Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: +/-, mnenja prosim nujno 14.11.2005 20:32:24
|
|
|
|
Jančika_
|
To, da se je ta zaščita obnesla prej, sploh ni pomembno. Kadarkoli lahko zataji. Torej - test, pa bojo vsi dvomi pregnani.
|
|
|
|
|
RE: +/-, mnenja prosim nujno 14.11.2005 20:45:30
|
|
|
|
Marogica
|
Isto, kot Jančika. Čimprej kupi test
|
|
|
RE: +/-, mnenja prosim nujno 14.11.2005 20:51:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, mamica80, pa da ne boš mislila, da nekaj za brezveze moraliziram - ne, govorim ti iz lastnih izkušenj. Prvega otročka sva delala 7 mesecev. Pet mesecev po porodu sem še polno dojila in še nisem imela menstruacije. Pri spolnih odnosih se 1x ali 2x nisva zaščitila, pač z mislijo na to, da prvič nekaj časa ni ratalo in da še nimam M - pa ja, seveda sva naciljala prvo ovulacijo in sem zanosila.
|
|
|
|
|
RE: +/-, mnenja prosim nujno 14.11.2005 20:52:04
|
|
|
|
Lana_s
|
Lahko da se še ti ni uredila. Jaz sem 5 mesecev po porodu in pride kdaj se ji zazdi Najprej dva meseca točno na 20 -tega v mesecu, potem 26., nato 28. Pred nosečnostjo pa vedno 28. ali 29 dan.
|
|
|
RE: +/-, mnenja prosim nujno 14.11.2005 22:52:12
|
|
|
|
cinci
|
ja kar test si pejt kupit.Je čist tko kot ti je Janička povedala. Jst sem tud 2X M dobla po porodu,tretjič pa je ni blo-bo pa kmal nekje sredina decembra.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Lepota poroda - čudež življenjaPoglejte si čudovite fotografije poroda in prvih trenutkov, ko starša zagledata svojega novorojenčka, ob katerih ne bost...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?