|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 16:35:52   
andreja 07
karmen a mogoč veš kok časa naj bi to bolelo?namreč ko ležim je ok vstanem hudičevo težko da o wc-ju ne govorim pa hodim zud ko b me nekdo.............. kaj misliš kdaj b se to moral umirit.bolečina je pa taka ko da sem rodila,ker sem že vem, kok to zgleda. saj veš da bom potrpela zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam mal me skrbi k nisem to prčakvala da bo tak konec krvavim še mogoče malenkost manj-to me nit ne mot le ne vem kok bom pol svečko montirala-prometrium. še dobr da me možek crkluser posted image a do wc pa tak letim ko je že nuja. da čimmankat grem. daj še ti kaj napiši,kako si kaj.

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 17:27:52   
*Karmen*
Andreja pojma nimam koliko časa naj bi trajale te bolečine. Jaz sem imela čisto rahle bolečine samo takrat, ko mi je punktiral folikel. Takoj, ko je končal je bilo vse o.k.. Je pa tud (men se zdi) GoYa pisala o tem, da so bolečine hujše, če so jajčeca globlje. Mogoče bo prebrala tale naš čvekalni kotiček pa ti bo znala bolje povedat kot jaz. Drugače ji pa pošlji Z.S.. Za svečke se nič ne sekiraj. Tudi, če krvaviš, ti ne bo padla ven. Itak je tko majhna... (mimogrede, jaz sem najprej mislila, da so to tabletke. Pa še iz Italije sem jih imela in vsa navodila za uporabo so bla v italijanščini... Dobro, da mi je Reš povedal kam jih moram dat. Drgač bi jih jaz kar jedla...). Pa te svečke se kar zalepijo notri. Nikamor ne bo šla.

Glede krvavitve mi pa ni čisto jasno, zakaj je do nje sploh prišlo. Možno je (to je Reš omenil tudi meni), da bo po posegu šlo od mene NEKAJ KAPLJIC krvi, ne pa cel potok. Ampak pri meni ni bilo niti najmanjšega madeža. Res ne vem zakaj bi ženska tako obilno in toliko časa krvavela zaradi ene injekcijske igle. Saj, ko ti vzamejo kri, tudi ne rabiš povoja... Kaj, ko bi za tole zadevo raje povprašali koga, ki je s tem že imel opravka?

No, punce dajmo odpisat Andreji! Je imela katera od vas bolečo punkcijo? Našo soborko Andrejo zanima kdaj so se pri vas po posegu nehale bolečine. Ali je katera po posegu močno krvavela? Če kaj veste o tem, prosim, napišite, da bo Andreji lažje.
 
Ja, pri meni je pa še vse isto. user posted image  ni... In čakamo na ponedeljek (če je še ne bo). Bomo ponovili test takrat...
 
Andreja, ti samo počivaj in uživaj. Jaz mislim, da bolečine in krvavitev ne morejo trajati v nedogled. Ko bodo vse zoprne stvari minile, boš pa uživala v počitnicah!!! Ti bo tko luštno, da boš tud ti začela kiparit tako kot sem jaz. Kaj pa si mislila s tem, da greš komaj na wc? A te boli, ko greš na potrebo? Daj, če ti bo dolgčas, ko boš čakala na odgovore, pa če boš hotela kaj čvekat, pa kar pošlji kaj na Z.S.
 
LP in čimprej okrevaj!!!

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 18:15:11   
Bety
Evo zopet jaz....

Zaradi prometrijuma nimaš Muser posted image .....in Muser posted image  ne boš dobila, če ne prenehaš z jemanjem prometrijuma. Počakaj do 14.dne po ET in pokliči zdravnika naj ti da navodila za naprej....

Žal mi je...user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 19:27:36   
vampirka
Bety, moja svakinja je dobila po vsakem postopku user posted image  navkljub jemanju prometriuma (v četrto ji je uspelo in user posted image  ni bilo - 11.dan ji je test pokazal negativno, vmes obilo roza izcedka, 18.dan v ambulanti pa POZITIVNO! in danes imajo zdravega pobalina)...glede na to, da si vse to dala že skozi, verjetno tudi veš, da si ženske nismo med sabo popolnoma enake in naša telesa različno reagirajo (na srečo user posted image ) - tudi sama sem začela krvaveti po obeh IUI šele po prenehanju jemanja dabrostona, moja kolegica pa vsakič že preden je prenehala z jemanjem......................zatorej: me še vedno držimo pesti user posted image  za Karmen in upamo na user posted image ! Če ne bo tokrat, bo pa pač naslednjič!

En lep večer tebi in ostalin čvekljam pa saj si že itak v prejšnjem postu napisala: "hmmmmmmmm....pa upam, da ne bo kakšna jezna, če se malce vmešam..user posted image  Pa naj mi oprosti, če ji ni prav...."

Oproščeno, pa še prav nam je user posted image

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 20:02:34   
*Karmen*
V glavnem... Jaz sem pripravljena na veeeeeelik minus. Če bo pa plus, bo pa fešta, punce!!!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
24.2.2006 20:52:41   
Sisy
dokler ni user posted image  je zmeraj upanje...Karmen jst držim user posted image ... Se pa strinjam s tabo.... boljš se je pripravit na minus ker je razočaranje preveč hudo če nisi pripravljen,če je pa plusek je pa veselje še večje!
 
pa lep večer vsem skupajuser posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
25.2.2006 8:26:11   
Bety
Vampirka = imaš prav!!! Nismo vse enake. Moram biti malo bolj previdna, pri svojih izjavah. Se strinjam.

Jaz pa Karmen osebno držim pesti,da bo zagledala močan plusek, kljub vsemu. Nisem pa oseba, ki eno govori in drugo želi, zato sem ji (pa naj mi odpusti) povedala točno tisto, kar sem imela v mislih in kar ni nič drugega, kot gola resnica. Moja, seveda.

Pa srečno še naprej

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
25.2.2006 10:36:35   
*Karmen*
Punce, a ste videle na IVF/ICSI seznamu? Imamo novo marčico!!! Elysabeth!!! Tudi zanjo bomo držale pesti, a ne?
 
Bety, nič se ne sekiraj. Če pri meni rata al pa ne, ne bom odnehala. Drug mesec bom pa tud jaz že solila pamet drugim... Seveda čisto po svoji logiki. Take smo pač ženske. Je čisto ok, da vsaka pove svoje mnenje. Tudi jaz drug mesec ne bom ravno tiho...
 
LP in lep dan vsem soborkam!!!

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
25.2.2006 11:06:31   
Saša27
En lep pozdrav moje soborke!!

Danes sem končno prilezla do računalika, da vam malo povem mojo žalostno zgodbouser posted image .
Kot prvo, v torek sem bila na punkciji, zdej pa ne vem ali sem jaz tako občutljiva ali pa je res bolelo. Ne morem reči, da ni bilo za zdržati, ker je verjetno pri meni prevladoval strah, sem bila čisto trda in napeta, sploh se nisem mogla sprostiti.
Kot drugo, mi je doktorica povedala, da sta samo dva jajčeka vredu, jutri pa grem na transfer, če se je sploh kakšen oplodil. Sem čisto izgubila upanje, ne morem in ne morem misliti na to, da mi bodo jutri rekli žalostno novicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
25.2.2006 11:16:10   
*Karmen*
O, Saša se je javila na raport!!! Saša, tudi za teboj je ostalo vse tisto najbolj zoprno. A dva jajčka sta bila ok. To pa res ni tako slabo. Kaj pa, če ne bi bilo nobenega? Jaz in vse tvoje navijačice bomo za jutri vsekakor držale pesti, da bosta oba preživela, se oplodila in da bosta priprabljena na 9 mecečne udobne počitnice pri tebi... Saša, če pa ne bo ratal, se pa tud ne bo svet podrl. Men je test tud pokazal negativno. Bi raje videla, se jajčeca sploh ne bi oplodila, kot pa da po dolgem čakanju vidim tisti grozen minus. Ampak test je bil pa mal prezgoden in... Ga bomo v ponedeljek ponavljali...
 
Kakorkoli, jaz še vedno mislim, da sta ta dva korenjaka, ki so jih povlekli iz tebe, zares korenjaka in da bosta preživela to bitko. Držim veliiike pesti zate!!! Pa pridruži se nam spet pri čvekljanju čimprej. Neglede na to, kako se bo vse skupaj končalo!!! Rade te imamo tako ali drugače in držimo s tabo!!! user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
25.2.2006 11:29:03   
vampirka
Saša user posted image user posted image user posted image

Dva dobra jajčka sta lahko = user posted image user posted image  ! Od moje svakinje sem pisala že zgoraj, pa bom še to dopisala - pri 4. postopku je pridelala 3 jajčka, od tega 2 dobra - oba sta se oplodila in oba prijela - kasneje je eden odmrl, ampak drugi pa je danes en velik pobalin user posted image !

Zatorej - bodi optimist in ne misli na nikakršne slabe novice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
25.2.2006 11:38:08   
*Karmen*
Punce, še eno vprašanje glede testa imam. Prvega sem naredila malo prezgodaj. Sicer tudi pri drugem pričakujem minus ampak bi vas pa rada nekaj vprašala. Test sem naredila s prvim jutranjim urinom. Ta moj prvi jutranji urin je pa bolj vprašljiv, ker itak hodim na wc vsaj trikrat na noč... In potem še tisto lovljenje curka s testno konico. Preden sem jaz zadela curek, sem se že skoraj do konca polulala. In ko sem test končno zadela, sem zadela celega, ne le testne konice. Tako, da se tega ne grem več. Če do ponedeljka ne bo user posted image , ga bom naredila tako, da bom test pomočila v lonček z urinom. Vprašala bi vas ali je to ravno tako zanesljivo kot tisto štorasto lovljenje curka? Pa še en problem imam, ki ga še nisem omenila. Prvih pet dni po ET sem bila tako zaprta, da sploh nisem mogla na veliko potrebo. Šesti dan sem popila kar nekaj kozarcev donata in sedmi dan sem zaradi tega imela ritno preganjavico... Osmi dan in vse do sedaj pa spet isto!!! Ali je možno, da sem zaprta zaradi svečk Prometrija? To je postala že kar zoprna zadeva... Očitno bom morala Donat uporabljati bolj pogosto... Ali ima katera kaj prakse s tem?

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
25.2.2006 12:38:13   
vampirka
Jaz ti svetujem samo glede testa (prebavo imam zaenkrat še super...ampak baje, da poleg donata pomagajo tudi suhe slive namočene čez noč - poješ jih zjutraj na tešče!)

Torej...po nasvetu user posted image : polulaj se v čist lonček in pomoči konico (do oznake) v urin za 20 sekund - garantirano je rezultat enak tistemu, ko se trudiš zadet konico med lulanjem - sam tam gre malo po testu, malo po roki...niti vsakomesečna vaja ne pomaga user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
25.2.2006 13:17:15   
Saša27
Punce HVALA za podporo.
Karmen zate držim pesti že odkar si bila na transferju, upam da ne bo tvojeuser posted image  in da boš v ponedeljek zagledala user posted image .

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
25.2.2006 17:18:35   
GoYa
No, se še jst malo vmešam med februarčice user posted image .

Andreji sem že odgovorila na ZS glede krvavitev in bolečin. Lahko povem, da pri meni pri 1. in 3. punkciji ni bilo bolečin in krvavite, pri 2. pa da in sem imela folikle tudi visoko. Ampak bolečine in ne preveč krvi je bilo samo prvi dan.

Saša, jaz ti držim, da se oba oplodita in lepo napreduejta. Naj še enkrat povem, da ni važna kvaniteta ampak kvaliteta. Pri eni forumovki je bil samo en jajček in sedaj je noseča že proti 30. tednu. Naj ti to da upanje.

Zigkar, tile nosečniški testi niso več občutljivi samo na prvi jutranji urin. Lahko ga delaš kadar koli. Jaz sem ga prvič delala zvečer in je pravilno pokazal. Drugač se pa drugič (da ne boš lovila curka) polulaj malo najprej v jogurtov lonček in potem test notr pomoči.

Veliko sreče vsem!

< Sporočilo je popravil GoYa -- 25.2.2006 17:19:15 >

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
26.2.2006 10:22:33   
*Karmen*
Drage februarčice!!! Še dobro, da sem že v četrtek naredila test in da je pokazal MINUS. Sem bila vsaj pripravljena na neuspeh. Danes je prišla user posted image . Hvala bogu, da sem že zadnjič izjokala vse solze. In danes sem tečko sprejela čisto samoumevno in brez žalosti. Tako. Jaz sem izpadla iz igre. Zdaj pa glejta, Saša in Andreja, da bosta popravili februarsko povprečje user posted image !!! Jaz bom pa verjetno spet med aktivnimi v maju ali juniju. Ta čas bom pa mal z vami čvekala in uživala v pomladnem soncu. Upam, da bo ta zima kmal odšla... Ja, pa danes smo že 26. februarja!!! Bomo morale prav kmalu, že pred začetkom marca, odpret navijaško stran za naše Marčice!!! Morajo že nekaj dni preden začnejo s postopki kaj povedat, a ne? Potem pa bo enega dela! Bomo morale spremljat februarčice v finišu pa še marčice na startu... No, zdajpa še ve kaj napišite, ta čas, ko kuhate kosilo. Popoldan bomo šli pa malo izkoristit sončne urice! Ampak, da ne boste pozabile pesti držat: ANDREJA IN SAŠKA IMATA DANES OBE TRANSFER!!! user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da nam bosta čimprej sporočili lepe novičke.

LP in lep dan!!!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
26.2.2006 10:38:25   
Sulfinija
Joj,Karmej jaz ti ne morem rečt kako mi je žal,ker se je tkole končalo.Vendar veš kako rečejo največ uspehov je v ta drugo boš videli drugič bo zate posijal najlepši snček tega sveta za nas vse.

A lahko tebe držimo,da nam odpreš našo temo pod marčice sama se odloči kaj moramo pa že nekaj pred začetkom nekaj povedat,kajne?

Upam,da boste sedaj ve tkole pridne in navijale za nas marčice to smo pa Sisy,vampirka in pa mojca9000.Upamo vse tri na uspeh v prvo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
26.2.2006 10:39:47   
Sulfinija
No sem pozabila tudi jaz držim ogromne,debele in močne pesti za Andrejo in pa Sašo,ki imata danes transfer.

Saša Aljča je imela le en sam jajček in že leti z nosečnostjo protui 30.tednu torej draga Saša nikar ne izgubi upanja.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
26.2.2006 12:47:17   
andreja 07
evo
končno zdajh sva pršla domovod petih imavauser posted image user posted image user posted image user posted image ,od tega grejem user posted image zlo lepga inkrepkega in enga švoh-to so besede dr. Reša. user posted image user posted image  pa čakamo če bosta preživela za na S tečaj.glede bolečin so še vedno prisotne,ampak mal manj je me pa dr prej pregledal in reku da je ok da lahk dela transfer,za bolečine je pa reku da če b njemu nekdo čez nožnico grlo punktiral da b ga tud bolel še en teden .dejstvo je da hotu povedat kok daleč globoko so bili ti folikli.
kako pa kaj saša? se nič ne javi.?

karmen en objemček od mene pa hitr se cartat. reš je mojmu dans reku da me mora merkat ko zlato,da je pr men dosegel uspeh,k ga ni še nkol pr taki ženski k sem jaz.moj pa sploh ni vedu kaj bi tok mu je blo neroden,skratka jaz še zmer navijam zate da bo v drugo šlo.

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
26.2.2006 17:27:18   
*Karmen*
No, punce, Andreja in Saša že grejeta pikice. Andreja greje dve, za Sašo pa še ne vemo. Ampak prav gotovo ji je tudi uspelo. Zdaj pa se za njiju začenja obdobje, ki bo trajalo doooooooolgih 14 dni. Vse bomo držale močne pesti za vaju, da bosta dvignili procent uspešnosti pri februarčicah user posted image  user posted image  user posted image !!! Čimbolj uživajta na zasluženem dopustu, delajta tisto, kar vaju veseli, pa tisto za kar ponavadi ne najdeta časa... Ostale punce pa bomo na forumu veselo klepetale z vama, da bo čas tekel vsaj za malenkost hitreje. Andreja, vidiš, nisi dosegla velikega uspeha samo ti, tudi Reš je ves blažen, ko mu je prvič uspelo uspešno izpeljat postopek pri lepo zaobljeni punci. Zdaj ima sigurno nos zavihan navzgor user posted image ... Glavno pa je, da so se bolečine in krvavitev vsaj malce umirile. V 14 dneh, ko boš doma, boš na vse hudo že pozabila. Upamo, da so bile vse te bolečine le priprava na veeeeelik uspeh.

Saša, ti se pa čimprej javi, ker smo že kar bolne od firbca!!!

LP in pišite še kaj!!!

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
26.2.2006 20:21:48   
*Karmen*
Joj, punce, neki sem vam pa prej pozabila povedat. Danes sem že kar dobre volje. Ampak, da bi odgnala tiste zadnje ostanke žalosti, sem se pripravila risat živali. Imam kar fajn talent za pisanje, lepljenje, štrikanje, kiparjenje... Ampak risanje je pa moja najšibkejša točka. Sem na koncu ugotovila, da znam narisat samo tri vrste živali: ribe, ptiče in sesalce. Vse moje živali imajo sicer čisto enako obliko glave in telesa. Razlikujejo se samo po številu nog. Sem se sama sebi tko smejala, da sem bla čist solzna. Sej vam mogoče ni smešno ampak, ko bi videle to mojo umetnino, bi se pa valjale po tleh...

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
27.2.2006 6:48:23   
andreja 07
eno sneženo dobro jutro
pr nas ga je 20 cm pa še kar padauser posted image user posted image user posted image men pa tok dolgčas.mož je šel v službo malo prej jaz pa kar za PC k ne morem več ležat. le kaj bom počela celi dan. ležat ne morem skoz sedet tudi ne Reš pa reku včeraj strogi počitek-zaradi punkcije ,da bi mi vsaj talepiuser posted image  ostal ker drugi jr bil sicer živ sam ne tako zelo lep in je reku da če smo tok uspeha meli je na meni da se merkam sicer da user posted image  lahko vseeno pride ampak bomo vedeli da sem nardila prav vse da bi bilauser posted image .Sama sem kot ti žigkar pripravljena na velik- razen ča se čudež zgodi.
Vsakič ko gre na wc se ob bolečinahvstrašim da mi bosta ven padla,Reš je sicer reku da se takoj v maternico prilepita sam saj veste kako je to če ma človek pomisleke.
Ko bi vsaj eden bil zadovoljen z mojim gostiteljstvom in se odločil da ostane pr men.
Tko sem na ------------- prpravljena če bo pa +++++++++ bo pa super,res super.

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
27.2.2006 8:47:40   
vampirka
Ti, pesimistka!!! user posted image  O kakšnih "črticah" ti to sanjaš??? PLUS bo, valjda! No, saj verjetno bom jaz podobno razmišljala na glas, ampak v user posted image  pa dobro veš kaj si želiš -> in enako ti želimo vse me!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
27.2.2006 9:34:29   
andreja 07
no res je vampirka moram pa se vam vsem zahvalit za spodbudo in podporo k mi jo da jete že skoz sam jaz sem res na minus čist prpravlena zato k drugi ni tak k b moral bit-ga gledam na slikici,in se mi zdi da če on pobegne bo tud drugi. zato sem prvpravlena če bo pa + bom pa itak neizmerno vesela

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE
27.2.2006 12:09:27   
*Karmen*
No, da se še jaz malo pofočkam na februarčicah. Tudi pri nas je zapadlo kar nekaj snega. Jaz ga ne maram preveč, sem bolj zmrzljive sorte in imam raje poletje. Moj pes je pa tudi s snegom zadovojen. Na našem koncu so štirje psi, ki jih ponavadi sosedje dopoldne malo spustijo v life. So zelo prijateji med seboj in ponavadi pridejo tisti trije kar k našemu na obisk. Danes so meli celo veselico na snegu. Moj je prišel domov tok moker, ko miš!!! Zdaj se pa kar trese od mraza, čeprav je skor naliman na radiator in cel zavit v odejo...
 
Jaz nisem pa nič boljša. Že samo, ko vidim sneg, me odeja kar vabi, da se zavijem vanjo. Že samo pogled na sneg je dovolj, da me začne zebst. Imam pa eno lepo navado. Ko si zjutraj skuham kavico, dam še ptičkom za jest in potem jih skozi okno gledam med pitjem kave. Vam povem, ni boljše televizije... Že cel mesec jih gledam, kako lepo se redijo. Eni so že čist okrogli in puhasti...
 
Vidim, da tudi ve kar lepo preživljate te snežne urice. Se že z nečim zaposlimo, a ne? Malo nam pa še tole čvekanje pomaga, pa bomo kar nekako preživele to dolgo zimo.
 
LP in še kaj pišite!!!

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...
Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?