|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
3.3.2006 11:45:21   
vampirka
Emamair,

upam, da ti bomo marčice potem vsaj za vzpodbudo... Boš videla, kako bo hitro minil ta mesec (še posebaj, če imaš toliko planov in dela)!

user posted image  za tebe in tvojega user posted image , da bo lažje dočakal!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
3.3.2006 13:01:48   
Sulfinija
Pozdravljene borke!

Najprej lep mrzel pozdrav vam pošiljam iz Prekmurja.No kočno sem sedaj prispela domov in vam moram povedati,da je ful pihalo.
No,ko sem šla iz bolnice sem se ustavila v eni cvetličarni in kupil lep venček podoben adventnemu le,da so gor lepi pomladni ptički in ga bom imela na mizi za veliko noč,joj sem bila totalno navdušena nad njim in enostavno nisem morala proč,da ga ne bi kupila.

No in sedaj napišem kar vam sigurno vse najbolj zanima.No moja prva injekcija je že v mojem bušiju in me malo boli,..Ups nisem tega navajena in vse injekcije bom kar v trebuh dobila.No dobila sem polno igel,ampul,...in sedaj veselo na delo.In 17.03 točno čez dva tedna me čaka moj prvi UZ in druga runda injekcij joj in sedaj komaj čakam,da se premikne in da bom grela svoje user posted image ,,kajti kaj drugo si več tkole sedaj ne moreš misliti,kot na svoje user posted image .
Moram vam napisati,da sem imela vso čast in v živo spoznala našo Vampirk in je res ena luštna,dobra punca.Ha še moji mami se je zelo zdela lepa,mlada pametna in inteligentna in sta pridno klepetali v čakalni medtem,ko sem bila jaz pri sestri.

Tkole in tole bo javlajnje kako je bilo danes na prvi injkeciji.

No in kako sta kaj ostale soborke?Upam,da vse v redu.

Andreja verjemi ni konec upanja sigurno boš nam kaj kmalu javila,da si srečka user posted image .Jaz pa ti držim ogromne pesti.

Pune tkole jaz se zaenkrat od vas poslavljam in vam želim lep vikend,ki prihaja in imejte se fino.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
3.3.2006 13:11:21   
Elysabeth
No, Mojca pa je za tabo..prva injekcija. A ti si jih boš v trebuh dajala? Meni je včeraj sestra dala kar v roko in danes, ko bom to vajo ponovila ...user posted image hmuser posted image ...se še nisem čisto odločila, kam naj jo dam. Sestra mi je omenila da si lahko dam v roko, stegno ali trebuh. Kam si jo pa ve dajete in kakšne izkušnje imate s tem?

Jaz sem si mislila kar v roko dajati, ker vsak dan tečem in imam kar občutek, da me bo motilo ali da bom kaj čutila pri teku, če si jo dajem v stegno...ali je to vse v moji glavi?

Zdaj pa veselo kuhati, ker danes je petek in mož pride prej iz službe...

Pa lep dan še naprej!!!


_____________________________

...tolaži me le misel, da enkrat bo...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
3.3.2006 13:26:00   
Sulfinija
Ne jaz si bom kar v trebuh dajala oziroma mi jo bo sestra kar dajala.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
3.3.2006 13:31:49   
vampirka
Mojca, koliko presežnikov iz ust tvoje mame - jo moram naslednjič na en user posted image  iz avtomata povabit (če bo spet s tabo prišla user posted image ).

Elysabeth - meni je sestra rekla, da če si bom sama dajala injekcije (kar si jih bom), si jih lahko samo v trebušno gubo...v rit in stegna ne, ker lahko kak živec trofiš user posted image ...če pa mi bo kdaj user posted image  pomagal, pa lahko tudi v kožno gubo v nadlakti (zgornji del roke). Na koncu bom kot cedilček - mojca9000 pa bo totalna frajla, ko jo bodo profesionalci špikal in bo lahko izbirala kam! user posted image


(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
3.3.2006 18:47:31   
Sisy
helou drage moje

naute verjele kaj se mi je zgodil... najprej napišem ceu roman semle gor in ko ga hočm objavit mi javi nek IT-problem in me vrže ven! za pop user posted image  Moje nesreče ni in ni konca....najprej v službi....cela štala....da vam ne razlagam...lpovem lahko le da odkar šefa vesta za moj IVF se je vse spremenilo...in če mi uspe bom lahko samo srečna če bom sploh še imela službo ko pridem nazaj....V nekaj dneh se je v firmi vse spremenilo,kljub njuni dobri reakciji ko sem jim povedala da grem v IVF,kljub dejstvu d je šefica že sama dvakratna mama in kljub temu da se mi je zdelo da imam najboljšo službo na svetu me je doletelo tole..kruta realnost da zanje noseča ne bom več uporabna...še posebej če bom imela rizično nosečnost...katastrofa...popolnoma sem na tleh....

Isti dan mi pa za nameček še dr.Reš pove da imam cisto in da naj jo pridem v soboto spunktirat...ker ne smem začet z zdravili dokler mi ne nardijo te punkcije...moje nesreče ni in ni konca....Že zdele se tresem kr groza me je igle,punkcije vsega...user posted image

Vidim pa da se ve že veselo pikate....in spoznavateuser posted image  ane Mojca in Vampirka....Tudi jaz ko sedim v čakalnici večkrat opazujem pare okrog sebe in se sprašujem ali je mogoče kakšna od teh punc tudi na forumu user posted image

Joj spet sem se razpisala...

punce uživajte in držte pesti da pridem cela nazajuser posted image

papauser posted image

Joj morala sem vam malo pojamrat...tako sem slebe volje.....

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
3.3.2006 19:02:31   
Sulfinija
Ojla!

Sisy tele z službami pa sem tudi jaz skozi šla.Ali ali in pač odločila sma se z možem da na prvo mesto dama družino.Leta tečejo,biološka ura tiktata,ker žal potrebujem pomoč pri zanositvi sem sedaj lepo doma in se ne živčam še zaradi tega ali me bodo pustili na UZ,ali bom lahko doma kaj bo če bo rizična nosečnost in sma se pač tkole odločila in nama ni žal.Prvo je najina user posted image  in službo še tut najdemo pač malo je včasih treba zobe stisnit vendar gre.

Ti se lepo nič ne sekiraj pa kar bo pa pač bo.Prvo izpelja ta cilj,ki sta si zadala ker če te enkrat postavijo tkole pred dejstvo te bodo še večkrat in ti se boš le živčirala in škoda,ker tile postopki IVF niso čisto nič poceni.

Sprosti se in uživaj v člasu,ki je pred tabo.Želim ti,da ti tole cisto čimprej spunktira se mi kar smiliš prvo koleno,sedaj cista vendar verjemi slab začetek in temu boljši bo konec.

Želim ti veliko sreče in veliko,veliko sončnih dni.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
3.3.2006 19:03:01   
Špelka
Jooooj, Sisy, te čist razumem, kuko more bit to hudo... Tud jest sem na tem... user posted image  Joooj, hitr pisat, se mudi.....

V glavnem, Andreja, tebe bom jest za ušesa!!! user posted image  vampirka in Mojca, dobr pridelk vama želim, vsem ostalim pa člep večer!
Bye

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
3.3.2006 20:49:43   
Elysabeth
Sisy, ne obremenjuj se zaradi službe. Jaz sem na istem kot Mojca. Ko sem se redno zaposlila, sem bila stara 22 let, imela odlično službo...težave so se začele že, ko se je bližala poroka, da naprej sploh ne govorim. In seveda so takoj pomislili, da sem noseča, če pa še slučajno nisem, pa verjetno bom! Ja, moja šefica je bila totalna karieristka, stara 50 let, brez otrok...in zato seveda nerazumevajoča. Sedaj sem doma, sicer mi je bilo kar nekaj časa malček žal zaradi službe, denarja.....vendar je moja največja želja na  tem svetu imeti user posted image user posted image user posted image  in ni je stvari, ki bi se temu tudi malo približala. Verjamem, da je postopek odvisen tudi od psihične plati človeka, zato....
Danes nimam nobenih pomislekov več, najprej user posted image , potem pa služba. Pač živiva z eno plačo in lahko rečem, da nama resnično nič ne manjka (razen user posted image  seveda), včasih se čemu odpoveva, hudega nama pa še zdaleč ni. Sedaj ko sem doma, imam manjše potrebe... joj, ko se spomnim, koliko denarja sem včasih zmetala za obleke, čevlje, frizerja....user posted image  se mi kar zavrti. Seveda tudi danes prisegam na urejenost in to se da doseči tudi brez kupa denarja. user posted image

No, pa sem se čisto zaklepetala. Hotela sem samo napisati, da mi je danes moj možek dal prvo injekcijo Suprefacta doma. In moram ga pohvalitiuser posted image user posted image user posted image . Včeraj, ko mi je sesta na kliniki dala injekcijo me je veliko bolj peklo, kot pa danes. Mi je bolj počasi vbrizgaval cepivo, zato je bilo verjetno manj pekoče. Tako, da komaj čakam jutri, da me spet špikne. Sem mislila, da bom imela večji problem z injekcijami in vidim, da temu ni tako!

Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
3.3.2006 21:59:00   
Teja K.
Pozdravljene,
res se ne sekirat Sisy, ljudje so materialisti in egoisti, takšni so pri tebi na dellu. Ti misli raje nase in sploh na vaju z dragim in vajino user posted image . Ostalo pa pusti,ker nima smisla se sekirat.Jaz na srečo takih težav nimam.
Ti. Elysabeth pa se špikaš? Sva na sitem..tudi moj možek pridno dela hiter tečaj za bolniškega brata in moram reči, d amu gre odlično od rok.
Malček me ritka boli,pa saj je normalno, drugače pa nič posebnih znakov. No, ja...živčna sem in kar neprestano jem....hudo.
Lep pozdravček vsem in lahko noč....

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
4.3.2006 9:11:13   
Sulfinija
Dobro jutro!

Najprej vsem soborkam prav lep pozdrav.No in kako ste kaj v tem turobnem vremenu,da je groza kako nam nagaja.
No moram vam rečt,da sem bila danes zgodnja in sem že dobila v trebušček drugo injekcijo brrrrrrrr kako me bolijo pikce vendar za user posted image  se vse potrpi kajne?

No in včeraj ste me kar malo potolažila,da sem videla,da nisem tlele gori med borkami edina,ki ni v službi.Zato draga Sisy nikar se ne sekiraj,da gre tkole narobe.Veš jaz sem se v začetku ful žrla kaj si kdo misli,da nisem v službi,...sedaj pa mi je čisto vseeno in kdo me kaj vpraša ga takoj utišam in je mir.

No Vampirka zelo sem radovedna kako je šlo pri tebi kaj danes špoikanje?Te je tvoj lubi lepo narahlo špiknil?Toliko,da veš mami me je danes spet spraševala če sma se še kaj slišali in te pusti prav lepo pozdraviti.

No tle bo sedaj moje javljanje.Sedaj pa letim ker je prišla nečakinja in se boma malo igrali z baby bornom nat me pa čaka kar nekaj likanja.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
4.3.2006 11:29:46   
*Karmen*
Sisy, danes sem v celoti prebrala tole tvoje javljanje. Punce so ti kar pravilno odgovorile. Jaz niti pod razno nisem za to, da bi ženska skrivala postopek OBPM pred svojim šefom ali sodelavci. Zakaj le? Med postopkom se lahko tudi kaj malce zakomplicira in si na bolniški. Pa po transferju si spet na bolniški... Pa če se kaj prime si tudi lahko na bolniški iz različnih vzrokov... Potem pa tako ali tako že vsi posumijo, da vsak mesec dvakrat pač ne moreš imeti gripe... In če se kaj prime, tudi ne moreš večno skrivati lepo zaobljenega trebuščka... Če ti pa takrat grozijo z odpovedjo, je pa res malce težje preboleti vse skupaj. Pa tudi stres ob takih besedah trebuščku ne koristi. Zato je bolje, da poveš prej, pa naj naredijo kar hočejo. Ti bodi ponosna na to, da si pogumno stopila svojemu user posted image  in vajini sreči naproti. Vse ostalo se bo rešilo samo od sebe. Tudi jaz sem svojemu dragemu omenila, da se lahko zgodi, da ostanem zaradi tega brez službe... Pa je rekel, da je zdaj za naju na prvem mestu novi družinski član, potem pa je šele vse ostalo. In zdaj sem potolažena. Kar bo, bo. Ti pa svetujem, da tudi ti svojemu dragemu poveš kaj so ti rekli v službi. Je takoj lažje, ko nas naši srčki s kakšno lepo besedo potolažijo. Zdaj pa le uživaj in izkoristi tole vreme za crkljanje s svojim lubijem. LP

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
4.3.2006 12:18:22   
Sisy
hojla punce,

hvala ker mi tako lepo stojite ob strani. Res ste zlateuser posted image

Najprej moja prva novička: preživela sem punkcijo cisteuser posted image  in naj vas potolažim...PUNKCIJA ČISTO NIČ NE BOLI!!!!!user posted image  No vsaj mene ni...Ko sem se ulegla na mizo sem bila od strahu kar trda,lubi me je samo gledal in se smejal....no k sreči me je še za rokco držal in na trebuh pritiskal....user posted image No in potem je dr.Reš počasi začel in mi sproti govoril kaj počne...Pred "vbodom" me je na to tudi opozoril...in naj povem, tudi če bi me dvajsetkrat takole piknil ne bi bilo popolnoma nobene panike...Ta špik oz.vbod je kot nek menstrualni krček...Morm reč da je mene bolj bolelo to ko me je pol čistil user posted image ...Po tem sem dobila na "vpogled" še vsebino ciste-1 velika epruveta in pol tekočine...hm pa sem si mislila...no če mi ne izsesavajo rumene tekočine iz kolena mi jo pa iz jajčnika user posted image  Tako da drage punce,punkcije se nič bat...Jaz imam ful nizek bolečinski prag pa me ni res bolelo skoraj nič....

tako da danes veselo začnem z spreyem Superfact user posted image  drug teden pa piiiikanje user posted image

Glede službe pa...sem se že kar precej pomirila...še posebej zato ker sem se posvetovala z nekaj pravniki ki so mi povedali kaj mi lahko in kaj mi ne morejo (pogodbo imam za nedoločen čas)...V podrobnosti se raje ne spušam ker nikoli ne veš kdo te na spletu "bere" povem vam le da je zadeva prišla že tako daleč da bom po vsej verjetnosti morala nekaj ukrenit...Odločila sem se da počakam do aprila in če zgledam user posted image  se vse spremeni..takrat bo jasno kaj naj naredim...za zdaj...čakam.....

Seveda me pa tole s službo zelo mori,še posebej zato ker sem bila z njo zadovoljna,smo majhen tim a smo se (vse do sedaj) zelo dobro razumeli...takšna situacija je nastala praktično čez noč zato sem pa tako prizadeta ...ker sem to firmo smatrala kot svojo, sem z veseljem hodila v službo, zadeve obvladala saj sem že več kot osem let v tem poklicu prav zato mi je tako hudo da se je vse skupaj tako izkazalo...

A tako kot ste rekle ve...Moj prvi,glavni in najpomembnejši cilj je user posted image  , moj user posted image  me v tem sto procentno podpira tako da se ne dam...ne bom podlegla pritiskom službe...pa tudi če to pomeni da bom morala prvič odkar od svojega 18-leta delam ostati doma...ni mi mar....

Tako to je moje obširno poročilo,danes sem že boljše volje,kljub vremenu user posted image

pa ve , kaj počnete na ta deževni dan?

oglasite se kaj

papauser posted image


(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
4.3.2006 13:12:25   
*Karmen*
Sisy, bravo za punkcijo!!! Zdaj že veš, kakšen je občutek, kajne? Verjetno boš šla na naslednjo punkcijo veliko bolj pogumno kot na tole, danes. A ne, da je Reško prava faca?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
4.3.2006 13:52:46   
vampirka
Bejbike - helou! En velik user posted image user posted image user posted image  najprej za Sisy (zdaj sem že skoraj 99,9% da ne bom zahtevala narkoze za punkcijo user posted image )...zdaj pa še en mali user posted image  za mene, ker sem si danes zjutraj čisto sama dala injekcijo!!!!!!!!!! Ja, moj dragi je moral že ob 6ih od doma (ima svojo firmo in pred takim dolgim dopustom mora vse poštimat...) - tako, da mi ni preostalo nič drugega...pa vam povem, da res nič ne boli (pa mam kožne gube komaj za vzorec)...Upam, da bo dovolj prostora za vse injekcije (sem naračunala, da vse skupaj dobim vsaj 38 injekcij!!!!!!! Diphereline od včeraj, pa do punkcije; Gonal od 17.3. pa do punkcije...user posted image  brrrrrrr).

Glede službe vam bom pa takole povedala - moja svakinja je bila na istem kot ste ve - ko so v firmi izvedeli, da je v postopku, so takoj našli sto in en razlog da bi se je znebili - in jim je uspelo user posted image ! Ampak danes ima malega pobalinčka, ki bo kmalu dopolnil leto dni in ona že lepo išče službo, ki jo bo po vsej verjetnosti tudi dobila (če je volja se vse da - to si zapomnite!)...ko boste v penziji, vas ne bo bivši šef obiskal za rojstni dan, ne bodo sodelavci preživljali z vami praznikov - vaši (naši) otroci jih bodo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V današnjem času pa to, da si začasno brez službe ni nobena sramota in če ti povrhu še znese normalno preživet z eno plačo (pa država je tudi radodarna z raznimi dodatki, če se le pozanimaš in znajdeš user posted image ), si itak frajerka user posted image .

Jaz na srečo delam v veliki mednarodni firmi, ki ima tudi poseben program za ženske (plan za porodniško, pomoč pri varstvu, delo od doma...) in moj šef že ve (je dunajčan in sam ima tudi user posted image user posted image  iz epruvetke), da sem v postopku - je pa sam rekel, da naj ostalim povem šele, ko bom ziher da je vse OK user posted image ... In mi že zagrozil, da potem slučajno ne bom toliko delala kot zdaj, ker moram pazit!!! Ja, večkrat pomislim, da imam res srečo in verjetno tudi zato kako naduro oddelam čisto brez problema in z veseljem.....mislim, da se imajo slovenski delodajalci še veliko za naučiti user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!

Lep dan vsem skupaj in malo toplega vetriča iz MB vam pošiljam! user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
5.3.2006 13:10:16   
Teja K.
En velik deževen pozdravček...kaj lepga počnete?
Bravo Vampirka user posted image , čestitam za svoj prvi opravljen pik..je bilo hudo?user posted image  Verjetno, d ane...vsaj meni ni hudo (čeprav mene pika moj možek), a za najinega user posted image  naredim vse, pa tudi inekcij se ne bojim več. Jutri imam še zadnjo za dobit, potem v torek pa greva na UZ, da Reš vidi kaj se je naredilo v meni novega.
Sisy, ti pa se res ne sekiraj zaradi dela, to je zadnja skrb, ki jo imej . Zdaj imaš postopek na sporedu in za delat boš imela še celo življenje. Kajne???
Še dobro, d ajaz nimam takega šefa, drugače bi ponorela..meni je na prvem emstu družina (otroci) in ubogi tisti,ki bi mi poskušal to vzet ali izničiti.
Mojca, kako pa s teboj in tvojim pikanjem?
Se strinjam, reš je res fajn zdravnik...mogoče je kdaj preveč direkten, pa saj je bolje tako, da nas takoj postavi na realna tla in vemo kje smo in kaj nam preostane.
Upajmo, da bomo kmalu zagledale svoj user posted image  ali +. Čimprej, vse!!!!

Lepo nedeljo vsem in oglasite se kaj...

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
5.3.2006 14:54:35   
emaa
Ja Sisy tole s službami je pa hudo. Jaz imam srečo, moj šef je eden tistih, ki ne samo, da govori, da naj imamo otroke, to tudi vzpodbuja. Pri meni vsi v službi vejo, da grem v postopek, da imam za sabo dve operaciji in komaj čakajo, da jim povem, da mi je uspelo. Me bojo zgubili za določen čas, ampak važno da se moja želja uresniči. Ker sem projektni koordinator za evropsko finaciran projekt sem se tudi pozanimala v Bruslju kako je z menjavo koordinatorja, pa ni problema, če gre za nosečnost, pa sploh ne. Za ostale pa držim pesti, da vam rata, s čim manj bolečinami.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
5.3.2006 16:48:00   
*Karmen*
No, marčice, kaj bo dobrega? Vidim, da na vaši strani prevladuje malce boljše razpoloženje kot pri februarčicah. So že vse obupale... Kako preživljate ta povsem zasnežen dan? Jaz sem čisto v podnu... Boli me glava, moj je šel v službo, še pes ves dan samo spi... Jaz pa se vlečem kot megla iz sobe v sobo, gledam skozi vsako okno in upam, da bom vsaj skozi eno od oken videla kaj boljše vreme. Pa nič. Sneg pada kot utrgan!
 
Vidim, da ste z injekcijami že kar spretne. Kakšnih večjih težav zaradi njih tudi nimate. A že kaj razmišljate o punkciji in o transferju? A vas vaši srčki kaj crkljajo, zdaj, ko morate marsikaj potrpet? Pišite kaj in poročajte kako je z vami. Bomo vesele vsake vaše besede.
 
Zdaj pa en lep, čisto zasnežen pozdrav z Vrhnike in vsem veliko sreče!!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
5.3.2006 17:25:06   
Elysabeth
Kaj bo dobrega? Nič....tale sneg me je čist v slabo voljo spravil...pa take lepe plane sem imela za popoldne! Drugače sem pa že cel dan doma, pretežno v kuhinji, ker sem povabila starše na kosilo. Sedaj sva že sama in hitro sem morala mal prečekirati, kaj ste napisale! Drugače pa tud mene že od včeraj zvečer boli glava, sicer narahlo in tako, da se da zdržati. Zdele, ko sem se malo umirila, se pa kar bojim, da se mi ne bo glavobol razširil. In...ali je možno, da po treh injekcijah čutim gromozanski tek oz. apetit? To ni res...mene morajo večkrat drugi spomniti ali jem, ker po pravici povedano, velikokrat kar pozabim, ker ne čutim lakote. Sedaj bi pa skoz kar neki jedla...sicer se upiram, a vendarle...
To je moje nedeljsko javljanje...jutri bomo verjetno vse bolj zgovorne!

Elysabethuser posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
5.3.2006 18:20:03   
Sulfinija
Pozdravljene soborke!

Najprej vsem skupaj in vsaki posebej en lep sneženi nedeljski pozdravček.Joj kako pada sneg,da je groza no.Namesto pomladi zima,zima bela.

No midva z mojim lubijem pa sma bila z mojo taščo v enem mestu na kosilo in sem sedaj videla,da ste bile pridne in ste se tudi name spomnile in lepo pisale pod našo temo marčice.

No jaz sem zaenkrat ok,se pridno špikam oziroma me drugi špikajo le pikice me bolijo in od jutri si bm dajala gor obkladke mi je danes tkole sestra rekla,ker sem v dolgem postopku drugače bo moj trebuh ula kak na koncu meseca.Mi je danesd tašča da sem se ful poredila ja in še res je.

No sedaj pa sem tkole doma malo za računalnikom lubhi pa gleda zraven mene tv.Joj jaz sem že kar začela na tole zdravilo reagirat joj kok sem jaz utrujena bi le spala in še enkrat spala.A čutite tole tudi ve ostale,ki se špikate?

No in jutri naša Vampirka odputuje lepo se imej in ne pozabi na nas tlele gor me pa bodo pridne lepo bomo sem gor pisale in se nate spominjale kako z tvojim lubijem uživaš,kajne?

No sedaj pa se jaz od vas poslavlajm malo bom še tlele gori srfala nato pa bom šla pod tuš in lepo počivat kajti jutri me čaka ponovno še ena injekcije in to zgodaj.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
6.3.2006 9:05:22   
andreja 07
no mojca 9000 sedaj vidiš da to pikanje  i nobena katastrofa upam da boš vse dobro prenašala jaz sem tud bila fuuuuuuuuuuuuul zaspana pa utrujena kot da bi bla en teden skupaj fizikalc.sedaj je pa že vse za mano tudi ET tko da verjemi bo bolje jaz sem se kar ulegla in spala veš je blo čist ok. pa vse je blo vseeno narjeno ker ko sem bila budna sem imela več volje en elana za delo in sem bila bolj uspešna.jaz sicer nisem imela dolgega postopka in ti nič ne zavidam ampak saj vešvse bomo nardile in potrpela sam da pridemo do naših pikic.

lep dan vsem marčicam jaz tud navijam za vas in seveda vsem želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lp,andreja

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
7.3.2006 8:50:04   
Sulfinija
Ojla!

Najprej lepo sončno dobro jutro.No jaz sem pa danes dobnila peto injekcijo joj kak imam trebuh vendar za najino user posted image  malo zobe stisnemo in bo to to,kajne?In kako ste kaj ostale?Naša Vampirka že najbržć veselo uživa.Joj komaj drugi petek ko iamm UZ da knčno dobim še gonal-f zraven in bom ratala kokoška.

No tolk na kratko malo,ker bo drugače tale naša tema spala.
No Sisy še malo,še malo in boš tudi ti začela z špikanjem,kajne?

Vse skupaj vas lepo pozdravljam.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
7.3.2006 9:07:42   
Sisy
ojla


jaz se že veselo sprejam z superfactom, z injekcijami začnem pa v soboto če bo tetka točna seveda.Sem slišala da se lahko zgodi da ob jemanju superfacta lahko malo zamuja. je to res?

Drugače sem pa tako vesela za našo Andrejo, tako imamo zdaj še me več upanja user posted image

Andreja to je bil tvoj prvi IVF pa pr Rešu ali se motim?

Kako se kaj počutiš, javi se...user posted image

Mojca ti pa kar z nasmehom na ustih sprejemaj pikice .... user posted image  vse za user posted image ...user posted image

pozdravček vsem

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
7.3.2006 16:34:51   
Teja K.
Ojla vsem....
Kako ste kaj kolegice?user posted image
Tudi jaz se že veselo špikam od prejšnje srede, zdaj pa še dva dni. Danes sem bila pri Rešu in je rekel, da moram spet v petek na UZ, zdaj je bilo pa polno foliklov (malih) user posted image . Trebuh imam že napet in kar napihuje me, rekel je, da bo baje še huje in da sem hiper reagirala. Mogoče bo že v nedeljo punkcija, hura :)

Kaj pa vi lepega počnete? Sisy, uživaš v sprejanju. Tudi jaz sem prebrala, da Suprefakt vpliva na zakasnitev user posted image . Potem pa kar korajžno pa pikanje, pa saj nihudo..verjemi. Vse naredimo za naše user posted image .
Andreja, tebi pa čestitke....zdaj pa se preseli malček na nosečniški forum, obišči nas pa in povej kako napreduje user posted image .
Ti Mojca si že tudi v špikanju....
Kako lepo pomlad imamo....kar upamo na najboljše, pa bo vse OK.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
7.3.2006 16:50:48   
*Karmen*
Ja, marčice se takole lepo menite na vaši strani. Vidim, da se pridno špikate, hodite na UZ, Teja je izgleda že sedaj super kokoška, Sisy pridno čaka na M (mimogrede - ja, Sisy, po tem spreju M rada zamuja dan ali dva. Tudi moja izkušnja...), Mojca ne ve več kam bi se pikala, ker je že zdaj vsa preluknjana... Zanimivo branje na tej strani, ni kaj!
Andreja se pa poslavlja od pričakujočih in se seli k nosečkicam. Ena februarčica je uspela. Upam, da bo druga tudi. Bomo imele večji procent uspešnosti in s tem bomo vlile več upanja tudi marčicam.
Jaz pa sem včeraj imela pavzo glede tega foruma. Prej sem bila tri tedne na bolniški, pa sem spala do osmih, deveteih zjutraj. Prejšnji teden sem delala popoldne, pa sem zjutraj spet lahko spala. Joj, včeraj sem morala pa zjutraj v službo! Skor me je kap! Spat sem šla takrat kot ponavadi, zadnje štiri tedne- okoli enih. Ob petih bi pa najraje uro razbila! Ko sem prišla iz službe, sem prav na hitro malo pospravila, skuhala, pojedla in obležala na kavču... Proti večeru sem se malo zbudila, spet jedla in ob pol devetih zaspala... Do jutra... Ne moreš verjet, če ne doživiš...
Vidim, da tudi vas, ki se špikate, daje utrujenost. Saj bo minilo. Po  nekaj dneh se telo navadi na te hormone in spet je vse ok. Jaz sem bila prvih pet dni utrujena ko sto user posted image . Potem pa sem se prav vse dni počutila super. Prav hiperaktivna sem bila. In vseskozi dobre volje... Tako da, tudi dobra volja in elan za delo se vam bosta kmalu pridružila. Kar pogumno naprej, punce!!!
 
En lep pozdrav in vsem veliko sreče!!!

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?