|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: moj postopek ICSI
23.1.2006 15:00:20   
anadejka
Vauuu Skorpija to je pa super novička!!user posted image user posted image
Ja sej mate prou,važn da bojo jajčka kvalitetna in se bojo lepo oplodila in potem delila.

Ejooo Frizerka,pa kje si ti??user posted image user posted image Buši raste?Vauuu vidim da boš že 8 marca mami user posted image user posted image user posted image A ni takrat tudi ravno praznik Dan žena?!Boš dobila pa najlepše darilo!!user posted image user posted image

Srečno!!!

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: moj postopek ICSI
23.1.2006 15:05:17   
Marina_
Pa veš anadejka ,da vas vse "stare babe"REDNO SPREMLJAM-Z eno veliko željouser posted image user posted image
Ja rok imam 8 marca samo imam občutek ,da nas bo punčka prej presenetilauser posted image Bomo videli ne.
A veš kako ti stiskam pesti......user posted image

_____________________________

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN



Karin

Marina

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: moj postopek ICSI
23.1.2006 17:26:29   
gojska
Čao ,
sem ful vesela, zdaj ko sem prebrala toliko dobrih novic.user posted image user posted image
Držim pesti zate, da bo vse šlo točno tako, kot mora.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sporoči nam.

SREČNO
 
goja
 

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: moj postopek ICSI
1.2.2006 12:15:09   
anadejka
En lep pozdrav vsem vam moje drage babnceuser posted image .

Danes sem končno spet v službi in vse je že za mano.Včeraj bi moral biti transfer,pa ga žal ni bilouser posted image .
Prejšnji četrtek sem imela punkcijo,ki res boli ko hudič.Pa niti ne tok to ko te "špikne",to zarad tiste inekcije ki ti jo zapičijo v steno maternice in je taka kot pri zobozdravniku,niti ne čutiš.Mene je najbolj bolel ko so mi vraga in pol tlačil v češplo.Auuuuser posted image Pa tisto k so mi z enimi kleščami razširili maternico,da so mi lohk dal inekcijo not.Grozzzaa!!!Jest sm tulila še preden se je postopek sploh začel.Bla sem tut full prestrašena,že v čakalnici mi je srce razbijal da ste ga sigurno tut v Mariboru slišal.Švicala sem tok da bi lohk pižamo ožela.Med postopkom se mi je pa spet to zgodil da sem skor omedlela.Mal me je zmanjal.Ha ha naravna narkozauser posted image .Sem imela pa full dobro in prjazno mlado zdravnico,ki žal ne vem kako ji je ime,ampak me je full vzpodbujala in se pogovarjala z mano da naj si predstavljam da sem nekje drugje..na plaži pod palmo ližem sladoled.Sej sam postopek je hitr konc in ni tok hudo,sam strah ima velke oči buuuuuuuuser posted image
Pa tok sm javkala in stokala pol na konc,ko mi je zdravnica čistila z vato da ne bi več krvavela,hudiča mene je full bolel to res,da ko je pršla ena sestra not je rekla da je mislila da imajo enga mačka not,zato ker sm full zavijala auuuuuuser posted image user posted image user posted image .No ampak se da prežvet.
Do tukaj vse lepo in prav.Od petih jajčkov ki so mi jih potegnili ven,so bili štirje dobri in od tega 2 ogromna in lepa.
Ko sem odležala tam v sobi svojih 20 min,sem odšla še k sestri po inekcijo v rit in na hodniku je bil moj dragi ves čuden.Ni mi blo jasn kaj se zdej z njim dogaja.Sestra mi je povedala da bova mogla še mal počakat,ker pr možu ni uredu.
Ohhhh hudo!!!!Bogi moj možek!!!!user posted image user posted image user posted image Naredu je dva spermiograma in potem še biopsijo testisov pa niso našli niti enega plavalčka!!!Sesul se mu je cel svet in ko sva bla sama je jokal kot otrok.Ne morem povedat kakšna žalost!!!user posted image user posted image user posted image Domov sva šla šele ob petih popoldne zmatrana od vsega in sva že ob sedmih zvečer kr na kavču zaspala.Drug dan sem možeka pocrkljala z dobrim kosilom,ves čas sva se skup tiščkala,pa je blo boljiuser posted image .

Kaj bo z nama zdaj ne vem.Čez en mesec sva zmenjena z Drobničem,ki nama je že reku naj začneva razmišljat o podarjeni celici.Ampak jest mislim da se ta človek premal potrudi za posameznika.Preveč ima naloženo na plečih,preveč pacientov.Najlažje je to rečt ja.Jest mislm da,glede na to da je moj dragi lani aprila imel 6 miljonov celic in to za ICSI sploh ni slabo,bi se lahko malo potrudil,saj konc koncev bi bil pol to čist najin otrok.Ne narobe razumet,sej bi bil s podarjeno celico tut,sam komu bi bil pa podoben?To naju mal mot,ampak če ne bo šlo drugače bova tut to sprejela.
Moje jajčke so zamrznili in jih bomo,kolikor bojo odmrzovanje preživeli uporabili kdaj drugič.

Veliko sreče in optimizma pa želim vam ki se tudi trudite!!!!

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: moj postopek ICSI
1.2.2006 12:31:17   
Sisy
o groza...a tok boli ta punkcija al kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image Groza...pol bom jst na mizi zihr kr skup padla...user posted image


(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: moj postopek ICSI
1.2.2006 12:40:42   
Špelka
Čao, Andreja!

Ob takih zgodbah se mi kar stisne srce. user posted image  Splo pa, ko si opisovala, kako je blo možeku. user posted image  Ampak vidim, da si močna kot hudič! Pa saj moraš biti, ne, ot me vse druge, ker nam itak drugega ne preostane. Vsaj jajčka imaš zamrznjena, da ni blo res vse zstonj. Čudi me, kako da se je spermiogram tvojga možeka tko poslabšal od lani aprila? user posted image  Čudno! Še toliko bolj, ker je imel tudi moj dragi jeseni 2004 fulll v redu spermiogram, letos novembra pa je bila oblika spermijev tud fulll čudna in je tud Drobnič reku, da je to ful čudn. Ampak meni se ne zdi.... Če na vse drugo psiha vpliva, po mojem tud na sprermije, kaj vem. No, pri nama je na srečo še vedno tolko v redu, da za IVF ni problema. user posted image

Andrejka, draga moja, saj veš, da moraš bit zdej močnejša bolj kot kadarkoli - še za svoga možeka.

In verjamem, da se bo tudi za vaju našla rešitev. Vsaj nekaj plavalčkov, no! user posted image user posted image user posted image

Drži se!

LP, Špela

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: moj postopek ICSI
1.2.2006 13:35:08   
anadejka
Ejjj Špelka baje fuuuull upliva če ima mož virozo in vročino.To pobije plavalčke.Naju je Drobnič spraševal,če jo je imel.Pa jo je res imel Decembra.Pa on je že eno leto nazaj pred aprilskim sperm.naredu še dva in je bil isti rezultat,nula.Jest tut mislm da bi mogu Drobnič tole mal bl natančn predvidit,da se lahko ponovi,ampak zdej je kar je.Zdej imava samo še to upanje da jim bo ratal izbezat vsaj enega spermija.
Sigurno lohk pa tut psiha upliva.Moj je tak da se zafrkava in nikoli ne pokaže kok ga v resnici notr grize.Verjamem da ga je bilo ravno tega strah,kot da bi slutil,ker me je par dni pred punkcijo spraševal,kaj pa če pr njemu ne bo nič.Ahhh valda da bo,jest večni optimist,vsej enga bojo pa že najdl.No pa ga niso.

Sisy,teb sm pa že rekla,da ni tok hudo.Res ne!!!Mene je blo sam tok strah,ker sem ravno po forumih brala kok je to eno matranje,pol sm se pa tresla ker nism vedla kaj me čaka.Naslednjič grem na punkcijo čist drgač sigurn!Zdej vem kako je in ni tok hudo.Sej boš vidla user posted image ,sam ne smeš se tko bat kt sm se jest.

Komaj čakam da bosta vedeve v postopku,upam bo pr vama več sreče!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: moj postopek ICSI
1.2.2006 14:07:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anadejka
Čez en mesec sva zmenjena z Drobničem,ki nama je že reku naj začneva razmišljat o podarjeni celici.Ampak jest mislim da se ta človek premal potrudi za posameznika.Preveč ima naloženo na plečih,preveč pacientov.Najlažje je to rečt ja.


V LJ tako propagirajo podarjenje celice, da so prav vsiljivi. Mi ni jasno zakaj, ampak temu ravne ne bi mogel reči ne vem kako etični pristop k zdravljenju. Naju so tako porivali v ta program, da kar gledaš. Danes imava svojega fantka ob pomoči v MB.

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: moj postopek ICSI
1.2.2006 14:58:02   
pika74
O anadejka... user posted image kolk sta mogla pretrpet v teh dneh...user posted image ... prou nič vama nisem fouš.

Držta se in bodita močna!!!!

user posted image user posted image user posted image tele so za tebe

user posted image user posted image user posted image tele so pa za tvojga možauser posted image .

Pika74
user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: moj postopek ICSI
1.2.2006 14:58:30   
anadejka
Anonimni bi bla full vesela če mi mal več napišeš na privat,ker je men tut kle neki smrdel.Sem tut jest že pomislila na MB.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: moj postopek ICSI
1.2.2006 15:00:57   
anadejka
Hvala Pikauser posted image .
Kdaj se boš pa ti lumpa kej oglasila?user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: moj postopek ICSI
1.2.2006 15:18:38   
GoYa
Oj, anadejka, ravno danes sem mislila nate, kako daleč si s postopkom, pa zdaj tole preberem user posted image . Smola.

Moje mnenje je, da je ta situacija samo začasna in verjetno zaradi viroze. Počakajta tri mesece (toliko naj bi rabili plavalčki, da se obnovijo) in pojdita ponovno na spermiogram. Ni vrag, da ne bodo našli vsaj enega. Prej ali slej. Ti maš pa svoje celice itak zamrznjene, tako da ko najdejo plavalčke, naredijo akcijo, pa je.
No, bosta videla, kaj bo čez en mesec, ko gresta ponovno k Drobniču. Mogoče pa že takrat najdete kakega korenjaka.

Držim pesti!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: moj postopek ICSI
1.2.2006 17:16:55   
emaa
boga, upam, da bodo vsaj enga plavalčka zbezal, da boš lahko grela user posted image . Vsaj s tem midva nimava problemov, je imel vsakič v redu spermiogram, kako pa bo z jajčki bomo pa videli

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: moj postopek ICSI
1.2.2006 19:19:52   
tinkamiška
joj, anadejka, jst sem se morala pa kr zjokat ob tvojem postuuser posted image , že res, da moji hormoni norijo, ampak jst sem si vse tako živo predstavljala in res vaju občudujemuser posted image user posted image

pogumna bodita še naprej, jst pa stiskam pesti za plavalčke tvojega dragega in vama želim, da bosta nslednjič jokala od sreče!!!user posted image user posted image user posted image

tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: moj postopek ICSI
2.2.2006 9:33:32   
Skorpija
Jooooj anadejka, ja pismo, no!!!! Sta imela pa res smolo, ni kaj. Hvala bogu sedaj lahko vsaj zamrznejo jajčeca in jih oplodijo kasneje, da te niso zastonj matrali.. Verjamem pa, da je bilo tvojemu možu ful hudo! Ne razumem, kako to, da je imel plavalčke, potem jih pa ni bilo več, niti na biopsiji neuser posted image  Edina tolažba, ki ti jo lahko napišem je, da stvari, ki se jih dolgo čaka najbolj polepšajo življenje, tako da kar pogumno vztrajajta in glavno je, da se imata rada!

Pa še to - tudi midva sva šla od Drobniča s solzami v očeh, res da človeku slab občutek, pa ga nočem črnit na forumu, ker je bil svoje čase res dasa na tem področju, ampak zdaj deluje malo kot da mu je že vse to odveč, da bi nas najraje prepričal naj odnehamo, kaj pa vem no... Jaz sem zelo vesela, da nimam njega.

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: moj postopek ICSI
2.2.2006 9:44:31   
biba77
user posted image , uh, brez besed sem ostala!
Anadejka, bodita se naprej mocna in nikakor vreci puske v koruzo. ce pa dvomis v Drobnica, pa takoj k drugemu - slovenija je mala in noben center ni predalec, ko gre za nase user posted image . Zaupanje v G pa je le zelo pomembno, po moje...



_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: moj postopek ICSI
2.2.2006 11:12:27   
Sulfinija
Oh,Anadejka me je kar zmrazilo,ko sem tole prebrala.Nisem mogla,da ti ne bila pisala na tole temo.Enemu mojemu znancu so rekli,da je 0 in vedno tkole ostalo,punči je danes stara 3 leta.No mislim,da bi se lahko poglobil,če pa dvomita v njega pa takoj v MB ali kam drugam.Glavno,da tvoje celice imajo nato pa bojo še njegove dobili in bo vse ok bosta videla samo ne obupajta.Vem,da je težko še kako dobro.
Me je kar zmrazilo in marca čaka mene tole samo mislim,da pri nama ne bo problema,ker sem z možem že tudi naravno zanosila mogoče pa je to njegove stanje samo sedaj kriv je sigurno prehlad ponovita celo zadevo,in bosta videla,da bo vse ok.
Pa srečno in pesti držimo dalje!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: moj postopek ICSI
2.2.2006 13:00:15   
pika79
zivijo andrejka, mene pa zanima na kateri GK si in pri katerem ginekologu, hvala

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: moj postopek ICSI
2.2.2006 13:11:15   
anadejka
Vsem res hvala za vse lepe želje in misli.Kar nas ne zlomi nas naredi močnejše user posted image  in tudi midva bova še vztrajala do konca!!

Pika jest sem na Ginekološki kliniki v Ljubljani,najin zdravnik pa je dr.Drobnič ki je res strokovnjak,(androlog - za moške)mogoče ima samo premalo časa,drugače pa je čist prijazen.

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: moj postopek ICSI
2.2.2006 14:59:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anadejka
Anonimni bi bla full vesela če mi mal več napišeš na privat,ker je men tut kle neki smrdel.Sem tut jest že pomislila na MB.

...Od petih jajčkov ki so mi jih potegnili...

To je najina zgodba:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=778141

Med nosečnostjo sva pri poročilih zasledila, da so v Lj. izvedli uspešno nekaj z darovanimi celicami in takrat mi je kliknilo, da so zato tja porivali. Zaradi svojih dosežkov in ne zaradi pacienta samega. Nisva se v raziskovanje spuščala, saj sva bila v veselem pričakovanju.
V LJ sva se počutila kot številka in v MB sva se počutila kot pacienta (kar se tiče postopka).

Pa še to. Niso ti potegnili jajčnikov, katera imaš samo dva, temveč folikle v katerih je jajčna celica.

Kar se tiče moških semenčec naj bi pomagal C-vitamin kot antioksidant. V MB so nama rekli, da če je le en plavalec lahko pomagajo.

pozdravček




(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: moj postopek ICSI
2.2.2006 15:13:08   
GoYa
sej je napisala jajčkov, ne jajčnikov

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: moj postopek ICSI
2.2.2006 15:19:02   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: anadejka
imel 6 miljonov celic in to za ICSI sploh ni slabo,bi

Pa on je že eno leto nazaj pred aprilskim sperm.naredu še dva in je bil isti rezultat,nula. Jest tut mislm da bi mogu Drobnič tole mal bl natančn predvidit,da se lahko ponovi


Zakaj jih niso zamrznili? Saj znajo vse drugo zamrzniti. Če bi bil tvoj dragi takrat darovalec, bi jih imeli zamrznjenje, za pare same jim je pa predrago. Za mene je to malomarnost. To je tisto - odnos do pacienta, koliko se zanj zavzame. Človeku ki bere, kar pritisk naraste.
l.p.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 2.2.2006 15:24:03 >

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: moj postopek ICSI
2.2.2006 16:51:33   
Anonimen
Živjo punce!!

Mene tole kar malo straši v zvezi z Dr. Drobničem. Tudi on je moj osebni G., katerega so mi priporočili, češ da je on tisti tapravi. Bila sem zelo zadovoljna in zdi se mi nadvse prjazen in sposoben G. Nazadnje, ko sem bila pri njemu pa se je zgodil nekaj ...kako naj rečem čudnega al kako...
...prvič, ko sem ga obiskala mi je dejal, da bova po izvidu spermiograma  opravila laparo...
...sedaj, ko sem bila pri njemu mi je dejal ,da je spermio OK ampak, da pride v poštev  vseeno le epruveta in da naj počakam še eno leto in to je to...
sama sem ga spomnila na možnost laparoskopijo in šele potem mi je napisal napotnico.
Težko mi je to govoriti, ker ga ne želim očrniti, ker se mi zdi res fesjt G. in zelo zelo prijazen kot sem že omenila ampak vse to me malo mori...mogoče pa le ni tako kot zgleda ...res je profesionalec in sem prepričana, da ve kaj počne.

Lp,
Poopsie

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: moj postopek ICSI
3.2.2006 7:51:21   
anadejka
Anonimni hvala za vajino zgodbo,res je bila trnova pot,pa se zavedam da naju tut čaka.Nobenemu na tej poti ni lahko!
Napisala sem da so mi ven potegnili jajčka=jajčne celice,ja.Ne pa jajčnike.
Glede na to da imajo zdaj moje jajčne celice zamrznjene v Lj.bova še en postopek pokurila v Lj,ker jih hočem porabit,če bojo le preživela odmrzovanje.Pa bo kar bo.Nikakor pa še ne s podarjeno celico!!!Drobniču bom predlagala naj da mojega moža večkrat na spermiogram in vsakič ko bojo našli semenčeca naj jih zamrznejo.Ko bo čas pa gremo ponovno v akcijo.
Seveda bi lahko že lani aprila zamrznili.In ja seveda je bila to malomarnost!Kot sem že rekla,v Lj.je preprosto preveč pacijentov in 100x premalo zdravnikov,da bi lahko vsak dobil pozornost ki jo potrebuje.Si morte mislt da sta v Sloveniji samo 2 androloga in še ta dva v Lj.
Ko sem hodila na UZ je potekalo vse tako hitro in rutinsko da sploh ne dojameš.V eni minuti je zdravnik pregledal 3 ženske.Ena not,druga ven.Nimaš šans da bi kej uprašal.
Anonimni kar se pa Jezusa in Boga tiče.....oprosti,sej sm jest tut krščansko vzgojena in verna,ampak pri vajini oploditvi in tako kot pri najini mislim da nimata čisto nič zraven!!!

Pa lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: moj postopek ICSI
3.2.2006 9:36:08   
nena m
Nama je dr. Reš razlagal, da je zelo težko zamrzniti semenčico. Ni problem, če jih je nekaj milijonov. Problem pa je, če je samo ena, ker se izgubi. Pri nama je bil namreč isti problem, da niso vedno našli semenčic oz največ eno ali dve. Dr. Reš je rekel, da bi lahko hodil npr. vsak teden na spermiogram in bi shranili, kadar bi našli kakšno lepo semenčico, samo žal se to ne obnese. Menda pa nekaj poskušajo, da shranijo v jajčno celico (upam, da sem si prav zapomnila), ampak je zelo komplicirano.

Lp


(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?