|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: žene, punce privatnikov
16.3.2006 10:18:56   
smeško
Pozabila sem napisat, da moj dela redni šiht in gre od doma ob 4.00 zjutraj, domov pride 16.30, pol pa gre po obveznostih in ga ni do nekje 21.00 domov.Ko pride je nonstop za računalnikom al na telefonu, naju pride samo pozdravit.Med vikendi je redkokdaj doma in takrat ko je, al ma koga na obisku al pa gre, tako da medve sva same doma in mi je včasih muka.On vidi denar, jst bi pa rada, da je več doma in o tem lahko sanjam.Rada bi imela kako urco samo zase pa ne gre.Nikamor ne morve it,razen na preglede.Dolgo ne bom zdržala, saj tu nimam nikogar, s katerim bi se lahko pogovarjala o vsem.

(odgovor članu PIKAPOKA17)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: žene, punce privatnikov
16.3.2006 14:23:51   
Anonimen
Pikapoka17,
jaz bi na tvojem mestu z otročkom počakala..povedala dragemu, da se v teh razmerah z otročkom enostavno ne vidim..ker če se ne bo odločil tako, ne bo nikoli nikoli bolje...razmisliti mora o tem in to začeti uresničevati ZDAJ. Obljube ne pomenijo nič..
Lp

(odgovor članu PIKAPOKA17)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: žene, punce privatnikov
17.3.2006 12:40:03   
PIKAPOKA17
JA sej vse to vem. Pa ga prosim..da to kar govori začne uresničevat in mi je ravno včeraj vse to obljubil. Izapde tako, kot da sem totalno nerazumevajoča, ker je urnik itak prilagodil meni in takrat ko jaz delam delam tudi on..pač ostali dnevi pa pride domov ob 20:00 , ali 21:00 in to naj bi bilo dovolj. Obljublja mi da ko bo otročiček bo imel čas zame in zanj..ampak da do tega pride pa morava zdej stisnit....mene pa je iskreno strah, da bom ostala sama z otrokom. Sej ni stvar da sama ne bi mogla gre za odnos, ker če se dva odločita za družino in otroka morata dva sprejeti odgovornost in kompromise. Prevečkrat slišim in vidim (ker pač delam veliko z ljudmi) kako so mamice same doma moški pa si imajo čas tudi za šport in tudi za pijačko in vse kar seveda paše v življenje posameznika.

sama sem namreč že celo življenje športnica in od tega živim...in po pravici povedano me je strah ja ker otročka ne mislim pustiti babici ali varuški zato, da bova lahko delala.

Ne vem ali moški sploh vejo kaka odgovornost je otrok..in da potem nisi sama in ni časa za egoizem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: žene, punce privatnikov
17.3.2006 13:48:48   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: PIKAPOKA17
Obljublja mi da ko bo otročiček bo imel čas zame in zanj..ampak da do tega pride pa morava zdej stisnit....mene pa je iskreno strah,

Ko je bila žena noseča sem veliko delal in tudi marsikam sem šel sam. Enako jo je skrbelo, samo obljubljal ji nisem. Sem samo pokimal. Sedaj ko je otrok bi še šel rad marsikam, samo sem se odločil, da sam ne grem. Bomo šli skupaj. Ko bomo lahko šli. Do takrat bomo pa skupaj doma ali kjerkoli.
To je pravzaprav stvar odločitve.

IZVIRNO SPOROČILO: PIKAPOKA17
ali moški sploh vejo kaka odgovornost je otrok..in da potem nisi sama in ni časa za egoizem...

Kakor kdo. Za svojega moraš sama ugotoviti.

(odgovor članu PIKAPOKA17)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: žene, punce privatnikov
17.3.2006 13:57:40   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: PIKAPOKA17
...Denarja imava dovolj časa da ga porabiva pa ne. V letu dni sva si vzela 3 vikende zase da sva celo nekam odpotovala..Sam pravi da zahtevam preveč jaz pa mislim, da za odnos sploh pa za družino rabiš čas..rabiš pogovore,..rabiš skupni čas ..in da to ni samo po 22:00 uri zvečer ko sva oba večkrat na smrt utrujena .. ne vem ..navajena sem...lepih odnosov doma saj sta bila moja dva starša dober zgled..čeprav sta delala tudi popoldne..ampak za nas in sprehode , izlete in poovore pa sta si kljub temu vzela čas.

Moški znamo pogosto zaprežti in ne vidimo nič, samo to, da moramo še bolj vlečt. Zato pa imamo vas, žene, da nas vsake toliko časa ustavite, opozarjate na pomembne stvari in nas k družinskem življenju vabite.

Tako da imaš čisto prav in še naprej delaj na tem, da bo to kar mu želiš povedati, spoznal.user posted image

(odgovor članu PIKAPOKA17)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: žene, punce privatnikov
17.3.2006 17:15:59   
smeško
Pikapoka, se strinjam s tabo.Midva sva prej oba delala, vse je bilo ok.Ko sem zanosla, ga ni bilo veliko doma.Včasih sem ga prosla, da sva kam šla skupaj.Sedaj, ko imava otroka, ga ni nič domauser posted image .Dela, dela in dela...Ko pride domov pozdravi, se naje in dela naprej.
S hčerkico sva same doma in strah me je, da tega ne bo konec.Nima časa, da bi se malo spočil, še manj ga ima za najuuser posted image , vidi samo delo in denar.Jaz bi pa rajši vidla, da bi imel tudi za naju čas in predvsem za najino hčerko.Ni mi težko bit poleg nje, sam pride dan, ko bi si tudi jaz rada vzela čas zase in šla po nakupih in pijačo.Sedaj pa sem samo doma in mi je včasih muka.Zelo sem si želela imet otroka, on tudiuser posted image .Problem pa je, da tega ne pokaže in gre rajši ven, tudi takrat, ko bi lahko bil domauser posted image .Če mu karkoli rečem imam občutek, da sem nadležna, vedno govorim neumnosti in sem neodgovorna.Predvidevam, da njemu ni lahko in je res obremenjen z delom in skrbmi, sam vseeno bi si lahko kdaj vzel čas za hčerko, če ga zame nima.Ne vem več kaj naj, saj ga imam zelo rada in ga ne bi rada zgubila.Imate kakšno idejo?

(odgovor članu PIKAPOKA17)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: žene, punce privatnikov
17.3.2006 20:17:04   
lennia
Ojla.že dalj časa spremljam tole debato,ker sem na žalost ena izmed njih.Zakaj pravim na žalost?Zato,ker imam preprosto s tem slabe izkušnje.MOjega moža ni nič doma vmes so pa še gostilne in vse predebatirajo tam.prav,ampak potem naj pije sok.ne on je nabit že skoraj vsak dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sama sem doma z tremi otroci.Nimi težko ampak,ker tega ne zna ceniti in ko pride mdomov želi ženo nasmejano,polne ene energije za seksuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,kuhano,pospravljeno in blablabla.Pogovarjav bi se on po seksuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko v treh minutah zaspi,a?Mater to pa bi bil pogovor.Denar je ja,ampak ne za nas,za nas ga je bolj malo.Vse vidi čez denar tudi svojo srečo in uspeh,ko svas se nazadnje pogovarjala sem dobila občutek da me ima rad če ima v tošlnu kej kešauser posted image user posted image .
Kaj menite?Bo kdaj bolje?

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: žene, punce privatnikov
17.3.2006 21:33:06   
kepa*
Lennia, to je pa kriza! Praviš, da je pogosto nalit? Ne vem, meni to ni sprejemljivo. Razmisli, kam vse to vodi. Poskusi se pogovorit z njim. Če ne bo hote, zahtevaj pogovor. In če se ne bo dalo sporazumno rešit zadev, poskusi najti drugo rešitev. Ne vem, morda ni pravi za vas. Sploh če nima nikoli časa za vas, ne prispeva v družinsko blagajno, te zapostavlja...
Najdi alternative.

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu lennia)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: žene, punce privatnikov
20.3.2006 9:21:25   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: lennia
MOjega moža ni nič doma vmes so pa še gostilne in vse predebatirajo tam.prav,ampak potem naj pije sok.ne on je nabit že skoraj vsak dan.
Bo kdaj bolje?

Dokler bo alkohol, ne.
Do kdaj bo alkohol?  Dokler boš alkohol trpela.

(odgovor članu lennia)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: žene, punce privatnikov
20.3.2006 9:28:19   
chips
Pri nas vstane ob pol 6-ih in če ne delajo na večjih objektih delajo do treh.Če pa na večjih kot sedaj na Planetu Tuš v Mariboru pa do 17-ih in pride domov okoli 18-ih.
Je pa res da ko gremo v posvetovalnico ali kar se gre za Teo si vzame fraj dan.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ima več zaposlenih tako da ni panike!!
Dela pa potem še zvečer razne ponudbe in račune,.... na računalniku.


_____________________________

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu PIKAPOKA17)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: žene, punce privatnikov
20.3.2006 9:49:44   
PIKAPOKA17
HVALA  za odgovor tud z moške strani. Verjamem, da obstajajo takšni in drugačni. Se mi zdi, da smo se v tej družbi in materialnih stvareh malo zgubili. Zgubili občutek za vrednote kot so družina , partnerstvo , ljubezen ipd. Sama sem zgodaj zgubila očeta in vem..da odlašanje z odnosi ..kot npr. sej bo čez par let bolje zdaj morava pač stisnit  ne pripelje nikamor saj se lahko zgodi..da čez tostih par let tega človeka ne bo zraven in potem...kaj boš z denarjem kupil čas..na žalost ne gre.

Sej vem da rabiš denar da preživiš in če hočeš več ga pač rabiš več...Ampak kako držati ravnovesje med obema odnos - služba da bo vse ok..je pa zagotovo malo težko.

Sej v bistvu sem hotela vedeti ali je moje razmišljanje in ali so moje ahteve res preveč ali je moj občutek za ružino in odnos napačen, samo vidim da ni da tudi fantje vedo da za družino rabiš čas pa ne samo mamo ampka tudi očeta.

Vem da na vsa vprašanja bom morala sama najti odgovore...


lep dan jaz bom naredila vse  da bo otročiček ko bo zrasel v lepem okolju z veliko ljubezni..

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?