Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
,spet bo deeeeerenje. Včeraj sva oddali kartico ob 16.10 in prišli na vrsto ob 19.00
. 
. Kar pa se uspavanja tiče imaš prav, če jima paše zakaj pa ne
. Sem že razmišljala, kaj vse bom morala umakniti ko se bo Bina odločila, da spleza kam višje
. Ful mi je blo hudo, ker sem bla že pozna in sem mogla letet ven :( Sicer pa ko pridem po njo, je nekaj najlepšega, da me zagleda in mi podari tak lep nasmešek in z dvignjenimi rokami leti proti meni! Ja, leti!!!! Ful je faca! No, pol pa se sploh noče oblečt da bi šle domov...ona bi po mojem najraje vidla da bi bla mamica tam z njo cel dan...sej tam je fajn, samo z mamico bi blo še boljš
, pa vseeno je jutro dobro
!
?Včeraj sem zgrešila mml
slabo spijo. Upam, da se čim prej umiri, ker jaz imam tudi občutek, da spim samo na pol, ker Manca rogovli in povzroča hrup, sicer nič noče, ampak jaz vseeno slabo spim, ker nikoli ne vem, kaj bo
zdaj je pri varuški in če ne bo boljše se bova šli k P pokazat