Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Najlepši kraji za poroko v Sloveniji 22.11.2005 14:30:31
Dejča
Okolica Celje - Celjski grad, Dobrna (res lepa dvorana + okolica), Laško (grad in dvorana v zdravilišču), Velenjski grad, Vila Herberstein v Velenju - tam sem se poročila sama - in sicer zunaj - res čudovito, Vila Široko v Šoštanju, Logarska ... Upam, da dobiš kakšen namig ali idejo .
RE: Najlepši kraji za poroko v Sloveniji 22.11.2005 18:28:53
sezam
Grad Snežnik (zlo lepo znajo tud povezat protokol), grad Bogenšperk, Preddvor, .... nekaj so jih že punce zgoraj napisale. Od teh, ki se ne dogajajo na občinah sem bla na teh treh, pa v Laškem, na Otočcu, pa v Bistri, kjer sva se midva poročila. Ampak se mi je zdelo še najbolje na gradu Snežnik.
RE: Najlepši kraji za poroko v Sloveniji 22.11.2005 19:37:30
Jančika_
Kostanjevica na Krki (tu sva se poročila midva), Mozirski gaj, Stari grad v Celju. To sem videla v živo je in je bilo fajn. Menda je lepo tudi v Žički kartuziji.
RE: Najlepši kraji za poroko v Sloveniji 23.11.2005 11:40:55
Nasy
Midva sva se na Otočcu poročila, bilo je lepo. Je pa lepo tudi na Bogenšperku, le da se moraš na tamkajšnji UE najaviti osebno, se pravi da moraš biti tam 3 mesece prej-točno na ta datum, čimprej zjutraj...
RE: Najlepši kraji za poroko v Sloveniji 26.11.2005 17:22:23
Barči78
Midva sva se poročila v Bistri pri Vrhniki, po potki so naju peljali z njihovim starinskim avtom, tistim iz muzeja, ful dobr, pa še všeč mi je, ker je na prostem, če je seveda vreme primerno. Niso mi preveč všeč zaprti prostori, sploh, če te pride pogledat veliko ljudi, je na tem travniku zelo veliko prostora, v eni poročni dvorani, pa malo manj.