|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
8.7.2007 18:35:28   
Anonimen
Ursa, kaj pa ce bi otroke pazila? user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4676
8.7.2007 21:40:18   
*bubi*
Čeeeeer! user posted image

Včeraj in danes pa je bilo pravo zatišje tu gor. Se vidi, da smo se vse nekje potepale. user posted image  Zdaj pa poročat user posted image

Mi smo se imeli lepo včeraj, bubi je bil ful priden, vse mu je bilo novo in zanimivo. Plesal je tudi user posted image  Jaz pa ne, sem morala malo noge šparat, ko sem šla spat, sem se sama sebe vstrašila, tako so bile zatekle user posted image  Jah, kaj čem, to spada zraven user posted image . Sem res vesela, da gremo že čez en teden na dopust, ker potem bo samo še težje.

Grem zdaj v horizontalo, sem vas prišla samo malo pozdravit. Ena kitica je itak že za mano user posted image user posted image user posted image

Noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
8.7.2007 21:41:25   
*bubi*
Urša user posted image , saj se bo nekaj našlo. In Ribica je dala dobro idejo. Če zmoreš poleg svojih dveh user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
9.7.2007 7:32:24   
*bubi*
Jutrooooooo! user posted image  

Danes bo lep dan. Pa razprodaje so se začele user posted image . Samo mi nič ne rabimo.

Edino na stojnico od MK bom šla pogledat, če imajo kaj lušnih knjigic v akciji. Tega pa ni nikoli preveč. Samo nazadnje v Evroparku ni bilo več stojnice, vprašanje, če jih bom kje našla user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
9.7.2007 8:01:20   
amy26
jutro,

Včeraj smo bili v Portorožuuser posted image  je blo prav fino, pa na kratko smo se dobili v hotelu Bernardin s Paštetko, NinaŠ in Sharpy, otroci so se ful igrali, no mi nismo bili dolgo ker smo šli nazaj na plažo v Portorož, ker smo tam imeli avto in ostale stvari in moram priznati da mi je blo ful všeč, Aleks je bil nenormalno priden se držal naju k klop, tako da ni bilo letanja za njim. Ela je pa tudi zdržala.

Nazaj smo šli pa že zelo zgodaj mal pred 16 uro, tako da ne bi padli v kako gužvo
Sharpy za naslednjič ko bomo spet kaj dol te pa pokličem da bi se kaj dobili na kakem sladoledu ali večerji, ker včeraj mi je blo res žal da nismo, ker sem se res bala da ne bi bil kak zastoj proti Lj saj je bila nedelja in folk se proti večeru vrača domov.

zdej treba pa nehat Ela išče svoj zajtrk

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
9.7.2007 8:20:56   
petarda
Jutrooooooooooouser posted image

Me veseli, da ste se fajn imeli v Portorožu...sem se večkrat spomnila na vas user posted image

SLIKIIIIIIIICEEEEEEEEEEEEE!!!!user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
9.7.2007 11:04:29   
Naty_ka
Halo!
Očitno smo vsi nekje kolovratili ta vikend. No, za nas je bil to vikend veselic. V soboto smo bili in včeraj. Kriza. Naš mali je čisto zmešan na muziko. Samo da sliši harmoniko in bas, pa je vse ostalo nepomembno...user posted image

V glavnem, zdaj pa vse po starem..user posted image

Grem pogledat če imam kaj likanja.
Se tipkamo kaj pozneje.
Čao!

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
9.7.2007 11:05:59   
Naty_ka
In do dopusta manjka samo še natanko 20 dni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
9.7.2007 12:42:40   
petarda
Grem pogledat če imam kaj likanja

In...? Je bilo kaj? user posted image user posted image user posted image

Jaz imam toliko, da mi sploh ni treba gledat, če imam kaj user posted image user posted image user posted image ..upam, da se bom danes zvečer kaj spravila user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
9.7.2007 12:45:49   
petarda
Urša...dobra si, da si takole sama med tednom....moj user posted image  ima tudi dopust že en teden pred mano, pa bi lahko na morju ostal, samo se bo šel raje domov z mano user posted image user posted image user posted image ....jaz imam pa potem en teden še dopusta, ko bo on v službi, pa tudi mislim, da bom šla kar domov z njim user posted image user posted image user posted image ...Midva v osmih letih še nisva bila več kot kakšen dan in noč narazen user posted image user posted image user posted image ...

Je pa res...da včasih razmišljam, da bi bilo boljše, da bi bila mal narazen, da bi potem videl kolk mu manjkam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
9.7.2007 12:46:43   
*bubi*
Grem pogledat če imam kaj likanja.

To pa meni res ni treba hodit gledat.... to že vem v naprej user posted image

Naty, boš ta teden kaj v MB? Bi te bila ful vesela za kako kavico. Ker zdaj pa imam res počitnice user posted image . Kar ne morem verjet.... kaj bom te delala do 17. avgusta? user posted image  Punce, to je res šala, sem si domov privlekla stvari...... načrti so veliki, koliko se bodo uresničili, pa bomo še videli.

Ampak danes sem zvedela res lepo novico in sem ful srečna. Imamo 6 zlatih maturantov! user posted image user posted image user posted image  Prvo generacijo smo uspešno spravili skozi. Zdaj se vsaj ne rabim več za službo bat user posted image

No, potem pa sem si privoščila šoping. In ugotovila, da edine dvodelne kopalke, ki so kolikor tolikor komot, so nosečniške. Ampak so mi vsaj lepe, tako model kot barva. Izbire pa itak ni, tak da je cena temu primerna user posted image . Potem sem še nekaj knjigic kupila. V Europarku res ni več tistega štanta z razprodajo user posted image , moram na čveku vprašat, če je kje drugje v MB.

Pa bubi je seveda spet nekaj dobil, čevlje in tanke majčke z dolgimi rokavi za jesen. Naš bubi jr. pa nič, za kazen, ker se noče pokazat user posted image .

No, na koncu pa me ena prodajalka pošlje rodit user posted image  Jao, jao, kaj res tak zgledam? Imam še ja dobre 3 mesece do konca!!! No, priznam, da sem imela tako majčko, ki ful poudari trebušček. Če je res tak grozno, pa mi ve povejte. Bom dala slikico v album user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
9.7.2007 12:47:52   
*bubi*
...Midva v osmih letih še nisva bila več kot kakšen dan in noč narazen ...

Je pa res...da včasih razmišljam, da bi bilo boljše, da bi bila mal narazen, da bi potem videl kolk mu manjkam

Ja zdaj pa si res ne moreta tega privoščit user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
9.7.2007 12:49:17   
*bubi*
No, tisti teden, ko imaš viška dopust, pa lahko s petarditojem prideta v MB za kaka dva dni. Vas bomo ful veseli, vsi po vrsti. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
9.7.2007 12:56:11   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

No, tisti teden, ko imaš viška dopust, pa lahko s petarditojem prideta v MB za kaka dva dni. Vas bomo ful veseli, vsi po vrsti. user posted image

saj pravim....jaz ne morem bit brez mojega lubija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
9.7.2007 12:57:45   
*bubi*
Saj si napisala, da eno noč bi zdržala brez njega user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
9.7.2007 13:10:32   
Nej
Lep pozdrav!
Mi smo z morja. Uživali smo 100 na uro. Anej prva dva dni ni hotel niti blizu morja, nato pa je začel tako noret, da ga več nismo ven dobili. Smo morali z plaže, ko je imel že čisto modre ustniceuser posted image .
Pri nas je novo to, da smo začeli z uvajanjem na kahlico. Zaenkrat uspešno. Pove kdaj bo lulal in potem hitro letimo na kahlico. Danes se je celo pri varuški pokakal na kahlico, s tem, da se je sam gor vsedo, potem pa je poklical varuško in rekel ' bek, dek, bavo' user posted image user posted image . Ponoči in zunaj še zaenkrat seveda plenica.
Govori že vse, nekatere besede že zelo lepo pove, nekatere toliko, da je razumljivo (ne ve reč sičnikov, šumnikov, R-ja pa F-ja), nekatere pa čisto po svoje kot na primer voziček je GIGAuser posted image . Tvori že kratke stavke (mami pidi, ki je mami,.....)
Ima novo finto, da ga po stopnicah navzdol ne smem več držat za roko, reče 'mami, ne,ne, ogaja (ograja), se prime za ograjo in gre, navzgor pa obvlada že celo brez ograje.user posted image user posted image
No mogla sem malo napisat kako kaj Anej napreduje, ker že dolgo nisem nič pisala.
Čestitke Max, da je brez pleničkeuser posted image user posted image user posted image .
Pri meni nič novega. user posted image  nisem.
Še kaj pišem!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
9.7.2007 13:27:57   
*bubi*
user posted image  Anej.

No, to je glavna novica, ki jo vse čakamo user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
9.7.2007 13:36:08   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image  Anej.

No, to je glavna novica, ki jo vse čakamo user posted image

Ja...to je zdaj trend user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
9.7.2007 13:37:15   
petarda
Pri nas je novo to, da smo začeli z uvajanjem na kahlico. Zaenkrat uspešno

user posted image user posted image user posted image  Mi se pa kar še nismo odločiliuser posted image user posted image ...bomo med dopustom user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
9.7.2007 13:38:08   
petarda
Saj si napisala, da eno noč bi zdržala brez njega

sem pozabila napisat mogoče user posted image user posted image user posted image

a slikico si že dala v album? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
9.7.2007 13:39:15   
petarda
Vas bomo ful veseli, vsi po vrsti.

prosim, če definiraš kdo je to vsi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
9.7.2007 13:39:54   
petarda
Naty ti pa si mela za likat user posted image user posted image user posted image , k te tak dolgo ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
9.7.2007 13:40:39   
petarda
Kje pa je naša paštetka danes? A M ni šel spat ? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
9.7.2007 13:47:43   
*bubi*
Vsi.... jaz in bubi v prvi vrsti, pa Naty s S in Ada z A tudi, pa Štajerk nas je še kar nekaj, bi jih že na kup zbobnala user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
9.7.2007 13:50:25   
*bubi*
a slikico si že dala v album?

Še nisi pogledala? user posted image

mogoče..... ja, dokler ne sprobaš, ne boš vedela. Pa petarditoja bi tudi bilo fajn kdaj za kako noč kje pustit. Pa ne mislim zdaj, ko bosta prišla v MB, ampak tak.... na splošno. Da ne bo prvič brez mamice, ko bo šel v šolo v naravi, pa se takrat ne bo vedelo, komu je bolj hudo in kdo bolj user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
DOGODKI za OTROKE v NOVEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu novembru – od filmskih in gledaliških...

Odločam se med 2 imeni za fantka
evciimwaa

Odločam se med 2mi imeni za fantka

Leonardo (35%)

Leo (65%)

Število vseh glasov: 198

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!