|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
9.7.2007 13:53:50   
*bubi*
Kaj pa če bi jaz danes.....

...... novo stran odprla? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
9.7.2007 14:08:46   
petarda
Pa petarditoja bi tudi bilo fajn kdaj za kako noč kje pustit. Pa ne mislim zdaj, ko bosta prišla v MB, ampak tak.... na splošno. Da ne bo prvič brez mamice, ko bo šel v šolo v naravi, pa se takrat ne bo vedelo, komu je bolj hudo in kdo bol

S tem pa mi nimamo problema...je že velikokrat spal pri mojih za eno noč, pa parkrat tudi pri njegovih za eno noč....user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
9.7.2007 14:11:16   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Vsi.... jaz in bubi v prvi vrsti, pa Naty s S in Ada z A tudi, pa Štajerk nas je še kar nekaj, bi jih že na kup zbobnala user posted image user posted image user posted image  

ajaaaaaaaaaaa....jaz sem pa mislila, da ti, bubi in lubi user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
9.7.2007 14:14:48   
petarda
In ugotovila, da edine dvodelne kopalke, ki so kolikor tolikor komot, so nosečniške.

ja....kakšne pa bi ti zdaj rada??? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
9.7.2007 14:15:37   
*bubi*
Ja, on tudi....... samo ne tak, da bi za črnolaso deklico prispeval.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
9.7.2007 14:19:47   
*bubi*
ja....kakšne pa bi ti zdaj rada???

Kopalke pač..... ker nudista se ne bi šla. Karkoli. Pa je vse obup.

Sem pravkar še staro zalogo sprobala in ugotovila, da so (vsaj spodnji deli) boljši od tistega, kar sem danes probavala user posted image . No, saj imam še enodelne, ki so mi OK, tak da naga res ne bom rabla bit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
9.7.2007 14:47:25   
Naty_ka
Evo me. Tu sem. Ne, nisem šla likat, ker se mi za tri majice pa res ne splača likalnika kurblat. Bom danes še en stroj modrih oprala tako da bo jutri malo več.user posted image
Sem pa med tem raje okna umila. V zgornjem štuku. Se mi zdi, da teh še letos nisem user posted image   So žaluzije vedno spuščene in se sploh ne vidi kdaj so okna umazana...user posted image
In sem zato raje računalnik kar ugasnila, ker drugače bi itak cel čas tu gor visela.

Hja, bubi, kaj pa vem. Mogoče pa bom res kak dan v Mb pridirkala. Nisem še nič razmišljala kakšen je tedenski plan... Mogoče pa res...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
9.7.2007 14:48:51   
Naty_ka
Bubi, jaz sem zadnjič gledala spodnje dele kopalk in sem si na tebe tuhtala. Pa se zdaj ne morem spomniti v kateri trgovini je bilo. user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
9.7.2007 16:55:46   
ada2
še 12 (od tega 11 delovnih) dni do dopusta user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
9.7.2007 18:38:17   
ada2
moj prijatelj iz gledališča mi je tudi javil, da je uspešno opravil maturouser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
9.7.2007 21:08:28   
*bubi*
Čeeeeer! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
9.7.2007 21:08:40   
ada2
kaj ni nobene?

hmm, to pa je slabo za naš čvekuser posted image user posted image user posted image

ste bile vse na razprodajah, pa zdaj user posted image  kažete kaj ste kupile, ne?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
9.7.2007 21:23:44   
*bubi*
Ne, jaz ne.... user posted image  ker ga ni doma, je še v službi. Pa itak mu nimam kaj kazat, bom raje kar pospravila vse skupaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
9.7.2007 21:49:22   
*bubi*
Pa kaj zdaj štrajkate?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
9.7.2007 21:51:59   
*bubi*
Mi smo danes odprli sezono z bazenčkom user posted image . Pa je bubi skoz čepel not, sploh se ni upal vsest. Kot da bi se bal, da si bo kopalkice zmočil user posted image . No, pol je bil nagec, pa tudi ni sedel not. Pa bog ne daj laske zmočit, je takoj hotel brisačo in jih je brisal. Ja, naš bubi ima od včeraj spet kratko frizurco. Je vse babici razložil.... mami je strigla, ati ga je držal, bubi pa je jokal user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
9.7.2007 21:55:14   
*bubi*
Zdaj me boste pa res prisilile, da grem pospravljat.

Aja, danes imava 2. obletnico user posted image  In moj user posted image  je ta vikend še 1x več ugotovil, da je bila najina poroka najboljša. user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
9.7.2007 21:58:26   
*bubi*
Evo bubija..... slikica ne bo dolgo gor user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
9.7.2007 22:01:24   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  prav hecen se mi zdi ta bazenček. Dobesedno kr neki user posted image  Za nekaj € sem ga kupila, ker ima enega precej velikega še od lani in bi morali ful vode not nalit, da bi bilo za igrat. Ampak bubija to ne moti, za račke lovit in špricat je čisto OK. Pa za moje noge namakat čez poletje bo tudi super. Kopat pa se itak ne bi šla z bubijem user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
9.7.2007 22:02:26   
*bubi*
Zdaj pa res grem, verjetno me imate že poln kufer. Oz. me boste imele, ko boste sem pokukale. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
10.7.2007 7:51:35   
amy26
dobro jutro

bubi, prav lepo slišat da si pa zdej na dopustu, uživaj, pa čestitke za 2. obletnico porokeuser posted image user posted image user posted image , najina se tudi bliža, še slaba dva meseca 3.9.

za Anejauser posted image user posted image user posted image user posted image  kdaj bo naš čmrlj povedal kako konkretno besedo ali stavek? do polnoletnosti verjetno žeuser posted image

Včeraj sem šla mal na razprodaje pa se mi čisto nič ni dalo kupovati, sem si mislila kupiti ene kopalke pa mi v hervisu niso bile nobene glih všeč, tako da jih kupim kje drugje. Sem pa kupila ene take superge za v vodo za Aleksa, so kot potapljaške za 4,99EUR to se je res splačalo saj jih bo rabil na morju.

Kaj še, Ela ajčka, prej se mi sploh ni hotla dojiti z desne j. pa jo pustim nekaj časa da jamra in spet pristavim in spet nič, dam na levo, tam pa takoj zagrabi sam je bila že tako zaspana tako da tudi tu ni glih dosti jedlauser posted image , no ja bo že ko bo lačna.
Pa smeji se že ful in to prav naglas, igračke lepo prijemlje, kravice tudi že pase ene 14 dni, porajta tudi nogice. No ja vsak dan nekaj novega.

Aleks pa še kar priden, ima kake izpade takrat pomaga če rečem dej lubčki Elo, ali daj ji dudo pa se umiri.  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
10.7.2007 8:02:14   
*bubi*
Dobro jutro, Amy. Ostalih zgleda sploh ni več tu user posted image

Bom pa začela h konkurenci hodit user posted image user posted image user posted image

En link vam moram pripopat, kakšne komentarje imajo eni: http://med.over.net/forum5/read.php?11,4161327

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
10.7.2007 8:05:37   
*bubi*
Pa še en link vam pripopam.

http://med.over.net/forum5/read.php?11,4151366

Jaz že od nekdaj trdim, da roba v Hoferju ni slaba.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
10.7.2007 8:33:51   
petarda
Jutrooooooooooooouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
10.7.2007 9:31:14   
Naty_ka
Jutro.

Ja, o teh kremah bi se dalo razpravljati. Glavno je da zaščiti kožo in da otrok ne opeče.
Amy, Super da je Ela tako pridna. In da Aleks uboga. Jaz si ne predstavljam da bi me Sergej zdaj kaj dosti ubogal, če bi imeli doma še enega user posted image . Kriza user posted image

Samo res, kam so pa ostale pobegnile?

Jaz pa grem danes malo po razprodajah user posted image

Se pridem pozneje potožit koliko sem zapravila.user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
10.7.2007 9:32:23   
Naty_ka
Samo ta komentar z žvečilno pa je res hud. Kriza, ej user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
DOGODKI za OTROKE v NOVEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu novembru – od filmskih in gledaliških...

Kje kupujete igrače
ksenija12

Kje kupujete igrače za svoje otroke (za darila..)

v nakupovalnih centrih (spar,mecator,..) (32%)

otroških trgovinah (baby center,pikapolonica..) (54%)

majhnih specializiranih prodajalnah (3%)

preko spleta (3%)

drugo (9%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!