|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
19.2.2006 13:06:38   
vampirka
Joj, tak lep sonček zunaj, jaz pa moram za tole škatlo viset! Ampak še vedno rajši pregledujem RR, ko da bi se lotila magisterija user posted image ...moj dragi prčka po vrtu in je sveto prepričan, da se učim user posted image ...no, saj se bom - res, zdaj začnem!!!
Me pa veseli, ko berem koliko optimizma preveva tole temo user posted image !
Pišuka poldi, jaz mam pa take prebavne motnje (sumim na kak črevesni virus - ali pa kar user posted image  gripo - ker sem blizu Drave doma user posted image ), da mi novi zakon o odprtju trgovin pride prav, ker bom zgleda morala po nov pok toaletnega papirja user posted image ! Smo res boge - eno matra noga, druga roka, tretjo prebava, četrta bo dobila user posted image user posted image , peta ima 5 foliklov (mi pravimo, da so polni in zdravi user posted image ), ....................................punce, res moramo na eno kavico - pa magari na Vrhniko!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
19.2.2006 14:49:57   
GoYa
Andreja,
Cetrodite - da ti ne popokajo folikli predčasno.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
19.2.2006 15:48:57   
andreja 07
HVALA GOYA ZELO KORISTNA INFORMACIJA
SEPRAVI DAMENAGON DELA DA ZRASTEJO CETROTIDE PA DA NE POČJO PRED PUNKCIJO. OK ŠE ENKAT HVALA

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
19.2.2006 16:09:03   
Saša27
Hvla vsem za lepe misli, ne veste kako mi je to v veselje in v pomoč, ko imam takšno podporouser posted image .
Danes sem zopet bila na UZ, zvečer domin stop inekcijo, v torek pa punkcija.
No punce nekaj mi povejte. Ali ste bile po punkciji doma do transferja, ali ste šle v službo?

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
19.2.2006 16:18:45   
*Karmen*
Saša, s tem je pa takole. Po transferju dobiš poročilo o postopku, ki je bil pri tebi izveden. Čisto spodaj na poročilu pa piše, da ti priporočajo 14 dni bolniške. S tem poročilom greš k svojemu osebnemu splošnemu zdravniku in mu ga pokažeš. Odpre ti bolniško user posted image .

Saša, pa da ne boš preveč težila k temu, da bi šla v službo user posted image . Verjetno ti te injekcije, pa prihajajoča punkcija in transfer povzročajo nemalo skrbi, dvomov, pričakovanj, živčnosti... Zaradi istega vzroka sem se tudi jaz odločila, da priporočilo o bolniški sprejmem. Imam vsaj čas zase, počnem kar si želim in kadarkoli si želim, sem bolj umirjena, razvajam svojega srčka, kuham, pečem... Skratka, čist mi paše, da sem 14 dni frej. Upam, da boš to priložnost izkorisila tudi ti. Verjemi, ne bo ti žal user posted image .

LP in lep dan ti želim!!!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
19.2.2006 16:20:38   
*Karmen*
Oh, Saša... Mal sem zabluzila... Si vprašala, če si doma po punkciji. Ja, jaz sem bila, ker sem se bala, da me bo začelo fajn bolet. No, pa me ni. Ampak doma sem pa vseeno uživala.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
19.2.2006 17:03:56   
Saša27
Veš kaj Karmen, tudi jaz sem se odločila, da bom od punkcije do transferja kar doma ostala. Mi moj user posted image  pravi, da MORAM ostati doma, kajti preveč sva se namučila da sva prišla do sem kot sva, da bi bilo kaj narobe, tak da bom ajčkala in počivala doma.
Ne vem kdaj se bom lahko naslednjič oglasila na forumu, kajti nimam doma interneta, tak da vam pišem ko bom lahko, ve pa držite pesti.user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
20.2.2006 9:24:01   
andreja 07
Dan soborke
Kako vam gre? jaz sem bila danes zopet na UZ in kaj se je zgodilo?imam že sedaj 8 jajčkuser posted image user posted image user posted image ,ki so primerne le še velikost jim manjka sedaj so od 16mm pa navzdol in pa še nekaj zelo majhnih ki se še delajo. danes mi je dal tudi cetrotide injekcijo ki pa prav nič ne boli in ful fajn 100 x bolš ko pa menagon.user posted image user posted image user posted image user posted image  le da me že od včeraj špika na desni strani,ki je tud bolj aktivna.zjutraj ko vstanem pa se me kar utrujenost loteva in neka slabost ne ravno za bruhat tko čudno.user posted image Se mi je pa ful dob zdel,k je reku dr.Reš da je prčakval največ 2 foliklauser posted image user posted image user posted image user posted image glede na to kako zgradbo telesa imam(beri debela)jaz pa kar 8 takih k so ful lepiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še jih je in veste kaj si najbolj želim sam2user posted image user posted image  pa tista 2 taprava.za dva korenjaka.V sredo grem zopet gor v petek predvideva punkcijo.a pol je transfer v nedeljo? ali v ponedeljek?user posted image
to je blo moje poročilo, saša kako pa s tabo? žigkar? a te že kaj črviči? dekleta javite se.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
20.2.2006 9:27:20   
Sulfinija
Saša27!

Držim ogromne,močne in debele pesti za tvojo jutršnjo punkcijo in,ko boš lahko se nam javi z izčrpnim sporočilom.

Andreja tudi zate držim pesti.

Zigkar kako pa je kaj s tabo?

LP Mojcauser posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
20.2.2006 9:54:55   
*Karmen*
Dobro jutro, punce!
Jaz sem danes vremenska pa sem mal podaljšala spalne urice. Saša, ti si pa že čisto blizu user posted image !!! Upam, da se ne obremenjuješ z jutrišnjim posegom. Ti kar uživaj, ker ne bo nič hudega. Že nekaj dni po punkciji boš pa že grela svoje user posted image !!! Pol te čaka pa dva tedna počitnic user posted image !!! Andreja ti pa jajčeca kar čaraš! Vsakič jih je več user posted image ! A v petek predvidevaš punkcijo? Potem boš imela transfer verjetno v ponedeljek. Ne vem, če ti ga bodo delali v nedeljo... Veš, če bi blo število jajčec odvisno od kg, bi tud jaz mela sam 2 user posted image ...

Ja, z mano je pa takole. Rahlo špikanje v trebuhu. Ampak je pa še ena stvar, ki me spravlja ob živce. Vedno me nekaj dni preden dobim M ful dajejo vročinski valovi. In zdaj je vse isto. Ponoči imam tok dela. Odeja gor, odeja dol, odeja gor, odeja dol... Tako kot vsak mesec. In zdaj me je ful strah user posted image !!!

Tako. Zdaj sem se mal olajšala. Saša, tebi jutri vso srečo in čimveč jajčec, pa čimveč sproščenosti. Andreja, tebi pa čimmanj slabosti in veliko poguma za naprej. Vsem pa želim še en kooooooš sreče. LP

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
20.2.2006 10:58:46   
Špelka
Ojla, borke!

Ko vas berem, sem vam kr mal fouš, pa tud ful vesela, da tko lepo napredujete proti svojim user posted image  in da se vrsta pred mano krajša! user posted image user posted image user posted image

Kr tko naprej!!!!!

Zigkar - ti nikar zdej ne primerjaj filingov pred M in zdaj. Sej pravjo da so zgodnji nosečniški znaki identični tistim pred M, odvisni pa od vsake posameznice! Tko da toel tvoje oblivanje po mojem ni še čist noben slab znak! user posted image user posted image user posted image

Saša27 - vesela sem, da ti je uspelo dobit 5 jajčk - boljše kot noben, sploh pa to ni niti malo slabo! Važna je kvaliteta ne kvantiteta, ne? user posted image user posted image user posted image
Andreja, ti si pa prava kokoška - vsakič jih maš več! user posted image user posted image user posted image  Da bodo le lepa in zdrava jajčka ven pršla!

Punce, kr tko naprej, da vas bo v seznamu IVF-jevk kmalu čimveč nad nagično črto in v user posted image !!!!! Držim pesti še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!

Lp, Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
21.2.2006 8:22:59   
*Karmen*
'jutro!!!

No, februarčice in njihove navijačice, kako ste? Marčice, a se že kaj psihično pripravljate na start user posted image ? Danes moramo mislit predvsem na našo Saško, ki je na punkciji. Ob šestih zjutraj sem se nekaj premetavala in sem takoj pomislila nanjo. Čeprav smo ji izrekle kar nekaj lepih besed, ji prav gotovo ni bilo lahko čakat na ta poseg. Saj bomo držale pesti, a ne user posted image ?

Pa na Andrejo moramo tudi mislit, da bo do petka sšarala veliko lepih jajčec in da bo do takrat dobro prenašala špikanje.

Jaz sem pa itak že dva dni kar malo jezna na ta moj trebuh. Včeraj me je začel bolet dopoldan in sem skorajda cel dan mečkala kavč. Danes pa me boli že sedaj. Kot bi morala prit user posted image . Prav tečna bolečina od katere ponavadi postanem sitna in grem sama sebi na živce (raje ne mislim kako grem pol na živce šele drugim)... Potem pa še beli tok, ki ga je res ogrooooomno... Nekajkrat na dan me tako ustraši, ker mislim, da je prišla user posted image  in 100/h letim na wc gledat kaj je... Ja, napeti trenutki, ni kaj. Višek bodo dosegli pa v soboto in nedeljo, ko ne čakam tečke... Že zdaj me je kar groza tistih dveh dnevov. Ampak se čez nekaj časa kar potolažim. Kar bo, pa bo! Če bo šlo vse skupaj ven, prav gotovo ne bom mogla stvari več nazaj not spravit, zato je bolje, da se sprijaznim z rezultatom, pa ne glede na to kakšen bo.

No, zdaj pa še ve kaj napišite! Pa en lep, februarski pozdravček!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
21.2.2006 8:36:10   
Sulfinija
Ojla Karmen!

Najprej ti pošiljam prav lep sončen pozdravček.Joj mene kar ven na sonce vleče vendar ne ne grem čaka me doma prah in brisanje kopalnice kar dobesedno že sovražim.

No karmen ti svoje znakece pokoplji globoko na kavč,da te malo potolažim,ko sem bila noseča sploh nisem vedela,da sem in tudi na dan M se je prikazal izcedek in nato čez tri dni sem zagledala čaroben in magični +.Joj,le zakaj so si tile znakeci takole podobni med sabon še sama ne razumem.

Ja tudi jaz neprestano misim danes na Sašo in kaj kmlau upam,da nam sporči same lepe novičke o punkciji in dobro pridobitev jajčnih celic.

No jaz pa sem včeraj bila ko naj bi imela nekje približno svojo O in med jemanjem teh tabletk se mi takrat vedno pohavi vmesna krvavitev in se je tudi včeraj takole da sem danes že pojedla dve tabetki ker so name moji hormončki jezni ker ne morejo delati svojih nalog.No le še malo,le še 10.dni me loči do najinih prvih injekcij.Še sreča je da je zunaj lepo vreme.Vendar kaj ko name te tabletke resnično vplivajo kar nekam brez energije sem malo delam nekaj doma se takole zadiham utrudim in zvečer dobesedno kar v psteljo padem.Joj kaj šele bo ko bom na injekcijah me je že malo kar strah.Nič si bom lepo dala na balkonček stolček dekico in lepo spala,spala pa še osončila se bom malo zraven.Ha kake iluzije kajne?

In Karmen kdaj je tvoj datum za test?

Vse skupaj vas prav lepo pozdravljam in kaj kmalu bomo spet pisale take reči pod nas marčevske,kajne drage prijateljice?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
21.2.2006 8:43:51   
Sisy
čau punce

tudi jaz držim pesti za Saško user posted image  , želim ji čim manj bolečo ali pa sploh ne-bolečo punkcijo user posted image  Saška ne pozabi poročat kako si preživela user posted image

Karmen zate bomo pa moooočnooooo stiskale pesti konec tedna....pa misli čim bolj pozitivno...Ena user posted image  zate.

Meni se pa dnevi kar vlečejo,se mi zdi da marec ne bo nikoli tukaj....Se pa tolažim s tem da mava tkole, ta mesec še mogoče šanso kej naravno nardit.... Sem na sosednjem forumu prebrala da je ena od punc napisala da je zanosila ŠELE eno leto po laparaskopiji...in to naravno.....user posted image   Kaj pa vem...fajn bi blo ne.... user posted image

Kje se pa kaj skriva naša emamair? Verjetno je deležna samega crkljanja po njeni drugi histeroskopiji....Ema čimprej okrevaj! user posted image   Aja-kdaj greš pa v postopek? Marca ali Aprila?

punce,držte se

si tipkamo

pa-pa user posted image


(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
21.2.2006 8:46:09   
Sisy
Mojca midve se bova pa naslednji mesec skupaj tresli a bo al ne.....user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
21.2.2006 8:48:47   
*Karmen*
Mojca, telo se ti bo postopno navadilona hormone in utrujenosti ne boš več čutila. Jaz sem se po petih dnevih injekcij počutila nenavadno dobro. Moj dan za test pa je v ponedeljek, 14. dan po transferju. Prej ga ne mislim delat. Do tistega dne lahko dobim user posted image . To pomeni poraz na celi fronti. Če pa user posted image  ne bo do ponedeljka, moram naredit test. In ker 14. dan po transferju še ne bi blo user posted image , bi bile možnosti za + zelo velike. Tako, da bom raje do ponedeljka navijala, da ne dobim M, potem pa bom šele naredila test.

Jaz tudi vsem pošiljam en lep sončen pozdrav in pišite še kaj!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
21.2.2006 8:53:28   
Sulfinija
Sisy!

Kdaj se ti začneš špikati?In kdaj predvidejo pri vama punkcijo?Jaz se z prvimi injekcijami začnem 3.3 in gonal-f zraven dobim 17.03.Predvideni datum punkcije pa imam 29.03.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
21.2.2006 8:56:48   
Špelka
Ojla, IVF-jevke!

Punce, dobro jutro! user posted image
Vidim, da se na polno dogaja!!!!! user posted image user posted image user posted image  
Saška, tudi moje user posted image user posted image user posted image  so zraven - da bi čim manj bolelo in da bi bil rezultat čim boljši!

Karmen - to je po mojem v tvojem primeru dober znak, da te šraufa kot pred M. Ker za M je po mojem pr teb še prezgodaj, itak pa 1. mesec vse novopečene user posted image  šraufajo krči. Tako da: user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image !!!!! navijam, da je sploh 9 mesecev ne bo več!!!!!
Sisy in Mojca - marec je že dobesedno pred vrati!!!! Ne da ne bo nikoli prišel, je že skor tukaj! Samo mojga maja ni od nikoder.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak mi ne uide!

Držte se, vsaka po svoje in vse skup!

LP, Špelka



_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
21.2.2006 9:04:16   
Sisy
Mojca...pr meni se stvar začne nekoliko kasneje...predvidoma se začnem špikat 11.3. (če bo tetka točna kar običajno kar je ), 23.3. bo verjetno punkcija....A imaš ti "ta dolgi" postopek?... glede na to da si napisala da imaš punkcijo šele 29.3.? A ni običajno punkcija nekje 14 dni po prvem dnevu menstruacije user posted image  Moja kura pa bo: SUPERFACT sprey,MENOGON injekcije in še za finiš PROMETRIUM svečke (se mi zdi da so svečke)...v glavnem, na isti "drogi" bom kot Karmen....user posted image

Špelka....te čist razumem kako ti je v tem čakanju user posted image ...ampak najbolš je da se do takrat čim bolj zamotimo,tukaj gor klepetamo pa bosta marec in pa tudi maj hitro tukaj user posted image  pa še maja bo lep sonček in boš polna energije user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
21.2.2006 9:12:24   
Sulfinija
Ja,ja Sisy dolgi,dolgi postopek imam jaz zaradi moške neplodbnosti takole so mi rekli.
Jaz imam 3.3 dipherline,da zavirajo naravno O in 17.03 dobim zraven gonal-f te takole veš zakaj so.Prve injekcije bom imela do predzadnjega dneva punkcije.Lahko da b moja punkcija kaj prej odvsino kako bom reagirala na gonal-f-Bolj kot nereagiranja se bojim,da ne bi kje prišlo do prevečnega reagiranja kajti moji hormoni naravno so tudi kar zelo nori.Jaz grem v tale postopek z upanjem,da rata v prv kar je tudi zdravnik pogruntal akjti kot veš sem tudi z možem že naravno zanosila ravno kot sem čakala tole pošto za začetek priprav.Upanje ostaja,če pa ne bo prvič pa bo drugič sem 90%.
Če bo moj test negativen še isti dan grem rezervirat dopust,če pa bo pozitiven pa bomo malo počakala,da vidimo kako bo pri meni nosečnost potekala zaradi ss,ki sem ga imela lani decembra in sem 90% da biom na letošnjem dopustu kazala svojega bušija.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
21.2.2006 9:19:35   
Sisy
Mojca potem če prov razumem ti začneš (ker imaš dolgi postopek) z injekcijami prej kot drugi dan menstruacije...se pravi še preden jo dobiš al kako? A običajno dajo dolgi postopek v primeru moške neplodnosti ali nima povezave eno z drugim?

Veš...tudi jaz kar nekako po tihem upam da mi bo že v prvo uspelo glede na to da sem enkrat že bila noseča (pravjo da imamo ta preizkušene vseeno kar mal več možnostiuser posted image ) pa glede na to da so pri meni problem jajcevodi,pri IVF-u pa le-te obidejo...tko da kr upam da bo ratal...Se prepričujem da ne smem preveč mislt na to...ampak sej veš kako je...ne gre vedno tako....user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
21.2.2006 9:33:36   
Sulfinija
Sisy!

Glej pri nama je stvar takole.Jza sem totalno zdrava za naravno zanositev kajti če uspe v prvo bo to moja tretja nosečnost.Enkrat prvič sem zansila med kontracepcijo groza no.
Za drugo zanositev sma se z možem matrala kar 30.mesecev in preden sem zanosila sem dala skozi 4IUI.
No pri nama so prblem plavalčki ki očitno niso takole slabi,da ne bi mogla tudi naravno zanosit zato imam toliko upanja,da bo v prvo ratalo.
Glej pri mnei gre takole:jaz jem tabletke femoden do 12.03. in po prvi rundi tabletk sem dobila M tri dni po zadnji tabetki torej jo lahko čakam nekje če bo šlo po planu okrog 15.03.Na mojem listu pa piše da z gonalom naj bi začela 17.03. in 3.3 z dipherline tole pa bom začela skoraj dva tedna pred svojo M.Upam,da sedaj razumeš in prve injekcije bom imela do predzadnjega dneva svoje punkcije.Punkcijo mi bojo delali pod narkozo.

No jaz samo upam,da se midve ne boma preveč tresle.

In še to midva sma zelo pridne,ker takole lepo pišema pod naše februarčice jaz le upam,da bodo one nazaj takole pridne in bod veliko pisale pod naju marčevski.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
21.2.2006 9:44:20   
Sisy
po narkozo? kako to?
jst bi tuuuuuud! user posted image  tko da ne bi nič čutila....user posted image

kje pa si ti v postopku, v GK LJ?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
21.2.2006 9:48:38   
Sulfinija
Sisy!

Žal sem jaz v postopku v MB ker imam tudi femoden zaščitne tabletke s temi sem začela postopek.Na razgovoru je rekel ali na živo ali pa pod narkozo ne glede nato kolikšn bo število  folikliv.Jaz bom na zadnjem UZ povedala,ko vprašajo,da želim narkozo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
21.2.2006 9:54:16   
vampirka
Punčice, nimam veliko časa...samo toliko da vam pošljem en velik user posted image  v želji, da nam bo (je) uspelo v prvo!!!

Meni čas teče preveč hitro - verjetno ima to kaj veze z mojim zaljučnim izpitom 1.letnika na mba-ju, ki je že naslednji teden... user posted image


(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?