|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 [11] 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.3.2006 11:04:39   
Špelka
Sorči, Karmen, če sem te prehitela... user posted image  Nisem hotla... Sma nisem vedla, kam nej dam tisto obvestilce, da bo zadosti vidno.... Pol sem pa kr novo temo odprla. user posted image

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.3.2006 11:15:42   
*Karmen*
Špelka, saj sem napisala, da sem vesela, da si me prehitela. Pri nas je skoz napeto in eno veliko vprašanje je, če bi se jaz do petka spomnila, da bi odprla to temo. Zato ne bodi nič žalostna. Je čisto lepo in prav, da si jo odprla. Sicer pa nikjer ne piše kdo mora določene teme odpirat, a ne? Pomembno je, da imajo sedaj aprilčice kam izlivat svoje občutke. LP. Karmen.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.3.2006 14:20:18   
Sulfinija
Pozdravljene!

No pa sem končno doma iz mojega zadnjega UZ.Stvar je taka zdravnik,ki mi je delal uz je rekel,da ahko čakam 3-4 polne ceice in jaz sem kar zadovoljna z rezutatom saj bodo delali ISCI metodo zaradi spermiograma in že zadovoljna bi bila,če bi se le dve celici oplodili,dve vstavili in to je to.

Torej drage moje danes zvečer ob 10.uri dobim stop injekcijo,jutri zvečer preden grem spat dobim še svečko in nato ob 8.uri zjutraj v četrtek tešča za punkcijo odločila sem se da vseeno vzamem narkozo.

Hvala vam,da mislite name.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.3.2006 14:37:08   
Sisy
Karmen mene pa nekaj zanima.....imaš ti kaj zamrznjenčkov? In kakšen je postopek če jih imaš, potem ti sledi v maju samo ET al kako? Aja pa še nekaj-a si Rešu sama rekla da hočeš sama čimprej v naslednji postopek al te je sam dal (ful dobr da si tako hitro na vrsti za naslednjegauser posted image ?? Aja pa verjetno greš zdej na koncesijo a ne?

Mal se tko za hec zanimam...vseen mora bit človk na vse prpravlen a neuser posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.3.2006 15:10:15   
Teja K.
punce, kako ste kaj? Mene daje že panika in sem že mal obupana v vsem tem. Pred punkcijo me je bilo strah, da moji jajčniki sploh ne delajo več in da ne bo jajčec dovolj. Presrečna sva bila, ko sva tisti dan zvedela, da je 20 jajčnih celic bilo v  meni. Bolečina je bila prijetnno bolečca, posebni dnevi so pa bili pred ET. Vsa sva bila v pričakovanju, da bodo rasli v meni mali user posted image . Ko sva zvedela, da imava user posted image user posted image , je bilo pa sploh lepo in oba sva bila vzhičena. Zdaj pa bolj,ko se bliža dan, bolj me je groza. Možek je še kar pozitivno naravnan, jaz pa ne. Čutim, da na mojem telesu ni nobene spremembe in to je najhujše. Predstavljam si namreč, da ko si user posted image , to čutiš nekje globoko v sebi in se tvoje telo tudi drugače obnaša. Moje je pa čisto takšno kot je bilo pred špikanjem z menogonom.
Saj nočem biti negativno nastrojena, vendar danes sem tako razpoložena, pa nasploh se mi zdi, da imam slab dan......user posted image . Sorry!
Ne zgledujete se po meni punce, bodite ve bolj optimistične. OK?
Ravnokar sem prišla do zdravnice in sem zaključila bolniško, ker tako vsaj vem, d anekaj drugače bo drug teden, ne glede na rezultat CB-ja. Grem spet delat in možgančki bodo imeli druge zadeve za premlavat, ne pa samo postopka in ostalih stvari povezanih z njim.
Sva se pa odločla, da greva takoj naprej na zamrznjenčke, nima smisla čakat.
Še enkrat oprostite za moj črn dan.
 
Kako ste pa ve?????

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.3.2006 16:01:15   
Špelka
Joooj, teja, zdej boš pa mal kregana, da veš! user posted image

Vse ti gre kot po maslu do sedaj, zdej pa obupuješ! Sej vem, da se pripravljaš na najslabše, da ne bo pol še večji šok, samo..... Kaj pa glavni telesni znak? user posted image user posted image user posted image  Tvoje M še ni, punca draga! In če se ne motim, je danes že 14. dan od punkcije, ne? user posted image user posted image user posted image  V primerjavi z vsemi tistimi hormoni, ki si jih takrat dobivala za stimulacijo so zdej nosečniški fhormoni mala malca za tvoje telo! In zato tud manjši znaki! user posted image

Tejčika, dej, sej bo! Glej, čakala si tolko dni da si zdaj tu kjer si, dej počakaj še vsaj 2 dni! Pol bo po mojem test že pokazal prav! user posted image user posted image user posted image

Pa pošiljam ti user posted image  in user posted image  za čim bolj mirne živčke še teh par urc, ki te ločijo do......

LP, Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.3.2006 16:58:45   
Elysabeth
Pozdravljene!

Tejči, ne delat panike. Ja...saj vem, boš rekla: "Tebi je lahko govoriti, ker nisi v mojem položaju..." Vem, ampak kmalu bom na tvojem mestu in meni bi bilo takoj bolje že po par lepih besedah. Zato punca - nikar obupavat!!!Pa samo tok, za informacijo... Marsikatera ženska ne čuti nobenih sprememb, ko zanosi, kar se meni zdi zelo spodbudna informacija. user posted image  Vem pa, kako je ko imaš črn dan in razmišljaš o vseh stvareh. Pojdi malo ven na sončka in takoj ti bo bolje. Sicer je pa jutri nov dan pred nami (upam, da s sončkom user posted image  obsijan). Ti se kar user posted image  razpoloženju prepusti, praviš, da je pozitivno naravnan, ne? Skupaj vama bo sigurno lažje!
Pa da še Sisy malo "okregam". Še preden imaš transfer, pa že o zamrznjenčkih sprašuješ...ja, saj vem, da se je dobro že prej o vsem poinformirati, ampak malo še počakaj. Jaz tudi pojma nimam, kako poteka zadeva, če ti ostanejo zamrznjenčki in naj zaenkrat ostane tako, saj vem, da bom vse izvedela o tem, če bo potrebno.
Sicer pa, nam bo vsem uspelo user posted image , ne ? Zadnji čas...da malo statistiko popravimo!
In Mojca, končno je bil danes za teboj tvoj zadnji UZ. V četrtek pa veselo na punkcijouser posted image . Srečnica...kar narkozo boš dobila. Jaz se je tudi ne bi branila, veš user posted image  A mogoče ve katera, kako je z narkozo v Lj? In Mojca...oprosti moji nevednosti, sem mislila, da si v IVF postopku, delali ti bodo pa ISCI? A to je naknadna sprememba? Sicer je pa čisto vseeno, važno, da boš imela čez user posted image  mesecev v rokah največji zaklad, ne?
Vampirka - jutri bo najhuje za teboj. Z veseljem bomo čakale tvoje poročilo iz punkcije. Bomo držale pesti zate!
In Mišaa, jutri praviš da je tvoj prvi UZ? Mogoče se pa srečava, kdaj imaš pa uro? Zase pa končno upam, da bom že enkrat zvedela, kdaj bo punkcija, ker bi res že rada, da se tole špikanje konča...
Pa da ne pozabim še Ije...oglasi se kaj! In ostale, ki vas nisem poimenovala...en lep preostanek dneva vam želim.

Elysabeth user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.3.2006 17:25:22   
mišaa
Pozdravljene

Ja Elysabeth jutri ob 7.30 imam prvi uz. Ob kateri uri pa imaš ti uz? Povej mi ali mi bo jutri kljub M naredil uz in ali dobim tudi Gonal F?

Lp Mišaa

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.3.2006 17:56:55   
Sulfinija
Ojla!

To skoraj do zadnjega ne veš kaj boš jaz sem bila celi cajt v postopku ivf-isci zaradi spermiograma v četrtek izvem akj bodo ali bno prvo ali drugo jaz bolj navijam za isci je več možnosti in glede na število celic in špermije upam na isci držite mi pesti,jaz komaj že hodim jj da bi se pripognila pa ni več šans.

Vsem želim naj nam ta pomlad prinese tkole željene pikice.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mišaa)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.3.2006 18:36:35   
Elysabeth
Najprej Mišša. Tudi jaz imam uro ob 7.30, vendar moram dat prej še kri (to je pa na oddelku S3), pol pa pridem na UZ. Ti pa močno priporočam, da si tam že pred 7.30, da boš bolj med ta prvimi, ker pol še ostale pridemo, ki prej damo kri pridemo. Ja, UZ ti bodo pa kljub user posted image  naredili (vsaj meni so tako rekli), k sreči sem jo pa že prej dobila in sem bila že 6 dan po M, ko sem imela prvi UZ. In potem ti bodo glede na "stanje" določili, kdaj začeti z Gonalom in kakšno dozo boš dobila. Ga boš pa že dobila za domov.
Torej...ko boš čakala na UZ in ko bomo začele v čakalnico hoditi z zavihanimi rokavi in vatkami ter stisnjenimi komolci...ja, to smo me iz laboratorija. Pa še nekaj...če boš bolj med ta prvimi na vrsti na UZ, še en nasvet: ko pride zdravnik, greš kar v kabino in se preoblečeš. Sestra nič ne kliče...tko, da ne boš začudeno user posted image gledala, kot sem jaz prvič user posted image !!!
In Mojca. Nisem vedela, da je pri ICSI več možnosti za uspeh. Res ne. In veš da bomo držale pesti zate. Kolikor berem si pa res revica, praviš, da se tud prepogniti več ne moreš user posted image  Še malo pa bo mimo...za vse nas.
Ja, kolikor sem brala po forumu, vidim da je res vsaka odreagirala po svoje. Vsako telo drugače torej. Jaz sem danes prav vesela, ker imam po dolgem času spet malo napet trebuh in upam, da je to znak, da moji folikli rastejo user posted image ! Sicer bom pa jutri vse zvedela.

Pa, pa
Elysabeth user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.3.2006 19:11:25   
ija
Čau, punce,
se mal javljam. Občutki ...vse ok, zelo v redu se počutim, zelo sem dobre volje in ker sem se odločila, da ne bom na bolniški, hodim veselo v službo user posted image  sej vem, kaj boste rekle, da sem nora, ampak vem, da, če bi bila doma, bi skoz razmišljala, al sem al nisem user posted image  to bi me pa ubil, tako da sem se odločla (pa prej sem Reša vprašala, če je to OK, ker bolniške ne bi bilo noben problem dobit), da bom kar v službi, pa se bom pač malo manj kot sicer naprezala. Tako da v bistvu zadeve jamljem "na izi", itak uživam v svojem delu in pač čakam, da bo že minilo teh 14 (zdaj samo še 12user posted image ) dni.
Vidim, punce, da se vse odvija po načrtu, Mojca, Elysabeth, držim pesti za skorajšnjo punkcijo, Mišaa, uspešen prvi UZ, Sisy, tebe čaka pa super dogodek v petek! 
Teja, ti pa točno veš, da ne smeš tako razmišljat! Meni je moj osebni dr včeraj ful dobr rekel, ko sem nekaj govorila o majhni verjetnosti za zanositev:"Verjemite, da bo uspelo, in uspelo bo!!!" Tako da se bom jaz tega kar držala in tebi svetujem enako. Saj nekje zadaj v možganih imaš itak zavedanje, da je možnost, da ne rata, kar precejšnja in zato ne boš tako zelo razočarana ...
Punce, se še tipkamo, držimuser posted image  za vse vasuser posted image
LP, Ija

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.3.2006 20:31:54   
Sisy
helou babnce user posted image

kako ste kaj?

Vidm da ste bile pridne in poročale kako je kaj z vami....

Pri meni so končno bolečine po punkciji vsaj toliko popustile da sem lahko šla danes že v službo, mal me še "dol tišči" ko hodim a se da zdržat....Koooomi čakam petek da svoja otroka dobimuser posted image

Drgač se pa ubadam s tem prometriumom...in se vsaj jutr jezim k mi pol ven steče  user posted image

punce ki ste že dale skoz transfer pr Rešu...v čemu je fora da je treba na ET prit s polnim mehurjem user posted image  težka bo...ne it zjutraj na WC...user posted image

Ija...nisi nč napisala kakšni so občutki ko greješ svoja user posted image user posted image  user posted image ? Te pa po eni strani kr razumem da hodiš v službo...Men se bo na bolniški po mojem tut mešal od razmišljanja....Sem bila en dan doma po punkciji pa še to zarad bolečin pa mi je moril....sam prekladala sem se sem in tja....

No punce jst vas lepo pozdravljam

šibam pod tuš pa mojo user posted image  mal crklat

mejte se!

čaaaau

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.3.2006 22:16:23   
ija
Sisy,
v bistvu niso občutki nič posebnega, danes imam sicer ful bolj trebuh napet in me neki špika, drugač pa nič. No, razen v glavi, ampak sej pravim, jaz si raje mislim, če so user posted image user posted image  "fighterji", bojo že zdržal, če ne pa pač ne user posted image
glede prometrija sm mela pa jaz tud težave, no, pač navadt se moraš, da ti skos neki ven teče in da moraš imeti raznorazne robčke in vložke pri roki user posted image  
glede polnega mehurja pri ET: po mojem je to fajn zaradi pozicije maternice, da je lažje user posted image user posted image  vstaviti ...ti pa moram povedat, da sem jaz komaj zdržala, takoj po ET sem s stola zlezla in letela na WC user posted image  sm pa tko naredila, da sem šla zjutraj vseeno na WC, potem sem pa pri zajtrku spila en kozarc in vzela na pot v Postojno celo flašo, tko da sem imela v Postojni fajn poln mehuruser posted image  no, ampak sej je ET hitro mimo, pol pa že lahko šibaš user posted image user posted image user posted image

Lahko noč, Ija 

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
29.3.2006 8:44:39   
Sulfinija
Dobro jutro!

Njaprej lepdeževen dan meni malo prav paše,da zunaj dežuje.No komaj sedaj sem se vstala in se malo naspala saj sem vedno tkole zgodaj hodila na injekcije in danes jih več ne rabim,zvečer si le dam svečko.
No moje počutje je kriminalno ko grem lulat da ne govorim kako me vse dol tišči,ne morem se več pripogniti,komaj že sedim skratka komaj čakam jutričeprav me je obupno strah,ko se zbudim iz anastezije naj mi pove,da je bilo vse skupaj prazno ma groza no.Joj,naj mi pve ko pridem na transfer ga ne bo.Joj,joj punce malo me dajte potolažiti sicer sem pozitvna bom do konca vendar včasih se vseeno na tole vse spomnim.Torej jutri je moj dan in misliti name najbrž bom takega časa jutri že veselo spala in ko se zbudim me čaka presenečenje koliko celic imam.No najtežji deli so mi pred vratami vendar vem,da nama bo uspelo do konca speljati.

No in kako ste kaj ve?

Jaz nestrpno pričakujem vampirkino javljanje in ji držim močne,ogromne pesti na rokah in nogah.Vampirka javi se nam takoj ko boš lahko.

Ostalim pa vsem skuapj želim še naprej veliko sreče,čeprav sem se malo že izgubila katera ima še sedaj punkcijo za mano,in kdaj bomo delali teste mali seznamček bi lahko kje naredile,da bi bilo pregledno,kajne?

Vse skupaj prav lepo pozdravljam.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 264
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
29.3.2006 8:57:55   
Elysabeth
Ojla!

Jaz sem že iz UZ-ja. Danes ob 22h dobim stop injekcijo, v petek zjutraj imam pa punkcijo. Drugače sem pa prov fajn, tud počutje je zelo dobro. Kr ne morem verjeti, da imam folikle čez 20 mm velike, pa nobene napetosti v trebuhu in nič špikanja. No ja...super, v primerjavi z Mojco.
Nič...moje javljanje je bolj kratko in jedernato za zdaj, imam veliko dela za postorit...
Se tipkamo!

Podzravček,
Elysabeth user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 265
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
29.3.2006 8:59:18   
Saša27
Mojca nič obupati, jaz sem imela prejšnji mesec punkcijo. Na zadnjem UZ so mi rekli, da imam samo 5 foliklov, po punkciji pa mi je zdravnica povedala, da so samo dve jajčni celici vredu. Sem bila že čisto obupana, da mi bodo rekli na transferju, da se ni nobena oplodila, pa sta se obe, in obe sta bili zelo lepi, tak da tudi če bo malo število celic, ne obupati.
Držim pesti zate Mojca in seveda za vse marčice/aprilčice.


Pa še nekaj Mojca, imaš veliko srečo, da boš lahko med punkcijo spala, boš veliko bolj sproščena.
A ve katera, če je tudi v LJ možna anastezija???

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 266
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
29.3.2006 9:03:16   
Sulfinija
Saša!

Hvala ti si me malo kar potolažila,pa jaz sem tkole kandidat baje za ivf-isci tkole da ni večje panika vendar človek pač malo cvika pred vsem tem.Joj mene vse tkole boli,da grem kar malo nazaj počivat.

Saša kdaj bo tvoj datum za test?Ali jaz sem se že čisti med vsem izgubila ker nas je zelo veliko.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
29.3.2006 9:16:51   
Saša27
Mojca, jaz nisem delala testa , ker je nažalost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  prišla tako nezaželjena user posted image , tak da nosečnost ni, pa vendar nisem še obupala in grem maja/junija v nove bolje za user posted image .


KOMAJ ČAKAM NA MAJ!!!!!


Tiste ki hodite na LJ, povejte mi kako je za drugi  IVF postopek?  Ali moraš ponovno čakati 20 dan po user posted image , da greš gor po inekcije, in nato začneš 2 dan M, ali pa prideš takoj na vrsto, ker zopet ne vem. Sestra Alenka mi je rekla naj maja pokličem, pa ne vem ali bom na vrsti maja ali junija.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 268
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
29.3.2006 9:45:51   
Sulfinija
Joj,Saša sorry da sem malo zabrkala.Upam,da ti ni pretežko o tem govoriti in,da nisi name jezna,ker sem tole nekako ven spustila,da nisi delala testa napisala pa sem ti da kar pogumno naprej.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 269
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
29.3.2006 9:51:18   
Saša27
Ni problema Mojca, sem že prebolelauser posted image , da pa bi bila jezna nate, pa nikakor ne, saj je vse to del življenja, je bilo hudo, pa je mimo (upam).

Zdaj pa pogumno naprej in veliko, veliko, veliko,.... sreče.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
29.3.2006 15:47:45   
Teja K.
ojla, punce...žal sem te dni bolj pesimist. Danes sem pa klonila slabi volji in sem naredila First sign test, pokazal je en velik -. Upam, da je to le posledica prezgodnega delanja testa.... Vseeno so sledile user posted image  in kar stiska me v prsih,ko pomislim na test.
Zatežila sem na veliko in prav imate, da me grajate. Tu smo zato, da je spodbujamo, ne pa da se pritožujemo,saj smo vse približno na istem, kajne?
 
Elisabeth, čudovito user posted image . torej v petek boš izvalila jajčka user posted image . Bomo držali pesti.
Sisy, zjutraj ti kar pojdi na WC, potem pa popij skodelico tekočine in s seboj vzemi kaj za pit. Ni res da zjutraj ne smeš pit, le poln mehur moraš imet,ker dela Reš z UZ in tam moraš vedno iemti poln mehur.
Ila-ti si pa super,kajne? Lepo, da se fajn počutiš.
Mojca. ti si pa mal meni podobna,tako uboga sem bila jaz, pa sem že par dni po ET bila spet brez težav. zato le pogumno, zdaj si lahko tudi malce slaba, saj je normalno pri vseh teh hormonih,ki jih imamo v sebi.user posted image
Mišaa, kaj pa ti novega veš? kako je bilo na UZ?
Karmen, a si v prenovi? Mene tudi čaka spomladi in komaj čakam, da se zgubim z mislimi drugam.
 
zdaj pa grem na vrt mal na sprehod,ker tu notri ne zdržim več.....papa
 

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 271
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
29.3.2006 19:45:51   
mišaa
Pozdravljene, moje poročilo o uz je tako tako. Imam endometrij debel 8mm zato sem morala dati kri za preverjanje nosečnosti. Nosečnosti pa ni tako sem tudi sama predvidevala. Suprafact so mi zvišali iz 06 na 09 do srede. V sredo pa moram ponovno priti na uz. Ali se je kateri izmed vas to dogajalo in kaj je sledilo naprej.

LP Mišaa

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 272
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
29.3.2006 20:35:16   
vampirka
Dober večer, bejbike user posted image !

No, kje naj začnem - narkoza je zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Še posebaj zato, ker sem pridelala 24 foliklov..................in vsi so bili POLNI user posted image  Torej, 24 jajčk user posted image ! ET bo v ponedeljek. So bile pa tudi ostale 3, ki so imele ob istem času punkcije podobno pridne (vse so imele čez 10 jajčk, ena tudi 22 - in to brez narkoze user posted image ).

So pa vsi extra prijazni - sestra Marija je prava mama in vse skupaj obrnejo na hec user posted image ! Kar se bolečin tiče, je sedaj že veliko bolje, popoldan sem pa prespala (bolečine so bodobne malo močnejšim menstrualnim krčem, tako da tabletke proti bolečinam čisto vredu delujejo).
Seveda pa ob tolikih prepiknjenih foliklih tudi krvaviš. Ne veliko - samo vsakič ko grem na wc, je kri na papirju - jutri naj bi user posted image  počasi ponehala!
Torej, najhujše je za mano. Mojca, tebi pa držim pesti za jutri user posted image user posted image user posted image !


(odgovor članu mišaa)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
29.3.2006 20:38:28   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pridna kokoška si bila.Pa kaj na uz ti ne kazalo toliko foliklov kajne?Joj sedaj pa imam tudi jaz upanje,da ne bom imela le 3-4 celice temveč malo več.

Vampirka drži mi pesti za jutri,počasi bm šla v posteljo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
30.3.2006 9:08:21   
vampirka
Dobro jutro (ne)klepetulje user posted image !

Jaz sem danes mucho bolje! Krvavitve ni več, bolečin pa tudi ne - tako, da že pridno delam za službo.

Najprej Mojca - drži se user posted image ! Ne dvomim, da boš imela več jajčk, saj je tudi meni na UZ dva dni pred punkcijo kazalo pol manj foliklov...
Sisy - še en dan, pa bosta user posted image user posted image  na toplem! Tiste, ki čakate na test - takoj ven na sončka (ali pa v službo user posted image ), da se zaposlite in vam bo čas hitreje minil.

Vsem skupaj pa poleg sončka tudi en velik user posted image  in user posted image !

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 10 [11] 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 [11] 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Miti o zanositvi: Drži ali ne?
Če/ko želimo zanositi, se poslužujemo raznih tehnik, poslušamo vsak nasvet, ki bi pripomogel k temu, da bi hitreje zanos...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?