Urša
|
Hello, helloo! Krasne slikice! Ful me veseli, da ste se imeli lepo na morju! Til, res sem vesela, da vam je bilo všeč. Kako sta pa kaj Marcelo in Nika? Petarda, jaz imam en ful star model dogotalca, Sony, pomoje med prvimi, ki so vn prišli, tako da razmišljam o menjavi, samo zdaj je še dokaj OK. zadnjič mi je čisto crknil, ker sem imela v torbici zraven vodo in mi nisem plastenke dobro zaprla, tako da je bila megla. potem sem vse posušila in še vedno je display uničen, bolj motno pokaže, samo na računalniku so pa normalne slike. Stanovanje se prenavlja zeloooooooo počasi, denar pa kar kopni. Tiste, ki ste to počele, že veste. Danes smo se potepali po Tivoliju in se kopali v bazenčku. Nika vsak dan sprašuje kdaj bomo šli na morje. danes mi je prjavla, da je žalostna, ker ne gremo na morje, da bi ona rada plavala. No, saj bomo šli, če ne v kosu pa parkrat za vikend. Sva šli zadnjič v Atlantis in je ni bilo iz vode ven za dobit. Jaka je pa nabrit, kot vedno. Mi zadnje čase tako nagaja in se obvezno pokaka v banjo ali bazenček, danes pa je kupček kar na travi naredil. Ne vem kaj mu je! Potem pa samo letam za njim z robčki! na kahlico v vrtcu lepo hodi, doma se pa samo usede in takoj vstane.