|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bicom-NUJNO
5.2.2006 22:29:48   
@
Hojla!
Mi smo dali skoz 9. terapijo in še vedno nič novega user posted image . Še vedno gre večina časa za izboljšanje imunskega sistema, sicer pa še vedno delamo samo na gljivicah in mleku. Nikakor da se jih rešimo. Še enkrat, potem pa imamo spet testiranje, pa bomo bolj videli, pri čem smo. Upam, da nismo v tistih 5%, ki se jih BRT ne prime. Sicer nas tolažijo, da je še to vse normalno, ampak...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tins! user posted image user posted image user posted image lepo napredujete, super!

Zadnje čase sem veliko vrtala okoli različnih pristopov BRT.  Logično se sliši, da je treba pristopiti celostno, ne le k alergenom in je zato potrebno več terapij... Po drugi strani pa sem od naših terapevtov izvedela, da zdravijo le alergije in izvajajo post-operativne oz. protibolečinske terapije. To pa me ni navdušilo, ker to pomeni, da spet gledajo samo en segment dogajanj v telesu...  Kar pa je še vedno bolje, kot uradna medicina... No, z nečim se pa  moram tolažiti, za user posted image ... user posted image

Držite se za elektordice user posted image user posted image user posted image in lepo bodite!

LP@

(odgovor članu simal)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Bicom-NUJNO
6.2.2006 21:55:04   
simal
Pozdravljene!
Pri nas se je ta vikend stanje ful poslapšalo - rdeči flekci po obrazu in telesu, pa srbenje in čohanje. Pa mažem z advantanom, pa nič boljše. Pa sem danes na terapiji rekla, da bi rada z zdravnico govorila (upam, da bo dosegljiva naslednjič). Pa je malo spet testirala in ugotovila alergijo med drugim tudi na meso. Verjetno na purana, ki ga je čez vikend jedla! Groooozno.
Zdaj že pa res ne vem več kaj bi!? user posted image

Afna, jaz upam, da tistih 5% o katerih si ti govorila ne hodijo vsi k Siličevi!! Sicer, imamo veliko možnosti, da smo to mi!!??

LP

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Bicom-NUJNO
6.2.2006 23:15:13   
Lana74
Če hodite v Mb, se dajte pogovoriti z Aleksandrom. Kolikor sem pogledala po stenah, ima on opravljeno licenco za delo z bicomom. Njegova mama pa mislim, da je zdravnik fiziater ali nekaj podobnega (sem prebrala na diplomi v predprostoru). 
Ste že ugotovili vzrok zakaj ste alergični. Preobremenjenost s cepivom, glivice, težke kovine,...Lahko, da je sam vzrok tako trdovraten, da ko pozdravite eno alergijo, dobi telo moč, da se začne boriti z drugo. Morda bi ponovili začetno testiranje? Če še vedno ni uspeha, mora biti nekje vzrok?
Koliko terapij pa ste že imeli? Mene je vedno strah, da se bodo pojavljale nove in nove alergije in da s terapijo nikoli ne bomo končali.
Upam, da se bo stanje izboljšalo (čimprej) in da se bodo pojavili uspehi na bicomu.

(odgovor članu simal)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Bicom-NUJNO
8.2.2006 19:35:21   
simal
Ja zelo rada bi govorila z Aleksandrom, pa že nekaj časa nisem naletela nanj. On je vedno povedal kaj dela. Se mi zdi, da je dosti bolj zbran in ve kaj dela! Zdaj naj bi jo očistili žitaric, mleko in jajc (v 22. terapijah user posted image ). Hkrati pa naj bi odpadla vsa zelenjava in sadje. Na enih drugiv vzorcih pa je spet pokazalo cel kup alergij.  Od prej nam je ostal še prah. Obremenjenosti s cepivom, glivicami, kovinami naj ne bi bilo.
Je pa zanimivo, da je mala večkrat obremenjena z virusi, ki jih potem poterapira in potem jo mala odnese le z rahlim smrkanjem. Tavečja hčira pa istočasno zboli za virozo z močnim smrkanjem, kašlanjem in vnetim grlom (ali še kaj hujšega).
Še vedno upam, da bo bicom pomagal, kajti pediatrinja mi je glede na alergijske teste rekla, da dvomi, da bo alergilja na mleko, jajce in pšenico z leti izginila.
Upam, da bom naslednjič res kaj več izvedela od zdravnice in Aleksandra!
Lp

(odgovor članu Lana74)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Bicom-NUJNO
9.2.2006 8:37:18   
sonček balonček
Zanima me ali so otroci, pri katerih so se kasneje pokazali znake alergije na živila na koži, imeli izrazite trebušne krče v prvem trimesečju? Je kateri otrok, ki je alergičen na recimo mleko in jajca, ki ni imel težav s kolikami?

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Bicom-NUJNO
9.2.2006 11:03:08   
tins
Mi smo imeli krče samo 1 mesec, pa še to v bolj blagi obliki, saj nismo nikoli jokali več kot 30 minut skupaj.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Bicom-NUJNO
12.2.2006 23:06:37   
fantazija
Odgovor...

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Bicom-NUJNO
12.2.2006 23:07:45   
@
Ne, krčev pri nas skoraj ni bilo. Sicer smo uporabljali vetrovne kapljice in Antiflat, ampak tudi pred tem ni bilo zelo hudih jokcev.

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Bicom-NUJNO
13.2.2006 21:31:34   
Ropotuljica
Tudi pri nas ni bilo krčev.

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Bicom-NUJNO
14.2.2006 11:23:28   
simal
Tudi pri nas ni bilo krčev. Prvi meseci so bili zelo mirni!

@
Mislim, da sva se včeraj srečali. Rekla si, da ste odpravili glivice. Kako dolgo je trajalo? Je fant jemal kakšna zdravila za glivice. Pri moji je včeraj odkrila glivico v prebavilih, nam naredla eno terapijo, dala ene kapljice in dieto za 14 dni. Pol naj bi blo ok. Kakšne so tvoje izkušnje?

Ps. Meni je uspelo podaljšati porodniško za 3 mesece.
LP

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Bicom-NUJNO
14.2.2006 23:10:33   
@
Hojla bejbike in user posted image s!

Simal - aaaaa, ti si mamica male Nike?!?! user posted image user posted image user posted image user posted image Sladka mala deklica!!! Timi je bil ful faca, ko jo je slišal v čakalnico, non stop se je obračal in mi hotel skočiti z naročja... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, mi smo odpravili kandido imamo pa še neke kožne gljivice, kar pa ni tako bistvenega pomena, bojda. KONČNOOOOOOO! Izgledalo je že tako, da se nam po 10 terapijah ni nič izboljšalo (vsaj v krožnik ni nič novega padlo). Zadnjič pa je bil Aleksander in je povedal, da pri gljivicah dobro kaže in da bo verjetno samo še 1 terapija zanje in da bo naredil kar po testiranju (niso ekstra zaračunali). In res je bilo tako. Tudi mleko je baje proti koncu in zdaj bomo začeli tudi z žiti. Doktorca pa mi je pokazala tudi tabelo obremenitev s kovinami ipd. in je že večinmoma vse negativno, kar je bilo prej pozitivno. Torej smo le na dobri poti. user posted image

In... danes je valentinovo in dragi mi je prinesel veliiiiiiikooooo lešnikovo črno čokolado (60%)... mmmmmmmmmmmm.... končno sladko!!! In Timi je končno spet dobil pol banane pri večerji!

Sicer  za gljivice nismo dajali ničesar posebnega razen malo Daktarina na dudo zjutraj in zvečer. Timi ga ima ful rad in bi zdaj jedel kar vse kremice po vrsti, vključno z Riboderminom, ki smrdi po ribicah! user posted image Sicer pa sva bila na dieti za gljivice že od prvega testiranja konec novembra. Se mi pozna na liniji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam sladko valentinovo, s čokolado ali brez!
Afna

(odgovor članu simal)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Bicom-NUJNO
14.2.2006 23:39:09   
simal
Ja midve sva tiste sirotke, ki nama ne gre in ne gre občutno na bolje!
Zdaj mi obljubljajo, da bo!user posted image user posted image

Ko si držala dijeto, si lahko jedla riž, krompir, sojo, jogurt?
Meni je dohtarca rekla, da lahko, sem pa na netu našla dijete, ki to ne dovoljujejo.
Npr.:
Hrana, katera je dovoljena na anti-yeast dieti:
Zelenjava:
beluši, brokoli, cvetača, melancana, peteršilj, buče, brstnati ohrovt, ohrovt, zelena, zeleni fižol, rumeni fižol, kumare, zelena solata, špinača
Meso:
svinjina, raca, piščanec, riba, zajec, puran, kokoš, jagnjetina
Mlečni izdelki:
navadni jogurti, pasterizirano mleko brez maščob
Pijača:
voda

Prepovedana hrana:
-sirotka
-siri
-pakirana zelenjava
-krekerji
-moka obogatena z vitamini iz kvasa
-pakirane gobe in predelana hrana
-kikiriki
-prestice
-sladki krompir in marmelade
-vitamini in minerali kvašenega izvora
-kruh
-klobase
-krompir
-slanina
-govedina
-prekajeni puran
-šunka
-omake in mesni sokovi
-vsa zrna: beli in rjavi riž, pšenica, oves, ječmen
-vse sladko: sladkor, med, sirupi, dekstroza…

Lp

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Bicom-NUJNO
15.2.2006 1:17:57   
tins
Zdravo!!
Sicer nimam nič novega za povedati, samo, da si me, @, ful nasmejala s svojimi mmmmm-ji in iiiiiiiiiii-ji, ki jih je povzročilo veselje nad sladkim-ful si faca-upam, da je čokolada res pasala!!
Mi gremo v pon., tor. spet v Rogaško. Držte pesti!
lp

(odgovor članu simal)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Bicom-NUJNO
16.2.2006 23:01:35   
@
Joj, Tins, tak ja pasala tista čokolada, da jo še danes sanjam... verjetno bi mi karkoli tisti trenutek pasalo, samo da bi na embalaži pisalo "čokolada". user posted image user posted image user posted image

Simal -  pri dieti se izogibam stvarem, na katere je Timi alergičen. Čeprav jih je kar nekaj, se da voziti slalom. Se kar navadiš. Ene stvari prav vzljubiš (kruh iz radenske npr.). user posted image
Je pa kar nekaj stvari na tvojem spisku prepovedanih, ki jih midva veselo mlativa! Pa ni kakega hudega odziva, zato nama ne bom še bolj grenila življenja.

Jutri gremo spet. 12. terapija... user posted image
In jutri bomo jedli čokoladne palačinke! Take malo hendikepirane: s sojinim mlekom, pirino moko in nutello s fruktozo... ampak že komaj čakam! hihihihi

papa,
Afna


(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Bicom-NUJNO
22.2.2006 11:41:20   
asija
POZDRAVLJENE PUNCE!
 
Od kar sem začela delat sploh ne pridem več do računalnika. Pa čeprav delam samo 4 ure.

Midve z Asijo sva končali s terapijami. Vendar sem v dvomih , če je kaj pomagalo. Na roki ima še vedno fdeč lišaj, ki jo ful srbi.  Stanje je isto. Če ne druga ji je terapija pomagala glede prehlada. To zimo še ni bila bolana. 1. 3. greva ponovno na testiranje v bolnico in me prav zanima kaj bodo testi pokazali. Testirali ji bodo okrog 20 živil. Upam, da bo kaj boljše.

Tins a vi še hodite?


(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Bicom-NUJNO
22.2.2006 12:48:23   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: sonček balonček
Je kateri otrok, ki je alergičen na recimo mleko in jajca, ki ni imel težav s kolikami?

Jasno. Nekateri ugotovijo alergijo šele, ko dajo otroku jogurt torej šele pri nekaj mesecih.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Bicom-NUJNO
22.2.2006 21:26:05   
simal
Tehnofil v enem drugem klepetu o bioresonanci si napisal:
Večinoma pa se za besedo alternativna medicina in zdravilci skrivajo okultna znanja (Bioenergija, Reiki, Homeopatija, Bio....). Moč, ki jo dobiš, da lahko nekoga pozdraviš je preveč vabljiva, da bi se je bili pripravljeni odreči, ko (če sploh) spoznajo od kje ta moč izvira. In deluje. To je lahko jasno vsakemu, ki je pripravljen dejstva sprejeti.
In še celo ni odvisno od tega ali verjameš. Te sile delujejo ne glede na to ali se posmehuješ, ali verjameš. Se pa znajo nato na drugih področjih življenja pojavljati težave. Nič ni zastonj. In večinoma je cena veliko večja od dobička.

Že tam sem te spraševala o konkretnih primerih. Res me zanima, če se lahko pojavijo težave na drugih področjih. Zaenkrat še nikjer nisem zasledila stranskih učinkov za bioresonanco. Napiši prosim konkreten primer!!
 
Asja!
Ne pričakuj, da bodo izvidi zaradi bicoma drugačni. Terapevti se zagovarjajo, da alergološki testi kljub "odpravjleni alergiji" na bicomu, še vedno pokažejo alergijo. Pri nas so bili po 20 terapijah na alergoloških testiranjih izvidi še veliko slabši od začetnih vrednosti.
Upam, da nam bo vsem vseeno uspelo!
LP

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Bicom-NUJNO
23.2.2006 7:07:37   
pikapoka
Živjo punce !
Zdaj se vam pa še jast pridružim.
Tudi moj najmlajši sin je pokazal znake alergije in na testiranjih je okazalo: pšenično moko, jajca, pomaranče, oreščke, čaji user posted image . Zdaj čakava na prvo terapijo po bicomu, imava pa jo v Ljubljani.
Kar nekaj časa sem iskala terapevte v Ljubljani ali Kranju in končno mi je s pomočjo uspelo user posted image .
O uspehih pa poročam sproti.
Joj, prosim, povejte mi kako potem, ko naj bi se odpravila alergija? Ali otrok lahko je živila ki so bila do sedaj prepovedana?

(odgovor članu simal)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Bicom-NUJNO
23.2.2006 23:42:43   
@
Dobrodošla, Pikapoka, hojla tudi ostale!
Upam, Pikapoka, da si se odločila za Karin R. (kako že?) v Ljubljani, ker jo res najbolj hvalijo, ko gre za otroke. Mi smo žal predaleč. Bojda se zdaj ukvarja izključno z otroki. Po končani terapiji naj bi normalno spet uživali vso hrano, če je terapija uspešna, kar večinoma je.
No, kot ste prebrale, smo po enajstih terapijah vendarle odpravili gljivice in po 12. terapiji tudi alergijo na mleko. Zdaj imamo že en teden diete "za vsak slučaj", potem pa drug teden začnemo s postopnim uvajanjem mleka. Me je kar malo strah... Držite pesti!!! Zdaj zdravimo še pšenico, vse ostalo pa bi moralo biti ok samo od sebe.
Simal - tudi jaz nisem nič slišala za stranske učinke, pa sem kar nekaj prebrala o tem. Sem pa prebrala o kancerogenosti kreme Elidel, ki smo jo dobili, sploh za otroke do 2. leta starosti. Toliko o uradni medicini. Na srečo nismo bili prisliljeni uporabljati tega sruser posted image !

pa-pa,
Afna



(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Bicom-NUJNO
24.2.2006 0:27:38   
Ropotuljica
@, mi smo s terapijami skoraj že zaključili, mleko naj bi bilo ok, ampak mala ga še vedno ne prenaša (dala sem ji skuto in jogurt, pa je bila vsa flekasta). Ne vem ... Ostalo jemo.
Jajc ji še nisem dala, ker je alergijo pokazal kožni test, na bicomu jih pa niso zdravili, ker jih tam ni pokazalo.

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Bicom-NUJNO
24.2.2006 7:31:49   
pikapoka
Živjo punce!
Joj, ne poznam te zdravnice. Midva hodiva k dr. Vesni za Bežigrad. Opazila sem samo otroke, tako da mislim, da bo tudi ta dobra. Upam da bo pomagalo, ker se mi moj malček res smili (pa še malo se sama sebi ker sem na dieti).
Naj pa povem, da se odkar moram paziti na hrano počutim veliko bolje. Vsaj nekaj dobrega tudi zame.

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Bicom-NUJNO
24.2.2006 9:04:57   
mojcapr
Moja tamala je alergična na jajce in ima laktozno intoleranco in ni imela nikoli kolik, niti posebnih drisk.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Bicom-NUJNO
24.2.2006 11:04:42   
simal
@,
me res zanima, kakšna bo reakcija, ko mu boš dala mleko (predvsem zato, ker imava iste terapevte). Pri nas je bila tudi po 14 dnevnevni dieti "za vsak slučaj" katastrofa. Po žlički skute je bruhnila in v 5-ih minutah dobila bele flekce. Potem nisem več poskušala! Upam, da bo vama uspelo!
Elidel sem nekaj časa uporabljala, pa se mi zdi, da ne pomaga! Še najbolj pomaga advantan, ki pa tak vsi vemo kakšne posledice pušča!
LP

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Bicom-NUJNO
27.2.2006 18:01:51   
Nodi
Živjo! Rada bi samo povedala, da BICOM izvide na socialni za podaljšanje porodniške ne upoštevajo. Ali se mogoče motim? Ima katera drugačne izkušnje?

(odgovor članu asija)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Bicom-NUJNO
1.3.2006 23:56:48   
@
Nodi, mislim, skoraj ziher sem, da jih ne upoštevajo, saj to ni del uradne medicine in zdravniki načeloma popuser posted image , ko slišijo za Bicom in vso ostalo alternativo.

Simal - zaenkrat zelo postopoma uvajamo mleko, zaenkrat preko mene (ena kavica z mlekom na dan ali pa zdrobek...). Danes je imel sicer zelo rdeča lička, ampak nisem ziher ali je mleko ali pa morda malo od mraza ali česa čisto x.

Malo me skrbi, kako bo s cepljenjem konec marca (pri enem letu). Če dobro pomislim, so se naši flekci začeli po cepljenju pri šestih mesecih (sicer soupada tudi s prvo hrano na žlico).  user posted image

Se beremo!

(odgovor članu Nodi)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?