|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
15.2.2006 9:35:00   
eva1
Oj punce , kaj vse že delate pa nimate časa za RR??? Al kaj vas ni nč več za bratuser posted image pišite kajuser posted image

No Suzi, mi smo bili tidi v oktobru v Olimjah, pa gremo sigurno v juniju tja, ker je meni tut ful všeč, pa še mali uživa 100h v vodi!
Meni se pa Anžej ne zdi nič majhen...tako neko povprečje pomojeuser posted image ...user posted image user posted image user posted image za novi zobek-mi jih še čakamo, je vse otečeno v ustah(samo jamra pa nič)!

Mene pa zanima, a imajo vaši škratki še veliko mečavo-naš ima kr veliko za skoraj 1 leto starega pobalinčka...menda naj bi se zaprla do 1.5 leta!
Drugače pa je sedaj z vrtcem vse tako kot mora biti-nič več ne joka, zjutraj gre brez težav k vzgojiteljici, veliko je, se smeji, doma je tudi sedaj ok-ni več razražljiv, ponoči spet lepo spiuser posted image user posted image user posted image , sem mislila da bo večji problem, ampak nam je kr lepo steklo!!!

Darjavid-pridruži se nam kdaj v čveku! Kar se tiče vseh teh znakov-ja čisto možno da si user posted image , delaj test, pa boš videla pri čem si! Jaz upam, da se bo izteklo tako, kot si želiš! Pa poročaj!

Lep dan!

(odgovor članu darjavid)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Marčevke 05
15.2.2006 15:41:15   
Suzi*
Eva1, naš ima mečavo veliko še za dva prsta in moramo zato D3 še naprej jemat. Pa čestitke za tako lepo vpeljevanje v vrtec. user posted image  Samo da se je stanje zdaj normaliziralo. Mi pa jutri začnemo. Zjutraj, ko se zbudiva in najeva, ga bom prvič peljala v varstvo. Najprej bom kakšnih 15 minut zraven, potem pa za kakšnih 15-30 minut pobegnem ven v trgovino. Upam, da ne bo prevelike panike. Držte pesti.

Darjavid, kar naredi test. Tako boš vsaj videla, pri čem si. Upam, da se izteče tako kot si želiš.

Dolina, mal pozno sem prebrala, da hočeš čokoladice, drugače bi ti jih prinesla. Lahko pa prideš naokoli in jih dobiš. Boš vsaj mene rešila, ker me dajejo skomine. user posted image  Sem jih pospravila v omaro, pa mi skoz ven dišijo. user posted image  

Pa čestitam za izpit!!! Te moram javno pohvalit!!! user posted image user posted image
 
Skaana, upam, da se je pri tebi stanje v službi že normaliziralo, da si tamale spravila v red in si pridobila potrebno spoštovanje. Pa ne se preveč sekirat, če te Atena ne pogreša. Predstavljaj si, da bi ves čas, ko te ne bi bilo zraven, jokala.....  Hja, o praznovanju prve svečke sem že malo razmišljala, pa nič pametnega ugotovila. Verjetno bomo morali praznovati v dveh delih. Enkrat domači, drugič kolegi, ker je vseh čist preveč za na enkrat. Bomo videli. Mogoče bomo šli pa samo na kakšno pico.  Pa torta seveda tudi obvezna! user posted image
 
Soncnica, jaz hodim spat ful pozno, večinoma po polnoči. user posted image  Hja, mojadva že spita, jaz pa še malo čas za RR izkoristim. user posted image  Spiva pa do kakšnih devetih sigurno, zdaj ko sva še doma z mojim sončkom. Kmalu se bo pa to spremenilo, ker bo treba ob 5ih vstajat za v službo, potem bom pa tud jaz hodila prej spat, seveda. user posted image  Upam pa, da bo jutranja rutina čim krajša. Za sebe sem čas že čist oklestila, sploh pri make-upu je šlo na čisti minimum. Včeraj sva npr. za k zdravniku rabila 40 minut da sva se zrihtala, s tem, da sem ga še dojila, pa dvakrat preoblačila, ker si je polulal body. user posted image
 
Evo, letim, smo se zbudili......
 
 
 
 
 


_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Marčevke 05
15.2.2006 17:14:18   
morskadeklica
Ojlauser posted image

No punce, jaz se moram pa najprej na ves glas pohvalit. Včeraj za valentinovo sem dobila namreč za darilo zaročni prstanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sva se že en čas pogovarjala, a bi se poročila ali ne. No in včeraj je moj dragi naredil "usodni" korak. Hehe, sploh ne ve kaj ga čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa naša user posted image  spet "nagaja" zvečer. Pa je blo že tko fajn, je ob osmih zaspala in spala do najmanj 9h zjutraj. Zdaj pa spet čez pol ure auf in noče spat. Po novem hodita spat skupaj z atijem, pa še to najprej pol ure razgraja, preden zaspi. Zaspana pa tako, da komaj gleda. Noro. Mogoče bodo pa še zgornji zobki pokukali zdaj ven (bi bil že časuser posted image )user posted image .

Joj za varstvo mam pa jaz kar srečo, da je tako kot je. Da se že od 8 mesecev dalje čuva pri tašči za 3 ure popoldan. Bom mogla pa zdaj obvezno še kakšno dodatno službo poiskat, ko je konec starševskega dodatka. Samo nimam pojma, kdaj bi lahko delala. Preostane mi samo še nočno delo, kdaj bom pa spala, pa nimam pojmauser posted image  Dopoldanskega varstva trenutno nimam, ne bi pa je dala še zdaj v vrtec. Jeseni bo bolje, ko bo tašča v pokoju, se že zdaj veseli, da bo lahko varuškauser posted image . Ma dost je, ne bom zdaj s tem morilauser posted image

Še vedno ne papca tako kot bi bilo treba, ampak očitno ne rabi toliko hrane kot nekateri otroci. Težka je okoli 9kg, točneje bomo pa videli 28-ega, ko imava cepljenje in posvetovalnico. Mene je totalno groza, ko jo moram peljati na cepljenje. Od nekdaj imam strah pred iglami (sem še pri 24 letih ušla iz sistematskega pregleda na faksuuser posted image user posted image user posted image user posted image ), malo me je minilo v nosečnosti, ko so me itak špikali vsak mesec, zdaj mi je pa spet kar slabo, ko vidim iglo. In tamala po moje to čutiuser posted image  

Zdaj pa šibam, sem namreč v službiuser posted image

_____________________________

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Marčevke 05
15.2.2006 20:52:32   
Skaana
Iiiiiiiiiiii, morska deklica, ČESTIIIIIIIITKEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ob zaroki. Kok je to lepo. user posted image
Upam, da boš našla tako službo, ki bo samo ena, s full dnarja in mal delovnega časa.

Eva, tebi pa gre fino, kajne? Kdaj pa začneš s službo? Super, da je Luka vrtec tako fino sprejel user posted image . Glede mečave, naša user posted image  še ima tud kar veliko, sam jaz pa to gledam z druge strani. Glede na to, da vsak dan pridobi kakšno novo user posted image , mi je kar dober občutek, da glavice še nima čist zaprte. Vem za en primer prometne nesreče (vinjen očka user posted image ), ko je 13m otrok utrpel hud pretres možganov in zatekanje. Posledica pa je otrok s posebnimi potrebami. Kaj pa vem, če bi mečava bila kaj večja, bi mogoče bilo drugače user posted image .

Dolina, upam da bosta fino spala v novi postelji. Zoja bo ziher bolj umirjena v svoji sobici (vsaj pa evinih in suzijinih izkušnjah sodeč). Ja, saj sva lahk res srečni, da najini hčeri nič kaj ne komplicirata, sam vseeno nama pa ni, kajne?

Suzi, v službi je že boljše. user posted image  Saj miceni so pač takšni kot so, sončki. A jih je veliko in... različni so si. Se že prav fino razumemo, vzpostavila sem red in to jim tudi paše. Pa sama sem morala not past. Na koncu tedna bom že čist fina. Mi je pa danes Atenka kar zdrvela v naročje ko sem prišla user posted image . In se me držala kot klop. user posted image user posted image
A ti je čokoladic še kaj ostalo user posted image . A sta šla v ponedeljek še enkrat po njih?user posted image

Sončnica, jaz hodim spat kakor kdaj. Včasih ob desetih (zeloooo redko), najpogosteje ob 11 in ne tako redko kasneje. Je pa za mano že nekaj prežuranih noči user posted image . Si lahk privoščim, ker nama mala dokaj spi (mogoče enih dvakrat pojaokca za dudo, pa proti jutru se včasih zbudi za dojenje, takrat pa sem že itak doma) in moja mama prav rada zaspi zgoraj, pa se potem preseli dol, ko midva prideva. Se mi godi, kajne?
Glede stroke in bebice. Nič kaj si še ne morem pomagat, ker učim v OŠ in nismo imeli nič od mlajših otrok, me pa lahko porufaš, ko bodo naši sončki v četrtem oz. petem razredu devetletke user posted image .

Rainbow, tvoje poste pa vedno začnem brati z upanjem, da ste vsi čili in zdravi. Pa kr ni in ni user posted image . Ja, učim v OŠ, 4. in 5. razred devetletke. Sam zdaj so me do sept. dali v podaljšano bivanje, ker je res brezveze, da sred leta uletavam v razred. In jaz sem srečna, ker imam res tričetrt manj dela user posted image .

Mislim, da sem vas obdelala. user posted image
Aja, Barby* pozdravljam te tud jaz, čeprav sem vas zasledila šele po rojstvu user posted image user posted image .
Darjavid, ti pa se le še kaj oglasi, povej kako se imata kaj z Vidom (upam, da je tvoja user posted image  res user posted image  in po tvojem nicku sodeč, mu je ime Vid). Glede bolečih prsi pa le pogumno - pri meni je to bil tud znak za user posted image . Naenkrat nisem mogla več spati na trebuhu user posted image  - in še zdaj ne spim, prej pa obvezno user posted image . To, da še nisi imela menstre, ni pomembno. Lahko da je še pač nimaš, ali pa si pri prvi ovulaciji zanosla... Nikol pa ne veš, kdaj bo prva menstra prišla, kdaj ti narava da zeleno luč za novo user posted image .

Objemajte se user posted image .




_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Marčevke 05
15.2.2006 22:20:05   
darjavid
Pozdravljene !
Prav je, da se vam predstavim, včeraj sem nestrpno hotla slišat  vaša mnenja..

Moj Vid je dal smisel mojemu življenju 19.3.2005. Rodil se je v celjski porodnišnici,kjer so za naju zelloo lepo skrbeliuser posted image .
Do 6 meseca sem rekla, da ne vem če zna jokat, ker enostavno ni jokal. Ko so mu začeli nagajat zobki in je verjetno že malo bolj vedel zakaj gre, je postavil mojo teorijo na glavouser posted image , a smo se hitro navadili.
Zdaj je pravi sonček, joka ne pogosto, sicer zna malo trmarit a se kar hitro zmeniva, Zelo pridno je, najraje pa ima dojenje. Od prejšnjega tedna ga ne nosim več, da bi zaspal ampak se kar sam potrudi v svoji posteljci. Imava malo težav z fizičnim razvojem, saj ne plazi, ne usede se ipd, je pa zelo zgovoren. Od 9 meseca non-stop sprašuje KAJ JE TO? in vztraja pri tej frazi dokler mu ne odgovoriš ali vsaj pokažeš pozornosti na stvar, ki ti jo kaže. Ko vidi avto reče brr, ko vidi ovco bee, zaradi ptičje gripe zelo obvlada tudi gaga (ker so trenutno skoz po tv), ploska, pokaže kako je velik, papa, kako se umiva.
Sva (bolj jaz) pa trenutno nekoliko žalostna, saj je najin ati za 6 mesecev odpotoval v tujino in sem jaz prevzela njegovo vlogo.
Toliko, da ne bom predolga, sama sem spremljala vaše pogovore, vendar nisem imela možnosti pisat,sedaj sem pa priklopljena!user posted image

Lepo se imejte in uživajte vsak dan, ki ga lahko preživite s svojimi družinami, ker ko en delček družine manjka šele veš, koliko je vreden.user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Marčevke 05
16.2.2006 0:11:14   
Suzi*
Morskadeklica, čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image  Ful lepo, da sta se zaročila. Kdaj bo pa dan D? Sta ga že določila? Kje pa bo poroka? Lahko pridemo metat riž? Saj vem, sem pač babji firbec. Ni mi pomoči.... user posted image user posted image

Skaana, čokoladic je še ostalo. user posted image  user posted image  Jaz zdaj itak nadaljujem z dieto, pa jih ne smem jest...no, vsak 4 dan zvečer lahko kakšno, čist po pravilih. Sem se jih ravno nocoj nabasala. user posted image  Pred mojim sem jih pa skrila, da mi ne bo vseh pojedel. user posted image

Darjavid, niso vsi otroci po pravilih. Zato kar brez skrbi. Tudi plazil in hodil bo, slej ko prej. Eni prej začnejo govorit, drugi pa hodit. V nekaj letih pa ne bo nobenih očitnih razlik več.


nočko!

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu darjavid)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Marčevke 05
16.2.2006 11:19:04   
Špacka
 
Oj!

Morskadeklica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moj pa še kar ni prišel k pameti...nobenega zaročnega prstanauser posted image  ja kriva sem pa jaz(po njegovem mnenju), ker se nočem poročit...bla, bla, bla...user posted image

Samo da vam povem, da sem v ponedeljek začela s službo, nedeljo preživela v solzah, jezna kot user posted image , ker kar tečejouser posted image user posted image user posted image , v dveh dneh prišla malo k sebi, potem pa so mi v službi urnik zamenjali, tako da delam popoldne in evo, zjutraj preden gre planem v jok, zvečer jočemuser posted image user posted image user posted image  komaj čakam, da mine ta teden...upam da bo boljše. Najhujše je pa to, ko sem prišla v ponedeljek po Lino(trenutno je še pri moji mami), se je naredila kot da me ni, nobene reakcije, mali nasmešek in to je to!

Imamo pa že cel teden nočno bujenje, zvečer noče zaspati, zbuja se skoraj na uro, v torek ni hotela zaspati od 2-5 ure...ne vem kaj to pomeni, upam da je to prehodna faza.

Evo malo pojambrala, drugič pa napišem kaj bolj veselegauser posted image



Lepo se imejte...




(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Marčevke 05
16.2.2006 13:41:05   
Dolina
Špacka, user posted image user posted image user posted image user posted image  ne jokat, nooooo. Mislim, da je samo faza. Ker te kar naenkrat ni več tok okrog, kot sta bile zdej skupaj. Sej mene Zoja tud ne pride objet, ko jo pridem iskat h tašči. Včasih sploh noče nazaj gor (beri: domov). Sej bo vse v redu. Pa službe se boš tud nazaj navadila. user posted image user posted image

Morskadeklica, to pa je novica!!!! Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj lubi pa ne praznuje valentonovega. tko, da vsako leto dobim en velik NIČ od njega. Od moje mami pa čokolado. Mnjam. user posted image user posted image user posted image  Pol ga je pa skregala in se je branil: da praznuje gregorijevo, ona pa nazaj: a si ptič, al kaj? user posted image user posted image user posted image  To je bilo zabave.

Suzi*, Anžej bo mel pa kmalu vse zobke. user posted image user posted image user posted image  Pa nč ni majhen. Čist ta pravi Anžej je. user posted image user posted image

Pri nas sta tud zgornji dvojki na vidiku. Zato se je pa slinla 14 dni, da smo bli vsi mokri. user posted image  Vsak dan naredi daljšo progo samostojno in vsak dan se manj maje. Ful hoče hodit in bit hitra in skor teče. pol ji pa mal zmanjka moči in čof na rito in po vseh štirih naprej.user posted image  

Skaana, sej Zoja je že 3 tedne v svoji sobici. Pa prvi teden sploh ni bilo spremembe. Zdej se pa zbuja kakor kateri dan. Včasih že ob polnoči (pa jo moj potolaži), včasih pa zdrži do štirih/petih, ko se morava obvezno dojiti. In potem zjutraj skoraj nimam več mleka. user posted image  user posted image  Par požirkov naredi, pa neha tečt. Tko, da jo v bistvu dojim za večerjo, pa proti jutri enkrat.

Ja, hvala Suzi*, za pohvale. Ful sem vesela, da sm naredila izpit. In potem za nagrado šla zvečer v kino. Jupiiiiiiiii user posted image  Dons pa mal bolj težko gledam user posted image user posted image  user posted image
Dej skrij čokolade. Nujno. Prišparaj mi kakšno....

Mene pa dons obupno glava boli. user posted image

Darjavid, dobrodošla med nami. Upam, da bo minilo teh 6 mesecev tko hitro, da še opazila ne boš, kdaj bo tvoj lubi spte z vama. Jaz bi kojala kot dež, če bi šel moj za tolk časa kam. Že tko mu tri dni prej težim, preden gre na kakšno službeno pot (ponavadi za 3-4dni), zakaj mora glih zdej, pa glih on, pa....

Tko, zdej pa grem "na" en lekadol - sama, ker nimam s kom na user posted image . Smrk. user posted image  Se vid, da me glava boli.... joj joj

Punce, cartajte s svojimi sončki in uživajte (tud v službi user posted image )

Pa pa

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Marčevke 05
16.2.2006 14:23:32   
Soncnica
Hoj!

Morska deklica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zaroko!! OO, to bo huda fešta za porokouser posted image user posted image user posted image
Dolina tebi prav tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit! Ful pridna in inspiracija za tiste (beri: mene) ki se na take podvige zaenkrat pripravljamo samo v mislih. Zaenkrat, ampak bom tudi jaz zagrabila, ker moram napisat magisterij do konca. Se mi pa čist nič ne da....user posted image

Tud midva z Jašo se sicer še dojiva, ampak imam ful manj mlekauser posted image . Kaj pa vem, po eni strani, bi rada s tem zaključila, ker grem itak delat, po drugi strani pa priznam, da mi je prav vsec, ko se edino med dojenjem tako umiri in stisne k meni.

Špacka ne user posted image ! To ni nobena tragedija, glej koliko mamic hodi v službo. Važno, da je user posted image zdrav in da si zdrava ti in tvoji najdražji. To je edino kar je pomembno, ostalo pa bo prišlo samo!!! Sej vem, da zvenim kot kakšna pametna babica, ampak to se mi res zdi najbolj važno. Veliko mojih prijateljic je imelo krizo, ko so šle nazaj delat, pa je pri vseh minilo in so zdej čist zadovoljne.
Jaz pa priznam, komaj čakam, da spet "zalaufam motorje" Pogresam stroko, je pa res da bi bilo idealno, če bi lahko delala npr. 4 ali 6 ur dnevno, kar pa žal ne bo šlo.
Darjavid dobrodošla!!!! Več nas je, bolj veselo jeuser posted image

Eva 1 tudi mi še jemo 10 kapljic AD3 na dan, čeprav se mi zdi da tega ne rabi več. Mislim, da ima glavico že čisto zaprto. Ful fajn, da nimate nobenih težav v vrtcuuser posted image user posted image user posted image To si lahko samo želimo tisti, ki nas uvajanje še čaka.

Punce uživajte!!!!!user posted image


(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Marčevke 05
16.2.2006 15:23:29   
Suzi*
Ojla. Za nami je prvi dan uvajanja v varstvo, no bolje prva ura prvega dne. user posted image  Najprej sem bila jaz malo skupaj tam, potem sta malčka šla jest sadje, jaz pa šmrc ven.  Sem medtem šla sama user posted image  user posted image  v trgovino, pa ful sem vse prešnofala, si kupila dve reviji. user posted image  Mali ni niti zajokal ves čas. Ko sem pa prišla nazaj, je pa zalaufal proti meni in takrat je malo pojokcal.  Skratka super. Tako da jutri podaljšamo čas v varstvu na dva obroka (malico in kosilo), pa pred spanjem gre domov.

Se pa Anžej vsak dan večkrat spusti za kakšen korak, pa ves čas bi hodil...skos steguje rokice in govori še, še, še. user posted image

Danes sem user posted image  kupila tudi mokasinčke in so res super. Mehki, topli, pa tudi bolj se oprijemljejo podlage kot nogavičke z bremzami. Stanejo pa v Pikapolonici malo manj kot 1000 sit, če slučajno katero zanima.

Špacka, ne jokat. user posted image user posted image user posted image  Saj bo bolje. Zdaj bo vikend, pa boš malo prespala in bo. Verjamem pa, da je hudo. Mene to še čaka. Se nič ne veselim bit cel dan brez Anžeja. Ampak enkrat je treba nazaj v službo, ni kaj. Treba je služit dinarčke.  Spanje pa je verjetno prehodna faza. Mogoče ji rastejo zobki. Vsaj pri nas se ponavadi pozna pri spanju. Še malo nazaj sem tudi jaz obupavala nad nespanjem oz, zbujanjem ponoči, zdaj je pa ven pokukal zobek in je s spanjem bolje. Saj bo!!!!

Dolina, moj mož tudi ne praznuje valentinovega. Njemu je to mal mim. Pravi, da mi raje prinese rožo 13. in 15., pa vsak drug dan, ampak prav na valentinovo pa ne, ker mu je to en klišejski praznik. Tako da jaz sem dobila tudi en velik NIČ. user posted image user posted image  Ma sem že navajena. Mi pa zato prinese rožico kar tako kakšen dan, pa je še večje presenečenje, ker tega ne pričakujem. user posted image user posted image
Aja, Dolina, čez 14 dni se pri nas v NM odpre trgovinica s čokoladicami iz Olimja, tako da tudi če te pojemo, bomo šli lahko v nabavo, ko boste prišli kaj naokoli. user posted image  

Glede dojenja....midva se tudi še več ali manj cartava zvečer in enkat zjutraj. Verjetno bi zdaj komot ukinila oboje, pa mi še kar nekako paše, da se pocartava. Včeraj zvečer je npr. potegnil ravno ene petkrat, se obrnil stran, semmu dala dudo, ga dvignila, mu ni pasalo bit v naročju, sem ga dala v posteljico, je malo zabrundal, se parkrat obrnil levo-desno in sam zaspal. Ga moram pohvalit, samo upam, da ne hvalim prezgodaj in bo zdaj spet težje zaspal. user posted image

Zdaj grem pa še mal kilometrov nabirat tukaj po stanovanju. user posted image



_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Marčevke 05
17.2.2006 8:55:24   
rainbow
user posted image user posted image Dobro jutro!

Evo, midve z Enjo se javljavauser posted image

Bom šla kar po vrsti, kot ste na str.6:

Eva1: user posted image user posted image user posted image user posted image  da ste zrihtali uvajanje v vrtec in spanje; je človeku kar lažje, a ne, ko se stvari umirijo; morda računaj še s kakimi fazami, ampak po moje hujšega ne bo. Samo da bo zdrav, pa bo vse ok.

Morskadeklica, čestitke še od naju dvehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še tak lepo uradno najprej zaročena sta; pri naju sva kar preskočila to fazo, sicer pa sem jaz anti za obredeuser posted image
Glede spanja, ima naša podobne finte, zaspi normalno, pol pa čez pol ure popolnoma budna in se igra na kavču v dnevni dokler midva ne greva spat; evo, prejšnji teden je bilo tak, ta teden pa se sicer zbudi, ampak se jo da na zizo in spi dalje. Nasploh je veliki falot kar se tiče spanja.

Skaana, joj, res lepo od tebe, da si tako optimističnauser posted image , ti moram rečt, da je Lia cel teden bila v vrtcuuser posted image user posted image user posted image , Enja pa ga spet nekaj svirauser posted image , mislim da so zobki, ima ful hribe napete vzadaj, kake štirke, je to mogoče??? je imela včeraj vročino, malo spet kašlja, pa še kar izcedek iz ušes, v glavnem najraje bi spet šla k zdravniku z njo.
Pa res fajn, da si malo manj obremenjena v službi, a ne? Meni polovička taaaaak  paše, ne moreš verjet, kot v user posted image .

Dobrodošla, Darjavid, kako je pokazal test??? Smo firbčniuser posted image

Špacka, tudi jaz držim pesti, da se stvari porihtajouser posted image user posted image user posted image

Dolina, ja jaz tudi čestitam za uspehuser posted image user posted image user posted image , a še imaš veliko izpitov????
ps moj mož je tudi user posted image kar se Valentinovega tiče.

Suzi, bravo za uspešen začetek uvajanja, kar tako dalje;

zdaj pa res ne morem več nič napisat, Enja bi me kar zamenjala, pa bi se ona z vami menilauser posted image

lepo se imejte, se še javim kaj

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Marčevke 05
17.2.2006 14:22:26   
Dolina
Dan,

user posted image user posted image  Rainbow, kok lepo, da je Lia cel teden v vrtcu. Kar tako naprej. Enja je pa še kar boga, revca. Držim pesti, da nima kakšnega vnetja in da bo šlo mimo nje.

Aha, vidim, da so ti moški kar podobni glede valentinovega. Mogoče pa se kdaj premislijo in bomo tud za valentinovo kej dobile. 

Moram it, pol razložim...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Marčevke 05
17.2.2006 14:35:33   
Dolina
Evo me.

Tašča mi je Zoja gor prinesla. Zdej jo pustim do kosila pri njej, ker čudežno pri njej poje skoraj vse kar dobi, pri meni pa se skoz neki kregava za te žličke - pa je čist isto pri obeh. user posted image user posted image  Pojma nimam, zakaj je to tko?

Zvečer smo imeli akcijo: si je "sama" zobke umivala in je zgleda pojedla eno tisto ščetino in jo je žgačkala v grlu je je tko bruhnila, da je blo kr joj. user posted image user posted image  In pol sm jo kar stuširala. Jaz jo namreč še vedno kopam v banjici. Ker je na visokem in prav uživa. No, tud proti tuširanju nima nič.user posted image
Tisto ščetko sm zdej stran vrgla in ji kupila drugo.

Zdej pa itak ne bom mogla kej več napisat, ker miračunalnik ugasne. Lumpa. user posted image  Zgleda jo tista lučka tko matra, da mora mal potipat. user posted image user posted image

Nč, bežim....

Uživajte, papa

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Marčevke 05
17.2.2006 20:54:35   
Skaana
Ku ku user posted image ,

preživela sem cel teden user posted image . In je bil zelooooo naporen. V torek sem še nekaj viroze staknila in sem celo noč ... Raje ne napišem, no oboje hkrati user posted image . Atena je bla tud boga, za mano pa še vsi ostali člani gospodinjstva. No, pa je pri vsakemu trajalo le en dan. user posted image  In jaz sem se k sreči do popoldanske službe že spravila k sebi.

Darjavid: vsak otrok se razvija po svoje, pa saj to že veš. Jaz sem se tud neki časa obremenjevala, ker Atena še pri devetih ni plazila. Pa je potem kar sama od sebe in to v dveh dneh. user posted image user posted image . Je pa brihtnež, tale Videk. Pri nas so tudi vsak dan ga-ga ji na sporedu. Povsod kjer vidi kakšnega ptiča z rumenim kljunom, je to ga ga user posted image .

Suzi: sem zelo user posted image , da sta tako lepo prestala. In vsak dan bo boljše. Vidiš, da si se prav odločila glede privat varstva user posted image .

Sončnica: ti maš pa za vse same vzpodbudne besede. user posted image

Rainbow: hura za Lio user posted image , Enjiki pa en topli user posted image , sonček se že kaže, sneg kopni in ziher bo kmalu boljše.

Dolina: naša user posted image  si tud sama umiva zobke user posted image . Nujno hoče potem sama grizt ščetko. Kero firmo si pa mela, da se to nam slučajno ne zgodi. Uboga Zoja user posted image . Jaz tud Ateno kopam v banjici, ker mi je to bolj priročno - jo pa imam v veliki banji. Na koncu jo stuširam. Brez problema. user posted image  Kako pa user posted image  sušite lase? Naša se je nekaj časa bala fena - ker dolgo ni imela las in smo jo sam brisali user posted image . Zdaj pa to čudo.

Špacka: dobrodošla v klub. user posted image user posted image user posted image  A saj bo, verjemi, ker je meni že boljše. Pa tud Atena se me že bolj razveseli. Je pa zato tisti kratek čas, ko smo skupaj, toliko bolj čarobenuser posted image . Vikendi so prelepi, večeri prav tako. Vsak dan bo boljše, boš videla. user posted image

Evo, zdaj pa naj napišem še malo o Ateni. TOOOOLLLLIIIIKKKKOOOO novega. Vsak dan. Kar srce se mi topi, ko vidim, koliko že razume. Ko se ji smejem, ko si vztrajno natika nogavice (in ji seveda ne uspe), ko nosi svoje čeveljčke med velike čevlje v garderobo, da jih slučajno ne bi obul Panda (velik medo). Ko se jezi sama nase, ko ji kaj prepovemo, zmaje z glavo, govori ti ti ti, a to še vedno naredi. user posted image  Odpira steklenice, plastenke in skuša nazaj priviti pokrovčke. Ko ji oblečemo bundo in začne takoj klicati user posted image  Starcka. Ko takoj pove, kako se oglašajo živali in avto in voda. Celo pihniti že zna - se pripravlja na prvo user posted image . Pomaga zlagati iz pomivalnega stroja zlice in vilice. Prav podaja. Ko pozdravi koga, ki pride na obisk, da ponudi roko v dober dan. Ko si povleče vrvico na sončku, da začne igrati in potem pleše - se ziblje sem in tja. In ko hoče, zaspana ko user posted image , dudo in gajgajeka (ninico) in se trudi zaspati - pa ji večinoma ne uspe user posted image . Skratka, iz dneva v dan, iz ure v uro, minute v minuto in iz sekunde v sekundo sem hvaležnejša, da mi je dano biti mama.

user posted image  se,
vaša Skaana

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Marčevke 05
17.2.2006 21:24:52   
rainbow
hojla!

Sem si vzela pet minut zase, mi je moj že hotel Enjo podvalit, ki seveda še ne spiuser posted image user posted image user posted image
K sreči pa izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image , da ni resno zbolela, verjetno so res zobki, danes je brez vročine, tudi dobro razpoložena in polna energije in falotizmauser posted image
Sem si fullll oddahnila. tak da punce, zaenkrat smo zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako dolgo, pa bomo kmalu videli; ta otoplitev zna spet kaj prinest.

Skaana, tvoja je prava, ha, je res krasno to doživet, vsa ta obdobja naših user posted image , Enja že tudi vsak dan z nečim novim preseneča, da ne bi o Lii, njej pa se res moram nasmejatuser posted image user posted image user posted image ; seveda pa je tudi naporno, ampak z dobro voljo in veliko potrpljenja in humorja vse gre, se mi zdi. Haha, vorašajte me enako, ko bom spet doma z obema kaka dva tednauser posted image user posted image user posted image

No, samo še to vam povem, moj prvi teden službe je za manouser posted image user posted image , led je prebit, zdaj pa so počitnice., hahahahahihihihohoho. Super fajn, si moram še marsikaj pripravit, konferenca je pred vrati, priprave za ure, razredniški posliuser posted image , v glavnem pestro bo, ampak ravno v pravi meriuser posted image

Joj še nekaj, to prosim preberite, če ste že vse drugo spustile
 
Enja ima ful vneto okoli lulike, po moje zaradi antibiotikov, s katerimi sva sicer že nehale, kot nek rdeč izpuščaj z ranicami zdaj že celo. kaj svetujete?????????? Zdaj ji mažem samo z kremo za ritkpo, pa ne vem, če je to pametno. Bi vprašala še ostale na rr?

ok, uživajte čez vikend, vas čekiram!!!

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Marčevke 05
17.2.2006 21:41:27   
spacey
Ojla marčevske rožice!

Jaz vas pridno berem, vsak dan, ampak mene že taaakooo daje spomladanska utrujenost, da se mi ne da nič kaj pisat. Da o malemu hiperaktivnemu razgrajaču ne govorim. Pestro je, pestro!

Vidim, da se imate vse super fajn in da vaši škratki s fulom raziskujejo in pestrijo dneve.

Seveda čestitke morskadeklica za zaroko. To je lepo, zelo lepo. In sporoči datum dan D-ja. :)

Rainbow, jaz namažem z Bepanthen Plus ali pa z Bepanthen mazilom in se lepo zaceli. Če se pa to že nekaj časa vleče, pa se le pejta pokazat k pediatru. Upam, da ni nič resnega in da se bo hitro zacelilo. Držimo pesti!

No, še na hitro kako je pri nas...
Liam že zelo stabilno hodi. Zdej se zna še obrnit v drugo smer in korakat naprej. Pa zdej je aktualno kazati s kazalčkom. In to kar vse povprek in povsod. Kr neki, sam da kaže in govori to. Pa zelo rad daje Ayi njegove piškotke za jest...enega njemu, enega Ayi. Pa v vrtec oz. jaslice sem ga vpisala in začnemo z uvajanjem začetek marca. Upam, da ne bo večjega problema in da ne bo veliko bolezni.

No toliko od nas, da veste da smo še živi in zdravi... Grem v horizontalo, ker sem čisto povožena...

Lp in nočko, pa vsem en močen in topel user posted image


_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Marčevke 05
17.2.2006 21:43:12   
Dolina
Čer,

jaz sm pa mal besna... user posted image  pa ti albumi na RRju. Sploh nič več ne znam narest. user posted image  Tko, da obstaja nov album, ampak čist brez komentarjev. In kar naprej mi piše, da skušam dostopat do zasebnega albuma in rabim geslo. user posted image user posted image  ja, p... madona, saj sm prijavljena kot Dolina, pa jaz sm ga ustvarla. A zdej pa moram za dodajanje vsake nove fotke skoz to geslo vtipkavat??? user posted image  Uf, sami rdeči hudiči.... user posted image user posted image user posted image  No, zdej se bom sam smejala. Aja, za gesla pa na privat vprašite. user posted image

rainbow, jaz ne bi z navadno kremico za rtiko mazala. Ponavadi Zoji v takih primerih namažem z bepantenom. Ona ima tud skoz neke rdeče izpuščaje na ritki - pa pediatrinja samo pravi, da ima mal občutrljivo ritko. Hm, če bi jo vidla kak dan, ko je čez celo polovičko rite ta flek, pol bi kej druzga rekla. Sam ne morem pogruntat od česa bi bilo (od plenic ni, ker ponavadi je glih zjutraj boljše user posted image ). Od hrane - se mi pa tud sanja ne, kaj bi lahko bilo. Mleko ni, ker je mela to že preden sav začeli z mlečnimi izdelki in mlekom, jajca tud ne... V glavnem, mažemo z neko lekarniško pripravljeno kremico, pa je kak dan boljš, kak dan pa slabš.

Eh, Skaana (najprej sm napisala Atena user posted image ), tko lep pošt si napisala. kok lepo, da tako uživaš s svojo punčko. In kok že zna. user posted image user posted image

Men je najlepš gledat, kako hodi in se trudi pridet čim dlje. Tok je luštna, da bi jo skoz sam lupčkala. pa zdej ona mene lupčka (sem vsa mokra, ker mi odprta usta prilima na lice user posted image ). Pa od Alti user posted image  rep je odkrila in ga tlači v usta. pol se pa krega, ker se Alti rajš skrije. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem brat navodila za Birokrata (da bom pametna šla v novo službo user posted image  user posted image user posted image ).

Joj, pa kaže, da bomo šli smučat za en teden (čez 14 dni) user posted image user posted image user posted image  huraaaaaaaa.......user posted image

nočko...

p.s. kje je pa spacey????

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Marčevke 05
17.2.2006 21:44:53   
Dolina
Spacey, a si ti jasnovidka al kaj? Glih te "iščem" in si se že javila. user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Marčevke 05
17.2.2006 22:22:11   
borovnicka
ojla punce!

Tud jaz sem zaključila z napornim prvim tednom (imel smo konferenco, pa celodnevni športni pa predstavitev izbirnih za devetletko) tko da sem bla kuhana in pečena v šol.

Ne bom uporabljala imen, ker komaj vidim črke.

V glavnem lepo je da ste zdravi, navihani, naspidirani, zaročeni (na valentinovo sva imela 2.obletnico poroke)........................

Mi smo dobili še dva zobka in prav lepo ugriznemo še posebno tistega, ki jih čisti. Bojujemo za vsako žlico hrane, ker je to dolgčas, uživamo v varstvu in me sploh nič ne pogreša, kar je seveda dobro zanj ne zame. Živimo v lepo pospravljenem stanovanju, saj user posted image  najprej zmeče potem pa zloži nazaj. Najljubši šport je plezanje v posteljico in ven in pobiranje dude. Cvilimo ko se vozimo z avto, pojemo ko se kopamo in previjamo in nagajamo ko je polna luna. hodimo z žogo v roki in vdihujemo (koz monika Seleš) ko je potrebno pobrati predmet. Radi uidemo skozi vhodna vrata. smo navihani kot vsi.

Se mi že črke mešajo tko da se oglasim bolj spočita!

Lahko noč

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Marčevke 05
20.2.2006 8:02:29   
rainbow
Dobro jutro!

Čujte, saj ne moremo bit na drugi strani, kje ste pa to vidleuser posted image

Saj bom čisto na hitro, ker me je ta mala ravno videla iz svoje postelje. Sem imela skoraj eno uro fraj zdaj, od kar je ati peljal Lio v vrtecuser posted image user posted image

Kak ste ve, delovne????
Moram se malo považit, mi imamo pa počitniceuser posted image , sicer jaz osebno delovne, ampak pouka pa ni, hihihihi.

V glavnem , vidim, da že vaši user posted image  kar hodijo, hura in bravo user posted image user posted image user posted image , naša Enja pa še kar nič, čeprav ji zdaj že kdaj obujem čevlje, za ven, pa smo včeraj naredili par korakov po parkuuser posted image , samo ji je še čudno v njih hodit, tak da počaaaaaasssiiiiiii, pa bo.

samo to še, res, kak naši otroci rastejo, se spreminjajo; Lia vsak dan bolj napreduje govorno in miselno, prava faca je; tudi že sama se hoče slačit, oblačit, sem super zadovoljna; no, razen na kahlo še nikakor, pa še par stvari, ampak OK.
Enja pa tudi že prava falotka, največja finta ji je zdaj pobegnit v kopalnico, pa pri bideju vodo spuščatuser posted image user posted image user posted image user posted image ;

Zdaj boste že kmalu imele posvetovalnice pri enem letu, ne??? pa seveda že rojstni dneviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ; da boste vse poročale, OK?
No, mi še imamo dober mesec do obojega, tak da bomo vaša dogajanja najprej spremljali in se veselili.

Ok, grem žabo zrihtat, ve pa kaj napište. Ko bo cajt.

ps Dolina, hvala za nasvet, jo zdaj mažem z Bepanthenom, če ne bo v nekja dneh bolje, kličem k zdravniku. Danke!!!!

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Marčevke 05
20.2.2006 11:51:49   
darjavid
Hojla!

Je prav da Vam javim mojo najnovejšo novico, zadnjič sem spraševala o mogoči nosečnosti ipd.. pa iz tega ni nič! sam menstruacijo sem dobila natančno 11 mesecev po porodu. Sem že mal pozabila kako je to grozno, 20 mesecev brez teh zadev je bil pravi zakon!

Moj Vid pa bo verjetno spustil plazenje. Sploh se ni nikoli plazil, zdaj ma pa že dva dni sprehode po celi dolžini sedežne sem ter tja. kar ne morem verjet, da iz takega nebogljenčka, ki je znal samo sedet kar čez noč rata tak junak!l

Lep dan vsem!user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Marčevke 05
20.2.2006 16:20:19   
Suzi*
Punce, samo na hitro poročam.....

Danes je tretji dan uvajanja in je Anžej ful priden. Sploh ni zaenkrat nobenega problema. Se zgleda lepo razume tako z varuško kot z punčico, ki se tudi tam čuva. Jutri ga pa peljeva že navsezgodaj, še v spanju, da vidimo, kako se bo to obneslo, ko bom šla v službo.

Pa še glede dojenja. Zgleda, da bova midva kar ukinila. Anžej namreč ne kaže več zanimanja in potrebe, tako da bom to kar izkoristila. Že včeraj zjutraj in zvečer me je nekaj bolj prežvekoval kot vlekel, tako da sem mu po kakšni minuti dojko vzela in dala dudo, danes zjutraj pa ga nisem več dojila. Sploh ni opazil. user posted image  Sem ga isto kot drugače vzela k sebi v posteljo in je zaspal nazaj tako da me je držal za roko.  Zvečer bom pa verjetno še ponudila dojko....se bojim, da ne bi mleko zastajalo. user posted image  Mah, čeprav ga verjetno tudi veliko več ni.....

Toliko od naju. Se beremo.

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu darjavid)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Marčevke 05
20.2.2006 22:39:37   
Skaana
Uh, vse kr drvimo...

Rainbow, jaz jih bom pa imela drug teden, ko boš že ti morala nazaj user posted image . Uh, sem zlobna ko user posted image . Bravo za Enjiko, da že stabilno stopica. Naša Atena pa kn ne, se kar vsede. A se sploh ne obremenjujem. Vse ob svojem času. Ji pa morm čimprej kupit čevlje. Ker je te sposojene, ki jih imamo le za ven, da ji ni mrzlo, že prerasla.

Vidiš, Darjavid, vaš korenjakec bo pa hitro kar shodil. So otroci za katere pravijo, da nimajo nog user posted image . No, to zanj ne velja - on "nima kolen" user posted image . Sicer pa baje takšni otroci hitreje shodijo kot tisti, ki se uspešno premikajo s kobacanjem. Bravo, Videk user posted image user posted image user posted image . Za tebe pa user posted image , dobrodošla v klubu. Se pa pripravi. Jaz sem imela prvo po 5,5m in to še nekaj mesecev tako močno, da sem mislila, da bom izkrvavela. user posted image  Zdaj se je pa nekako uneslo. Končno.

Suzi, sem vesela za vaju user posted image . Super poteka, tale zadevica. Glede dojenja pa... Hm, mene kr stisne, ko pomislim, da bom morala nehat. A bo že. Mislim pa da bi Atena tud čist normalno prenesla to zadevo user posted image .

Danes pa ima vročino 38,5. Sploh ne vem od česa user posted image . Ni nič prehlajena, nič smrkava, apetit ogromen - sam jaz sem danes bila cel dan v šoli. Mogoče me pa tako pogreša user posted image . Zdajle ji še grem zmerit, upam da je temperatura padla.

user posted image  se, vaša user posted image  Skaana


_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Marčevke 05
21.2.2006 16:54:54   
Suzi*
Včeraj smo pozabile še na tem mestu čestitat naši zvesti marčevki Dolini (ki je lani postala februarčica user posted image ) za 1. svečko njene Zoje.

Torej, Zoja, še naprej bodi tako luškana kot prvo leto in bodi mamici in očitu eno veliko sonce! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Čestitke tudi očitu in mamici!

Poljubčki od Anžeja! user posted image          user posted image

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 21.2.2006 16:56:13 >


_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Marčevke 05
21.2.2006 19:22:08   
Skaana
Draga Dolina user posted image ,

najprej iskrene čestitke ob tvojem prazniku (me že vemo, da je to tudi praznik staršev, vsaj prvih nekaj let user posted image ). Naj vam bo še naprej čas tak kot prvo leto, poln majhnih dogodkov neprecenljive vrednosti. user posted image

Naj Zojo še naprej spremlja sonček, ki ga je prinesla lani na ta svet. In naj varen, topel in svetal sije skozi vse leto. In potem še naslednje in naslednje in naslednje in ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od Atene enga lupčka vrstnici user posted image .

Skaana

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?