Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Kaj ponudite poleg makaronove solate (za kosilo) 19.1.2006 21:01:49
Adelina
Torej kot že naslov pove, me zanima kaj ponuditi poleg te solate. Mi je zelo dobra, vendar sem jo vedno delala poleg narezka. Kaj pa za kosilo? Hvala za pomoč!
RE: Kaj ponudite poleg makaronove solate (za ... 19.1.2006 21:19:23
Adelina
Z mortadelo, sirom, kislimi kumaricami, koruzo pa včasih še grah zmešam, pol pa dodam majonezo, kislo smetano, mal kisa ali limoninega soka, lahko tud mal gorčice al pa še kakšna začimba (koper, peteršil, zelena).
RE: Kaj ponudite poleg makaronove solate (za ... 19.1.2006 21:40:44
eva1
Jaz jo naredim tako da k makaronom zmešam ful zelenjave-rdečo in zeleno papriko, paradižnik, malo čebule, koruza, kisle kumarice, olive...včasih dodam tune ali sir...zraven ponavadi naredim popečene piščančje zrezke! Ma sm že lačna ...to bo jutri za kosilo...
RE: Kaj ponudite poleg makaronove solate (za ... 19.1.2006 21:41:42
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: eva1
Jaz jo naredim tako da k makaronom zmešam ful zelenjave-rdečo in zeleno papriko, paradižnik, malo čebule, koruza, kisle kumarice, olive...včasih dodam tune ali sir...zraven ponavadi naredim popečene piščančje zrezke! Ma sm že lačna ...to bo jutri za kosilo...
Aja sm smotana, pa valda majonezo, kislo smetano, še bolje kislo mleko, malo origana in drugih začimb po želji!
RE: Kaj ponudite poleg makaronove solate (za ... 20.1.2006 9:56:09
SašaR
Jaz dam tud največkrat pohane stvari (sir, puran, kaneloni, ribe), če pa gre za na hitro pa hrenovke, kdaj pa tudi klobaso ali pa pleskavice. Največkrat pa pohan sir.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?