|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
30.3.2006 11:29:34   
Elysabeth
Ojla punce!

Kje ste "ta zgovorne"? In tiste malo manj? Močno upam, da ste šle ven na sončka user posted image  in da zato nič ne pišete na RR. Jaz sem se danes v pospravljanje vrgla, da se zamotim in da ne mislim na jutrišnjo punkcijo, pa imam ravno pavzo za user posted image  (pred zaslonom seveda). Drugače pa....ko pomislim na jutrišnjo punkcijo imam kar velik cmok v grlu user posted image  al kako bi se izrazila. Strah me je, ker res ne vem kaj naj pričakujem. Dejstvo je pa, da imam...hmm...nizek prag bolečine user posted image . Joj...komaj čakam jutri tak čas, ko bom že gotova in bom upam da bom že doma.
Zdaj pa nazaj na delo, da ne izgubim zagona ki ga imam user posted image , na vrsti je pomivanje oken user posted image  (ja, moje najljubše opravilo user posted image ).

Se tipkamo
Elysabeth user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
30.3.2006 13:48:29   
*Karmen*
'dan!!!
Joj, punce, koliko vas je!!! Men se že kar meša. Ne vem več kateri bi želela veliko jajčec, kateri srečo pri punkciji, kateri srečo pri testu...
Takole na kratoko: Mojca, zdajle si verjetno že doma in nestrpno pričakujemo tvoje poročilo. Upam, da si vse hudo veselo prespala. Sisy, z zamrznenčki imaš mnogo manj dela kot v celem postopku. Pred ovulacijo dobiš le stop injekcijo, potem pa ravno tako čez tri ali pet dni sledi transfer. Stop injekcijo pa dobiš, da folikli, pridelani po naravni poti počijo in se odstranijo. Tako, da ne dobiš menstruacije, ko ti vstavijo zarodke. Enostavno ne? A maš tud ti s prometriumom take probleme, kot sem jih imela jaz? user posted image  Elysabeth, v Ljubljani in Postojni načeloma ne dajejo splošne anestezije. Lahko pa brez problema zaprosiš za lokalno. Upamo, da bo petkova punkcija le še en hitro pozabljen dogodek, ki bo imel srečen konec. Ija, zate držimo močne in velike pesti, da čimprej ugledaš user posted image !!! Joj, Teja, tebe bi pa kar po riti nasekala... če ne bi sama naredila iste napake. Ja, ženski firbec je pa res ena huda stvar, a ne? Vampirka, pa kaj imaš ti v sebi celo kokošjo farmo user posted image ?! Ne zameri, malce heca mora bit. Upamo, da ti bo uspelo v prvo. Če pa ne, se pa ne smeš sekirat. Boš najbrž imela zamrznjenčkov še za nadaljni dve leti... Čestitke za tako lep pridelek!!!
Tako, vsem, ki sem vas omenila in vsem, ki vas nisem, želim veliiiiiko sreče, čim manj bolečin in čim več pozitivnih testov. Lep, topel pozdrav z Vrhnike!!! Karmen.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
30.3.2006 16:41:10   
Sulfinija
Pozdravljene!

Najprej vsem skupaj en lep pozdrva pošiljam.No kot je uganila vampirka jaz sem do sedaj lepo zavita v dekico spala v posteljico.

No drage moje borke punkcija je za mano.Bila sem na vrsti šele ob enajstih in delal mi je dr.-Gavričeva obe sestri Mariji sta res pravi dobričini zato si zaslužita vse pohvale.KO jaz pridem v peracijsko mi dr.gavričeva reče gospa danes bo najtežji del postopka za vami in vi boste lepo mirno spali mi pa bomo opravili svoje.

Čez dobrih petnajst minut se zbudim in je bila ob meni sestra Marija in mi reče za vami je dobro jutro punktirali smo vam štiri folikle in vsi so bili polni.Torej punce imele ste prav vse sem imele polne.No transfer zarodkov pa imam v nedeljo ob 8.uri zjutrajk in srčno upam,da mi bodo dva vstavili in da se bodo vsi oplodili.

Vampirka daj mi povej nekaj a si ti tut namesto dabrastona dobila dobila tri škatice drugega zdravila ki ga lahko piješ ali pa daš kar v nožnico.Joj mene malo kap ni zadela vendar za pikico se vse naredili,ko mož pri iz lekarne in mi pove,da je dal za trio škatlice,ki so mi napisali celih 6000sit.In kam si jih boš dajalai ti ali jih boš pila ali kar v nožnico?Sestra Daniela mi je tkole priporočala naj jih pijem le popoldan zjutraj in zvečer pa naj si jih dam kar lepo v nožnice dve naenkrat,ker se mi b drugače strašno vrtelo po tem zdravilu.

No takole drage moje to je na kratko moje javlajanje iz moje današnje punkcije sedaj pa le še naprej pridno držite pesti,da se vse te pridne celice oplodijo do nedelje.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 278
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
30.3.2006 18:14:50   
vampirka
user posted image user posted image user posted image user posted image  Mojči! Vidiš, pa je za tabo (držim pesti za nedeljo - ziher bosta user posted image user posted image )!

Ja, Dabrostona je zaenkrat zmanjkalo (baje ga ni nikjer v SLO za dobit), zato so nam napisali recept za Utero.....NEKAJ (ne spomnim se natančno). Ja, jaz sem tudi butara zapravila čez 5000 sit, potem pa doma pogruntam, da imam še Dabroston (tako, da sedaj pijem 3×tabletke na dan do ponedeljka). Pa tisti denar sem najverjetneje skozi okno vrgla (saj naj bi v ponedeljek dobili že recept za dabroston). Mojca, če ti bo zmanjkalo teh Uteroxxxx tablet (za katere nimam pojma kako se jih uporablja) - ti jih lahko podarim in pošljem po pošti...

Zdaj pa lepo počivaj in se pusti razvajat (enako velja za vse ostale pupe user posted image )!


(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 279
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
30.3.2006 18:42:24   
Sisy
pozdravljene

pa se še jaz jasvljam po dolgem času user posted image ... Sem bila danes zadnji dan v službi pa je bilo treba še vse poštimat preden grem na bolniško....Ja jutri dobim svoja otročka user posted image  no vsaj upam da bosta dva...od petnajtih bi pa dva že lahko bila ane user posted image  Tako sem presrečna,prav eni posebni občutki me pred transferjem dajejo...taki materinski user posted image ...V glavnem jutri ob osmih via Postojna ob devetih pa bom že noseča user posted image  Se že vse prijateljice hecajo in mi pravij : ajaaa točno ta vikend nikamor ne moremo ker boš na sveže noseča user posted image

mojca čestitam za preživeto punkcijo...samo ne vem zakaj res dajejo narkozo..saj res sam poseg ne boli...no v glavnem važno je da je za tabo...in da bomo skupaj čakale tisti magični plusek....

Ostale vsa pa vse lepo pozdravljam pa si tipkamo


čau

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
30.3.2006 19:01:51   
Sulfinija
Sisy!

Tudi jaz upam,da se bosta od mojih štirih vsaj dva oplodila,če se bosta ni več kaj za mislit si bom kar dva dala narest notri v nedeljo.Tudi zate navijam,da se odločila za dva boma pa skupaj čakali magični in čaroben +.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 281
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
31.3.2006 9:55:18   
Teja K.
Punce, kako ste?
Jaz sem user posted image , včeraj sem opazila rjav izcedek, ki pa je bil le par kapljic. Ko sem si zvečer vstavljala prometrij,pa sem videla neke koščke rjave na prstu in seveda je bila takoj panika, da sem tudi Reša poklicala. Povedala sem mu, kaj in kako. Dal mi je vedeti, da mogoče je res to znak za neuspeh, d apa moram vseeno počakati nedeljo, d avidimo kaj bo test pokazal.
Danes zjutraj p aje bilo hujše, kar cel dnevni vložek je bil poln rjavih madežev. Zato sem se zjutraj najprej user posted image , moža spravila do user posted image  in zdaj čakava nedeljo, ko dobiva zadnje potrdilo. Tolaži me le misel, da imam še 3 zamrznjenčke, ki upam, da bodo borbeni in bodo postali moje user posted image user posted image user posted image .

Mojca, kako si? Se vredu počutiš? Nič ni hudega, če krvaviš po punkciji, mene je Reš na to tudi opozoril, par kapljic sveže krvi kak dan ali dva. Torej, ni panike.
Sisy, ti si pa verjetno že vsa nestrpna? Vem pa, kako se počutiš pred ET.Prav res te dajejo neki materinski občutki. Lepo kajne???


(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
31.3.2006 10:02:38   
Sulfinija
Ojla!

Punce jaz se zelo,zelo dobro počutim,trebuh je nekoliko manjši jaz se tkole dobro počutim,da bi maraton lahko tekla vendar počivam,čeprav me velika panika lovi kaj bo sploh v nedeljo upam,da dobim vsaj eno pikico,ki si jo tkole močno želim.

Ne punce jaz ne krvavim niti kapljioce sveže krvi ni bilo,čeprav mi je sestra rekla,da je lahko tole podobno M ne mene muči rjav izcedek ki ga je sedaj bolj malo ker počivam upam,da bo do jutri popolnoma izginil pač po punkciji.

No Teja zate mi je zelo,zelo user posted image user posted image user posted image ,vendar še ni za obupati no.

In naša vampirka upam,da nama bo končo uspelo zagledati najin magični +.
In še to kaj so tebi rekli,kje se moraš oglasiti na dan transferja spodaj v ambulnati ali pa kar gor na oddelku?

No punce vsekakor držite pesti za mojo nedeljo in za najine user posted image user posted image user posted image user posted image ,upam da se sedaj že v epruvetki imajo veselo radi.

Jutri pa se selimo na drugo temo marec-april,kajne?In bom tam čvekale in se pogovarjale o znaki dolgiiiiiiiiiiiiiiiiiiih 14.dni.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 283
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
31.3.2006 14:05:11   
Sisy
hojla dekleta user posted image
 
evo novopečena nosečka tukaj user posted image  Sem ponosna mamica dveh zarodkov user posted image  
 
no zdej pa malo resnosti...user posted image  Takole je bilo...oplodilo se je 12 jajčk od tega jih je do danes preživelo 7 tako da so mi 2 vstavili 5 imam pa zamrznjenčkov...user posted image Jupiii ful sem važna ker je baje to super rezultat.....user posted image  Dr.Reš mi je dal za naprej Aspirin 100, nadaljevati moram z prometriumom in seveda ...14.4. dan za Clear Blue user posted image
 
zdaj pa.....uživaaaaancija 14 dni user posted image user posted image user posted image
 
Me je pa presenetilo ko mi je dr.Reš rekel da če nama ne uspe ta mesec da lahko takoj naslednjega pridem po zamrznjenčke user posted image  Da je takrat postopek popolnoma nestimuliran (brez zdravil) in da pa zamrznjenčke običajno vstavijo 3 user posted image
 
Ker sem brala da so najbolj odločilni prvi trije dnevi zaradi vgnezditve zdaj veselo počivam,ležim,berem in se pustim razvajat....Čeprav bo 14 dni doma kr težka....bom pa več na RR visela user posted image
 
no to je moje poročilo. Napisala sem ga še kar pod marčevsko temo, obljubljam pa, glede na to da je jutri že prvi aprilski dan, da se bom preselila na temo marčice-aprilčice...nikoli ne veš...lahko tudi jaz aprilčica postanem....
 
lepo se imejte drage moje.
 
želim vam skrajno lep dan
 
pozdravček od bodoče user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 284
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
31.3.2006 14:20:05   
vampirka
user posted image user posted image user posted image  BRAVO Sisy!!!!!!! Ja, ta 2 tedna bosta verjetno najdaljša v tvojem življenju, ampak me držimo pesti!!!!!!!!! Na user posted image user posted image .........

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 285
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
31.3.2006 14:58:17   
Špelka
Jooooj, Sisy, kok lepo.... user posted image user posted image user posted image  Čudovit rezultat! In nič ti ne boš pr aprolčicah iskala, vsaj na tem forumu ne - na kakšnem drugem pa ti od srca privoščim! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  pa saj ti bo uspelo, boš videla! Ja, in veselo počivanje, branje, lenarjenje...zdaj si vse to res zaslužiš! user posted image user posted image user posted image  Srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image  LP, Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 286
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
31.3.2006 15:02:55   
Sisy
hvala punce zlate ste user posted image

Špelka...Sej tebe pa tut čaka veliki dogodek ta mesec ane user posted image ? Kdaj imaš zdej prvi UZ? Berem da ni blo še dost hormončkov ane....sej bo sej bo...saj čist razumem kok zoprno je čakat.....user posted image

 
no zdej pa res! hitr se preselmo na aprilski forumuser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 31.3.2006 15:05:29 >

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 287
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
31.3.2006 17:40:43   
Sulfinija
Sisy!

Pa to je super rezultat no.Naša novopečena nosečka si fino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj pa mi pridno drži pesti za nedeljo,ko grem spet jaz po svoje user posted image user posted image user posted image user posted image ,upam,da se bodo kar vsi štirje oplodili,čeprav na momente misli,da se noben ne bo.No tudi nedelja ni več tokle daleč in upam,da boma prijetno presenečena.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 288
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
31.3.2006 18:42:40   
Sisy
Mojca seveda bom držala pesti zate.....in da se vsi user posted image user posted image user posted image user posted image  oplodijo user posted image

potem bova pa skupaj na veeeeeliko tukaj gor visele pa v "pričakovanju" klepetale user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 289
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
31.3.2006 19:09:09   
emaa
Sisy super no, zdaj pa lahko doma počivaš in greješ svoja user posted image user posted image . Mojca držim pesti za tvoje user posted image , pa za vampirko in vse vas, ki še čakate na rezultate

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 290
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
31.3.2006 22:53:07   
Teja K.
Kako ste?
Sisy, ti pa kar pridno počivaj in pazi na tvoji user posted image user posted image . Ok?
Mojca, zate držim pesti, da bodo vsi štirje pridni in boš imela nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image  pikic za gret.
Jaz na žalost še vedno krvavim, zdaj pa je prav rdeč izcedek  kot prvi dan user posted image . Jutri bom še vstavila prometrij, čeprav je verjetno brez smisla se bom držala Reševih navodil. Potem pa od nedelje naprej mislimo verjetno na najine tri zamrznjenčke.
Zdaj pa grem v posteljo,ker je bil dan prenaporen in user posted image . Se kaj jutri oglasim.Lahko noč!!!Sladko spančkajte.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 291
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
1.4.2006 10:14:13   
Sisy
dobro jutro vsem user posted image
 
Teya...ne bodi žalostna....vem da je to lažje reči kot narediti....pa vendar...vsaj poskusi...Poglej,meni je dr.Reš rekel da če nama ne rata ta mesec da lahko takoj naslednjega pridem po zamrznjenčke...a ni to super no user posted image  Tako da se ne sekiraj, če pač ni ratalo v marcu bo pa v aprilu....user posted image  glavo pokonci pa v nove boje user posted image
 
Kako ste kaj ostale?
 
Jaz sem se faaajn naspala, sem šele zdajle vstala..pa ne okol govortuser posted image ...Zunaj je takooo lepo vreme jaz pa moram doma tičat....ampak ok še kakšen dan ali dva bom takole počivala potem pa verjetno lahko počasi že začnem okoli "šetkat"user posted image
 
A veste kaj se mi je zgodilo včeraj...Kar naenkrat, pred tv-jem me je nenadoma takooo močno dvakrat špiknilo,kot nek krč da mi je kr dah vzel....za par sekund me je zagrabil (kot bi me recimo pri punkciji zbodel) potem pa popustil....čudno...Jst ne vem kaj se moja user posted image user posted image  gresta ampak tole je blo pa tu mač user posted image upam da se nista kej stepla user posted image
 
Tako drage moje. Jaz grem še naprej počivat in v horizontalo (čeprov se mi sploh ne da več) ampak se bom potrudla....za user posted image  je treba naredit vse, pa čeprov je še tako neumno....
 
Upam da uživate. Javite se kaj da vididimo  kateri "fazi" ste user posted image
 
čau,
 
S.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 292
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Pojdi na:





Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?