|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
10.7.2007 20:49:20   
Naty_ka
In zdaj bom še novo stran odprla...user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
10.7.2007 20:50:03   
Naty_ka
Eh, grem še malo po drugih forumih brskat. Mogoče so pa kje malo bolj zgovorni...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
10.7.2007 20:52:24   
amy26
V Mullerju so pamperske v akciji. 74 kosov za malo manj kot 9 EUR...znižane iz 18 ali 17...ne vem točno

škoda da nisem vedela, nabavila pamperske za Elo v BC 17 euruser posted image , pa še nekaj oblekic, le te so se mi pa ful izplačale saj je bilo 50% znižano.

Aleksa sem preveč hvalila, danes je tečka sto na uro ker ni popoldne nič spal, kokr sem ga poskušala previti me je cukal za lase, tolkel glavo ob steno,...user posted image pa ga peljemo še za 45 minut ven, zunaj vse ok, ko je blo treba not pa spet dretje, kr nekiuser posted image . No po pet minutnem joku je zaspal, sem bila tako vesela, ker ponavadi če začne  v pojstli jokat lahko joka v nedogled in vedno na koncu ga pol moramo uspavati na rokah.

Danes sem imela Jano73 na obisku, me je prav presenetila z obiskomuser posted image  prav fajn je blo spet z eno novemberko počvekatiuser posted image .   

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
10.7.2007 20:53:12   
amy26
Naty_ka ti je dolgčasuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
10.7.2007 20:55:26   
amy26
Kaj paštetka je že šla rodit ali je še na dopustu?

mislim da je še na dopustu, pomoje prenosnika ni vzela s sabo ker sigurno bi jo premamilo in bi se nam javila pa čeprav je na dopustu

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
10.7.2007 20:56:19   
amy26
no, kje si zdej

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
10.7.2007 20:59:04   
petarda
Danes sem imela Jano73 na obisku, me je prav presenetila z obiskom prav fajn je blo spet z eno novemberko počvekati .

user posted image user posted image user posted image  Jana73 user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
10.7.2007 20:59:12   
ada2
evo mene, imam čas za 10 minutni čvek, dokler moj sprobava TV, potem se pa zavlečem na kavč in 5 minut gledam, potem bom pa itak zaspala...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
10.7.2007 20:59:46   
petarda
Drgač pa...čeeeeeeeeeeeeeruser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
10.7.2007 21:01:57   
amy26
Jana73 ...

očitno sem se zmotila z nickomuser posted image  ja naša Jana z dvojčki, je zdej kaj bolj jasnouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
10.7.2007 21:02:28   
amy26
Drgač pa...čeeeeeeeeeeeeer

pa dober večeruser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
10.7.2007 21:03:11   
petarda
No....ta vikend je bila podgurka pri nas v Karlobagu...oziroma samo soboto, ko se je vračala z morja, potem pa je šla domov.....

Vid in Luka sta nekako glih ujela izmene v spanju...ko je Vid prišel je šel Luka ravno spat, ko se je zbudil je kmalu zaspal Vid....v glavnem nam ni bilo dolgcajt, sta nas zabavala na smene user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Je pa šel Vid malo v vodo, Luka pa tudi prstka ni namočiluser posted image .....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
10.7.2007 21:04:33   
*bubi*
Ne zdaj odhajat, Naty!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
10.7.2007 21:04:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Jana73 ...

očitno sem se zmotila z nickomuser posted image  ja naša Jana z dvojčki, je zdej kaj bolj jasnouser posted image

Se mi je zdelo mal čudno...se mi zdi, da je Jana73 decembrka, ki občasno k nam pokukauser posted image ....In??? Kako je Jana? Je kaj novega? user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
10.7.2007 21:05:31   
ada2
sem si prej tako optimistično privlekla likalno desko in likalnik v dnevno, pa mi jeuser posted image  rekel: kaj si to nosiš, ko itak ne boš peglala?! no, pa je imel pravuser posted image user posted image ....mi je minilo do peglanja, ko sem videla kak kup me čakauser posted image user posted image user posted image user posted image ....saj vem, da jutri ne bo nič manjši, ampak......

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
10.7.2007 21:06:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ne zdaj odhajat, Naty!

too late? user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
10.7.2007 21:07:11   
amy26
In??? Kako je Jana? Je kaj novega?

user posted image user posted image  dobro shaja z dvojčkiuser posted image , dobila je službo kar je kuluser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
10.7.2007 21:07:39   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

sem si prej tako optimistično privlekla likalno desko in likalnik v dnevno, pa mi jeuser posted image  rekel: kaj si to nosiš, ko itak ne boš peglala?! no, pa je imel pravuser posted image user posted image ....mi je minilo do peglanja, ko sem videla kak kup me čakauser posted image user posted image user posted image user posted image ....saj vem, da jutri ne bo nič manjši, ampak......

....mene še tudi čaka...samo nimam destilirane vode doma...pa jo zmeraj pozabim kupit user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
10.7.2007 21:07:49   
*bubi*
Ada, Ada.... kaj mu nisi rekla, da si to za njega prinesla? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
10.7.2007 21:08:19   
ada2
ej bubi, a si že prebrala tisti članek, ki sem ti ga zadnjič poslala, veš tistega "ta dolgega"?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
10.7.2007 21:09:03   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

In??? Kako je Jana? Je kaj novega?

user posted image user posted image  dobro shaja z dvojčkiuser posted image , dobila je službo kar je kuluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
10.7.2007 21:09:27   
*bubi*
Petarda, imaš sušilca s kondenzatorjem? Potem ti destilirana voda ni več izgovor user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
10.7.2007 21:09:34   
Naty_ka
Tu sem user posted image user posted image user posted image

Nikjer nič pametnega...user posted image

A Jana? In kaj je rekla? No, Amy, povej nam!user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
10.7.2007 21:10:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ada, Ada.... kaj mu nisi rekla, da si to za njega prinesla? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  kje je zdaj tisti, ki se po tleh valja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
10.7.2007 21:10:33   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ej bubi, a si že prebrala tisti članek, ki sem ti ga zadnjič poslala, veš tistega "ta dolgega"?

Ne user posted image

Bom, obljubim.... sem že razmišljala, da bi font na normalo spravila in si ga sprintala. Meni je ful težko kaj obširnega iz računalnika brat.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Varno in učinkovito odpravljanje zaprtosti
Macrobalans je varno in učinkovito odvajalo finskega podjetja Vitabalans, primerno za otroke in odrasle. Deluje naravno,...

sindarin

Se vam zdi, da igrača postaja neke vrste statusni simbol?

da (68%)

ne (32%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!