Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
), začnejo me ful bolet joške in se dobesedno napihnejo... No, ta mesec (O naj bi bila 12 dni nazaj) pa nič. Nisem čutila, ni bilo krvavitve par dni kasneje, joške me čisto nič ne bolijo (pa je samo par dni do M)... Krivulja BT pa očitno in jasno kaže, da je do O prišlo. Imam pa že 10 dni povečan beli tok oz. temu podoben izcedek. Čist sem zmedena. Na otročku delava od konca poletja in zato že kar dobro poznam svoje cikluse, ampak tole je pa kar nekaj 
navedle polno belega toka, tako da ........ imaš kar veliko upanje, da boš kmalu zagledala
, upam, da ga boš res, pa ne pozabi nam javiti
za srečo
! Je pa tako, vsaj pri meni, da je vsak mesec kaj drugega, kaj, česar prejšnji mesec ni bilo, ampak še vsakič je M
prišla. Naj gre kmalu nekam za kako leto, pa da nas bo čimveč takih, da se skupaj preselimo na debate o naših trebuščih
pa ne bom tako zlahka upustila, oh tega pa ne, tako, da moram bi močna in moj dragi tudi, potem pa bo pikica sama prišla