|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zdaj ga imam pa dosti
29.1.2006 17:19:43   
casandra
ANONIMNO:mogoče bom ustrelila mimo,ma če dela doma in na kmetiji,po mojem res nima časa še za otroka.Ne
IZVIRNO SPOROČILO: Vesna

ZA DRUGO ANONIMNO:mogoče bom ustrelila mimo,ma če dela doma in na kmetiji,po mojem res nima časa še za otroka.Ne vem,meni se zdi da danes preveč zahtevamo od moških.
N e me zdaj obsojat ,ker nisem nazadnjaška,moj dragi tudi pospravlja ,ma živiva v bloku in zaenkrat še nimava otrok.Če bi živela pa v hiši in da bi moral poleg službe skrbet še zunaj ,ne bi mogla od njega zahtevat naj se raztrže še malo zame.Je pa res da bi si lahko kdaj vzel čas za svojo novo družino.Mislim da je tu problem,da je preveč še pri mami,kot pa da bi bil z tabo in otrokom.
LP

VEM DA SEM MAL POZNA IN DA JE TEMA STARA AMPAK NISEM MOGLA MIMO TEGA SPOROČILA. ČE DELA NA KMETIJI, NIMA ČAS ŠE ZA OTROKA. ČE TAK MOŠKI OBSTAJA BI PREJ RAZMIŠLJAL O TEM POZNAM VEČ DRUŽIN KI SO DOMA NA PODEŽELU IN IMAJO KMETIJE PA ŠE KDO SLUŽBO ZRAVEN. TKO DA RES DELAJO OD JUTRA DO VEČERA. AMPAK ČISTO VSI SI VZAMEJO ČAS ZA OTROKE ČE ŽE NE DRUGA VSAKE TOLIKO ČASA PRIDEJO SE PAR MINUTK POIGRAJO Z BEBICO POVPRAŠAJO PARTNERKO PO POČUTJU IN GREJO DALJE DELAT. PA TO DA POMAGAJO PO SVOJIH MOČEH SPLOH NE GOVORIMO. DA NE NAJDEŠ ČASA ZA SVOJEGA OTROKA JE SRAMOTA. DANES DA PRIČAKUJEMO PREVEČ OD MOŠKEGA. TUDI TO PO MOJE NE DRŽI SAJ SE ČASI SPREMINJAJO IN RES NIHČE NE LOVI VEČ MAMUTOV OKOLI TEMVEČ PO VEČINI DELAJO TKO OČKI KOT MAMICE IN RES NEVEM ZAKAJ BI MORALA POTEM MATI ŠE VSE OSTALO NAREDIT GOSPOT PA NIČ. PA LJUDJE TO SO OTROCI KI NAJ BI BILI NAREJENI V LJUBEZNI IN KRONA NEKEGA PARTNERSTVA NE PA NUJO ZLO ZA KATEREGA SI MORAŠ ČAS VZET ČE SE TI PAČ NE DA SI PA GA NE. TO KAR NAJ BI BILO NEKAJ NAJLEPŠEGA KO BEBICA RASTE SE RAZVIJA NEKATERI JEMLJEJO KOT NUJNO ZLO. PA KJE MI ŽIVIMO?????????????

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Zdaj ga imam pa dosti
30.1.2006 11:02:53   
tehnofil
Prav. Ugotovila si stanje. Poskusila si se pogovorit. Glavni problem si napisala da mož ne pomaga in gleda TV in računalnik. Hodi v službo ali ga vzdržuješ?
Glede na napisano ne vidim pravega razloga, da moraš takoj oditi stran. Takoj oditi pomeni nujno zaradi pretepanja, alkohola in podobno. Tvoj največji problem pa je, da ne pomaga. Da ne skrbi za otroka. Prepričan sem, da je tako samo zato ker si to lahko dovoli. Kuhaš kosilo? Pereš nogavice, gate?
Veš, ko ti film poči prvo razbiješ TV, vržeš računalnik čez okno in kanto smeti v njega. Potem bo vedel, da gre sedaj pa zares. Moški smo neverjetno prilagodljivi in vodljivi. Seveda za stvari, za katere vemo da so pravilne pa jih zaradi lenobe ne storimo. Glede na to, da se je v pogovoru strinjal s teboj sem prepričan, da mu bo popolnoma jasno zakaj nima čistih gat in kosila na mizi.
Potrebno ga je samo prevzgojiti, pa bo čisto v redu funkcioniral.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Zdaj ga imam pa dosti
30.1.2006 11:34:52   
india
Nihče se ne spremeni tako močno, da ga ne bi več nikoli moglo potegniti nazaj! Lahko se malo prilagodi, a povsem drugačen ne bo nikoli!

Če ni pomagal pogovor, ne tvoje prošnje in nič, potem bo ostal tak kot je. Zdaj pa, ali boš vztrajala in prenašala tako življenje ali pa se boš na nek način postavila za vaju z otorkom. Sicer pa...zakaj pa bi ti morlaa it? A sta proočena? Če vložiš ločitev se bo itak moral izselit. Če pa nista poročena, pa mu enostavno povej,da je konec in naj se izseli.
Enkrat bo moral uvidet, da nisi njegova služkinja in da ima poleg pravic do otroka tudi ODGOVORNOSTI!

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Zdaj ga imam pa dosti
30.1.2006 16:59:36   
Lory
mogoče bom ustrelila mimo,ma če dela doma in na kmetiji,po mojem res nima časa še za otroka.Ne vem,meni se zdi da danes preveč zahtevamo od moških.
IZVIRNO SPOROČILO: Vesna


Jaaaa previt otroka in malo se poigrat z otrokom je pa jako huda naloga in fizični napor. Moj mož, komaj čaka, da se poigra z otrokom. Otrokov nasmeh mu pomeni največ. Prosim ne pisat takih traparij.

Za anonimne pa:
Po moje je moralo bit v tej vezi že prej tako. Bolj vsak zase... Upam, da se motim...

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Zdaj ga imam pa dosti
30.1.2006 18:37:57   
nina6
Ja,tud moj je bil takšen.Dokler je bilo vse vredu,je bil krasen človek.Ko pa sem ga kaj prosila,pa mu je bilo vse blazno težko.Če ga je kdo drugi kaj prosil,je vse takoj naredil.Veliko sva se pogovarjala,o vseh aktualnih zadevah.Ko pa se nama je pojavil kakšen problem,pa so se mu usta zaprla in nisem spravila besede iz njega.MilijonX sem si rekla,da moram stran,da me razen moje ljubezni do njega nič ne veže(nimava otrok).Ko pa bi morala narediti odločilen korak,sem se usr...Dokler si on ni našel druge in me je zapustil!
Veste ni tako enostavno kar pobasati krpice in oditi in rečti,da tako ne bo boljše.Še vedno si misliš(ali sam sebe prepričuješ),da bo boljše,da je to samo kriza.Še enkrat,pa nimava otrok.

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Zdaj ga imam pa dosti
30.1.2006 19:01:32   
cmokec
Anonimke, nič ne delajte čez noč in na horuk. Ne odhajate samo ve od moža ampak tudi otrok od očeta. Pa ne zagovarjam nobenega, ker če bi pisal vaš mož, bi sigurno napisal čisto drugo zgodbo. V primeru, da se situacija taka, kot pri Anonomki1, bi si jaz iskala novo stanovanje.


Pa še to: Nasvet, da zanalašč pustiš otroka partnerju, ker se z njim ne ukvarja, je najbolj bedast nasvet na svetu. Verjetno bo otrok nahranjen, previt in pravilno tretiran, če ga očka še pol ure otrokovega življenja ni imel sam. Pa zaspal bo ob pravljici, pa svizec zavije čokolado. To je izkoriščanje otroka za kaznovanje in kljubovanje očetu. Kdo bi bil na slabšem, očka ali otrok? Jaz ga decu, ki ne ve, kako se pravijno obrne plenička in kolk mora biti toplo mleko, otroka ne pustim, pa če še 5 let nimam nobenga, ki bi mi pomagal.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu nina6)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Zdaj ga imam pa dosti
31.1.2006 9:15:37   
tanikaa
Obe zgodbi me spominjata na srednjeveške čase, ko je ženska bila en navaden nič. Lahko je meni zdaj napisati zapusti ga, loči se... Nisem v vajini situaciji in upam, da nikoli tudi ne bom, ampak zelo težko si predstavljam tako življenje.

V vezi, v kateri nisem srečna, ziher ne bi vzrajala. Zakaj? Ker se potem problemi in depresija večata iz dneva v dan? Kaj imam potem od življenja jaz in moj otrok? Njemu je že ok, ko pa mu vse narediš in za vse poskrbiš. Za kar pa ne ti, pa njegova mamica.

Tudi sama sem bila v nesrečnem zakonu, z 4 letnim sinom. Ljubezni več ni bilo. Bili so edino prepiri. Vzela sem si 1 leto časa, dobro premislila, kaj pričakujem od življenja in takrat sem se odločila. Bilo je težko, zelo težko, ampak ni mi žal. Ker danes sem v srečni vezi. V taki vezi, kjer je veliko ljubezni in sreče. In za to se je bilo vredno prebiti skozi tisto obdobje.

Obe si vzamita čas, dobro premislita in potem se odločita. Ko pade odločitev pa so na vrsti dejanja. Ampak potem je potrebno vztajati in se boriti za svoj boljši jutri.


_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Zdaj ga imam pa dosti
31.1.2006 10:26:49   
Anonimen
Cmokecuser posted image !
Se popolnoma strinjam s tabo. Tudi moj mož je zelo rad oz. se še vedno rad izogne delu, ker je pač bil tako navajen doma kjer mu je bilo vse k riti prinešeno. Mogoče se nekaterih res ne da spremenit, jaz svojega sem kar dobro prevzgojila, res pa je da vztrajam vsak dan brez popuščanja sedaj že dve leti. Tudi jaz sem ga pred porodom postavila pred vrata in takrat se je moral dokončno odločit kaj bo naredil. V glavnem sedaj mu ne popuščam in ga v bistvu učim stvari, ki bi se jih moral po moje naučiti že v otroštvu.
Ne vem no jaz sem se odločila, da bom poskusla tako.  In še vedno se mi zdi da je mama le mama in da ati ne more bit mama in da se morajo pač mame malo bolj posvetit otrokom kot atiji.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Zdaj ga imam pa dosti
7.2.2006 21:29:39   
Grascakinja
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
Ribnco bi blo treba zažgat, k take trde valarje delajo tam.


Kalbo ne ga srat, jest nočem zgoret.

Obe anonimni pa - meni se zdi, da sta otroku starša oba. Če se gospod niso sposobni temu primerno tudi vest, potem naj se vama skinejo z grbe, ker so samo v napoto, raje naj počnejo, kar so dozdaj - brez vas in otrok. Pa temu primerno odrinejo preživnino. Bo vendarle vsaj nekaj efekta od njiju, ker zdaj ga ni.

Ne rečem, da je moj idealen in vse, ampak se strinja, da imam glede na to, da je moja porodniška pravzaprav 24 urno dežurstvo, pravico vsaj eno noč na teden se popolnoma naspat, it na fitnes in skrbet zase, na večerjo s prijateljicami in na kavo. In strinja se z dejstvom, da ga otrok potrebuje in se temu primerno tudi obnaša (hranjenje, previjanje, kopanje in ostalo pa seveda ukvarjanje).

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?