Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
tečka zaostajala še drug teden bom šla pa kar na pregled krvi. Testa sploh nočem več videt. Je tisti minus tko velik in moder in grd... da mi je kar slabo!!! Vampirka, mislim, da mi ne bo treba prit k tebi na balkon. Tud pri nas je že zapihala močnejša burja in snežinke bom lovila kar na svojem balkonu
... cicer so še zelo redke ampak bom pa še mal tekla sem in tja
.
, ki me ima kljub vsemu rad in bova živela naprej v ljubezni tako kot do sedaj. Nič se ne bo spremenilo. In to je največja uteha. Tudi, če nama nikoli ne rata sva se zmenila, da bova imela pa dva štirinožca doma. Pa veliko ljubezni. In bo življenje vseeno lepo. 
to mam v mislih tkole...če jih vstavijo imajo večjo možnost za preživetje tut tisti ki bi v primeru če bi še z njimi počakali lahko do petega dne že odmrli....madona sm zakomplicirala upam da razumeš kaj hočem vprašat....
se pravi boš ti tudi marčica, krasno
Pa naj mi oprosti, če ji ni prav....
, naredila krvni test naslednji dan, ki je pokazal prenizko vrednost ßhcg (samo 20) in črtice ni bilo več videti. Pomenilo je, da je stvar propadla.
7.dan po ET pa sem že delala test, ki je bil pozitiven.
ko boš pa opravila se pa obvezno javi...
pijem in se veselim ker je danes petek...No sej se pol tut hitr na realna tla postavim ker vem kok učenja me čaka od jutr naprej....
..ampak važno da je vikeeend pred nami in to pustni vikend
No, ampak tudi mene itak čaka za vikend pooolnooo dela, tako da mi je pravzaprav vseeno.
, pa mal crkljanja... Same lepe stvari. Zdaj se pa kr spočij in si naberi moči, da boš lahko kmalu spet 100/h klepetala z nami.