|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
16.7.2007 12:24:18   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Petardek, ker Paštetek še bolj slabo kaj govori. Se bolj lubčka user posted image

aaaaaaaaaaaaaa...šele zdaj sem šla pogledat na telefon in vidim klic....o šiiiiiit...Smo te zbudili?

Kaj pa je hotel povedat, pa ne vem...bom vprašalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5001
16.7.2007 14:04:34   
catja2
jaz sem pa prišla z razgovora!!!

NAmesto vodja oz. receptorja so mi ponudili delo gospodinje (mogoče) user posted image user posted image user posted image

Pa še tisti ded me je ves čas tak hudo gledal, kot da sem mu kaj naredila in potem mi je še zadnji kanček motivacije zbil... KRETEN!!!user posted image

No zgleda, da res za drugo nisem sposobna kot za pucanje-doma in v službi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5002
16.7.2007 14:17:19   
Anonimen
Catja 2 kje si bila na razgovoru?

Ker pri nas delo gospodinje še zdaleč ni pucanje. user posted image  Gospodinja je vodja sobaric in čistilk, in koordinira njihovo delo, preverja, skrbi za videz hotela, poskrbi, da so želje gostov čim bolj izpolnjene (organizira vse za seminar, kakšne sprejeme višjih inštanc...v glavnem da vse štima in je zeloooooooo daleč od pucanja. Hočem reči, da nič ne puca. Moja kolegica je šla iz animatorke za gospodinjo, pa ti povem, da je precej zahtevno delo in odgovorno delo. Pa  plačo ima tudi večjo od moje, čeprav sem jaz tudi vodja.

Glede na to, da poznam vse tri poklice in da so na vseh treh moje kolegice in vem kaj delajo in kako poteka delo, ti povem, da bi stokrat rajši bila gospodinja kot receptroka ali vodja recepcije. user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 16.7.2007 14:20:07 >

(odgovor članu catja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5003
16.7.2007 17:00:35   
catja2
Paštetka na Jeruzalemu odpirajo manjši hotel oz. dvorec in je gospodinja in čistilka ista oseba, ker bo malo zaposlenih in bo samo 10 sob!!!

Pa še to bi sama pucala stavbo, ki pa ni majhna...user posted image        

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5004
16.7.2007 17:25:27   
Anonimen
ja, potem pa je to sranje. user posted image

(odgovor članu catja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5005
16.7.2007 19:41:16   
Teni_
Pozdravljene. Toliko, da se javim in povem, da sem zelo vesela, da sem si danes kupila sandalčke za poroko in za njih dala celih 5€.

evo jih

klik

Če vam še nisem pokazala Tejine in Nikine zapestnice (ne vem kako se prav reče) za poroko, vam jo pokažem sedaj. V enakem stilu bodo konfetki in priponke.
user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 16.7.2007 19:52:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5006
16.7.2007 20:43:27   
Urša
Ursa, kako je pa ime teli beaglici na fotki?

A veš, da ne vem...to je ena prijazna vaška kužika, ki se sprehaja naokrog.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5007
16.7.2007 21:46:44   
NinaŠ
Teni si pa res na pravo mesto uletela, da si čeveljce dobila user posted image . Vidim, da si v polnem pričakovanju usodnega DA user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5008
16.7.2007 21:50:00   
NinaŠ
Sem zdaj zmazala eno pizzo, njam s česnom, tako da moj user posted image pol metra okoli mene hodi user posted image , grem pa še v hladilnik po en Power... se mi katera pridruži?
Ja, pa naumit moram kako mojemu user posted image reči, da rabim 1000€, da kupim prenosnik in digitalca user posted image user posted image . Mislim, a ni to ugodno - oboje za jurčka??? Ravno v akciji je prenosnik (HPjev), digitalca pa itak boljšega kot imam ogledanega ne rabim.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5009
16.7.2007 22:01:20   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ja, pa naumit moram kako mojemu user posted image reči, da rabim 1000€, da kupim prenosnik in digitalca user posted image user posted image .

Potem ti priporočam, da njemu prineseš ene par powerov. user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5010
16.7.2007 22:06:02   
NinaŠ
Potem ti priporočam, da njemu prineseš ene par powerov. user posted image user posted image user posted image

jap, celo šteko Uniona je danes dobil... ...zdaj moram sam še počakat, da jih popije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5011
16.7.2007 22:07:00   
NinaŠ
Paštetka, kateri fotoaparat imaš ti? DSC - W55????

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5012
16.7.2007 22:36:28   
amy26
dober večer in lahko nočuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5013
16.7.2007 22:38:19   
NinaŠ
dober večer in lahko nočuser posted image

Lahko noč tudi tebi in lahko noč vsem ostalim. Grem raje vodoravno, ker zjutraj, ko je treba za v vrtec vstat sem čist user posted image ... ...matr se človek hitro razvadi

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5014
16.7.2007 23:15:35   
til
URŠA oba sta tako luštna sicer Marcel je full živ in našmu Tilnu je bilo to ful dobr Nika pa tako mila punčka sploh ne vejo da jo imajo tam jo je Nina posadila na stol ona pa čisto na miru sedela in gledala. Naš bi se stokrat dol zvalil. Ji je pa tako hudo saj je Nika stara mislem da 16 m pa še vedno ne hodi in jo komaj še nosi.
Pa Marcel svojo mamico kliče Nina in je tako posrečen ko namesto mami reče njeno ime. Ko pa smo se srečali na poti v mesto in nas je zagledal je vpil Nina Nina to su oni?! kar naenkrat pa se je s kolesom zaletel v kombi user posted image  in ko je že hotel zajokat je rekel MAMI mogu sam razbit avto user posted image !! Mi smo se tako smejali seveda šele ko smo ugotovili da se mu ni nič zgodilo. Nina je hitro popokala tamalga in rekla da naj se hitro pelje naprej da ga slučajno ne bo kdo začel lovituser posted image .  No Marcelu in avtu ni bilo hvala bogu nič!

Jutri pa obljubim slikice!

Ker vidim da ste se vsi zelo zabavali na dopustu user posted image user posted image user posted image  

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5015
16.7.2007 23:45:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Paštetka, kateri fotoaparat imaš ti? DSC - W55????

ne w40. sem šla zdaj gledat, o čem ti to in kje piše user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 5016
16.7.2007 23:47:42   
Anonimen
NE morem spati. Spet samo o prijatelju premišljujejm in ga sprašujem zakaj.

Kdaj hudiča bo to minilo in ga bom lahko izpustilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5017
17.7.2007 7:58:41   
amy26

Kdaj hudiča bo to minilo in ga bom lahko izpustila

Paštetka, ne razmišljaj o prijatelju sedaj, je že tako moralo biti, misli na malo pikico ki je v tebi in pa na M ki te potrebuje, pa me smo tukajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5018
17.7.2007 8:22:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Kdaj hudiča bo to minilo in ga bom lahko izpustila

Paštetka, ne razmišljaj o prijatelju sedaj, je že tako moralo biti, misli na malo pikico ki je v tebi in pa na M ki te potrebuje, pa me smo tukajuser posted image

Se podpišem user posted image

Drgač pa dobro juuuuuuuuuuuuuuutrooooooooooouser posted image ....

raje ne govorim kako je pri nas user posted image user posted image user posted image ...sploh nimam časa za RRuser posted image ...

AMPAK! Novo jutro....nov danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5019
17.7.2007 8:28:36   
catja2
jaz pa danes pridem v sobo lumpijev budit in J je že bil priliman na okno, in potem vidim, da nam na dvorišču komunalci razgrajajo in on jih je že videl user posted image user posted image

Potem sem ju kar poleg okna oblekla, da ni bilo dretja in sta lahko bager gledala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5020
17.7.2007 8:30:50   
catja2
Paštetka ne se v slabo voljo spravljati!!

JAz sem bila včeraj tak slabe volje, potem pa sem šla po moja otročka in mi je bilo takoj lažje... user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5021
17.7.2007 8:33:29   
ada2
Dobro jutro!

jaz imam 2 dni bolniško. Adam se je komaj zdaj zbudil (jaz pa pred 10 minutamiuser posted image ). kašljal je ful ponoči, pa zdaj tudiuser posted image . je rekla P, naj ga ta teden peljem v gore, drugi teden pa na morje....no, drugi teden na morje bomo šli, ta teden pa nikamor - ne bi mogla dopusta dobit, še tako so vsi jezni zdaj, ko imam 2 dni bolniško.

lahko pa se zmenimo za kako srečanje po našem morju v planinah za kak dan - je katera za?

Paštetka user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5022
17.7.2007 8:38:18   
petarda
Urša!!!!!!!!!!! Jaz vas vabim en vikend na morje...celo družino...od petka do nedelje...pa bo lahko Nika skoz plavala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5023
17.7.2007 8:39:30   
petarda
po našem morju v planinah za kak dan - je katera za?

kdaj pa vi pridete z morja? user posted image ...če bom jaz takrat še na dopustu se pa mogoče res z Lukcem pridruživa user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5024
17.7.2007 8:52:31   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

po našem morju v planinah za kak dan - je katera za?

kdaj pa vi pridete z morja? user posted image ...če bom jaz takrat še na dopustu se pa mogoče res z Lukcem pridruživa user posted image

odvisno kako dolgo nas boste gostiliuser posted image user posted image user posted image

ne, resno, tam 28 ali 29 julija bi se vračali. potem imam jaz dopust do 5 avgusta. torej prve dni v avgustu bi bile na vrsti planineuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v NOVEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu novembru – od filmskih in gledaliških...
6 dejavnosti, ki otrokom res koristijo
Včasih otroci ne potrebujejo dragih igrač in natrpanih urnikov, ampak čas, svobodo in prostor za raziskovanje. Oglej si ...

prsna črpalka
tina202

Ali ste potrebovale prsno črpalko? ( pa še kakšen komentar zraven prosim)

Da, ker dojenje ni steklo (26%)

Da, čeprav sem tudi normalno dojila (39%)

Ne, ker sem dojila (29%)

Ne, ker sem dajala drug mlek (5%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!