|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NEPLODNOST
19.5.2006 12:16:27   
PIKAPOKA17
lp Vesna...kako gre? No naj povem, da midva sva itak zvedela najhuje ...da rabiva donorja..kaj pa vem nikakor se ne moreva sprijazniti da je to to in upava da enkrat pač bo kaj drugega....Sicer meni motivacija vsake toliko pade ...vsak mesec ko dobim menstruacijo mi delček upanja zbledi..in po pravici sem že kar pošteno utrujena....Utrjuena od iskanja alternativnih možnosti za dojenčka...inteženje fantu da bi bilo fino če bi naredil to in to in to....

Tako, da ne vem....Ma sej so dobri in slabi dnevi....pa optimistični pa paesimistični. V vsakdanjiku vseh obveznosti si nisem predstavljala da bo tudi tukaj tako zapleteno....Pa kamorkoli pogledam vidim nosečnice, pa katerokoli prijateljico vprašam je noseča in tako minevajo dnevi..tedni ...

SEj vem malo pesimistično pisanje....danes jutri bo najbrž bolje...

Kaj pa vidva, kako je šlo na pregledu....Upam, da imaš vsaj ti veselo novico...

lp

(odgovor članu nenitra)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: NEPLODNOST
19.5.2006 14:38:09   
anadejka
Čau Vesna,full dobr da sta pri Reškotu tko hitr pršla na vrsto.Ja verjetno bi se na Gk.v Lj.to mal drgač odvijalo.Tvojemu možeku bi naredili biopsijo testisov,če bi kaj našli,bi to zamrznili in tebe potem kasneje stimulirali z zdravili.
Pri Reškotu pa zdaj tvegata tistih 190.000,ker nihče ne more vedit ali so celice tam.
Mogoče ne bi bilo neumno,da bi pred postopkom zahtevala genetske preiskave,ki jih prav tako dela Reško v Dravljah samoplačniško,pa ni tok drago.Če bi preiskave pokazale kakšno nepravilnost,bi bilo takoj jasno da je nesmiselno hodit v postopek in zapravljati denar.
Kakorkoli že upam da se vama lepo razreši vseskupaj in vama Reško pomaga po vseh najboljših močeh.

Pikapoka to kar pišeš o Ameriki me pa res zanima,dej mal več napiš.A maš mogoče kakšen naslov tut?
Pa ni mi pa jasno kako lahko,ko dobiš naročeno donorjevo seme,to kar sam doma opraviš????
Dej napiši več,pls,ker me res full zanima!!

Midva z možekom pa sva še vedno v fazi čakanja in še nič novega.


Lepe pozdravčke in maxi lep dan..............andreja

(odgovor članu nenitra)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: NEPLODNOST
20.5.2006 11:19:47   
PIKAPOKA17
Čao Andreja....Ja američani imajo okoli 5 miljonov primerov neplodnosti tako, da predstavlja to za njih večji problem, ..Sem pobrskala na internetu in imajo banke sperme, kjer si lahko preko interneta pogledaš donorja (starost, izgled, psihološki opis, barva kože, ipd) Skratka vse  značilnosti posameznika.

Imajo možnost, da si donorja izbereš sam in ti seme dostavijo  na dom z vso potrebno opremo, za inseminacijo doma ...user posted image . Ker očitno se to da ne...Če je problem moška neplodnost in je ženska zdrava si v času ovulacije vbrizga seme  in to je to..

Imajo možnost, da pošljejo seme kamorkoli želiš (http://www.spermbankdirectory.com/sbonline.htm)
(http://www.thespermbankofca.org/) , tole je link za Kalifornijo banko sperme, primer kako poteka, lista donorjev , kako poteka inseminacija doma...ipd. Vem, da isto dela banka sperme v New Yorku in da delajo z dvema klinikama na Danskem.

V Slovenijo pa uvoz semena ni dovoljen..toliko o tem načinu reševanja problem. Ker zakaj bi olajšali ljudem težave, če jih lahko zakomliciramo...user posted image

Kaj pa vem, moj ima gensko napako...kar pomeni vsaj uradna medicina tako trdi da svojih otrok ne more imeti...super ne...Dana sva na seznam za donorja ..in zdaj naj čakava eno leto, dve, tri, štiri..ker itak nihče ne ve kdaj bova na vrsti.

tako, da ne vem mogoče bi bilo fino, da grem v Ameriko na dopust in opravim vse tam...Ker očitno bo to najhitreje ....

nimam več bolj pametnih idej....user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: NEPLODNOST
22.5.2006 12:25:47   
anadejka
Ja Pikapoka midve sva na istem!Tut moj ima baje genetsko napako in ne more met svojih otrok.Jest bom letos stara 30,preden bom dočakala usmiljenje GK.z donorjevo celico bom že 32 al pa še več kaj pa vem.Po tridesetem pa plodnost pri ženski močno pada in z donorjevo celico imaš samo 4 možnosti in konec.Samoplačniške variante ni.Kaj pa pol?
Hvala ti za ta link,bom šla zdej gledat in raziskovat.
Ampak samo ideja,kaj pa če naročiš da ti dostavijo npr.v Nečijo,kjer imaš sorodnike in ti potem oni pošljejo paket naprej v Slo.?Pol se da?
Grem zdej na link mal študirat.

Hvala ti!user posted image

(odgovor članu PIKAPOKA17)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: NEPLODNOST
22.5.2006 12:30:49   
emaa
Punce ali pa it v tujino, baje je Bruselj ena cenejših variant. Jaz pa ne vidim zakaj ti ne bi omogočili samoplačniške postopke z donorjem, saj uporabiš itak istega donorja. Znajo pa precej komplicirat, a ne, sploh ko smo zmeraj mlajše.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: NEPLODNOST
23.5.2006 8:16:28   
Anonimen
V Švici v Luganu (se mi zdi) ima kliniko za zdravljenje neplodnosti dr. Jemec, ki je slovenskega rodu (govori slovensko). Na donersko inseminacijo hodijo k njemu tudi Slovenci oz. so hodili še prej ko to pri nas ni bilo možno. Več pa se da zvedet pri g. Mojci Pirnat oz v Društvu za večjo rodnost.

Lp

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: NEPLODNOST
23.5.2006 8:48:32   
anadejka
Ja ni slaba ideja.Hvala anonimna za nasvet.Mal bo treba še pršparat,pol ko bom tukaj do konca izgubila živce pa letim v tujino!!A ni žalostno?!?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...




Smučanje
Michonne RR

Ali vaši otroci smučajo?

Da (53%)

Ne (29%)

Ne še (18%)


Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!