|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bicom-NUJNO
16.12.2005 10:39:16   
Ropotuljica
a mi lahko katera prosim napiše telefonsko terapevta v rogaški? hvala.

(odgovor članu asija)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Bicom-NUJNO
16.12.2005 10:42:38   
tins
evo: 03-8190-690

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Bicom-NUJNO
16.12.2005 11:41:13   
Ropotuljica
najlepša hvala.

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Bicom-NUJNO
20.12.2005 22:02:52   
@
Evo, da se še mi malo javimo!
Malo smo se potepali v Portorožu, sonček nam je dobro del... zdaj pa nazaj v mrrrrzli objem pod Pohorjem!

Jutri imamo drugo terapijo. Vse ok, občasno imamo še rdeča lička, vendar veliko manj. Bo me pa počasi pobralo od te diete. Saj mi ni  težko potrpeti zaradi Timija, sploh ne... ampak ful je problem, če greš npr. ven jest, pa ni kaj izbrati, pa kompliciraš - ful smotano izpadeš. Pa pri zajtrkih je malo problem (nič mlečnega, kruha, pšenice, sadnega, sladkega...) - bolj malo ostane.

Pa sladko se mi luštaaaaaaa!!!! Sploh zdaj, ko je december, pa potičke.... Sicer pa ful hujšam. Šele zdaj vidim, da če ne bi "požrla" toliko sladkarij prvih 8 mesecev Timovega življenja, bi imela zdaj že idealno postavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsako slabo je za nekaj dobro, ne!? user posted image

Ropotuljica, a ste šli na pregled?

papa, N.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Bicom-NUJNO
27.12.2005 18:48:29   
tins
Zdravo @ in Asija!
Po dolgem času se spet oglašam. Bili smo na 1. terapiji in smo jo uspešno prestali, tako, da smo dobili nazaj sadje in mesouser posted image user posted image . Od tistih bolj "stranskih" alergenov smo jo zdravili še od vseh E-jev, ampak jih še nismo preverili, ampak upam, da so šli skozi. Na terapijah je bila super pridna, enkrat je celo zaspalauser posted image . Čaka nas seveda še veliko obiskov ampak sem zaenkrat ful zadovoljna, čeprav je še vedno kar precej rdeča po obrazuuser posted image user posted image . Tja sem odnesla še cel kup svojih stvari za stestirat, pa smo ugotovili še alergijo na peso, cimet in Justovo olje 31.
Morm pa še povedat, da se mi je blazno čudno zdelo, ko je še enkrat stestirala Aptamil in Pregomin in smo videli, da je bolj občutljiva na Pregominuser posted image user posted image , ampak da bi šli na Aptamil, je pa raje odsvetovala-to mi ni najbolj jasno (a je zdej ratala bolj občutljiva na sojino mleko kot na kravje).
@ ti pa kar še zdrži z dieto in dojenjem. Poskusi se bodriti, da daš svojemu pikcu s tem največ, kar lahko! To, da grejo kilce dol pa tud ni tok slabo a neuser posted image (jest sem na dieti v momentu šla dol za 8 kil).
Uglavnem, jest sam čakam, da bomo opravili s temi alergijami in da bom svoji miški lahko dala kaj "normalnega" za jest (mi je prav žal, ampak ta "kvazi" zdrava, bio,.. hrana je prav zaničuser posted image user posted image ).
Upam, da uživate ta praznični čas in se še tipkamo, lp

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Bicom-NUJNO
28.12.2005 21:19:09   
stanislav01
Hi vsem !
Ob zdravljenju alergij s standardnimi medicinskimi metodami in Bicom terapijo bi rad spomnil, da drugje po svetu zelo veliko uporabljajo za zdravljenje tudi homeopatijo. (koliko ?-si lahko ogledate na 
http://www.boiron.com/index_en.asp
 Mislim, da je tudi v Sloveniji kar nekaj homeopatov, ki se tega uspešno lotevajo. Moje izkušnje z enim od njih (Dragomirjem iz Ljubljane) so zelo pozitivne. Predlagam, da  mamice, ki želijo otrokom najboljše zdravje, vzamejo v roko literaturo o homeopatiji, poiščejo v dostopnih knjigah ali na internetu ustrezne informacije katere remedije so najnujnejše za lajšanje pogostih otroških težav (naprimer ARNICA za rane) in na ta način pomagajo k hitejšem okrevanju in vitalnemu zdravju otrok. Na začetku bo, za bolj trdovratne-podedovane šibkosti otrok (alergije, ušesa, itd ),  potreben nasvet izkušenega homeopata,  kasneje pa boste z lahkoto skrbele za vsakodnevno zdravje družine.
Za primer: prebral sem, da v  Franciji več kot  40% mamic uporablja homeopatske remedije iz družinske lekarne za lajšanje enostavnejših težav.
Koliko jih uporablja je v Sloveniji ?  Malo, ker  v Sloveniji nima tradicije in je še slabo razvita,  pa tudi remedije še niso na razpolago v lekarnah.  Prepričan sem da jih bo vsak dan več, saj je homeopatija medicina prihodnjosti, seveda ob sodelovanju s klasično medicino.
 
Ob vsem povedanem se je potrebno zavedati, da je zdravljenje s homeopatijo  "energetsko" zdravljenje , ki spodbudi zdravilne sile organizma (7 glavnih energetskih centrov-žlez) in včasih to traja   določen čas. Najbolj pomembno je izbrati PRAVO remedijo, kar naj bi izkušeni homeopati bolj ali manj uspešno znali. Najbolj razveseljivo od vsega pa je tudi to, da homeopatske REMEDIJE  NE ŠKODUJEJO otrokom, nosečnicam in drugim, saj v sebi ne vsebujejo nobene kemijske substance ampak samo informacijo vibracije o "materi"- o snovi iz katere so nastale.

lp

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Bicom-NUJNO
28.12.2005 21:42:16   
Gina
NIsem čisto vsega brala, ampak zanima me, ali je pri komu bioresonanca v resnici pomagala, nima več težav sploh?

(odgovor članu stanislav01)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Bicom-NUJNO
28.12.2005 21:47:22   
Jančika_
Gina, bioresonanca je popolnoma pozdravila hudo alergijo pri Janejinem Janu. Zadnje čase je nisem zasledila na forumu, mogoče pa iskalnik kaj najde.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Bicom-NUJNO
28.12.2005 22:39:11   
tins
Pozdravljen Stanislav,
Kar se tiče homeopatije sem o njej (oziroma smo), res premalo poučeni. Sama sem se odločila za zdravljenje z magnetno bioresonanco, saj je bilo o tem več napisanega (konkretno pri zdravljenju alergij). O tem, da homeopatija deluje in to najbolj pomembno, na popolnoma naraven način brez stranskih učinkov, pa ne dvomim. Žal to vejo zdravljenja pozna še premalo ljudi, oziroma se je drži še celo negativen prizvok (ne vem, zakaj je tako "v konfliktu z uradno medicino", medtem ko tuji zdravniki baje kar sami napotijo svoje pacinte k homeopatu?) Sama bi se za zdravljenje s homeopatijo zagotovo odločila, čeprav upam, da bo že bioresonanca pomagala. Moram pa še povedati, da sem zelo vesela, da imam ti dve možnosti, da pomagam svoji hčerki, glede na to, da uradna medicina pri zdravljenju alergij popolnoma odpove (nažalost).

Gina: mi smo šele začetniki in ti o poolnem ozdravljenju žal še ne morem poročati, ampak začelo se je pa že. Pri prvem zdravljenju smo odpravljali alergijo na sadje. Ko sem moji mali uvajala banano, je bila po njej grozovita reakcija ( pike po celem telesu, hrapava koža po nogah in rdečina po obrazu), danes pa smo jo spet poskusili in...ničuser posted image user posted image user posted image . Res upam, da bo šlo tako naprej. lp

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Bicom-NUJNO
29.12.2005 12:41:16   
Gina
Aha, super  Jančika. Saj načeloma bi to moralo delat po moje. Samo jaz sem šla tja in sem bila prve 3x tolk zmatrana, da sem komaj živela, potem sem bila pa naslednje 2x čist naspidirana, kot bi me na doping dal, totalno hiperaktivna, posledica pa je bila taka utrujenost, da sploh ne morem povedat.  Medtem ko sem tam pa ful čutim tisto reč..... Alergija je pa po enem slabem mesecu še ful ful slabše. Stane pa tako veliko, da bi jaz šla samo v primeru, da resnično pomaga še kaj probavat. V bistvu zaenkrat ne izgleda nič kaj spodbudno, razen da je moj račun čist v minusu. Ampak verjamem, da bi moralo pomagat, ker je sistem, na katerem deluje fajn, samo ni mi jasno, koliko je tehnologija tukaj na tej stopnji, kjer bi morala biti, da bi res pomagalo čisto zmeraj. Tam mi pa tudi ne znajo razložiti čisto točno, ker še sami ne vedo.
Ali morda katera ve, ali gre za to, da aparat izmeri EM v tebi in pošlje točno obratni signal, ker je tvoja vibracija celice očitno napačna? Ali izmeri EM in pošlje naključni signal, samo toliko, da ti celico obrne drugam, da se sama aktivira tako kot bi bilo treba? Ali pošlje točno enak signal, kot ga imaš ti, da ga okrepi, kar ime resonanca pravzaprav tudi pomeni? Saj v bistvu pri alergiji itak telo aktivira narobne imunske celice, in te neprestano napadajo napačno stvar in to povzroča neprestano vnetje v telesu, zato bi bile zgornje možnosti vse lahko možne.... A sem zakomplicirala, ampak res me zanima?

Aja, pri alergijah je znano, da je pri otrocih drugačna, kot pri odraslih. Največkrat se pri fantih alergija pojavi v otroški dobi in kasneje rada izzveni, se jo da odpravit. Pri ženskah je več možnosti, da se alergija pojavi kasneje v življenju in nikdar ne izzveni. To so zgolj statistični podatki. Seveda je možno tudi kaj drugega, da se pri fantih pojavlja tudi kasneje, ali pri dekletih prej.... ampak za izzvenenje alergije je več možnosti, da se ti alergija ustavi, ali pojavlja v blažji obliki, če si moški.

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Bicom-NUJNO
29.12.2005 15:51:22   
tins
No, sem se spet malo poglobila v tekst, ki sem ga dobila pri terapevtki. Upam, da te je to zanimalo. Lp

Povzeto po: KAJ JE BIORESONANCA; Brigita Niegelhell

...."Način delovanja naprave BICOM si je možno razlagati s sistemom, ki je opremljen  s povratnim učinkom, in ki sprejme vhodni signal pacienta, ga okrepi, analizira, obdela in nato istemu pacientu odda v obliki izhodnega signala....Terapevtski princip je inverzno nihanje (zrcalna slika nihanja) alergena... Fizikalni zakon pravi, da vsako nihanje pri obratni nastavitvi pripelje do svoje zrcalne slike in ga s tem zreducira na nič. To pomeni, da to nihanje z zrcalnim nihanjem lahko ustavimo...Pri biofizikalni alergijski terapiji je inverzno nihanje (zrcalna slika nihanja) alergena s kablom in elektrodo vodeno k pacientu. To nam omogoča naprava BICOM s pomočjo elektronske zrcalne uravnave. Pri tem pride s pomočjo vzorca zrcalne slike nihanja do redukcije izvirnega vzorca nihanja alergena in s tem do postopne razgradnje alergije v nihalnem sistemu pacienta..."

P.S. Tekst je drugače obširnejši, izpisala sem samo tisto, kar se nanaša na tvoje vprašanje.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Bicom-NUJNO
29.12.2005 17:16:31   
Janeja
Ja Gina, kot ti je Jančika povedala je bioresonanca popolnoma ozdravila mojega Jana. Bil je hud alergik (jajca, mleko, pšenica, arašidi,...). Po 10 terapijah in še enem dodatnem tednu diete so bili vsi izvidi negativni. Tako smo po dobrih 3 tednih STROGE diete lahko počasi začeli jesti vse. In še danes - skoraj 2 leti po končanem zdravljenju - Jan brez problema uživa v vseh hrani. Žal pa se mu je zdaj pojavila huda alergija na cbetni prah, tako da bomo verjetno naslednje leto spet šli na zdravljenje.

Mene je najbolj prepričalo dejstvo, da mi je dr. Medved daj pisno garancijo, da bo sin  100% ozdravljen po 10 terapijah in da se mu te alergije nikoli ne bodo ponovile - pod pogojem, da se bova res 100% držala predpisane diete. Bili je hudo, ker res skoraj nič ni smel jesti ampak se je splačalo. Žal dr. Medveda ni več, upam pa, da tudi drugi, ki te terapije izvajajo tako dobro obvladajo Biocm aparat.

Uspešno zdravljenje vsem.

Jerneja


(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Bicom-NUJNO
29.12.2005 22:23:39   
Gina
Hvala tins in janeja.user posted image

Torej sem kar prav razmišljala. In v resnici naj bi torej bilo tako, da aparat zazna nihanje celice, ki je na vsako snov in v vsakem delu telesa drugačno in ga niti ne obrne niti ne točno v kontra usmeril, ampak ustavil in s tem zahteval od celice, da začne ponovno delat čisto po svoje od začetka. Sploh ker ni alergena, takrat ne smeš v stik z njim, da bi avtomatsko odreagirala. Ko pa enkrat najde način, kako normalno delat, pa dela po tem vzorcu naprej tudi takrat, ko prideš v stik z alergenom. Ja, čisto logično.
Edino to mi še ni čisto jasno, kako veš, da je terapevt prav ugotovil, če deluje ugotavljanje na nekem principu nihala, a ne? Al bolj magneta?
Pa še to, kaj pa če si alergičen na stvar, ki se ji izognit ne moreš, npr. plastiko, papir...?

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Bicom-NUJNO
2.1.2006 0:13:13   
stanislav01
Hi

O BICOM metodi si lahko več  preberete na spletni strani:
http://www.avtizem.org/forum/forum_posts.asp?TID=47&PN=1

Na koncu članja je omenjena ga Tea Rome, ki uspešno nadaljuje delo g.Medveda.
V članku boste tudi prebrale, da se v Avstriji in Nemčiji ta metoda uspešno kombinira z uporabo Homeopatije, zato vam  predlagam razmislek, da jo tudi ve poskusite.

Prosim še za eno vaše mnenje. Homeopat Dragomir mi je večkrat zatrjeval, da je vzrok mnogih alergij otrok v kajenju staršev ali starih staršev, ker se "vibracije" tobaka prenesejo na otroka in jim to zmoti imunski sistem tako močno, da dobijo alergijo na razne substance. On izhaja iz tega da  včasih uspešno zdravi alergije z remedijami tobaka (v homeopatiji velja princip "klin se s klinom izbija").
 Kaj mislite ve? Ali ima prav? Ali ste ve in očetje vaših otrok bili kdaj kadilci?

Srečno in zdravo 2006
Stanislav  

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Bicom-NUJNO
2.1.2006 13:28:07   
Janeja
Pri nas nihče v družini ne kadi (tudi stari starši po obeh straneh so nekadilci), pa je bil sin hud alergik.
Jaz sem slišala, da naj bi bila alergija dedna, kar bi bilo pri nas zelo verjetno.  Veliko ožjih družinskih članov ima alergijo na cvetni prah,...

(odgovor članu stanislav01)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Bicom-NUJNO
2.1.2006 21:36:44   
@
Pozdravljeni vsi, ki kukate te poste!
Najprej Stanislav: zelo sem vesela, da si se javil in napisal nekaj o homeopatiji. Če bi preletel nazaj, bi videl, da sem pred kakima dvema mesecema spraševala, za kaj naj se odločimo: ali bicom ali homeopatija. Tudi jaz sem slišala za primer treh otrok, ki jih je dr. Kavklerjeva v MB spravila iz hudih krast na nič (atopični dermatitis). Potem sem se odločila za bicom, ker so mi lahko v trenutku povedali, česa Timi ne sme jesti - to mi je tisti trenutek največ pomenilo.
Sem pa istočasno pisala ministru za zdravje na osebni mail, naj mi pojasni, zakaj se Slovenija postavlja ob rob Albaniji in bivši YU, kjer še edino v Evropi homeopatija ni priznana. Moja prijateljica na Dunaju mi je rekla, da njena pediatrinja VEDNO NAJPREJ ZDRAVI HOMEOPATSKO, šele nato po poti klasične medicine. 
Mislim, da si me prepričal, da bom zavrtela telefonsko dr. Kavklerjeve in se naročila na posvet. Avstija je blizu za nabavo zdravil, četudi samo tistih za večanje imunosti, ki se jih daje preventivno (tudi slišala z ene strani, da njihovi otroci ne staknejo prehlada celo zimo). Hvala za vzpodbudo.

Kar pa se Bicoma tiče - jutri imamo 4. terapijo in zaenkrat še vedno delamo na mleku (in tistih splošnih rečeh: imunost, koža...). Še vedno smo na popolni dieti. Upamo, da bo kmalu kakšen konkretni rezultat.

Želim vam veliko zdravja v 2006!   user posted image

Afna

(odgovor članu stanislav01)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Bicom-NUJNO
2.1.2006 21:41:32   
@
Aja še to sem pozabila napisati:
Ne, minister mi seveda v dveh mesecih ni uspel odpisati, kako bo s homeopatijo v bodoče pri nas. user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj nisem pričakovala... ampak vseenouser posted image user posted image user posted image user posted image

Bo pa verjetno zanimivo pokukat v četrtek Trenja na POP TV, ko bodo debatirali o alternativni medicini... morda pa bodo povedali kaj, kar nas zanima in o čemer se mi tu sprašujemo... user posted image

Papa, Afna

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Bicom-NUJNO
2.1.2006 22:19:05   
Lana74
@ povej mi kam hodite na bioresonanco?

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Bicom-NUJNO
3.1.2006 21:40:08   
@
Lana74,
hodimo v Maribor, v ambulanto dr. Siličeve Holo medico nasproti stare stavbe Ekonomsko poslovne fakultete. Če boš potrebovala telefonsko, ti bom tudi poiskala.

Ostale bejbike - eno vprašanje. Moj fant in Timijev ati je strojnik, veliko dela s fiziko in jaz mu pravim, da je rojen skeptik. Zelo je natančen in hoče imeti vse črno na belem, da verjame stvari. Ker po štirih terapijah pri nas razen čistejše kože še ni nekih rezultatov, pravi, da bo šel naslednjič z mano tja in zahteval pisne rezultate, kaj so doslej naredili user posted image user posted image user posted image (izmerjene amplitude, izboljšave v primerjavi s prvo terapijo...). Pa me zanima, če vi dobivate kakršnekoli analize potrjene na papirju ali vam enostavno rečejo, da zdaj pa lahko jeste to in to in to je vse.

Jaz verjamem, da bo nekoč Timiju bolje, ampak mi je vseeno čudno, da je vse tako poenostavljeno in to v dobi računalnikov.. user posted image Kaj pravite?

LP; Afna

(odgovor članu Lana74)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Bicom-NUJNO
3.1.2006 23:16:12   
Lana74
@ tudi mi hodimo v to ambulanto, vendar sem postala nekoliko skeptična. Dr. Siličeva nam je rekla, da bomo morali izvesti 10 terapij (punčka je alergična na gluten), prva terapija pa je bila samo pripravljalna. Klicala sem tudi v Rogaško, kjer so mi rekli, da bi bilo potrebno max 3 - 4 terapije. Rahlo sumim, da ta najina zdravnica želi potegniti čim več denarja. user posted image
Tudi jaz jo non stop sprašujem, glede delovanja same naprave (sem matematik), pa mi ne zna nič drugega povedati kot to kar piše v člankih, ki jih prebereš na internetu. Seveda se vedno tudi pozanimam kak program so nastavili, kako deluje, ...Največ pojma se mi zdi, da ima Aleksander, ki je po mojem tudi najbolj usposobljen. A ja, on je seveda sin od zdravnice. zdi se mi pa, da sem videla na licenci, da jo je dobila komaj leta 20o2 , vendar bom naslednijč še pogledala. Program za alergijo na gluten traja pri nas samo 10 min, 50 min pa trajajo ostali programi. Kolikor mi je uspelo izvedeti so to programi za imunski sistem, kožo in ledvice. kaj več pa ne uspem izvrtati.
Mi smo bili do sedaj trikrat na zdravljenju, a uspeha še nobenega.
Ta "najina" zdravnica mi je tudi dejala, da lahko brez problema jem ovesuser posted image , in ječmenuser posted image . Seveda sem jo podučila, da je tudi v teh žitih prisoten gluten.
Šli bomo še trikrat, če ne bo uspeha se bomo prestavili v Rogaško.



(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Bicom-NUJNO
3.1.2006 23:43:35   
@
Lana, če pogledaš stare poste, sem se tudi jaz čudila, zakaj je nam rekla 20 terapij, vsi ostali pa pišejo o 4-5 terapijah povprečno. Zdaj imam še bolj čuden občutek, ko berem, kaj pišeš, ker natančno tako izgleda pri nas - dobesedno vse vrtam v sestro (zdravnico sem videla samo prvič).  Na Aleksandra pa sem tudi samo enkrat naletela - očitno hodimo ob takih urah, ko on ne dela.
Danes sem vprašala, če kaj napredujemo, pa je sestra rekla, da "ja, seveda". Da bi lahko začeli kaj jesti pa ne. Zaenkrat še vedno delamo na mleku, ostalo pa - kot ti praviš - splošne zadeve. Ko sem ji rekla, kako naj vemo, da napredujemo, je rekla, da se vidi, da ima Timi lepšo kožo. Ampak to je od najine diete, sem rekla. Pa nič. Imam tudi jaz občutek, da je teh "splošnih" programov nekam veliko!

A ste iz Mb? Meni res paše, da bi ostali tu, ker sem doma dve ulici vstran, ampak imam res nori občutek... Če prav pomislim, so imeli vsi, ki so hodili sem nekam veliko terapij. Saj ne, da niso pomagale, ampak... user posted image user posted image user posted image user posted image

Javi, kako se boš odločila!
Afna

(odgovor članu Lana74)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Bicom-NUJNO
4.1.2006 10:34:29   
Lana74
Mi smo iz Slovenj Gradca in nam je Maribor najbližji. Jaz sem že po testiranju poklicala v Rogaško, ker mi tu sploh niso povedali,kaj vse so testirali, ampak samo na kaj je alergična. user posted image
Drugič sem se potem pozanimala, katere vse alergene imajo in nesla zraven tudi nekaj svojih. Zelo me je tudi čudilo,ker je večkrat poudarila, da se lahko alergeni med samim zdravljenjem spreminjajo, češ če ozdravimo enega, se lahko takoj pojavi drugi.
Ne vem, šli bomo še trikrat, če ne bo uspeha se bmo spomladi začeli voziti v Rogaško. Problem je predvsem zaradi ceste. Že sedaj večkrat "cvikamo" kakšna bo cesta, če bomo sploh lahko šli.
Če želiš, lahko ostaneva tudi v kontaktu, javi se mi na mail aj.da@email.si

Lp,
Lana 74

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Bicom-NUJNO
4.1.2006 22:37:31   
Ropotuljica
Pozdravljene,
naj se še jaz pridružim tejle debati. Včeraj smo billi v Rogaški na testiranju.

Alergični smo na:
- kravje, ovčje, kozje mleko (pijemo lahko riževo, sojino, ovseno mleko, samo ne sme biti v njem sojinega lecitina, ker je pokazalo alergijo nanj)
- vso zelenjavo
- pomaranče, breskve, avokado
- ribe
- od kovin svinec
- od E-jev E322 (sojin lecitin) in 339
- hišni prah
- vsa zelišča
- vse cvetlice
- cvetni prah vrbe, jelše in divjega pelina

Potrebovali bi okoli 6 polurnih terapij (delali bi ji polurne, ker je še majhna).

Danes sva bili že na dieti. Ne me vprašat, kaj sva jedli, ker je bilo vse skupaj en velik poc. Zdaj moram najprej pošteno razmislit, kako bom preživela brez mleka in zelenjave. Kaj bom dajala mali, mi je pa še manj jasno. Do zdaj je jedla v glavnem zelenjavo, nekaj malega sadja, mesa NOČE, je pa tudi riž, proseno kašo in testenine iz riža in koruze, samo ne vem, s čim naj jih zdaj mešam (prej sem jih z zelenjavo).

(odgovor članu Lana74)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Bicom-NUJNO
4.1.2006 23:37:54   
Lana74
Saj ravno o tem sem govorila. Vi imate kar nekaj alergij in bi zadoščalo 6 terapij, mi imamo eno samo, pa bi morali iti 10 krat  user posted image . Nič več mi ni logično.

Koliko pa je stara punčka. Moja Lana ima 4,5 meseca, domnevam, da je več, ker ji hrano že dodajaš. Vem, kako je z dieto, ker sem se sama nekaj časa držala diete brez mleka, jajc, glutena, konzervansov,..Ker nisem želela jesti samo mesa, krompirja in riža, se, skoraj doktorirala iz hrane. Pa je nekako šlo, ker sem vedela, da je to dobro za moje dete. Ampak pri malem otroku je pa težje, kako mu pripraviti hrano, da bo čim bolj raznolika in bo vsebovala vse vitamine in predvsem železo. Ampak glede na to, da naj bi imeli samo 6 terapij, je to 6 tednov, se splača potrpeti. Pa še kakšen teden se potem držita diete in je vse skupaj max 2 meseca.
Kakšen je pa odnos do pacientov v Rogaški, so ti vse obrazložili, povedali kaj vse testirajo...Kolikor sem se z zdravnico pogovarjala po telefonu se mi je zdela zelo strokovna in prijazna, mislim, da me prvi vtis ni varal.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Bicom-NUJNO
5.1.2006 0:04:41   
Ropotuljica
Moja punčka je stara 7,5 meseca. V Rogaški so pa super - vsaj včeraj so bili. Vse mi je razložila, če sem kaj vprašala, mi je povedala. KO bom šla naslednjič, bom seveda imela bistveno več za vprašat, ker včeraj sem bila še malo zmedena. 

(odgovor članu Lana74)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?