Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Recept za zamorčka ali indijančka 21.2.2006 14:58:14
Ursi2
Lep pozdrav! Mene pa zanima, če ima katera recept za zamorčka ali indijančka (pri nas mu rečemo zamorček) To je taka sladica, ki ima na vsaki strani (levo in desno) malo bolj trd biskvit (okrogel), oblit s čokolado, vmes pa je vanilijeva krema (puding). Prav tako me zanima, če ima katera recept za čebelji pik! Hvala
RE: Recept za zamorčka ali indijančka 22.2.2006 8:13:47
Ursi2
KlavdijaS, hvala za povezavo za kulinariko! Sem ga pogledala, ampak ni to tisto, kar sem mislila, vendar pa se mi zdi, da je pa sladica prav dobra. Beba, tvoj recept pa bom vsekakor poskusila še ta teden. Hvala!
Sej, recepta za zamorčka najbrž ne bom našla nikjer.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?