Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sem bolj sramežjive sorte. Pa tudi pogled na pokrpan trebušček, me je prvi trenutek malo razžalostil. So me pa presenetile prijazne sestre. Bi si pa želela, da bi mi malo več razložili kaj so mi porihtali med operacijo. Moja G. mi je povedala samo to, da so odstranili tumor in ciste, več pa bom izvedla za en mesec, ko pride izvid. Pa rekla je še, da se bove takrat zmenile za zdravljenje. Pa še to vam želim povedat vsem, ki vas še čaka ta poseg, po njem (najbrž zaradi infuzije) lulaš temno modro- zeleno.
me je tako presenetila ta barva, da me skoraj kap. 
!!Men je blo tud kr težko, prav boleče in nič prijetno...
. Ni nujno, da te boli zaradi ciste, mene ni nikoli bolela prav cista oz. mi cista ni povzročala bolečin tko, da bi bilo najbolje da ti raje pokličeš svojo G.
....
. Sedaj sem vesela srečka
v 20. tednu. Zanosila sem en mesec po operaciji. Sem že zdavnaj pozabila na tisto težko pot do zanositve. Ne opubat, strah dajte stran in pogumno stopajte na poti do vaših
endometriozo oz. zelo razširjeno, v trebuhu sem imela že vse zraščeno (npr. črevo na trebušno steno in take...) V glavnem, predvidevam, da imaš ti kakšno milejšo obliko iste bolezni. Pri moji so se kar zgrozili.