petarda
|
Jutrooooooooooooooo Mi smo se imeli noroooooooooooo. Ful je bila lepa poroka, ful, ful, ful. ...jaz ne vem...ali sem jaz tak mevžasta ratala (ne, ada...nisem noseča! ) ali pa se res dogajajo take lepe stvar skoz, da se ti trga srce ... Podgurka že itak kake dve leti živi pri svojem možeku....ampak včeraj me je tolk stisnilo pri srčku, ko sta se objela , pa tiste poročne zaobljube ....ko si na tuji ohceti jih vsaj slišiš ... Se je pa poročila prav tako na gradu Otočec, kot jaz....in prav tako zunaj pod baldehinčkom ...Ada...tvoje želje so bile uslišane....predno se je krenilo od njunega doma, je scalo, kot iz škafa, pa nehalo, pa scalo....samo potem se je k sreči končalo in je ful sonce pripekalo cel dan, tak da smo vsi iskali senco. Podgurka je bila pa ...kaj naj rečem? PRAVA KRASOTICA! Pa ne mi zdaj rečt, za slikico, ker mi je fotoaparat zahinavil in nisem naredila niti ene fotkeeeeeeeeeee!!! Sem pa poznala njunega fotografa, pa sem ga nafehtala, da me je vsaj enkrat stisnil z nevesto .... Ej...kolk je bil pa Vid lušen! Upam, da bo podgurka kako fotko nalimala, ko jih dobi. Ful lepo je bil zrihtan, pa skoz nasmejan V glavnem so ful lepa družinica, včeraj pa so zasijali še v posebni luči! Res jima želim, da bi se imela večno rada, da bi si bila zvesta, da bi znala v vsaki nevihti poiskati njeno lepoto in da bi Vid kmalu dobil sestrico ali bratca!
|