|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
7.3.2006 16:52:40   
Sulfinija
Ja Teja v petek bo en teden odkar se že špikam oziroma me drugi,da se malo pohvalim.Prve injekcije imam do predzadnjega dneva punckije punce malo mi pomagajte recimo,če je v petek punkcija si dam tole zadnjo inejkcijo v četrtek kajne?Še eno šprico po stop injkeciji kajne?
No meni se zdi,da je moj trebuh že ves pošpikan.No prvih inejkcij mi je dala sestra 21.ampul vendar ker imam predviden punkcijo komaj 29.03 mi bo jih nekaj zmanjkalo.No bom ji rekla,ko bom imela naslednji petek UZ ko dobim še gonal-zraven.

Punce lepo se imejte v tej zimski pomladi in javite se kaj pod marčice smo res tiste prave borke!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
7.3.2006 17:44:21   
Sisy
no tkole mamo...ene se sprejamo,druge se špikate, vse pa pa dobre volje in v pričakovanju nečesa lepega po svetu hodimo user posted image  Mene že misel da sem v postopku osrečuje, ne vem zakaj,mogoče se hecno sliši ampak to mi daje neko novo upanje,nek nov zagon in me niti služba ne more več spraviti v slabo voljo user posted image
 
Oh Mojca boga a v trebuh pikice dobivašuser posted image  revca...pa še dolg postopek...ampak se vse za user posted image  zdrži a ne? user posted image
 
Za Andrejo sem prav vesela user posted image  Andreja oglasi se da slišimo kakšno je kaj tvoje počutje da vemo kaj pričakovat če nam uspe....user posted image
 
Karmen,vidim da si v polnem delovnem zagonu....pridna....user posted image  Sem šla zadnjič mal na tvoj foj forum prečekirat,zanimive teme, super user posted image  Aja pa hvala za info glede bolniške, kok je fajn da so take prijazne punce kot si ti tukaj gor user posted image
 
Teja čestitke za jajčka user posted image  pa ne pozabi poročat koliko si jih pridelala, držim pesti user posted image
 
Elysabeth upam da ti po Suprfactu ni več tako hudo...
 
No takole drage moje pridne bodite,pa si še kej tipkamo
 
papauser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
7.3.2006 18:58:41   
andreja 07
no kot že veste je danes moj danuser posted image  je pokal baby check in to v nedelo bolj tko da je bilo bolj privid,dans pa tok jasn da b še slepec vidu.
no jaz sem bila v prvem postopku pri dr.Rešu in uspeh je po 5 letih tu namreč v aprilu bo pet let poizkušanja in sedaj je uspelouser posted image user posted image user posted image  res sem presrečnauser posted image user posted image user posted image  od sreče.
no počutje je pa tako oslabelost zaspanost,v bistvu tko k na začetku enekcij menagon k sem bla fuuuuuuuul utrujena. pa dolg ne morem sedet,ker mi vse dol tišči-to je bilo že pri sinu tako.
lulam skozi hvala bogu ni tok boleče kot po punkciji v bistvu niti ni boleče mal skeli.Najbolj me pa jezi to da moram ponoči obveszno vsaj enkrat vstat okol 3 zjutraj in jit na wc,pol pa ne morem 2 ure zaspat. ampak bom potrpela sam da bo z mojimiuser posted image user posted image  vse ok.in upam da ne bo nevšeščnosti tko kot so bila pri sinu ko sem 6 mesecev preležala v bolnici.

punce še ankrat hvala,zlate ste vse kar vas je tu.
HVALA VSEM
držim PESTI ZA VSE VAS DA VAM ČIMPREJ USPE,ŠE ENKRAT HVALA JAZ PA SE SELIM KOT STE SAME REKLE K NOSEČKAM.

lp,andreja

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
7.3.2006 19:14:07   
*Karmen*
Sem šla zadnjič mal na tvoj foj forum prečekirat,zanimive teme, super


Ja, pa bi ja kej napisala. Pa za vse druge tud velja povabilo. Sem blazna pristašica takih "bolj levih" tem in bi bila zelo vesela tudi vaših mnenj ali pa kakšnih zgodb... No, dejmo, punce. Sej ne morte skoz sam o dojenčkih razmišljat! Boste začele še kakšno dudo po ustih vlačit al pa jo vsaj prav zaljubljeno gledat user posted image !

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
9.3.2006 13:21:40   
Sisy
ojla marčice, kje se skrivate? Nobene glasu od vas...Odkar naša pridna Karmen ni več v akciji  kar nekaj štrajkamo....user posted image
 
Kako kaj napreduje špikanje..Mojca,Elysabeth,Teja in ostale....?
 
Joj jaz že komaj čakam da dobim user posted image  nje pa od nikoder,packe...pa vedno je točna kot urca ko bi pa rada da pride me pa tkole zafrkava...Jaz bi rada že začela z Menogonom pa da se začne že vse skupaj odvijat....ampak ne.... takrat ko pa ni treba me pa tkole heca....predvidevam da je to stranski učinek Suprefacta.....user posted image
 
Kako je kaj vaše počutje moje drage? Zaspanost,urujenost? Jaz sem ravno včeraj mojmu user posted image  rekla da sem jaz že v osnovi "zaspane" kaj šele ko se bomo začel pikat user posted image
 
No upam da ste dobre volje,da vam kljub slabemu vremenu ne manjka elana in seveda oglasite se kaj....
 
čaaaaaauuser posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
9.3.2006 14:13:47   
Sulfinija
Ojla!

Pozdravljene marčice.No jaz danes še kar v redu.Sem bila v avstriji po nakupikih in sem nama kupila lepo postelnino z velikimi vrtnicami ki sma si jo že dolg želela.Sebi dvojne lepe hlače podobne trenirki na gumi kajti drugo več enostavno nič ne morem oblečt so bolj take elegantne in malo večjo bluzico zelo lepo narejeno in pa mojemu dragemu majic ter dvojne hlače lepih barv katere se ji že tut dolgo želel.

No drugače danes je bila ena moja stara prijateljica na kavici pri meni po dolgem času sma veselo klepetali nato pa sem odjadrala po nakupih.

No jutri teden pa me čaka prvi uz in pa še injekcije gonal-f.Spodaj imam že malo izcedka vendar se bo kar vlila moja M vendar do nedelje še mram jest femoden in nato jo naslednji čakam in to zelo nestrpno.Upam,da bo to moja zadnja M v tem letu in,da se bo od mene poslovila za dolgih devet mesecev.

Moj trebuh je že pravi brr,drugače danes čudno nisem nič zaspana včeraj pa bi le spala,spala.Popoldan sem imela zobraja mi je kar en zob ven izpulila ker me je bil okrušen in sedaj je vse ok.

No tkole marčice javite se kaj,napišite kaj lepega.

Misdlim na vas vse in na vsako posebej seveda.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
10.3.2006 12:11:02   
Teja K.
Pozdravljene soborke, kako ste kaj v tem deževnem dnevu?
Midva z dragim sva bila danes na drugem UZ pri rešu. Pravi, da je ogromno foliklov, enega je izmeril na 14 mm. Je to dobro?
Mi zna katera povedati, je slabo ali dobro, če jih je toliko? Omenil je namreč, da bom imela težave po punkciji in bom ostala kak dan v bolnišnici.
Če bom morala počivati mi ni hudega, bojim se , da je to kaj slabega za možnost oploditve.

Prosim, pomagajte mi.


Lep deževen pozdrav,papa

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
10.3.2006 13:05:26   
Sisy
Uf Teja si pa pridna kokoška user posted image  Več foliklov pomeni več možnosti da jih bo več dobrih in da se jih bo več oplodilo user posted image user posted image  Je pa res da še nisem slišala za primer da bi katera zaradi punkcije (kljub številu foliklov) ostala v bolnišnici user posted image ...No dr.Reš že ve kaj je najbolje zate user posted image

Pri men je pa situacija...zmedena....user posted image ...mogla bi dobit user posted image  da začnem z špikanjem pa je ni od nikoder.....tko da sem totalno zmedena in jezna....

tako drage moje

pošiljam vam en deževno-snežen pozdravček iz Ljubljane

S.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
10.3.2006 13:35:59   
Sulfinija
Teja si pa pridna kokoška.Zapomni si več foliklov imaš večje je možnost oploditve in zanositve in lahko imaš tudi zamrznjenčke če jih imaš toliko.
Ja temu se reče hiperstimulacija če imapš polno foliklov lahko te kaj boli po punkciji si ful,ful napeta in pol boš morala resnično počivat se pazit do transferja in veliko,veliko pit tekočine in tudi kakšno tabletko proti bolečinam vset.Pa upam,da te nisem prestrašila zapomni si le kar je najbolj vežno možnost hiperstimulacije poveča tudi zanositev.

Želim ti veliko,veliko sreče in le poročaj kako vama gre.Jaz imam danes teden svoj prvi UZ in pa zraven dobim takrat tudi gonal-f in nato bomo videli kaka kokoška bom kaj jaz jaz upam,da kar dobra.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
11.3.2006 8:41:03   
Elysabeth
Živjo punce!

Jaz sem se za ene par dni kar odklopila od vsega...drugače sem pa danes dobila user posted image  in sem čist fertik! Že od 5. zjutraj bedim, zdele so "krči" ali kakorkoli se že temu reče malo popustili. Res nisem navajena imeti takih M. Ponavadi še vem ne, da jo imam...mogoče le malček napet trebuh in to je to. Kaj se pa sedaj dogaja v mojem telesu???? Ja...verjetno posledica Suprefacta.
Vidim, da ne bo nič z mojimi načrti danes, vsaj do popoldneva bom verjetno kar malo poležavala. Vsake toliko časa pa še mal po forumu prečekirala...

Lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
11.3.2006 8:43:23   
Sisy
blagor tebi! Moja pa noče prit sem že čist iz sebe.....Že od četrtka jo čakam da se začnem špikat...pa nič user posted image  Vse bolj sumim da je Suprefact kriv da mi zamuja....groza user posted image

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
11.3.2006 10:56:07   
Sulfinija
Ojla marčice!

Pošiljam vam prav lep sončen pozdravčke.Joj komaj čakam,ko se moj dragi vrne iz službe,da boma malo šla na sveži zrak v tem lepe vremenu.No jest sem bila danes že pridna sem zlikala cel vagon,sedaj perem in že na injekcije sem bila zjutraj ob sedmih.JOj kako me je današnji pikec bolel,da je bilo joj.No mene malo glava boli.Joj,Sisy ti pa imaš res smolo test negativen,user posted image  pa še vedno ni.Mogoče je pa res tale sprej kri,vda je ne dobiš.Ja ni kaj drugega za pomagat kot čakati.Ma grozno no ko bi najbolj rabila priti je ni in zamuja kar tudi mene najbolj zjezi.No jest pa imam jutri zadnjo tabletko femodena in nato čakam tudi jaz tisto pravo user posted image .Upam,da jo že okrog srede dobim po prejšnji rundi tabletk je prišla tri dni po zadnji tabletki.No in komaj čakam petek ko imam uz in zraven dobim še gonal.Ma z redno in neustavljeno hitrstjo se tudi jaz bližam najinemu končemu cilju.Čez en slab mesec bm vam sporočila,da se tudi jaz nova srečka user posted image .JOj,da bi se vsaj tole uresničilo,kajne?

In kako ste kaj ostale?Tudi vam tkole dnevi letijo kot meni?

Želim vam vsem skupaj prav lepo sončno soboto.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
11.3.2006 11:08:45   
*Karmen*
'dan!!!
 
Ja, tole je pa prav zanimivo... M je res pravi user posted image . Ko si najbolj želiš, da je ne bi bilo in že čakaš s testom v roki, prav gotovo pride. Zdaj, ko jo potrebuješ kar najhitreje, je pa od nikoder ni. Pa nič se ne bojte, punce. Sigurno pride. Malo bo zamujena, pa malo bolj močna in boleča (le malenkost) ampak prišla pa bo. Potem pa akcija!!!
 
Ene se pa že kar pridno pikate. Saj vem, da boli, ampak cilji tega pikanja so pomembnejši od vseh bolečin, a ne? Ma kok smo ženske ena uboga bitja...
 
Katera je pa napisala, da pri njih sonce sije? Pri nas, v tej Sibiriji, ga še vedno ni! Da ne govorim o včerajšnjem dnevu. Ponoči sem spala celih devet ur, vendar sem zjutraj vstala taka, kot bi spala v čebeljnjaku... Vsa bulasta in otekla okoli oči. Kot bi me čebele popikale... Ves dan sem bila tečna... Moj me je dal že ob desetih spat kot dojenčka. Saj ve, da za take vremensko obremenjene urice najbolj pomaga spanje... Kako pa je kaj z vašo utrujenostjo, marčice? A se že kaj izboljšuje?
 
Pišite čimprej!!! Lep pozdrav in veliko sreče vsem!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
11.3.2006 11:11:46   
Sulfinija
Pri nas v Prekmurju lepo sonce sije je že prava pomlad.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
11.3.2006 15:51:26   
Teja K.
Hojla deklice...kako ste kaj v tem lepem sončnem dnevu? user posted image
Tu na Primorskem sije čudovit sonček...neverjetno, letos verjetno da prvič tako močno. Hvala za pomoč. mene je Reš malček prestrašil s folkli in njihovim številom. Potem pa ste me kar potolažile. Če bo prišlo do težav, pa mi ni težko ležati in počivati (tud celih 9 mesecev), ko bom user posted image . Da bi le uspel ICSI, tega me je najbolj strah...user posted image
Jutri greva spet na UZ (3.) in verjento, da potem bo v torek punkcija..komaj čakam. Trebušček je trd in velik kot bi žogo pojedla. Najtežje mi je,ko se moram prikloniti in kaj narediti. Velik user posted image  pa je učenje za tistih lepih 9 mesecev.

Kako ste pa ve? Sisy, je prišla user posted image ? zdaj te malček heca, al je pa res to posledica spreja.
Pa ti Mojca..je res tako hudo špikanje? Mi2 sva se kar navadila, da je vsako jutri ob 5.50 ura, on pripravi inekcijo in me špikne.Potem pa hitro mine....vse potrpimo za naše user posted image .
Kako pa ostale? Karmen?  

Povejte kaj ....papa

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
12.3.2006 17:07:47   
Sulfinija
sIsy!

Pa je končno prišla danes tale tvoja M si je kar vesela,kajne?Pa ena packa grda vedno ko jo čakamo je in in ni vendar je sedaj vseeno prišla.In sedaj se je zate pričela ta prava akcija,kajne?
Dobrodošla med nami,ki se pridno pikamo.Komaj čakam petek in svoj prvi UZ,da dobim še zraven gonal-f.Tudi jaz okrog srede čakam svojo user posted image  kajti danes sem pojedla zadnjo tabletko femodena.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
12.3.2006 17:16:06   
Sisy
oj oj evo mene user posted image  ja hvala bogu da je danes prišla se mi je že mešalo od tega čakanja user posted image  Ja zdaj pa začnem z špikanjem (baje 2.dan) ampak mi zdej ni čist jasno a je potem drugi dan že jutri ali v torek user posted image  Aha pa veste kaj me še zanima-kok časa se je treba špikat pri ta kratkem postopku? verjetno kakšnih 12 dni a neuser posted image  al je to odvisno od "zrelosti" foliklov ki jih spremljajo na UZuser posted image  Mal bi si tkole okvirno rada izračunala datum punkcije pa sem firbčna kako točno po dnevih to vse skupaj gre....

lep pozdravček vsem


< Sporočilo je popravil Sisy -- 12.3.2006 17:17:54 >

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
13.3.2006 8:55:05   
Sisy
Drage moje marčice, pokorno javljam da sem danes dobila svojo prvo pikico v rito user posted image  Moj user posted image  se je izkazal kot pravi doktor, mi je dal že prvo pikico kr sam... morm pa rečt da me je zadeva kr mal pekla ko mi je vsebino injekcije not vbrizgnu....user posted image user posted image  sm kr mal zajavskala....
 
V glavnem v nedeljo zjutraj (ob šestih user posted image  zjutraj) imam prvi ultrazvok user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
13.3.2006 10:09:11   
*Karmen*
No, Sisy, pa si končno tudi ti začela!!! Sprašuješ, koliko dni boš morala jemati injekcije. Ja, največ je odvisno od tega kako hitro ti bodo zoreli folikli. Jaz sem dobivala injekcije 11 dni. S tem, da sem enajsti dan zjutraj dobila polovično dozo Menogona, zvečer pa že stop injekcijo. Mislim, da kakšnih večjih odstopanj od tega ni. Mogoče kakšen dan ali dva. Potem boš pa tudi ti na čakanju... Pa na zasluženem dopustu!!!
 
Glede tega, da te peče, ko ti dragi daje injekcijo pa... Naj ti vsebino injekcije vbrizgava zelo počasi. Po milimetrih. Tudi mene je prvi dan peklo, potem pa si je vzel za injekcijo malce več časa in je sploh nisem čutila. Me je pa kake pol ure potem, ko sem dobila injekcijo, blazno srbela tista pikica, kamor sem jo dobila. Ampak je kar hitro minilo... Bolje, da srbi, kot boli, a ne?
 
Marčice, zdaj pa vsem želim en lep dan, poln sreče in majhnih radosti. Lep pozdravček!!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
14.3.2006 9:44:47   
Sulfinija
Ojla!

Najprej vse skupaj prav lepo pozdravljam.Joj,te zime pa noče in noče biti konec.
No kako ste kaj?
Sisy kako gre pikanje od rok?
Vampirka upam,da si že iz toplih krajev doma ne pozabi v petek naju čaka najin prvi UZ in gonal-f zraven in seveda nisem pozabila na najino user posted image ,če bo čas seveda.
No jaz sem zaenkrat v redu,le hormoni me dajejo in sem zelo,zelo utrujena.Če bo šlo vse po sreči bom jutri dva tedna imela punkcijo in kaj kamnlu zatem bom že pridno grela svoje user posted image .
In kako ste kaj ostale marčice,ki ste sedaj v postopku?Mlao kaj pišite kako napredujete kdaj se bomo začele trest in katera izmed nas,ki smo v igri ima prva punckijo?

No tkole na kratko.Sedaj pa čakam katera se bo prva javila in sporočila kaj lepih novičk!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
14.3.2006 10:16:09   
Sisy
ojla

Mojca se mi zdi da se od marčic samo še midve javljava,kje ste vse ostale...a nas ni bilo več user posted image

V glavnem,danes mi je dal moj user posted image  mojo 2.inekcijo...Ampak sva bla oba šokirana ker mi je mal kri prtekla, mal mi je slabo ratal tko da sem se šla za par minut uležt pa še tam okol me zdej ful boli user posted image  Ne vem a sem jaz tok občutljiva al kaj...ampak mene tole vse skup bolj boli kot punkcija user posted image

V nedeljo (ob šestih zjutraj user posted image ) imam prvi ultrazvok pa bomo vidl kok pridna kokoška sem user posted image

Punkcijo predvidevam da bom imela okrog 24.3....Pa ve?

Javite se kaj

čauuuuuči

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
14.3.2006 10:32:24   
Sulfinija
Ojla!

Sisy ne bit škirala ker ti je pritekla kri.Mene špika sestra in tu in tam tudi meni priteče kri.Tkole da ni panike zaradi tega.
Ja tudi meni se zdi,da sma sedaj smai ostali.Vampirka uživa in je na počitnicah ali pa mogoče že kje doma?
Povej mi sisy koliko gonal injekcij si dobila od prvega uz do drugega?
Ja predvidevam punkcijo okrog 29.03. sem pa sonček-medvedkica tolk da veš,ker pišem gor na forume iste podatke,če še nisi vedela.Torej jutri dva tedna bi naj bila rešena injekcij in punkcije.Upam,da bo šl vse po maslu.

Sisy da boš pridna kokška ti držim velike pesti in javi se kaj.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
14.3.2006 10:37:36   
Sisy
Mojca ja sem že nekaj časa nazaj opazila da si tudi sonček-medvedkica user posted image  .... Morm ti pa povedat da jaz ne dobim gonala,jaz imam čist drugo terapijo pa še to z Menogonom+kratki postopek....Jaz sem začela z Menogonom 2.dan ciklusa,dobivala ga bom vse do punkcije in to je to....Na MON-u je pa kar nekaj punc ki so v dolgem postoku z Gonalom tako da poskusi povprašat njihuser posted image

Torej imaš ti punkcijo čez cca 14 dni?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
14.3.2006 10:41:10   
Sulfinija
Sisy!

Ja,ja jaz naj bi imela punkcijo čez štirinajst dni.Torej jutri naj bi dobila M in nato v petek imam UZ in gonal-f zarven.Joj sorry,ker sem zamešala pojme nas je preveč in na koncu vse skupaj pobrkam.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
16.3.2006 6:24:25   
Sulfinija
Dobro jutro marčice!

A ste res vse odšle dol s te teme.Še samo jaz in Sisy tlele gori vstrajama kje ste kaj istale,da nas vzpodbujate?Vampirka halo kje si javi se kaj,jutri je čas za naš pprvi UZ in gonal-f zraven dobimo ti nam pa nič ne poročaš kako vama gre na počitnicah,kako vama grejo injekcije od rok,kako je z tvoj M si jo že dobila po tabletkah,...?Upam,da ma kaj jutri več v čakalnici počvekale ko boma čakale na UZ?
In Teja koliko zarodkov greješ?
In Sisy kako je kaj z teboj?

Jaz pa vam sporočam,da sem dobila svojo user posted image  kar ponoči ko sem šla na wc in sem jo označila,ko za današnji prvi dan,očitno malo me je pustiala v dvomih vendar je vedela,da jo zelo,zelo težko čakam in me je še vseeno obiskala in mi sedaj obljubila,da je to zadnja v tem letu,da se ponovno vidima drugo leto,ko bom imela v naročju že svojo user posted image .

Tkole t bo za zdaj vse.Sedaj grem na prvo jutranjo kavico možek jo že pripravlja nato pa vesela k sestri,da me špikne danes le še z eno injekcijo jutri pa dobim že dve.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?