|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
17.7.2007 19:04:44   
Anonimen
TI! Kdaj zdaj prideš na kofe, da ne bom res prej rodilauser posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5051
17.7.2007 19:05:30   
Urša
O, Petarda, suuuper, to pa bomo prišli, samo da stanovanje poštimamo, ker največ se dela za vikende.user posted image user posted image user posted image
Paštetka, itak, da bom nazdravila in poslikala!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5052
17.7.2007 19:36:58   
ada2

TI! Kdaj zdaj prideš na kofe, da ne bom res prej rodilauser posted image

a jaz? user posted image user posted image user posted image  jutri sem še na bolniški, potem še 3 dni delam, potem gremo na dopust......madona boš pa res prej rodilauser posted image

nič, če najdem koga, ki bo Adama pazil popoldne pridem pred dopustom, če ne pa pridem M gledat.....ali pa počakaj da pridem z morja.....ja, rajši počakaj!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5053
17.7.2007 20:00:42   
NinaŠ
Uva, sem prišla v prijetno ohlajeno stanovanje user posted image

Evo Ada takoj zdaj ti pošljem tel.št. na ZS. Pa povej malo prej kdaj pridete, da si dopust zrihtam. Ti svetujem, no še najbolje bi bilo, da pridete med tednom, ko ni take gušve po cestah in na gorskem zraku. 

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5054
17.7.2007 20:01:33   
petarda
user posted image user posted image user posted image    super...pa bomo mleli na morju user posted image user posted image user posted image

Ada, daj povej, kje se jih da kupit, ker ziher bo še povpraševanja, pa da ne bomo skoz Josipo pošiljal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

A ju lahko pričakujem do petka? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5055
17.7.2007 20:02:42   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Uva, sem prišla v prijetno ohlajeno stanovanje user posted image

Prija, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5056
17.7.2007 20:05:58   
petarda
 Aja, pa fotoaprat sem naročila..v četrtek ga dobim user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5057
17.7.2007 20:12:46   
ada2
Josipa je dobila mlinčke v pikapolonici. trenutno so v akciji po 6.99eur, redna cena je 8,88. bomo probali poslat do petka.

Nina vsekakor ti javim če in kdaj bi prišli. računam na prvi teden v avgustu, takoj po našem morju, ko bom še imela dopust.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5058
17.7.2007 20:14:56   
Anonimen
.....ali pa počakaj da pridem z morja.....ja, rajši počakaj!

ti to njej povej. A si jo naj skup sešijem user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5059
17.7.2007 20:22:54   
NinaŠ
računam na prvi teden v avgustu, takoj po našem morju, ko bom še imela dopust.

sporoči do 30.7. - takrat delam razpored dela user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5060
17.7.2007 20:23:59   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

.....ali pa počakaj da pridem z morja.....ja, rajši počakaj!

ti to njej povej. A si jo naj skup sešijem user posted image

saj boš itak šele 2.8. rodila, takrat bo pa Ada tudi že z dopusta - mogoče celo na gorskem zraku in jo skupaj zapijemo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5061
17.7.2007 20:41:12   
petarda
bomo probali poslat do pet

Probajte do četrtka, da bo v petek že tle user posted image ...Super, pa še cena mi je všeč...mislim, da sem na spletu videla, da je nekje v avstriji ali nemčiji user posted image ...14 EUR. ...Napiši mi TRR na ZS, pa ti nakažem.user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5062
17.7.2007 20:42:45   
NinaŠ
Za tistih 1000€ se bom pa morala zapufat user posted image , očitno, vsaj tako kaže user posted image . Ima pa moj user posted image user posted image prav, da moramo najprej kurilca nabavit, pa Tini sobo zrihtat, pa še registracijo Polota imamo naslednji teden,... ah no user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5063
17.7.2007 20:59:11   
petarda
Za tistih 1000€ se bom pa morala zapufat

Kje si pa videla to ponudbo?user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5064
17.7.2007 21:00:42   
petarda
TI! Kdaj zdaj prideš na kofe

Jaz tle zmeraj preberam...TIL kdaj zdaj prideš na krofe? user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5065
17.7.2007 21:09:02   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

imaš kaj ugodnega zame??? user posted image drugače mi ne bo ostalo drugega kot koristiti izredni limit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5066
17.7.2007 21:12:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

imaš kaj ugodnega zame??? user posted image drugače mi ne bo ostalo drugega kot koristiti izredni limit user posted image

Ne to ne user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem mislila kje si videla ponudbo fotkič in PC za 1000 EUR user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5067
17.7.2007 21:14:05   
petarda
Očitno se bubi ne boji morja, ker sem popoldne dobila MMS kjer veselo jaha vodnega dinozavra user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5068
17.7.2007 21:28:10   
NinaŠ
...sem mislila kje si videla ponudbo fotkič in PC za 1000 EUR

prenosnik:
http://www.mimovrste.com/artikel/2750048228/prenosnik-hp-compaq-nx7300-166ghz-gb851es 
fotkič:
http://www.mimovrste.com/artikel/1730137931/digitalni-fotoaparat-sony-cyber-shot-dsc-w55-srebrn 
ali http://www.mimovrste.com/artikel/1730118627/digitalni-fotoaparat-nikon-coolpix-l12-srebrn 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5069
17.7.2007 21:45:34   
petarda
Tale sonyev fotkič mi je luškan ful user posted image user posted image user posted image user posted image ... sem pa zdaj videla, da z mojim fotkičem ne bom mogla snemat user posted image user posted image user posted image user posted image ...no, ja...upam, da bodo pa slike na ta račun oh in splohuser posted image .....

...do zdaj sem se velikokrat ven vlekla s fotkičem, da nisem še kamere s sabo trogala....no, zdaj bo pa mobilec menjal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5070
17.7.2007 21:46:27   
petarda
Lahko noč...do šestihuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5071
17.7.2007 21:48:34   
NinaŠ
Lahko noč... ...do šestih user posted image . Greva skupaj spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5072
17.7.2007 21:50:48   
Urša
Petarda, kaj pa je narobe s tvojim fotičem? Sej je ful lepe slikce delal!user posted image
Til, a veš, da se sploh ne spomnim, da je njuni mami ime Nina.user posted image Mi je spomin čisto zatajil. A klima je bila? Ste bili na vrhu?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5073
18.7.2007 7:52:57   
petarda
Petarda, kaj pa je narobe s tvojim fotičem? Sej je ful lepe slikce delal!

Jutrooooooooooooouser posted image

Moj fotkič je očitno nekomu beri Lukcu padel na tlauser posted image ...saj vem, da sem sama kriva, ker sem mu v trenutkih slabosti pustila, da se z njim igrauser posted image ...v glavem je v okvari objektiv in če bi ga šli popravljat, bi nas prišlo okoli 150 EUR....user posted image ...pa smo se odločili, da bomo še mal dodali in kupili drugega.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5074
18.7.2007 7:59:33   
amy26
dobro jutroooouser posted image

smo smo okuser posted image , otroci pridni,
pa Ela ima spet lepo kožo, še pred 14 dnevi je imela nogice in rokice hrapave v bistvu tok suho kožo pa ni pomagalo nič, izprobala vse sorte krem, no nazadnje sem se spomnila kupiti od Mustele mlečno kopel in ta neverjetno pomaga, koža tako lepa in mehka na dotikuser posted image  končno, kritično je samo še v pregibih rokic in nogic vendar tudi to uspešno odpravljamouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v NOVEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu novembru – od filmskih in gledaliških...
6 dejavnosti, ki otrokom res koristijo
Včasih otroci ne potrebujejo dragih igrač in natrpanih urnikov, ampak čas, svobodo in prostor za raziskovanje. Oglej si ...

Katero ime vam je všeč?

Marija (14%)

Anamarija (52%)

Ivana (34%)

Število vseh glasov: 11496

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!