želim, uživajte!

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
5.10.2005 18:10:50   
tinkamiška
Hojla

Danes je pa res en turoben danuser posted image  Pri nas je cel dan deževalo in mimo hiše teče reka Voglajna, ki se tako grdo viša in notri plavajo vse mogoče stvari. Nič fajn je ni pogledat.

Upam, da bo nehalo deževat in da se bo s tem tudi izbojšalo počutje. Name namreč precej vpliva vreme in se počutim kot en cota.

Pia, midva bova mela Izo, je pa Ela tudi lepo imeuser posted image user posted image user posted image  Pridna je in naslednji teden imam UZ in komaj čakam, da jo bom spet lahko opazovala.

Simi, Iza brca in miga, je tak mali črviček, ki ni skoraj nikoli pri miruuser posted image  

Pupice zdržite še teh nekaj deževnih dni, saj v nedogled tudi ne more deževat, potem bo sigurno tudi počutje boljše in se bo spet naselilo malo optimizma v dušiceuser posted image


Mislim na vas!

Tinka




_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
6.10.2005 11:13:38   
biba77
Samo, da vam javim, da vas vse lepo pozdravlja bivsa-oktobrka bambi.
Se vedno sta z Gajo v bolnisnici, ker je mala se vedno pod lampico zaradi mocne zlatenice. Ampak pravi, da je boljse. In da ze lepo jesta.
Lp

_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
6.10.2005 11:20:16   
tinkamiška
Astra a si zdej BIBA77???? Joj, a se men sanja?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A ti lahko čestitamo al kajuser posted image user posted image user posted image

Biba jst sem tako vesela, če to pomeni to, da ti ne morem povedat. Daj javi se, kr jst sem čisto zmedena!!!!

Juhuhuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam, čestitam,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Juhuhuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam, čestitam,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Juhuhuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam, čestitam,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
6.10.2005 11:58:46   
emaa
čestitke, biba je nazaj, yessuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
6.10.2005 12:04:11   
TANTRA
Potem pa se še jaz pridružujem veseli novički user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
6.10.2005 12:20:32   
cmokec
Biba77, a jaz to prav vidim.

O, kolk sem te pogrešala.user posted image  A si le prišla nazaj.

Čestitke za uspešno vrnitev. Sedaj nam pa ne uidi, me te ne damo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa daj napiši veselo novičko, da bomo sigurne, da nisi samo pokukala. user posted image

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
6.10.2005 13:16:25   
Kalina
Oj bejbike user posted image

ko bi ve vedle, kolk sm se jst namucla da sm se lahko prijavila, sploh mi ni nc delal ene 5 dni, kr obolevala sm, sploh nevem kaj se dogaja s tem mojim racunalnikom, tko da sm zdej se vedno v soku, da mi kr dela toleuser posted image

tkole mamo zdej pri nas, v nedeljo sem imela punkcijo, in madrfakr, ce bi vedla kolk je to bolece, nevem ce bi sla, ja vem, vsi recejo, mah sej potrpis itd, sam a-a, pr men je blo 2 much! Ze tko mam HIPERSTIMULACIJO in sm vsa boga, da o trebuhu ne govorim, sicer je tako velik kot da bi bla v 6 mescu nosecnosti! komaj se premikam. No ampak pri punkciji je sodeloval tudi Dr. Res, to sm bla ful presenecena, sej sm pol vprasala moja Dr (Merlota), pa je reku da se Res ful zanima za moj primer user posted image  in sta bla oba ful prijazna, Res me je po punkciji pelu v sobo lezat, k baje sm bla cist zelena, mislim halo kje nebom ce so mi 11 celic vn pobral. No ja, tko da sm sla domov, 3 dni trpela k isus, no in ucer sem sla na transfer oz. prenos zarodkov v maternico user posted image user posted image user posted image  In smo blo vsi tako sokirani, ker se je od 11 celic oplodilo kar 10!!! user posted image user posted image user posted image  Ja pa Res je bil spet zraven, pa mi je pregledu trebuh, pa prav da sm ze kr fajn napihnjena ampak da se bo se stopnjevalo, samo da ne skrbim, ker to je ponavadi dober znak (da nosecnost bo) in da to potem vse zgine! Ja sej jst pa nobenih hlac nemorem spravt nase, k sm zivi baloncek! user posted image  
ja pa slikco sm dobila od zarodkov, wiii, tko je lepo, sploh nemorem verjet, cistt sm v transu...no ja sam k me vse boli, pa niti 5 minut nemorem spat ponocuser posted image  in sem tko hudicevo zmatrana pa se neki  prehlad me daje user posted image  
Aja pa se rekl so mi  da imam srcasto obliko maternice, se  pravi imam vec moznosti za SS  in seveda rizicna nosecnostuser posted image   upam da bo vse ok! Tkole se 13 dni morm prezivet user posted image  

Drugac sm vas pa ful pogresala, pa skoz morila VesniRR po mejlu, nej mi tole poprav, ker sm se vam morala izpovedat!

Kako ste ve drage moje? Upam da nasmejane user posted image


tisoc poljubckov od Kalineuser posted image

_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
6.10.2005 13:26:02   
simi73
Kalina, super za tvoje pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa držimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se najmanj dva primetauser posted image .
Te pa kr razumem, da te je ful bolelo - mene je že pr hsg tko, da sem skor skup padla in upam, da mi ne bo treba it na punkcijo.
Vseeno pa čestitke za tolk oplojenih jajčecuser posted image user posted image . Bolečina bo pa tud minilauser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
6.10.2005 13:36:24   
pika74
Kalina najprej teb čestitke zato, da si preživela vse skupi in za 11!!! jajčec in 10 oplojenih user posted image  - kapo dol.

ZDEJ pa dovolte drage moje dame in gospodične - ČESTITKE NAŠI BIBI77user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUHUHUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
6.10.2005 13:37:37   
pika74
Jst sm kr solzna user posted image user posted image user posted image  - ma od veselja user posted image  - končno biba77 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
6.10.2005 13:58:09   
Anitka
BIBA77 je nazajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kako sem vesela zanjo.

Punce vračam se na RR-jo, a tokrat bom le delila nasvete, vas bodrila.... in krpala onos z dragim. Nič ne bo delanja user posted image  dokler ne bo vse spet kot nekoč. Upam, da bom pa še naprej dobrodošla. Se vam pa zahvaljujem za vse lepe besede, ki ste mi jih napisale.

Hvala vam - zlate ste!

vaša Anitka

_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
6.10.2005 14:34:15   
Anonimen
Kalina, drzi se in javi nam cez 13 dni prelepo novicko!!! user posted image user posted image user posted image

Upam, da se Astra=Biba77 cimprej javi z novico! A je to potem tako, da ko bo zacela pisat kot Biba potem je v pricakovanju? user posted image  Jaz jo sicer srecujem se na enem drugem forumu, tam ni se nic javila, zato sem malce zmedena. user posted image

Anitka, vesela sem, da si nazaj! user posted image  

Tudi jaz imam eno lepo novicko......................... sluzbo imam!!!user posted image No najprej le pripravnistvo, a zacetek je obetaven!!!user posted image user posted image user posted image

Vsem posiljam en velik user posted image  !!!

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
6.10.2005 14:39:44   
pika74
MucaMaca - čestitke za službo user posted image user posted image user posted image  - dons so pa same dobre novičke - jupiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
7.10.2005 9:00:18   
BetyRR
Pozdravljene punce!!!!!!!

Končno se nekaj dogaja..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Anitkauser posted image user posted image user posted image  vesela sem, da si nazaj... ta forum bi brez tebe bil resnično prazen...enostavno si njegov in naš del...ne odhajaj več, prosimo te user posted image user posted image user posted image  
To je tako, kot da bi Pušenjak zapustil forum G. in Por. ...

Biba77...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kalina....user posted image user posted image user posted image ...kako to boli, ve samo tisti, ki je tam bil...in jaz sem ena od teh...pri meni so punktirali več kot 12 foliklov...teklo mi je po nogah, da je komaj lovil v epruvetke...mislim, da je bilo enih 5 epruvetk...in 7 lepih jajčec...držim ti pesti, da bo vse OK...

Druge pa lepo pozdravljam in upam z vami...

Meni so pa ta mesec malo hormončki podivjali...O test pozitiven 15.dan ciklusa, BT dvig 17.dan, boleče bradavice že od 14.dneva ciklusa, 20.dan najhujše bolečine, od takrat bolijo joške komplet. Sem zamenjala modrc, pa je pritisk manjši, ne bolijo tako hudo, le če se jih dotikam...Tudi huda lakota je bila in je končno minila, tako da verjetno pride M... najprej bi mogla pricurljati v torek, 11.10. na 28.dan ciklusa (to se zgodi le 1 v letu) in najkasneje v petek, 14.10. ko bo 31. dan ciklusa....

Vem, da vam je brez veze vse te datume brati....

Saj to je edino, kar imam...

Lep dan vam želim,

Bety, stara sablja

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?