Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
na ultrazvocni pregled prehodnosti jajcnikov ali HSg in evo vse je ok in prehodno in tudi rekli so mi da imam veliko stevilo foliklov kar kaze na normalne ovulacije itd. Vse to je bila za naju vceraj zelo lepa novicka ampak vseeno zakaj pa potem po 12 mesecih se vedno nic ne rata
. Njegov spermiogram ok, moje ovulacije in menstruacije tocne. Ocitno enostavno ni se cas za to ali pa se usoda z nama igra ali pa enostavno psiha dela. 
Po mojem sta samo padla vsak mesec do sedaj, slucajno v tistih 75% (moznosti, da ob sexu med ovulacijo ne zanosis). Le 75-85% zensk (brez tezav ali okvar) zanosi v prvem letu poskusanja.
, boš že vedela, zakaj ni bil pravi čas prej. Želim ti, da se to čim prej zgodi.
. Tako da sem zopet obiskala ginekologa. Mi je predpisal Klomifen....bomo videli, kako bo.