Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
,
,
,
in še vsa ostala zverjad, ki sodi zdraven?

in vseh ostalih zveri. Pač življenje se obrača in obrne. In ni vse samo belo in črno. Življenje je tudi vsak odtenek vmes. In to je najlepše.
. To je pa to, če hočeš kar nekaj na silo gnat naprej. Ko pa sva se le zmenla, da tako naprej ne gre več, sva šla na sodišče, podpisala papirje in se nikoli več videla. V spominu pa si bova za vedno ostala drug drugemu ZMAJA!!!
Ker nisva pravi čas skapirala, da nisva za skupaj. In sva zaradi tega oba drug drugemu pokazala vse svoje zverinske lastnosti in ves živalski besedni zaklad, ki sva ga premogla... Pa vam čisto po resnici povem, da ga z besedo še nisem omenila nikomur. Ne z dobro, ne s slabo. Ta zveza je bila za oba tako mučna, da sva jo verjetno kar oba zradirala iz življenja. Sedaj pa jaz in verjetno tudi on nekomu pomeniva vse. In vsak na svojem koncu in s svojim najdražjim predeva kot mucka
.
postavil na mojo stran in je bilo hitro rešeno...Je pa seveda to popolnoma druga slika, ko niso posredi otroci.....
bivši ženi. Ena je čisto OK, druga pa znerflan
mi niti po 12 letih nimamo miru - pa ni bila zapuščena zaradi mene, ampak zato, ker med njima ni več štimalo