|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
15.7.2007 21:01:10   
Anonimen
kaj zdaj, čakam na ZS in geslo Ninaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4976
15.7.2007 21:05:20   
NinaŠ
No pa še nekaj nešega dopusta:

ob in v morju:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ne pedolinu:
user posted image
user posted image
user posted image

sladoled (seveda ga mora tudi punčka dobiti malo user posted image )
user posted image
user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
15.7.2007 21:11:45   
NinaŠ
Skupaj v bazenčku
user posted image

še malo šmeka user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

...in golote user posted image
user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4978
15.7.2007 21:19:17   
Anonimen
Nina, zdaj, ko sem videla slikice sem se spomnila kako je Tina "napadla" M z lubčki in objemčki, da je M začel kar vstran bežat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa Tini povej, da je dobila konkurenco še potem. Ga je neka mala Kitajčica skoz "zalezovala" in napadala z lubčki. Revež se je ni mogel reševat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
A mi jih lahko pošlješ na mailuser posted image . JAz jih razpošljem jutri, ker danes sestri pošiljam.

Danes sem oprala in zlikala 5 strojev perila in porihtala še posteljco. Sem potem mojemu rekla: tak zdaj pa grem lahko kar rodit. user posted image  In od takrat imam lažne popadke. user posted image  Vsaj upam, da so lažni, ker moj pravi, da mora še malo not počakat, da ne bo slučajno rak, ker hoče imeti leva user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4979
15.7.2007 21:56:42   
Urša
Hello, helloo!
Krasne slikice! user posted image user posted image user posted image  Ful me veseli, da ste se imeli lepo na morju!user posted image  Til, res sem vesela, da vam je bilo všeč. Kako sta pa kaj Marcelo in Nika?
Petarda, jaz imam en ful star model dogotalca, Sony, pomoje med prvimi, ki so vn prišli, tako da razmišljam o menjavi, samo zdaj je še dokaj OK. zadnjič mi je čisto crknil, ker sem imela v torbici zraven vodo in mi nisem plastenke dobro zaprla, tako da je bila megla. potem sem vse posušila in še vedno je display uničen, bolj motno pokaže, samo na računalniku so pa normalne slike.
Stanovanje se prenavlja zeloooooooo počasi, denar pa kar kopni. Tiste, ki ste to počele, že veste.user posted image user posted image user posted image
Danes smo se potepali po Tivoliju in se kopali v bazenčku. Nika vsak dan sprašuje kdaj bomo šli na morje. danes mi je prjavla, da je žalostna, ker ne gremo na morje, da bi ona rada plavala.user posted image  No, saj bomo šli, če ne v kosu pa parkrat za vikend. Sva šli zadnjič v Atlantis in je ni bilo iz vode ven za dobit.
Jaka je pa nabrit, kot vedno. Mi zadnje čase tako nagaja in se obvezno pokaka v banjo ali bazenček, danes pa je kupček kar na travi naredil. Ne vem kaj mu je!user posted image  Potem pa samo letam za njim z robčki! user posted image user posted image user posted image  na kahlico v vrtcu lepo hodi, doma se pa samo usede in takoj vstane. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4980
15.7.2007 22:05:17   
Urša
Še frišne slikice:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4981
15.7.2007 22:51:19   
NinaŠ
Tako Paštetka urejeno... ...samo zdaj bom mogla celo noč PC imet prižgan, da ti jih pošlje user posted image .

Urša, tvoja drobižka sta tudi iz dneva v dan večja lepotca. Tvojega navihanca pa bi prav rada predstavila Tini, da vidim kdo bo zmagal user posted image user posted image user posted image

Fotoaparat imam tudi jaz en čist predpotopni in računam, da si bom v kratkem kaj novejšega privoščila - pa ne za veliiiko denarja, želela bi le kaj bolj priročnega z večjim zaslonom in večjim zoomom, kvaliteta fotk je za domačo rabo itak hitro  dovolj dobra. Je pa tudi mojega že enkrat zarosilo - na bazenu user posted image , vendar ko se je posušil je spet delal čisto OK.

Zdaj grem pa še malo nazaj brat, da vidim kaj sem zadnje 14 dni zamudila user posted image . A je mogoče že kaka nova nosečka med nami????

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4982
16.7.2007 6:53:24   
ada2
mi zdaj zazvoni telefon..... prosim?......nekaj časa tišina.....potem pa: PORČIČANAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pravim še 1x prosim?.....porčičanauser posted image user posted image user posted image user posted image ...........

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uganite kateri novembrček me je poklicaluser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4983
16.7.2007 7:39:46   
amy26
dobro jutro

Nina, Paštetka WBuser posted image

Slikice so pa luštne od vseh po vrstiuser posted image , novemberčki so iz dneva v dan večji, tudi naša marčevka počasi dohiteva Aleksauser posted image .
Včeraj smo bili spet v Portorožu, cel dan od 9-18 ure, mi je ful pasalo pa malčka sta bila ful pridna, nazaj grede je bilo malo gneče vendar na koncu smo prišli lepo varno domov. Ela ni mogla dočakat večerje, je prej zaspala Aleks pa isto kmalu.
Mene pa tko rit boli, nevem od česa, pa še sonce me je kar opeklo, ne po riti, po hrbtuuser posted image .

Zdej pa veselo pucat, dela nikol ne zmanjka.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4984
16.7.2007 7:40:54   
amy26
uganite kateri novembrček me je poklical

nimam pojma, mogoče bubi

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4985
16.7.2007 8:34:19   
NinaŠ
uganite kateri novembrček me je poklicaluser posted image user posted image user posted image

Sergej???? Moja bejba pravgotovo ne, ker je takrat še spala user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4986
16.7.2007 8:35:55   
NinaŠ
Jutri pa dobimo klimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zadnji čas...

Zdaj se moram pa počasi za v službo pripravit user posted image , pa mi nič ni za to, se človek kar razvadi ko je nekaj časa frej.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4987
16.7.2007 8:39:06   
catja2
PAštetek???????????

PEtardek????????

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4988
16.7.2007 8:41:02   
catja2
MI smo pa danes prespali noč user posted image user posted image

Zeloooooooo lepe slikice user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4989
16.7.2007 8:57:54   
ada2
. Sicer pa lahko tudi novo porodnišnico prideš pogledat

mogoče pa res...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4990
16.7.2007 8:59:21   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

uganite kateri novembrček me je poklical

nimam pojma, mogoče bubi

ne...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4991
16.7.2007 8:59:56   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Sergej???? Moja bejba pravgotovo ne, ker je takrat še spala user posted image

ne...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4992
16.7.2007 9:00:35   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

PAštetek???????????

PEtardek????????

ja, eden od teh dveh user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4993
16.7.2007 9:03:44   
ada2
no, jaz sem zdaj odpeljala Nušo v Male Moravce na JUhi tabor. ta punca se samo potepa okrog....včeraj zvečer je prišla iz Paga, danes je že več niuser posted image

Adam pa je ostal doma, ker zelo grdo kašlja in grem popoldan z njim k P. pa v službo bi morala popldanuser posted image user posted image . no, bom klicala, da bom 1 uro kasneje prišla.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4994
16.7.2007 9:13:00   
Anonimen
Ursa, kako je pa ime teli beaglici na fotki?user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4995
16.7.2007 10:50:47   
Naty_ka
Dober dan............... in adijo...user posted image

Za več trenutno nimam časa.
Likam!user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4996
16.7.2007 10:52:20   
Nej
Dober dan!
Saj nimam kaj napisatuser posted image
Lepe slikiceuser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4997
16.7.2007 11:11:50   
petarda
sam pofočkam se na 200user posted image user posted image user posted image user posted image  nimam časa brat...user posted image user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 4998
16.7.2007 11:13:09   
Anonimen
Petardek, ker Paštetek še bolj slabo kaj govori. Se bolj lubčka user posted image

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 4999
16.7.2007 11:41:15   
Anonimen
Sem vam pozabila poveati, da je M po novem JAKA user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Varno in učinkovito odpravljanje zaprtosti
Macrobalans je varno in učinkovito odvajalo finskega podjetja Vitabalans, primerno za otroke in odrasle. Deluje naravno,...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Vrtec
tojeto1

Ali ste v zadnjih 5 letih dobile željeni javni vrtec v jaslih?

da (velja za Ljubljano) (16%)

ne (velja za Ljubljano) (4%)

da (velja za ostale občine) (35%)

ne (velja za ostale občine) (11%)

ga nisem iskal-a (34%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!