|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšne znake ste imele? 19.3.2006 12:23:29
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem imela zelo občutljiva prsa, nekakšen čuden okus v ustih, kot po "železu" , ker sem kadilka, se mi je luštalo cigaretov 2x več kot normalno(v drugi nosečnosti sem takoj vedela, da sem, ravno po tem znaku), drugega se trenutno ne spomnim....
|
|
|
RE: kakšne znake ste imele? 19.3.2006 12:57:23
|
|
|
|
total
|
Razen izostanka menstruacije,noobenih drugih znakov.
|
|
|
RE: kakšne znake ste imele? 19.3.2006 13:07:19
|
|
|
|
lelaval
|
Prsa sem imela tako boleča, da sem morala prav pazit, kako obrnem svoje roke.
|
|
|
RE: kakšne znake ste imele? 19.3.2006 14:14:10
|
|
|
|
Naja30
|
Če si tako zelo želiš zagledat magični + kot jaz in večina deklet na tem forumu, se lahko psiha fajn poigra s tabo in iz meseca v mesec imaš nove in nove znake. Ko sem jaz bila prvič , pa še nisem bila gost tega foruma, so me prsa bolela, pa slabost in omotica sta me dajala že kar na začetku še pred izostankom M.
|
|
|
|
|
RE: kakšne znake ste imele? 19.3.2006 18:05:57
|
|
|
|
KODA
|
Zaostanek pri obeh .Edino pri tadrugem,sem bila nekaj dni,preden bi morala dobiti ,ful že zaspana.
|
|
|
RE: kakšne znake ste imele? 19.3.2006 19:16:58
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Mene so zelo bolela prsa in v desnem jajčniku me je špikalo....Pa ful sm bla utrujena....Na začetku bi sam spala...
|
|
|
RE: kakšne znake ste imele? 19.3.2006 20:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: total Razen izostanka menstruacije,noobenih drugih znakov. tudi pri meni ne, so so nato pojavili v lažji obliki oz. se pojavljajo, zaspanost in špikanje v jajčnikih nekoliko boleča prsa
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kako ste dojile?endrinasprva leže, potem sede (
48%)

sprva sede, potem leže (
11%)

samo leže (
15%)

samo sede (
17%)

nisem splpoh dojila (
8%)
Število vseh glasov: 383Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!