|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
23.2.2006 11:45:56   
*Karmen*
Ja, tkole je: testa 100% ne bom več delala. Prometrium bom pa še jemala dokler ne pride M. Če bo pa ta user posted image  tečka zaostajala še drug teden bom šla pa kar na pregled krvi. Testa sploh nočem več videt. Je tisti minus tko velik in moder in grd... da mi je kar slabo!!! Vampirka, mislim, da mi ne bo treba prit k tebi na balkon. Tud pri nas je že zapihala močnejša burja in snežinke bom lovila kar na svojem balkonu user posted image ... cicer so še zelo redke ampak bom pa še mal tekla sem in tja user posted image .

Joj, neki sem pa pozabila. A veste kaj me pa v celi zadevi tolaži? To, da je že na začetku minus. Ne bi želela, da se kaj prime in gre potem v drugem al pa celo v tretjem mesecu ven. Če bi pa lahko izbirala med tema dvema variantama, bi se pa definitivno odločila za to, ki me je danes vrgla ob tla. Največja tolažba je pa seveda moj user posted image , ki me ima kljub vsemu rad in bova živela naprej v ljubezni tako kot do sedaj. Nič se ne bo spremenilo. In to je največja uteha. Tudi, če nama nikoli ne rata sva se zmenila, da bova imela pa dva štirinožca doma. Pa veliko ljubezni. In bo življenje vseeno lepo.

LP, velike pesti za Sašo in Andrejo in pa lep dan vsem navijačicam in soborkam!!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
23.2.2006 11:57:17   
*Karmen*
Ja, še Mojco sem pozabila nazijat. Mojca, kaj pa ti sploh delaš s tako visoko vročino pri računalniku??!! Če že moraš tipkat, ga nesi v posteljo, pa zraven liter čaja, pol pa tipkaj kolkr hočeš. Sam počivaj!!!
Glede antibiotikov pa... Če se boš hotela pozdravit, jih boš morala jemat in pika. Bolna ne boš mogla v postopek. Vsekakor pa o jemanju antibiotikov seznani G, ki ga imaš v OBMP postopku. Da ne bo pol kakšnih čudnih zmešnjav med zdravili. Ti bo znal G najbolje povedat in svetovat kako naprej. Ampak najbolj pomembno je, da najprej poskrbiš za svoje zdravje. Zdaj pa hitr u postlo!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
23.2.2006 12:01:03   
Sisy
na sosednjem forumu sem prebrala tole : http://med.over.net/phorum/read.php?f=67&i=62382&t=62382

Zakaj torej Reš vstavlja zarodke 2. oz. 3. dan če je bolje peti dan ker je takrat ziher kateri se oplodijo? user posted image user posted image

Karmen kdaj so točno tebi delal transfer? A lahko zbiraš kdaj bi imela ET....?user posted image  Verjetno ne a ne....

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
23.2.2006 12:15:57   
*Karmen*
Sisy, mislim, da se kar oni odločijo za datum ET-ja. Odločijo pa se glede na število pridelanih jajčec. Če jih imaš manj (jaz sem jih imela 7), se odločijo za zgodnji transfer. Če pa jih je več se odločijo na ET peti dan. Razlog pa je naslednji: Če je transfer zgoden preživi več zarodkov, vendar so le-ti malo bolj nebogljeni. Če pa je transfer pozen odmre vsak dan še nekaj zarodkov, vendar so tisti, ki preživijo pet dni bolj močni. Pri meni so se oplodila 4 jajčeca. Od tega je eno po začetni fazi razvoja že odmrlo. Ostala so še tri. In če bi z ET-jem še čakali, bi bilo vprašanje koliko (če sploh kaj) bi jih prživelo pet dni. Tako pač je. Mislim, da je kar prav, da se odločajo oni.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
23.2.2006 12:58:36   
Špelka
Mojca, tole sem nšla na sosednjem forumu.
http://med.over.net/phorum/read.php?f=134&i=1232&t=1232

Vsekakor pa obvesti zdravnike, kako je stabo, za vsak slučaj. Saj veš - oni so še vedno bogovi v belem - vsaj za nas! user posted image

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
23.2.2006 13:30:09   
Sisy
Karmen,se pravi če prav razumem lažje preživijo če so že vstavljeni v maternici? user posted image  to mam v mislih tkole...če jih vstavijo imajo večjo možnost za preživetje tut tisti ki bi v primeru če bi še z njimi počakali lahko do petega dne že odmrli....madona sm zakomplicirala upam da razumeš kaj hočem vprašat....user posted image

drugače pa hvala za pojasnilo! user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 23.2.2006 13:31:05 >

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
23.2.2006 13:32:59   
Špelka
No, mal da vas spravim v smeh - poglejte tole:

http://www.gifmania.co.uk/birds/chicken/

A vas na kaj spominja? user posted image user posted image user posted image  Mogoč na nas?

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
23.2.2006 17:00:09   
Sulfinija
Evo mene punce nazaj od zdravnice sem prištartala.Ha sedaj pa nimam vročine ponoči me je včeraj kuhalo.In veste kaj mi je rekla tkole jutri moram zaradi kašlja k enemu zdravniku in pol mi jutri da tabletke,da se čimprej pozdravim pa še potrdilo za injekcije ker ima drug teden dopust.Ja želodec pa sem si baje pokvarila z Cedevito imam pač bolj občutljivega in sem si ga pač nadražila.Tkole sedaj pa imam dieto pijem čajčeka in uživam.

Jutri pa vam naprej napišem kako se je tole končalo.

LP mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
23.2.2006 17:34:20   
emaa
No Mojca zdaj pa lepo počivat, kako se bomo pa naslednji mesec bodrile, pa pesti držale. Zdaj pa pesti namažem za jutri, da bo zijer čim več jajčec, pa za Karmen, da ji bo M zamujala, pa krvni test pokazal pozitivno, ker je bil test mal prehitr.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
23.2.2006 18:11:26   
Sisy
o ema čau! lepo te je brati user posted image  se pravi boš ti tudi marčica, krasno user posted image  kok bo veselo naslednji mesecuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
23.2.2006 18:29:28   
Bety
hmmmmmmmm....upam, da ne bo kakšna jezna, če se malce vmešam..user posted image  Pa naj mi oprosti, če ji ni prav....

V mojem prvem ICSI postopku sem sem 11.dan po ET vedela že po znakih (ki jih ni bilo), da postopek ni uspel. Naredila test, se prepričala in sprijaznila. 

V drugem postopku sem 11.dan zagledala user posted image , naredila krvni test naslednji dan, ki je pokazal prenizko vrednost ßhcg (samo 20) in črtice ni bilo več videti. Pomenilo je, da je stvar propadla.user posted image
Od drugega postopka so mi ostali 3.zamrznjenčki in sem jih šla iskat čez 2 meseca. Vsi trije preživeli odmrznitev (zamrznjeni 5.dan-blastocista).

In sem huuudo utrujenost čutila že  3.dan po ET.; user posted image 7.dan  po ET pa sem že delala test, ki je bil pozitiven. user posted image (enostavno sem že imela vse znake nosečnosti) in 11.dan je krvni test pokazal vrednost ßhcg 220. user posted image
Strokovnjaki trdijo, da se zarodek mora vgnezditi 6-9 dni po oploditvi. Vse druge vrednosti in dogajanja so vprašljiva, kažejo na nepravilnosti in počasen razvoj.

Pa presodite same. user posted image

Veliko sreče vam želim in čimprejšnji uspeh,user posted image


(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
23.2.2006 18:48:45   
andreja 07
pozdravljene
jaz sem dans čist izgubljena,in sedaj me zagrabla panika.Kaj sploh rabm za na punkcijo poleg sebe moža in vsaj neki plavalčkov?
me ćist panika zagrabla.
Kaj rsabm povejte

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
23.2.2006 20:05:55   
*Karmen*
Andreja, ne rabiš drugega kot sebe in svojega dragega. Pa nič panike zganjat. Je čist brez veze. Boš vidla. Sem tud jaz dojela, ko sem šla s tiste mize dol. Jutri pa čimprej piši kako je vse skup potekalo. Zdaj pa stisni dragega in zaspita v objemu, pa bo vse o.k..

LP in veliko sreče jutri!!!

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 4:40:13   
andreja 07
zdaj pa vidite da ne morem spat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tok me je stah da še mal pa se bom sama sebe bala.upam da se bo dobr izteklo,da bo neki jajčk k jih mam itak preveč tuki not boli k hudič,upam da bo tud kuser posted image kaj koristi.
punce držte pesti zame

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 8:41:29   
Sisy
jutrčka punce user posted image
 
Andreja najprej naj to povem ....da ful držim pesti zate danes user posted image  Da bo čim več kvalitetnih jajčk in poskakujočih plavalčkov user posted image  ko boš pa opravila se pa obvezno javi...
 
Kam se je pa Saša skrila? Ne duha ne sluha o njej....Verjetno vmes ni šla nič v službo....user posted image
 
Karmen kakšno je kaj stanje pri tebi? Kako se počutiš? Upam da si kuuuuuluser posted image
 
Jaz že veselo user posted image  pijem in se veselim ker je danes petek...No sej se pol tut hitr na realna tla postavim ker vem kok učenja me čaka od jutr naprej....user posted image ..ampak važno da je vikeeend pred nami in to pustni vikend user posted image  Boste kaj pustovale? Jaz bi...pa kaj ko so vsi okol mene bolj tko...niso za stvar,bolj resni....Imam doma še vse za čarovnico od lani,....pa se mojmu rekla da bi ga našemila v user posted image  pa se je samo user posted image ...je reku da bom žal v nedeljo sama... ker gre na primorsko s fanti kolesarit....phhhh..pa je padel moj plan v vodo.... 
 
kaj boste pa počele ve?
 
 
 

< Sporočilo je popravil Sisy -- 24.2.2006 8:42:30 >

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 8:49:49   
Špelka
Andreja, joooojjj, ko tole berem, me pa kr srh spreletava, ko pomislim, da tud mene to čaka, pa sem tud bolj panične sorte.... user posted image user posted image user posted image  No, sedaj si verjetno že rešena ali pa zelo kmalu boš. user posted image user posted image user posted image user posted image  Držim ti pesti za uspešno punkcijo in oploditev čimvečih user posted image user posted image user posted image .

Sisy, jaz bi tud pustovala, pa smo se z družbo neki menil, ampak na žalost je vse padlo v vodo. Vsi pač hočejo neki bit brez vsakega truda, vse zadnji dan, men je pa to malo mim. Mam rajš po orng narejeno, če se že grem, če ne pa nič. user posted image  No, ampak tudi mene itak čaka za vikend pooolnooo dela, tako da mi je pravzaprav vseeno. user posted image  ti se pa kar našemi, pa s kakšnimi kolegicami pojdi malo naokol strašit pa čarat - nikol ne veš, kdaj res kakšen urok uspe!!!! user posted image  

Komaj čakam da oddelam tale petkov šiht, pol pa uživancija - kljub delu, glavno da ni treba v službo! user posted image user posted image user posted image

LP, Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 9:04:07   
vampirka
Dobro jutro bejbike!

Mi mamo že skoraj pol metra snega! No, malo manj, ampak vse je belo user posted image ...Je kar faj tak, da se bom jaz lahko učila (se bova s Sisy podpirale)...
Kar se pa maškar tiče - zgleda, da bi se me mogle med sabo zmenit (saj mi ta vikend res paše da je zatišje zaradi zgoraj omenjenega razloga, ampak za hec sem pa vedno). Jaz sem hotela, da bi bli oni ko labode pobirajo ob Dravi - sem imela že ful naštudirano, pa so tud zgleda sami zamorjenci okrog mene user posted image !
Drugače pa držim pesti za Andrejo (mam že malo bele členke) - da jo bo čimmanj bolelo! In da se nam Saša že končno enkrat javi - to itak ni dobro za njeno psiho, ko se ne more svojim čvekljam izpovedat user posted image user posted image user posted image !

Grem še malo na "za nas" poškilit - da ne bo kake ljubosumnosti! user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 10:18:09   
*Karmen*
'dan!!!

O, a ve se pa o pustu pogovarjate? Ja, tud pri nas bo s pustom bolj žalostno. Se mi zdi, da tud moj ni za take špase. Sploh pa tudi volje nimam, ko imamo pa tako lepo vreme.

Včeraj, ko je moj prišel domov, me je nahrulil, ko sto user posted image !!! Ful je bil hud, ker sem prezgodaj naredila test. In moram počakat na M al pa v ponedeljek naredit še enega. Brez pardona!!! Tok je bil hud, da se sploh ni hotel pogovarjat z mano. Je reku, če res nisem sposobna počakat na ponedeljek... No, zdaj bom pa čakala do ponedeljka, če pride slučajno M. Ampak znakov zanjo ni pa še nobenih...

Joj, kdaj bo Andreja danes prišla do računalnika? Mislim, da je res izkoristila tisti nasvet za kavico v Postojni. Reš dela punkcije samo do devetih, pol ma pa transferje... Zdaj ima naša soborka sigurno že vso zadevo za seboj in je ful vesela, da je mimo. Čakamo samo še na izčrpno poročilo, a ne? Ampak, a ste videle kaj strah dela? Ob pol petih zjutraj nam je poslala sporočilo!!! Ta pa je dobra!!! Sej ne bo danes na mizi sploh nič čutila. Bo zaspala tudi brez narkoze!!!

Vampirka, a vi mate pa že tok snega?! Pri nas pa pada čisto droben ampak je pa vztrajen in se ga zna tekom dneva kar nabrat za nekaj cm...

Sisy, tud jaz sem si že privoščila kavico. Zdaj me čaka pa toliko likanja, da se mi kar vrti...

Punce, lepo se imejte, pa čimprej še kaj napišite!!!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 12:07:27   
vampirka
Evo, pridelovalke jajčk - nekaj za motivacijo user posted image  (kolk je luštn, ko se jih tolk naenkrat smeje...me pa sploh ne zanima kako zgleda, ko se vsi jokajo user posted image )
http://www.metacafe.com/watch/72008/babies_babies/ 


(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 12:57:27   
Špelka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še prou sinhrono se smejejo - se vid, da so skupa od 1. sekunde življenja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Drgč pa - sem bla zadnjič pr svakinji - 3 sinovi: 5, 3 leta in novorojenček. sem mela čast v živo slišat in doživet jok vseh treh naenkrat. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ni fino. Po mojem je zazačetek dovolj 1.

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 13:13:32   
vampirka
Poglejte našo Andrejo! Mi ji tukajle user posted image držimo (da ne omenjam mojih belih členkov), ona se pa javi samo na sosednji forum: http://med.over.net/phorum/read.php?f=67&i=62562&t=62562 !
Naj ji bo, no - ko je lih ona user posted image !

user posted image user posted image user posted image  bravo Andreja! Preživela si...upam, da bomo me tudi user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 13:19:00   
*Karmen*
Prebrala sporočilo!!! Juhuhu!!! Andreja je preživela user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 14:13:06   
Sulfinija
Pozdravljene!

Vidim,da ste že danes pridno čvekale a name pa ste kar malce pozabila?
No jaz sem še danes bila pri zdravnici sma pogledali kri in je vse ok,imam le samo dieto in upam,da bo kmalu bolje kajti imam majhen viruz in želodec sem si malo razdražila ker sem zadnje čase preveč cedevite popila in sem si ga malce nadražila imam malo včasih vneto sluznico.No in sedaj sem srečna in bom lep čajčka pila,kaj lahkega pojedla in se pustila razvajati kolikor se bo le dalo.

No Sisy najini datumu se zelo,zelo bližajo.No mene do inejkcij loči le še sedem dni.V drugi polovici marca pa upam,da bom že jaz kar pridna kokoška in bom veliko,veliko jajčk znesla.

No mene pa zanima kako se kaj počutite ostale Špelka,Saša in pa Zigkar držim ti ogromne pesti za tvoj test,joj pa še na našo Andrejo ne smem pozabiti.

Punce le še en slab teden bomo klepetale pod tole temo pol pa bomo lepo odprle novo našo marčevsko temo.

Lepo se imejte in lep vikend vsem skupaj želim.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 14:48:45   
andreja 07
user posted image user posted image user posted image
končno evo ko sem se hotla javit tuuser posted image  server ni delal in nikakor nisem mogla gor zarDIuser posted image RAZLOGOV SEM ŠLA LEŽAT IN SEDAJ SEM SE ZBUuser posted image DILA.

NO TKOLE JE BLO
REŠ TOČN K URCA PRDRVI OB 8 ZJUTRAJ ČEZ 3 MINUTE NAJU JE POKLICAL. POTEM SEM SE JAZ V KABINI SLEKLA,MOŽ JE ŠEL PO PLAVALČKE.
REŠ ME PRAŠA DO KDAJ MAVEC-VERJETN ZARAD BOLNIŠKE.
POL POGLEDA NA UZ POVE DA SEM PRIDNA IN KAR BREZ MOŽA ZAČNE
V BISTVU NITI TOK BOLELO-KO DA TE PIČI OSA SAM PR MEN JIH JE TEŽKO PREDRU NE VEM ZAKAJ IN JE RES BOLELOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AMPAK SEM STISNILA ZOBE PA ŠE MOŽ JE ŽE PR 2 JAJČU PRŠEL TKO DA JE BLO LAŽJE.
KO JE VSE POSKRKAL ME JE MOGU OČISTITuser posted image user posted image user posted image
KER SEM KRVAVELA V POTOKU IN OD TAKAT NAPREJ JE POČUTJEuser posted image user posted image
KOMAJ SEDIM KER ME BOLI KO PO PORODU AMPAK PUNCE TO ZATO K SEM DEBELA,JE REKU REŠ DA TO TKO JE PR MEN IN NAJ BOM VESELA DA MAM 5 SUPER LEPIH ZDRAVIH JAJČK KOK SO BLI LEPI NA EKRANU SAM ŠE SEMENČKI SO MANKAL.
IN ŠE NEKI MOJGA SEM FILALA Z ANDROGELOM KAPSULE,IN ŠTEVILO SEMENČEC JE BLO VEČJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TKO DA MA BIOLOG KAJ DELAT.KO JIH LOVI.
KO SVA KONČALA M JE POKAZAL ŠE SEMEuser posted image
NATO PA MOŽU ZABIČAL,DA ME MORA V POSTLO PELAT PA ON KUHAT KER DA NE SMEM BIT POKONC-KRVAVITEV
IN RES SEM Luser posted image EŽALA DO SEDAJ AMPAK ME ŠE SMER BOLI K HUDIČuser posted image

DA O WC NE GOVORIM,SAM PUNCE TO JE PR MEN SAM ZARAT MOJE KILAŽE K SO BLA JAJČKA FUL DALEČ NOT.
TKO DA RES JE VERJETN TKO K JE ŽIGKAR PISALA.
EDINO KAR SI ŽELIM,DA DOBIM V NEDELJO user posted image user posted image  PIKICE DA JIH GREJEM IN DA ME NIKOLI NEB ZAPUSTILE.


ŽIGKAR
MISLIM NATE JAVI SE ŠE KAJ DRGAČ PA JE TVOJ DRAGI MEL VČERAJ PRAV POČAKI NAuser posted image  V TEM ČASU PA TUKI KAJ NA PIŠ
SAŠA UPAM DA JE BLO TEB LAŽJE,JAVI K BOŠ LAHKO
OSTALE PA LEPO NAVIJAJTE ZA VSE BNAS,SAJ ME BOMO PA ZA VAS
 
SISI TI PA SE PRIDNO UČI,DA BOJO IZPITI NARJENI.
TKOLE TOLK O MOJI PUNKCIJI
 
 
 
LP.ANDREJA

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 15:37:31   
*Karmen*
Andreja, zdaj si pa zmagala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!! Vse zoprne reči so za tabo!!! Čakajo te le še tiste najlepše!!! Bolniška, pa razvajanje, pa transfer, pa svečke, ki bodo pikicam pomagale, da se bojo lažje vgnezdile, pa prijetno čakanje na user posted image , pa mal crkljanja... Same lepe stvari. Zdaj se pa kr spočij in si naberi moči, da boš lahko kmalu spet 100/h klepetala z nami.

LP in čim več uživanja!!!

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?