Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

No, ampak se bo vsaj nekam premaknilo, končno so naju nehal obravnavati šablonsko
upam da bodo res našli kaj Hani manjka in da se bo to v kratkem poštimalo
. In upam, da ne bom preveč razočarana, ko bom popravljala.
Ampak te mature bo kmalu konec in si bomo privoščili doooolge počitnice. Dolge, ja, lahko sanjam. Ampak tudi 1 mesec ni kar tako
.... Že po njihovem izrazu, ko ti rečejo,....vas bomo pisno obvestili o rezultatih ali pa .....ali bi bila pripravljena delat na kaket drugem delovnem mestu, seveda če se slučajno ne bomo odločili za vas....mi je že takoj vse jasno na čem sem.
sharpy, saj bo...... verjemi, se bo že našla služba. Joj, jaz se sploh ne zavedam, kaj vse mi je bilo prihranjeno, ker nikoli nisem bila v takem položaju. Boljše, da sem tiho
Saj sta skupaj, ne? Nisi ti kriva, če ne dobiš službe, ker danes je službo dobit res fuuuul problem. Sploh za mlade mamice, brez izkušenj, poznanstev....Samo se vztrajnost splača!!! Pojdi na razgovore, bodi to kar si, pa se bo enkrat ziher našlo pravo delo tudi zate!