Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Boleče prsi od ovulacije 27.12.2005 10:28:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo, sem tud jest mela podobne probleme, zdej zadnja dva meseca pa tega ni več...sem tud jest misnla, da sem mogoče .Mislim, da so nam mal hormoni podivjali, a ne? Nati
|
|
|
|
RE: Boleče prsi od ovulacije 27.12.2005 11:25:18
|
|
|
|
KODA
|
Jaz imam isti občutek.Od ovulacije dalje,pa do menstruacije.
|
|
RE: Boleče prsi od ovulacije 27.12.2005 11:27:49
|
|
|
|
baguSka
|
Tud ja. Včasih parkrat zaporedoma, včasih sem in tja.
|
|
|
|
RE: Boleče prsi od ovulacije 27.12.2005 11:32:00
|
|
|
|
inja2
|
Meni se to dogaja odkar sem nehala jesti KT LP, M
|
|
|
|
RE: Boleče prsi od ovulacije 27.12.2005 11:34:40
|
|
|
|
Mijavček
|
Mene prsi ne lih od ovulacije, ampak ene 7-10 dni pred M, me pa točno od ovulacije naprej spremljajo vsi ostali PMS znaki; boleč križ, špikanje po jajčnikih, mozoljčki, povečan apetit in napihnjen trebuh. tko da : 1-7 dan ciklusa mam M , potem sem en teden OK, potem se pa že PMS začne. Kako lepo je biti ženska
|
|
|
|
RE: Boleče prsi od ovulacije 27.12.2005 12:36:56
|
|
|
|
Monika79
|
Hallo Mene tudi ponavadi pričnejo boleti prsa po končani O, potem pa vse do , pa še kak dan, dva ..... res je lepo biti ženska lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.