|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Literatura o partnerstvu, odnosih,... 7.3.2006 12:03:09
|
|
|
|
Pupica
|
Vse lepo in prav Tassy ampak a ne bi za še avtorja nam razkrila Jaz sem namreč doslej prebrala kar veliko knjig v stilu Moški z Marsa, ženske z lune, pa še polno ostalih ameriških bla, blajev, kjer zveš le to, da želi moški v restavraciji vedno sedeti tako, da ima na oček vhod, ker ima to podedovano iz pradavnine, ko je branil jamo đžizus.Aja pa vse so debele med 3 in 5 cm(ja sej vem da se ne meri knjig po tem, ampak kaj morem, vedno se spomnim, da so mi ven iz torbice gledale )
|
|
|
|
|
RE: Literatura o partnerstvu, odnosih,... 7.3.2006 12:04:45
|
|
|
|
Pupica
|
aha sem že našla dr.Marijan Košiček, sej je ta a ne?
|
|
|
|
|
RE: Literatura o partnerstvu, odnosih,... 7.3.2006 12:40:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@ aha sem že našla dr.Marijan Košiček, sej je ta a ne? Ja to je avtor! To so knjige s pravim pristopom Res svetujem kot obvezno čtivo
|
|
|
|
|
RE: Literatura o partnerstvu, odnosih,... 7.3.2006 12:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Ko sem bla še najstnica mi je bilo vedno ful smešno, da taki "dedek" deli seks nasvete Sončece niso samo seks nasveti Ja v Oni je imel svoje članke.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
nelson10180 (
93%)

180 (
0%)

180 (
0%)

180 (
0%)

180 (
0%)

180 (
7%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!