Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. G mi je vsake tri mesece ko sem bila tam dala neke tablete, ki so spodbudile ovulacijo in ki se uporabljajo tudi v primeru, ko ne moreš zanositi. Jaz v tistem času še nisem hotela imeti otrok ampak samo redno M.
pa čestitke!!! 
. Sicer sama imam najvišji razpon M nekje od 28-60, čeprav zdaj vedno pride nekje po 30. Meni je že več G reklo, da za to, ker smo moje M neredne niso krive kt in bi vseeno prišlo od tega. Če ne bi jedla kt, bi do tega neravnosvesja prišlo že prej....
.
pa te bo čimprej izstrelilo na naslednji forum
.
, ampak kar takoj na hormonske terapije te pa nihče ne bo dal pa tudi nima smisla, ker niti slučajno niso nedolžne.
.
. Jaz bi na tvojem mestu svoji G še enkrat povedala, da želim zanositi in da bo to s tako neredno M malce kruto in vprašljivo. Kar nekaj punc poznam, ki so hotele zanositi pa niso imele rednih M. Prvi korak njihove G je bil, da jim je dala kakšne take tablete, ki so jim uredile ciklus. Saj lahko sicer vidiš kdaj imaš O tudi, če imaš M na tri mesece... Ampak možnosti za zanositev so pa pri tako dolgih ciklusih bolj redke, a ne? Ti se kar posvetuj s svojo G in vztrajaj, da ukrepa.
!