|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
17.7.2007 8:54:51   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Petardek, ker Paštetek še bolj slabo kaj govori. Se bolj lubčka user posted image

aaaaaaaaaaaaaa...šele zdaj sem šla pogledat na telefon in vidim klic....o šiiiiiit...Smo te zbudili?

Kaj pa je hotel povedat, pa ne vem...bom vprašalauser posted image

ni me zbudil, ampak prvi hip sem pa bila šokirana kaj sem ti hudega naredila, ko me že navsezgodaj kleješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5026
17.7.2007 9:16:04   
NinaŠ
lahko pa se zmenimo za kako srečanje po našem morju v planinah za kak dan - je katera za?

jap super, potem kar pridite k meni user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5027
17.7.2007 9:35:27   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

lahko pa se zmenimo za kako srečanje po našem morju v planinah za kak dan - je katera za?

jap super, potem kar pridite k meni user posted image

a veš, da ni slaba idejauser posted image . a imam tvojo telefonsko? daj pošlji mi jo na ZS.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5028
17.7.2007 12:49:51   
ada2
definitivno ni moj dan.....

najprej zažgala juhouser posted image , potem na hitro skuhala polento, da ne bi šel Adam lačen spat, pa je sploh ni hotel jesti, potem mi je cel lonec olupljenega krompirja padel po tlehuser posted image user posted image user posted image  celo stanovanje smrdi po zažganem, luftat ne morem, ker je taka vročina, klima pa ne razlufta nič, eh, vsaj Adam je zdaj zaspal, čeprav še kar nekaj kašlja v spanjuuser posted image

aja, pa še z user posted image  sva se uspela po telefonu skregat, ker je šel rezervirat morje, ampak ni šlo od nedelje, ampak od sobote, jaz pa v soboto še cel dan delam. potem mi je rekel naj si menjam, ampak lahko si menjam samo soboto za nedeljo, kar je še slabše. rekel mi je, da on z otroci gre v soboto, jaz pa naj pridem za njimi z vlakom, če mi je služba bolj pomembnauser posted image user posted image user posted image

pa saj ne, da bi mi bila bolj pomembna od družine, ampak res si ne morem menjat. ampak on tega ne razume, ker ni nikoli bil v taki službi....
eh, brezveze.......

kje je pa Paštetka danes?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5029
17.7.2007 12:51:24   
petarda
user posted image

tole iščem....od Gowi...pa nikjer ne najdemuser posted image ...mi je pa fuuuul všečuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5030
17.7.2007 12:53:27   
petarda
rekel mi je, da on z otroci gre v soboto, jaz pa naj pridem za njimi z vlakom, če mi je služba bolj pomembna

kr neki....user posted image user posted image user posted image ...pa saj ni, da ti NOČEŠ ituser posted image user posted image user posted image ...ampak NE MOREŠ! Kaj takega bi MORAL razumet! user posted image

No...ti je zdaj kaj bolje? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5031
17.7.2007 13:04:37   
ada2
Petarda hvalauser posted image

mi je bolje ja, pa veš kaj?

me je malo  prej poklical in se opravičil. je rekel, da bomo pač v nedeljo šli, pa bomo pač 1 dan manj na morju. kaj čemo. saj jaz bi z veseljem šla že v soboto....pa ostala magari cel mesec, če bi šlo. no, pa moramo biti zadovoljni tudi s šestimi dnevi.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5032
17.7.2007 13:06:51   
ada2
Petarda mislim, da sem videla tu pri nas tisto igračo. v četrtek, ko neham z bolniško jo grem iskat, pa če se bomo vračali skozi Karlobag ti jo (oz. L) dostavimo, če boste tam. to bi bilo v soboto 28. 7.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5033
17.7.2007 13:14:11   
Anonimen
kje je pa Paštetka danes?

na pregledu user posted image . Srček bije odlično. Pa saj ne morem verjeti, da sem že dobila napotnico za porod. Se mi zdi, da sem komaj včeraj zanosila. Še zdaj se spomnim kako je bila Sanja jezna, da ji nisem prvi povedala user posted image user posted image

Hvala vsem za tolažbo. Saj vem, da moram misliti na M & M vendar kaj ko ti en dva tri misli odplavajo drugam, potem se jih pa ne morem rešiti. Mi je potem pomagalo, da sem šla sredi noči na RR, malo brskala in se vrnila spat. Torej je RR le za nekaj dober ne samo za čvekuser posted image .

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5034
17.7.2007 13:17:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Petarda mislim, da sem videla tu pri nas tisto igračo. v četrtek, ko neham z bolniško jo grem iskat, pa če se bomo vračali skozi Karlobag ti jo (oz. L) dostavimo, če boste tam. to bi bilo v soboto 28. 7.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Če slučajno vidiš vzemi DVEuser posted image user posted image user posted image , ker jo še ena moja prijateljica rabi. Kje pa si videlauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5035
17.7.2007 13:18:15   
petarda
Paštetka samo, da je vse OK...ko boš rodila, se ga bomo pa družno zapili tu na RR user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5036
17.7.2007 13:30:41   
Anonimen
Bom tebi 1. sporočila še direkt iz porodne sobe in še vsa zadihana user posted image .

To, da se ga boste pa napile, boste pa v zameno morale poslikati flaše, da vidim, potem, če je res user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5037
17.7.2007 13:38:55   
petarda

Bom tebi 1. sporočila še direkt iz porodne sobe in še vsa zadihana user posted image .

To, da se ga boste pa napile, boste pa v zameno morale poslikati flaše, da vidim, potem, če je res user posted image

to, da se ga bomo zapile bo pa res najmanjši problem user posted image user posted image user posted image ...Jaaaaaaa javi mi!!! Ma, da pokličeš podnevi ali ponoči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pol bom pa važna, k sem prva zvedla user posted image user posted image user posted image ...no, razen seveda S in M user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5038
17.7.2007 13:40:06   
petarda
no, razen seveda S in M

....pa družine user posted image ....

....in prijatlov user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  nima veze! Važno, da bo vse OK user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5039
17.7.2007 13:52:17   
Anonimen
Da ne boš potem jezna in klela, če te rufnem ob teh ponoči user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5040
17.7.2007 14:20:16   
petarda

Da ne boš potem jezna in klela, če te rufnem ob teh ponoči user posted image

Dobra stvar tega, da me petardito ponoči budi je ta......

.....da sem zdaj že navajena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tak da ne bom nič jezna....user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5041
17.7.2007 15:10:15   
ada2
Petarda je šla zdaj naša Josipa (moja nečakinja Špelauser posted image ) iskat tisti mlinček.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5042
17.7.2007 15:25:17   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Petarda je šla zdaj naša Josipa (moja nečakinja Špelauser posted image ) iskat tisti mlinček.

AAAAAAAAAA...daj napiši, če ga bo dobila....pa mi bi potem to do petka že imeli, da bomo imeli za dopust user posted image ...ti vrnem stroške za poštnino user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5043
17.7.2007 15:32:58   
petarda
sem ti poslala moj naslov na ZS, ti pa napiši številko tvojega TRR, da ti nakažem za mlinček + stroške poštnineuser posted image

Joj, kak sem happy, da se bom lahko igralauser posted image user posted image user posted image ...

ga je imela ta vikend dol ena prijateljica, pa je petardito ful uživaluser posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5044
17.7.2007 15:56:34   
Anonimen
petarda jaz sem kupila mlinček v Sparu, enega ful poceni, mislim, da je bil kakšna 2 evra, če ne manj. Pa so se M in vsi ostali otroci ful igrali z njim cel teden. Zdaj ga pa ima v banji user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5045
17.7.2007 15:58:44   
petarda
daj slikico gor, da vidim kakšen je user posted image

Ker ta je mislim, da kar drag....sam je vreden svojega denarjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5046
17.7.2007 16:01:52   
Anonimen
bom zvečer poslikala. MA ti povem, da da mu bo enako dolgo zanimiv tisti poceni ali tisti dražji. user posted image

Ta je čist enostaven, manjši, da se lahko komot s sabo v torbo vzame in ga tudi M lepo nese. So se kar cukali za njega.

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5047
17.7.2007 16:47:52   
ada2
Petarda Josipa je dobila mlinčkauser posted image user posted image user posted image

ampak sta zelene barve, upam, da to ni problem.

Adam je ful navdušen, mi je že žal, da še zanj nisem enega naročilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5048
17.7.2007 17:23:45   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5049
17.7.2007 18:27:58   
ada2
ampak sta zelene barve, upam, da to ni problem.

pa tam pri prvi zvezdici je želvicauser posted image
drugače pa čisto isti, isto od gowija

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 dejavnosti, ki otrokom res koristijo
Včasih otroci ne potrebujejo dragih igrač in natrpanih urnikov, ampak čas, svobodo in prostor za raziskovanje. Oglej si ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

cool*
urska*

kako ste se počutili med nosečnostjo?

slabo (20%)

veselo (50%)

sexy (15%)

mučno (15%)

Število vseh glasov: 146

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!