Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Od takrat sva nerazdružljiva, zdaj smo pa že štiri mesece trije, pa še več nas bo. Živimo pa v zgornjem štuku hiše, kateri pripada dvorišče na katerem sem se zaljubil vanjo.

.
. ampak takrat se še nisva ukvarjala drug z drugim, ker sem jaz imela že enega nagledanega. on je pa hotel biti z menoj, a sem ga odj....
. In je ta sosolc (Hvala ti!!!!!) stopu v akcijo, dal mojmu lubiju mojo telefonsko, on me je poklical in povabil na zmenek. Tuki je pa mal pomagala se moja sestra - ker sem vedla, da bo poklical, se nisem javljala na telefon, ce bi pa on klicu, je mela pa sestra naroceno, da naj mu pove da me ni doma. In ko je klical se mi je zlagala, da je en moj sosolc, jst sem se javla, v soku onemela in pristala na zmenek
, ko me je prpelu domov sem mu dala lupcka za adijo.
In od takrat sva skupaj, cez mal vec kot en mesec bo 10 let. In za desetletnico dobila se najlepse darilo, kar jih je moznih
al naj grem na kolena pa se mu opravičim
)
.... Jaz pa sem mojga