|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
18.7.2007 8:04:10   
petarda
Super Amy user posted image user posted image user posted image ...Za to kopel pa prvič slišimuser posted image ...dobro, da te mamo, nam boš znala svetovati ko bomo meli spet dojenčke user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5076
18.7.2007 8:20:17   
amy26
Za to kopel pa prvič slišim ...dobro, da te mamo, nam boš znala svetovati ko bomo meli spet dojenčke

tudi jaz nisem vedela za njo, pol sem pa iskala kako oljno kopel pa mi je priporočala to mlečno od Mustele, dam mala dva pokrovčka v vodo da se belo obarva in potem čofa čofauser posted image . So pa izdelki od Mustele ful dragi vendar so vredni svojga denarja.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5077
18.7.2007 8:56:22   
ada2
Jutrooooo!

petarda: če uspem koga nahecat, da gre danes na pošti, ti pošljem že danes. bom skušala Josipo s čim podkupituser posted image

Paštetka si še doma? še v enem kosu? saj bo M počakala, da pridem jaz z dopusta, vem, da bo.

Amy kje pa se kupi ta kopel?

Naty, ti ki imaš tako voljo z likanjem vedno....a prideš na pomoč?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5078
18.7.2007 9:16:05   
petarda
bom skušala Josipo s čim podkupit

ji pošljem eno veeeliiiiiko čokolado user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5079
18.7.2007 9:40:08   
Anonimen
Mene tudi zanima kje se da to Mustela mlečno kopel kupiti, ker ima M zelo usho kožo, pa ga skoz mažem z Bubchenovim mlekom. Mu je moreje in sonce čisto izsušilo. user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5080
18.7.2007 11:09:22   
petarda
Kaj pravite? A naj gremo 27.7. ali 2.8. rodit?

Zakaj pa ravno ta dva datuma? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5081
18.7.2007 11:11:07   
Anonimen
Katerega pa ti predlagaš? user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5082
18.7.2007 11:31:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Katerega pa ti predlagaš? user posted image

Če moram izbirat med tema dvema...pol 2.8 user posted image ...ima en prijtelj takrat rojstni dan in si bom ziher zapomnila kdaj je M rojena user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5083
18.7.2007 13:10:31   
amy26
Mustela izdelke prodajajo v lekarni,
kopel od MUSTELA se imenuje
Stelatopia Milky bath oil, for dry skin with atopic tendency, 250ml 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5084
18.7.2007 13:55:16   
Nej
Dan!
Eno vprašanje-
Kaj si že ve kateri novemberček ali novemberka sam/a sleči hlače?user posted image user posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5085
18.7.2007 13:57:20   
petarda
Sleči ja user posted image , kratke hlače sevedauser posted image , obleč pa ne user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5086
18.7.2007 13:58:33   
petarda
pa sandalčke si zna sezut, obut pa ne user posted image ....sam se trudi, to pa je tudi nekaj user posted image user posted image user posted image ...pa se matra, matra, pol pa čist popuser posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5087
18.7.2007 14:14:13   
Nej
Saj sem si mislila, da Petardito sigurno user posted image user posted image .
Pri Aneju je namreč problem, da si ne sleče hlač, ko gre na kahlico lulat (se kar čez hlačke v kahlico polula, če gre sam brez moje vednosti)
In sva se ravno z Paštetko (na sosednjem forumu) pogovarjale, če novemberčki že to zmorejo, ker mislim, da si Anej še ne zna oz. ne more sam sleči hlač. Pa pravi paštetka, da M tudi ne.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5088
18.7.2007 14:15:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

pa sandalčke si zna sezut, obut pa ne user posted image ....sam se trudi, to pa je tudi nekaj user posted image user posted image user posted image ...pa se matra, matra, pol pa čist popuser posted image   user posted image user posted image user posted image

enako user posted image user posted image user posted image user posted image  in potem še mami ne sme pomagat in potem je enega kričanja, da skoraj še mami popizdi user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5089
18.7.2007 14:15:55   
Nej

..pa se matra, matra, pol pa čist popuser posted image   user posted image user posted image user posted image

Enako in to tako, da vsi čevlji letijo po sobi.user posted image

Joj so si podobniuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5090
18.7.2007 14:18:18   
petarda
Ajaaaaaaaaaaa.....

...ne, to pa ne....da bi si slekel hlače in šel na kahlico...to pa pri nas še dooooolgo ne bo prišlo v poštev.user posted image

Sleče si hlače recimo takrat, ko ni treba user posted image ....ko smo kje na igrišču, si jih začne dol vlečt, potem bi si pa še plenico odpeluser posted image

Kahlica je pri nas še vedno na hold user posted image , smo pa tolk napredovali, da na morju se polula na kamenčke in ne več na brisače user posted image user posted image user posted image ...zdaj ko bom imela dopust, se pa še kahli posvetimuser posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5091
18.7.2007 14:20:05   
Nej

Sleče si hlače recimo takrat, ko ni treba user posted image ....ko smo kje na igrišču, si jih začne dol vlečt, potem bi si pa še plenico odpeluser posted image

Saj sem to mislila, ni bilo to povezano z kahlico.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5092
18.7.2007 14:23:08   
Anonimen
Naš pa ima finto, da si roke v žepe daje user posted image . In potem tako hodi in zgleda kot da je kakšen raper, sploh če mu še hlače malo dol pobegnejo user posted image .

A so vaši zdaj poleti tudi bolj suhi?

Naš se je tak vtegnil in je pravi slokec. sem ga ponoči nekaj cartala v krilu, ker ni mogel zaspati in si mi je presuh zazdel. user posted image

Sicer je pa meni zadnjič sestra tudi rekla, da se ji zdi, da sem shujšala. Pa možek tudi user posted image . Mogoče pa premalo jemo? smao jaz v tej vročini slph nimam apetita jest  user posted image

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 5093
18.7.2007 14:36:29   
NinaŠ
da sem shujšala.

Maši so dnevi v tandemu šteti. Sigurno. Menda (vsaka) ženska nekaj dni (teden user posted image ) pre porodom shujša. Samo enim (suhim) se to bolj pozna, nekaterim manj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5094
18.7.2007 14:41:44   
NinaŠ
Tina hlače zna sleči, obleči ji jih pa ponavadi ne uspe pravilno - obe nogi v eni hlačnici, narobe obrnjene,.... Plenico pa nujno odpne in odstrani, vkolikor nima kaj čez oblečenega. Sezuje se prav tako, obuti pa zna le desni čevelj/copat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5095
18.7.2007 14:43:30   
Anonimen
NinaŠ...veš kaj si mi zdaj naredila? Saj vem, da se bližam koncu...ampak ob tvojem stavku me je pa kar stisnilo. Pismo, saj ne vem, če sem že pripravljena user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi kar slabo postaen, ko pomislim. Ne na Mašo, na porod. Še zdaj se spomnim od M vsako podrobnost v porodni sobi. Hvala bogu, da bom tokrat rodila v novi porodnišnici, da mi ne bo pihalo user posted image .

Sem se spravila danes torbo pripravit, pa se mi je kar ne ljubi...še pripravljatiuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 5096
18.7.2007 14:43:43   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Naš se je tak vtegnil in je pravi slokec.

Sem ga že zadnjič na sliki gledala (z Aleksom), da je neki suhec postal, pa sem mislila, da se mi zdi zato, ker nima več plenice.
Se spomnim tistih slik iz Dubaja, ko se mi je zdel proti Aneju pravi debeluščekuser posted image .
A zdaj je že dokončno Maša? Pa je res hitro minilo, se mi zdi, da si komaj povedala za nosečnostuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5097
18.7.2007 14:45:16   
Anonimen
A zdaj je že dokončno Maša?

Ne čist user posted image

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 5098
18.7.2007 14:46:21   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Tina hlače zna sleči, obleči ji jih pa ponavadi ne uspe pravilno - obe nogi v eni hlačnici, narobe obrnjene,.... Plenico pa nujno odpne in odstrani, vkolikor nima kaj čez oblečenega. Sezuje se prav tako, obuti pa zna le desni čevelj/copat user posted image

A potem še samo Anej ni osvojil teh veščin- obvlada samo sleči jopico, jakno (odprto), pa majico (brez rokavov). Obleči pa si niti slučajno ne zna nič.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5099
18.7.2007 14:48:57   
Anonimen
Tina se ima možnost učiti od bratca.  Saj M tudi nič več ne zna od tvojega. Hvala bogu, glede na to kako zna zadnje čase voljo uveljavljat, bi ga še kje nagega po mestu morala sprehajat user posted image

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 5100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v NOVEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu novembru – od filmskih in gledaliških...
6 dejavnosti, ki otrokom res koristijo
Včasih otroci ne potrebujejo dragih igrač in natrpanih urnikov, ampak čas, svobodo in prostor za raziskovanje. Oglej si ...

Katero ime vam je všeč?

Marija (14%)

Anamarija (52%)

Ivana (34%)

Število vseh glasov: 11496

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!