Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ter cartlala
ter videla
držim pesti zate
. Ampak pridejo mi pa dnevi, ko si mislim, da je z mano nekaj hudo narobe, ker pač ne zanosim. Poleg tega so okli mene same ženske, ki nimajo pikice problemov okoli tega, potem pa se mi zdi še vse skupaj bolj čudno in nenormalno
-le kaj je z mano narobe? Se še slišimo
RD ugotovila, da sem
. Kaj mi svetujete, da naj nardim. Mislite, da če pokličem v ambulanto in povem kaka je stvar, da me bodo prenaročile? BOdo vsaj tisti dan mojega pregledali? Naj kar greva tja in tam povem, če bom imrla M
klicati tja.Vidva kar pogumno brez tega da kličeš kajti če bo to vajin prvi razgovor ni nič hudega,če imaš M.Saj bosta samo govorila ne bodo te drugače gledali.Če greš prvič dobiš polno napotnic in M tkole nič ne škodi.Bo pa fino,č jo boš takrta dobila kajti če boš morala dajati kri med ciklusom kot sem jaz prvič boš lahko takoj pča šla na tole zadevo in boš prej ponovno naročena.Če te še kaj zanima lahko kar mirne duše vprašaš.