|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj skuhate vašim malčkom, če... 2.4.2006 14:07:01
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz ji najbolj na hitro naredim zelenjavno župco, špinačo+pire krompir, puran v omaki+pire krompir......To so jedi, ki jih imam v pol ure skuhane......pa še kej bi se najdlo.......
|
|
|
RE: kaj skuhate vašim malčkom, če... 2.4.2006 14:45:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Odmrznem ričet ali pa dinozavre spečem (tiste male puranje pohce v obliki dinozavrov). Najbolje je imeti res kaj zmrznjenega za take primere.
|
|
|
|
|
RE: kaj skuhate vašim malčkom, če... 2.4.2006 16:49:04
|
|
|
|
Marogica
|
Pri nas se to zelo redko zgodi, ker sta oba v vrtcu/jaslih. Če pa že, pa imam kakšne hrenovke doma ali pa jima skuham špagete z olivnim ojem, ali z kakšno drugo omako.
|
|
|
RE: kaj skuhate vašim malčkom, če... 2.4.2006 18:01:16
|
|
|
|
lelaval
|
Navadno kar zelenjavno juhico.
|
|
|
RE: kaj skuhate vašim malčkom, če... 2.4.2006 21:38:12
|
|
|
|
sjug
|
Juha, makaroni, hrenovke, polenta, včasih pa želi kruh z margarino (tisto z olivami). LPS
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiAli vi in vaši otroci zaužijete dovolj bel...Zdrav življenjski slog - večina ljudi najprej pomisli na gibanje in dovolj spanja. Pogosto pozabimo na uravnoteženo preh...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
partner vs. očka in obratnoAdminMoj partner je v mojih očeh tak očka, kot sem si ga predstavljala pred rojstvom otroka...Ne; delala sem mu krivico, zdaj je veliko boljši. (
27%)

Da; od njega nisem pričakovala veliko in pričakovanja so se uresničila. (
16%)

Ne; predstavljala sem si, da bo boljši kot se je izkazal do sedaj. (
22%)

Da; imela sem visoka pričakovanja in ni me razočaral. (
35%)
Število vseh glasov: 167Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!