Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Z žitom polnjeni pliški 20.11.2005 12:40:27
|
|
|
|
nejcko
|
Doma imamo nekaj plišastih igrač, ki so deloma polnjene z žitom (no, ne vem točno, kaj je notri), in nimam pojm, kako naj jih operem. Moja soseda je namreč enkrat dala tako igračo prat v stroj, kjer se je žito napilo vode, igrača je počila; stroj se je skoraj pokvaril, saj je bilo tisto žito vsepovsod. Kako pa ve perete take pliške? Pa še za tiste me zanima, ki imajo notri baterijo in spuščajo razne zvoke. Spomnim se, da je ena enkrat pisala, da igračo razpara, vzame tisto baterijo ven in opere. Ampak meni se to zdi toliko enega dela, saj moraš igračo najprej zašit, preden jo daš v stroj, potem pa spet razparat, dat nazaj baterijo in spet zašit. Malo preveč dela, no. Ajde ženskice, z idejami na plan.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Materinski dan v prvem nadstropjuMedtem ko številne mame danes prejemajo objeme in risbice, nekatere materinski dan preživljajo ob inkubatorjih. V prvem ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Velikonočni zajčki z jogurtomPrikupni velikonočni zajčki iz mehkega kvašenega testa z jogurtom so odlična ideja za praznično peko z otroki. Mehki, ra...
Zadnje s foruma
"Prepih."
пеперутка16
Ali verjamete v 'prepih' in ali sebe in svojega otroka zaščitite pred njim? Zanima me, koliko smo v Sloveniji obremenjeni z osnutki, medtem ko na primer v nekaterih delih sveta sploh ne vedo, kaj prepih je?