ada2
|
definitivno ni moj dan..... najprej zažgala juho , potem na hitro skuhala polento, da ne bi šel Adam lačen spat, pa je sploh ni hotel jesti, potem mi je cel lonec olupljenega krompirja padel po tleh celo stanovanje smrdi po zažganem, luftat ne morem, ker je taka vročina, klima pa ne razlufta nič, eh, vsaj Adam je zdaj zaspal, čeprav še kar nekaj kašlja v spanju aja, pa še z sva se uspela po telefonu skregat, ker je šel rezervirat morje, ampak ni šlo od nedelje, ampak od sobote, jaz pa v soboto še cel dan delam. potem mi je rekel naj si menjam, ampak lahko si menjam samo soboto za nedeljo, kar je še slabše. rekel mi je, da on z otroci gre v soboto, jaz pa naj pridem za njimi z vlakom, če mi je služba bolj pomembna pa saj ne, da bi mi bila bolj pomembna od družine, ampak res si ne morem menjat. ampak on tega ne razume, ker ni nikoli bil v taki službi.... eh, brezveze....... kje je pa Paštetka danes?