mojčika
|
Hojla, se zjutraj nisem javila, ker me je naša deklica danes presenetila z maratonskim spanjem do 10-ih Zdaj sem jo dajala pa pol ure spat in je zaspala šele, ko je dobila svojo dozo praskanja hrbta in dvakrat je kričala, ko sem nehala, v tretje pa je le omagala... Melissa joj želim, da čimprej minejo kozice, zdaj bi pa kar raje, da jih prebolimo preden pride še en družinski član, ker bolezen tako napreduje... Q mrzlica, a se spomnite deklice iz Nemčije, o kateri sem vam pisala, ona jo je dobila na kmečkem turizmu, drugega ji ni, kot zelo se ji je oslabil imunski sistem in je kar dosti bolna Adidaske so znotraj dokaj široke, zato težko rečem, da bi se na drobni nogici obnesle... No moje Teva pa so zakon, jaz lahko rečem, da so daleč najboljši poletni čevlji, kar sem jih kdaj imela MM tudi lepo hodi, padati zna, pade pa skoraj ne, ker tako počasi in previdno hodi, da se ji vsi smejijo Klobuček je tudi pri nas podarjen, sicer malo predebel, se v njem poti, a bolje kot nič, je pa ugotovila, da je bolje z njim, da se manj blešči... Kremo za sončenje imamo mi Vichy 50 in Nivea 40, kaj naj, to smo kupili v dobri veri, da je to najboljše, porabili bomo, pa če ne na MM, pa zase, tako slabo že ne more bit, sicer ne bi prodajali Ihte mi še nimamo, toči pa krokodilje soze od užaljenosti Barba ti pa kar mačkice, no fajn, samo meni pa mlade mačke tako kot so lepe prav nič ne dišijo, gre celo stanovanje v luft, sem doživela večkrat, a ni ga čez odraslega lenuškega mačka, pri nas je eden tak, muca je pa otročja za znort, kot bi imela eno leto, jih ima pa že pet, ta se nikoli ne bo zresnila Ta star maček je pa pravi jack, hodi z nama na sprehod, včeraj smo peški naredili dva kroga okrog bloka , smo prava atrakcija naselja... NIK, MELISSA pozdravita se
< Sporočilo je popravil mojčika -- 2.7.2007 14:52:33 >