|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
2.7.2007 12:47:31   
Pokora
Da se vam malo javim. Nik je že od srede zopet bolan, tako da sem danes začela službo z bolniško. Že od srede vsak dan hodiva do zdravnika. Dones morava zopet, ker mu bojo že tretjič vzeli vodo. Mali je siten razdražen, stalno me fehta da bi šel ven. Ko mu rečem da ne more, se mi pa kar po tleh meče. Ne vem če so vaši tudi taki, ampak tale naš škratek je totalna ihta.
Ga moram pa vsaj malo pohvaliti! Je tako priden ko mu čistim nosek da je joj! Se mi zdi da se je že kar navadil da mu non stop šopam fiziološko v nos. Pumpico mi da pa kar sam v roke. Je pogruntal da mu ful pomaga če mu povlečem smrkeljček iz nosa.

Žiga user posted image user posted image  za prve korake. Eya, zdaj ga bo šele začela loviti okoliuser posted image

Flecker uboga Melissa! Tole je pa kar huda oblika kozic, a? Upam da se ji čim prej posušijo, pa da si jih ne bo preveč spraskala. Moja sestra ima kar par brazgotinic na obrazu od noric. Je pa baje tako da jih ta drugi otrok v družini preboleva veliko težje kot ta ki jih dobi prvi.

Čebelica2 ali pa Rok, kaj je to Q mrzlica in kje te to lahko ulovi? Sem takoj imela pred očmi dengo, upam da ni to kaj tako hudega.

Tele crocksi so tudi meni bljak. Ampak izven naših meja so res totalen hit - si čisto out če jih nimaš. Samo meni je pa totalno grdo k se punce "napedenajo", potem pa ta kič zraven obujejo.

Mojčika meni pa Teva nikakor ne potegnejo. Imam tako hecno nogo, da so mi ali premajhni, ali pa čisto preveliki. So mi pa ful lepi, sploh tele ki jih je tebi možek kupil so mi oh in splohuser posted image  Jaz že sedem let gulim ene Lowine sandale. So si mi res super obnesli. imajo usnjen podplat in se tudi v stroju ne uničijo. Kupila sem jih ko sva prvič šla v Indonezijo. Od takrat čakam da jih bojo zopet uvozili, pa jih kar ni in ni. Očitno bojo za letos še morali biti kar ok user posted image

Ampak Rok, vi2 z mino pa mata prigode s temi drekci! A si mogoče pomislil da imata probleme z ritko ravno zaradi drekcev? Če ti kaka ponoči, pa take obilne porcije, bi jaz pomislila da ji kaj mogoče ne štima. No lahko da so tudi plenice, samo pomisli še malo, če Mina zadnje čase je kaj takega kar pred vneto rito ni.

Previjanje na postelji se pri nas ne obnese. Se tako vrti sem in tja da je joj. Mi še kar vztrajamo na previjalni - ga pa po hudem padcu iz postelje na vseh višjih rečeh nadzirava 100%.

Marelica kaj če bi ti tvojega tako, za kakšen vikend še meni posodilauser posted image  No saj jaz se ne morem pritoževati čez mojega, samo ko preberem kako je pa tvoj priden...

Mi uporabljamo Bubchen kremo za sončenje, pa sem zdaj v tem postu prebrala da ni ravno najboljša. Ampak nam se je dobro obnesla na morju, tako da upam, to da ni najboljša, ne pomeni da je strupenauser posted image

Grem zdaj malo pospravit ker mali ravno spi. Ko je buden itak samo po meni pleza. Upam da se čim prej pozdravi!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
2.7.2007 13:03:41   
barba
Joj, Melissa tole je pa zlo hudo!user posted image

Jst sem se dons dopoldne začela učit za zagovor. user posted image  Sam nevem kaj mi je ko tolk časa rabim, da se skoncentriram. user posted image  Meto sem poslala s taščo ven, ki mimogrede sploh neve da se učim za zagovor. Ji ne mislim povedat do zagovora, ker bi me potem vsak dan vsaj 5x vprašala »a bo šlo?« user posted image user posted image user posted image user posted image

Prejle pa nesem v klet prat cunje in je nekaj tok čudno praskalo. user posted image  Sem še malo poslušala in našla na čisto zgornji polici v škatli mačko z mladiči. user posted image  Ne me vprašat kolk jih je, ker me je skoraj s pogledom ubila. user posted image  Sploh nevem čigava mačka je? user posted image  Očitno je notr prišla skozi okno.

Grem še mal za knjige, dokler Meta spi in može še ni ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
2.7.2007 13:27:58   
Nenya
Čebelica2 ali pa Rok, kaj je to Q mrzlica in kje te to lahko ulovi? Sem takoj imela pred očmi dengo, upam da ni to kaj tako hudega.

Q mrzlica je bakterijska infekcija, ki se prenaša preko mleka, fecesa, urina  ali drugih telesnih tekočin živali, ki spadajo med kopitarje, se pravi koze, krave ipd. Pri človeku je največkrat asimptomatska, v svoji najmilejši obliki povzroči vročino in izpuščaje.  V zelo redkih primerih je lahko sicer tudi smrtna, v najhujši obliki največkrat povzroči vnetje srčnih zaklopk (endokarditis). Je zelo redka, v Vel. britaniji je npr. vsako leto kakih 100 primerov. Na vsake toliko časa se pojavijo kaki izbruhi te bolezni, pri čemer so najbolj izpostavljeni kmetje in drugi, ki živijo v neposredni bližini večjih farm.

Pokora, tudi meni se je začela metat potleh, vendar jo ponavadi ignoriram. Nočem, da bi ji to prišlo v navado.
Mislim, da se ti ni treba bati, da bi bil Bubchen strupen. V tem primeru te kreme ne bi prodajali.
Mislim da kakanje ni krivo, saj smo imeli probleme s kakanjem šele zadnje dneve, izpuščaji so se ji pa pojavili že kak teden prej. Se mi pa danes ni pokakala, tako da zgleda je takrat kaj takega jedla, al so bili zobki oz. kaj podobnega.

Barba, joj kolk luštno, da imate mucke. Ko boš sedaj prala, ti bodo lahko zmeraj kakšno pesmico zamjavkali, hi hi.user posted image user posted image

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
2.7.2007 14:36:05   
*zvezdica*
O hudo Barba, a kar ena tuja mačka je bla to?user posted image
Pridna, da se učiš za zagovor. mene je najbl možno strah, pa že jutri imam. Fora je ta, da se enostavno nimam časa pripravljat na zagovor. Ves čas imam nekaj, zvečer sem pa tako crknjena, da sem brez energije. Upam, da bo vseeno šlo!

V soboto sem šla delat za 2 urci in pol, tko da ni blo neke krize. Če bo tako mi ne bo panike.

Joj Rok, ti me pa vsakič  za crknit nasmeješuser posted image . Upam, da ko dobite dojenčak in bo nenya lepo zasidrana doma, da nas bo še vedno narežal z vašimi prigodami!
Mina je pa prava pobalinkauser posted image , pa kako je faca na gujsniciuser posted image .

O, Pokora lepo da si se spet mal javila. He he ampak službo si pa super začel...očitno te Nik ne pusti kat tako od sebe.

Braaavo Žigaauser posted image user posted image user posted image . Eya, zdaje se ti pa začenja še bolj pestro obdobje!

Crocksi so pa tud men totalno bjak. Saj udobni so res pa hvalijo jih tud na vse pretege, ampak vizuelno so mi pa čist mem..žal. Tud mene bodo preskočili.

Od krem za sončat uporabljamo Nivea za otroke. Men je kar cool, samo moti me, da se tko dost popauser posted image , pa barve je tud blaaazno naravne ( pastelno modra)user posted image ...pomaga pa upam da.

Melissa bogica, upam da je ne srbi več preveč. Prava junakinja je s telimi hrasticami!

Aja še glede pranja zobkov. Pri nas ni šans, da bi mu jaz kaj šarila po ustih. Umivat si jih hoče izključno sam! Vsak dan ga probam mal prisilit in mu jih mal skrtačim. Ampak men je prav kriza ko vidim, da ima kar mal rumenih oblogicuser posted image . Kako naj to poštimam? Tud če men pusti, da mu jih perem tako tišči usta, da mu ne morem celih ploskev skrtačiti, kaj šele da bi CELE ploskve na VSEH zobeh? kako vi to rešujete?

< Sporočilo je popravil *zvezdica* -- 2.7.2007 14:39:56 >

Marcel in Zarja

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
2.7.2007 14:40:51   
mojčika
Hojla, se zjutraj nisem javila, ker me je naša deklica danes presenetila z maratonskim spanjem do 10-ihuser posted image

Zdaj sem jo dajala pa pol ure spat in je zaspala šele, ko je dobila svojo dozo praskanja hrbta in dvakrat je kričala, ko sem nehala, v tretje pa je le omagala...user posted image

Melissa joj želim, da čimprej minejo kozice, zdaj bi pa kar raje, da jih prebolimo preden pride še en družinski član, ker bolezen tako napreduje...

Q mrzlica, a se spomnite deklice iz Nemčije, o kateri sem vam pisala, ona jo je dobila na kmečkem turizmu, drugega ji ni, kot zelo se ji je oslabil imunski sistem in je kar dosti bolna user posted image

Adidaske so znotraj dokaj široke, zato težko rečem, da bi se na drobni nogici obnesle... No moje Teva pa so zakon, jaz lahko rečem, da so daleč najboljši poletni čevlji, kar sem jih kdaj imelauser posted image

MM tudi lepo hodi, padati zna, pade pa skoraj ne, ker tako počasi in previdno hodi, da se ji vsi smejijouser posted image

Klobuček je tudi pri nas podarjen, sicer malo predebel, se v njem poti, a bolje kot nič, je pa ugotovila, da je bolje z njim, da se manj blešči...

Kremo za sončenje imamo mi Vichy 50 in Nivea 40, kaj naj, to smo kupili v dobri veri, da je to najboljše, porabili bomo, pa če ne na MM, pa zase, tako slabo že ne more bit, sicer ne bi prodajaliuser posted image

Ihte mi še nimamo, toči pa krokodilje soze od užaljenostiuser posted image

Barba ti pa kar mačkice, no fajn, samo meni pa mlade mačke tako kot so lepe prav nič ne dišijo, gre celo stanovanje v luft, sem doživela večkrat, a ni ga čez odraslega lenuškega mačka, pri nas je eden tak, muca je pa otročja za znort, kot bi imela eno leto, jih ima pa že pet, ta se nikoli ne bo zresnilauser posted image

Ta star maček je pa pravi jack, hodi z nama na sprehod, včeraj smo peški naredili dva kroga okrog blokauser posted image , smo prava atrakcija naselja...

NIK, MELISSA pozdravita seuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 2.7.2007 14:52:33 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
2.7.2007 14:45:23   
mojčika
*zvezdica*, no fajn, da v službi ni kriza, jutri se pa veliko sreče...

Zobki, vedno ob risanki, rečem aaaa in odpre usta, malo moram tudi sitna bit, načeloma gre...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
2.7.2007 20:15:11   
eya
Zvezdica, jutri bom držala pesti. Jutri ob takem času bo že vse za tabouser posted image  Dobro spelji in čim lažja vprašanja ti želim. Pri nas v glavnem dajejo taka splošna vprašanja, če pa kandidat ne zna, potem se pa itak malo pohecajo, pa je.

Pranje zob: tudi pri nas to ščetkanje ni tako kot bi moralo biti. kaj hočemo, nimamo kaj dosti naredit, vztajen je treba biti.

Uh, a vaši tamali tudi lezejo ven iz stolčka za hranjenje? Mi imamo triptrapa in ga ne morem z ničemer pripet. Je pa prav nevarno, ker mi v sekundi hoče zlest na mizo.

Ha, ha, Barba, sem se nasmejala vašim mačkom. Si je pa mačka našla mesto za svoje maleuser posted image

Pokora, a so že ugotovili, kaj je malemu? Upam, da mu gre na bolje. Pri nas je špricanje fiziološke v noska cel podvig, je dretje, samo da vidi fiziološko.

Rok, nič hudega, če ne veš glede krem. Saj se mi je zdelo, da verjetno nisi v to usmerjenuser posted image  Meni se tudi dostikrat dogaja, da me recimo sprašujejo o kaki roži (ker naj bi bila iz tega "foha", jaz pa pojma nimam, o čem govorijouser posted image .

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
2.7.2007 21:03:26   
mojčika
Uf sem utrujena, naša dečva se daja po pol ure spat, sem jo danes še zbudila iz popoldanskega spanja, pa še ni bila dovolj utrujena... a še kateri hodite tako pozno spat, če bi bilo po njenem, bi šli okrog 22-ihuser posted image , jaz pa si tako želim kako urco zaseuser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
2.7.2007 21:48:20   
mojčika
Joj kako lije in grmi, groza, sam čakam, da se mala zbudiuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
2.7.2007 21:48:57   
eya
Žiga je tudi danes zaspal šele ob 9ih, drugače pa gre kar hitro po 8i. Je pa zgleda danes v varstvu šel spet kmalu spat, ker mi je ob 6ih zaspal za pol ure, ker je bil res fuuul utrujen. Moram omenit, da naj ga ne dajejo prezgodaj spat, ker mu potem cel ritem zrušijo.

ja, pa tudi meni veliko pomenijo tile dobri dve uri zvečer, vsaj v miru pospravim, včasih kaj skuham za naslednji dan, pregledam RR ali pa enostavno zabušavamuser posted image

pri nas je pa nehalo deževat, no pa tudi prej ni bilo ne vem kake hude nevihte.

lahko noč!

< Sporočilo je popravil eya -- 2.7.2007 21:49:44 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
2.7.2007 21:56:34   
Krista28
Živjo punce. Mal se vam javim. Brala vas nisem za nazaj še nič, tko da komentiram drugič. Zasledila sem, da je Žiga shodiluser posted image user posted image  počasi bodo vsi naši aprilči zakorakali. Tudi Kristjan je shodil v četrtek, ravno na svoj 14. mesec. Če rabi kam na hitro, gre še vedno po štirih, če pa ima čas, pa počasi zakoraka.

Bili smo na morju, ampak sem domov prišla še bolj utrujena kot šla. Najprej gužva pri naju v službi, potem smo šli v soboto na družinski kolesarski maraton Franja, zvečer moj user posted image  še v službo, v nedeljo, 17. pa na morčka.Mali je fasal virozo in šterico spodaj, tko da je bil en sam stok in jok (39C). V torek smo šli zdravniku v Lucijo. Ko pa se je mali pozdravil, pa zbolim jaz...noro....sicer je blo pa ful luštno, le bolj malo smo kolesarili. Ta teden pa smo bili s polnim tempom že v službi. Kristjan bo ta teden pri babi (tašči), ker je vrtec zaprt. Imajo eno papigo, ki non stop žvižga in je user posted image  čist navdušen. Dons sm mu kupla tisto kosilnico iz Hofferja, in mu je ful všeč. Je skoz kosiluser posted image .

Tko, zdej grem pa še vas brat, da vidim kako ste.....sm tam nekje na 188 strani ostala, se mi zdi..user posted image user posted image  A se boste kaj zmenile?

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
2.7.2007 22:07:17   
barba
Rok – pri nas nismo ravno mačji navdušenci, zato upamo, da bo mama mačka svoje otročičke sama odnesla. user posted image  Sva z možem ugotovila da so 3 kepice stare kakšnih 14 dni. Čudno, da ni noben opazil naraščaja.user posted image

Zvezdica – držim pesti, da bo jutri najboljše možno.user posted image Jst sem kar frej vzela, ker tud nebi mogla sfolgat. Ko me bodo zaposlil mi itak pol leta ne pripada dopust. user posted image  Sem se kar zmenila, da me s 1.8. zaposlijo, da lahko gremo vsaj na morje. user posted image

Vi se kar hecajte z »našimi« mački.user posted image   Me je mačka skor s pogledom ubila. user posted image  Mater se že dolg nisem kakšne živali tok ustrašla.

Naša Meta je bla dons popoldne spet neki tečna in to potem ko smo prišli domov. user posted image  Jst sem dobila obvestilo, da majo tam kjer ponavadi kupujem cunje popust. Res mi manjka cunj in smo šlo pogledat. Tamala je vse zabavala, jst pa nisem nč najdla. Doma se je pa samo za mano drla »mana, mana, mana«, kar pomeni mami. user posted image user posted image  
Je ratala tok navihana, da nevem kje jih pobira. Kar spomni se in začne "pana, pana", vprašamo si zaspana in ona "ja". Pol pa zašiba in se na ves glas reži.user posted image
Uuuuu, Krista sem mislila, da si nas že zapustilauser posted image user posted image

Grem spat ...

< Sporočilo je popravil barba -- 2.7.2007 22:09:32 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
2.7.2007 22:20:12   
Krista28
Glede flekov jst še vedno prisegam na prewash  in LOC (amway), pa tudi prašek imam sicer od te firme, zdaj nabavla tri flaše ariela (bil v hudi akciji), pa nism zadovoljna. Vsaj men se zdi da ne opere tako dobro, pa ša občutek imam, da ostane v tkanini, kljub spiranju in mi je agresiven.

Meta je pa z novo frizuro ful luštkana. Tam je dobra, ko na šipi sloni (188 stranuser posted image ).

Kristjan ima tudi noči, ko se premetava po celi posteljici, pa vseeno spi, pa tudi zjutraj je čisto dobre volje. Tako da se jaz nism kaj dosti obremenjevala.

Na morju pa je Kristjan tud užival v vodi. Sploh ni hotu v razne čolničke in šlaufke, tako da sem si od kolegice sposodla en dan fredov obroč in je superuser posted image . Sem šla koj kupit.

Bom kar objavila, da me ven ne vrže...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
3.7.2007 6:01:39   
Nenya
Živijo,

sporočam vam, da se nama je včeraj z Nenyo ob 21:30  rodila 2.2 kg težka hkčerkica Brina.  Zaenkrat zgleda vse OK, je na intenzivni. Je pa veliko bolj živahna kot je bila Mina. Mina je vse tri dneve v porodnišnici prespala, ta pa stalno brca, krili z rokami. Včeraj so ji šle une elektrodice za srček tako na živce, da jih je takoj odstranilauser posted image . Že zdaj se vidi, da nama bo dala vetra, hi hi.user posted image

Kot večina stvari v zadnjih dneh  tudi ta porod pri meni ni minil brez zapletov. Na poti do porodnišnice sem namreč imel prometno nesrečo, sem bil 100% kriv, ni kaj hudega, samo avta nisem mogel več peljat. Me je potem un, v katerega sem se zaletu, zategnil do porodnišnice. Zaradi omenjenih tehničnih zapletov, mi bo vožnja do ljubljane in nazaj pobrala ogromno časa, zato ne verjamem, da bom uspel v prihodnjih dneh kaj napisat za rr.

Zato se slišimo najverjetneje šele čez par dni.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
3.7.2007 6:43:16   
alička
Rok in Nenya čestitke za malo Brino user posted image user posted image user posted image , Mini pa za sestricouser posted image user posted image !!!!!

Kako lepa novička za dobro jutro. Mali Brini (lepo ime sta izbrala), pa vse najboljše v njeni poti v življenje user posted image .

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
3.7.2007 6:56:49   
miaxxx
Rok in Nenya - ČESTITKE ob rojstvu druge hčerkice!!! Res lepa novica! Sem sicer že v službi a tole me je pa do konca zbudilo (drugače pridem k sebi tam nekje ob 10 uri user posted image ). Kako se počuti Nenya? A mala je pa prava navihanka, hi hi in prav je tako!

Joj, res smola za prometno, ampak ni kaj... tole obdobje bo res polno spominov!

Zvezdica - ti držim pesti za zagovor!

Lp

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
3.7.2007 7:44:29   
eya
U, kakšna vesela novica za dobro jutrouser posted image Rok, Nenya in Mina-čestitke vsem za novo navihankouser posted image user posted image user posted image

Naš mali me je pa včeraj, ko sem prišla ponj v varstvo, tako lepo Mami, mami, mami...klicaluser posted image  Ponavadi sem bila mama, zdaj sem pa zgleda že mami... Če ni bila to muha enodnevnica.

Čestitke Kristjanu za prve korakeuser posted image user posted image user posted image Zdaj pa pogumno naokoli. Za kako srečanje se pa nismo nič še dogovarjali.

Lep dan!

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
3.7.2007 7:49:32   
flecker1
user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za rojstvo Brine, res lepo ime je. Želim vam veliko zdravjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
3.7.2007 8:24:40   
mojčika
Rok, Nenya ČESTITKE za navihanko Brino, Mini pa želim najboljšo sestrico na svetuuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 3.7.2007 8:29:50 >

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
3.7.2007 8:43:06   
mojčika
Jaz se pa že grem lenoritis, ne da se mi v službo, moram en razred pospravit, pa se mi ne da it, po mojem bom šla šele v petek, jutri sem pa v komisiji za popravneuser posted image

Naučili pa smo se novo igrco... leti leti avion, leti leti MM.... saj vesti s kazalci trkaš po mizi in dvigneš roke, če kaj leti, MM to obvlada v nulo, je pa tako, da vse leti, za vse dvigne prstke v zrak, udarja s prstki pa kjer se le da, tudi po kahljici user posted image

Pa popek znamo poiskati, sploh pa ga vsem na cesti pokazati, ali pa otrokom dvigovati majčke, da bi ga našliuser posted image

Danes je pa zunaj vse premočeno, včeraj je bil res sodni večer, groza kako treskanje...

Rok ti pa malo fehtaj starše za avto, saj morajo razumet, da so pestri dnevi za tabo, ni kaj, spomini in pol....user posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 3.7.2007 8:46:43 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
3.7.2007 8:58:24   
miaxxx
Mojčika mene pa že ful dolgo zanima, zakaj se pri tvojih postih spodaj vedno izpiše
< Sporočilo je popravil mojčika -- 3.7.2007 8:46:43 > ???

Ja naš pa tud ful rad kaže na popek. Pred kakima dvema meseca je bila moja mama na obisku in ni vedela, da mali zna poiskat popek... tamali pa itak zleze k njej na kavč, ji dvigne majco in se dere popo popo (tako reče on popek)... in ona cela hepi, kaj njen vnuk zna user posted image . res so ene slike ti naši pobalini.

Dva vikenda nazaj sva ga s fantom pustila prvič cel dan in celo noč v varstvu pri babi (sicer smo itak v isti hiši, tako da ni bla kakšna huda sprememba) in sem mu en dan prej, ko sva bila zunaj, vse lepo razložila, da z atijem greva na eno poroko, da naju ne bo ponoči, da ga bo kopali babi in, da bo njej dal lupčka za lahko noč... da pa se naslednji dan za čas kosila spet vidimo in nadoknadimo. In me je lump ful objel (kar niti ni v njegovi navadi - sploh pa ne sredi dneva) in se mi stisnil za vrat. Joj, sem bla kar malo ganjena. Kot da bi vedel kaj mu govorim.

Lp

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
3.7.2007 9:19:54   
Marelica
Nenya, Rok, iskrene čestitke za malo princesko Brinouser posted image !!!! Mini pa za sestrico, se razume. Je pa čisto lepe kilce pridelala vaša punčka. Saj veš, da nas bodo zanimale podrobnosti, samo zdaj je res čas, da se sami privadite na novo stanje. Nič ne imej slabe vesti, če odslej ne bo časa za romane (hihi, čeprav jih bomo po moje kar vse pogrešale). To s karambolom je pa res smola. Še dobro, da je bila samo zvita pločevina! Ko je moj možek prvič dirkal v porodnišnico je podrl vse hitrostne rekorde, na srečo pa naletel samo na policijsko kontrolo, ki mu je pošteno pogledala skoz prste. Sem ga pa vseeno oštela, ker me je blazno strah, da se ravno pri taki ihti kaj zgodi.

Barba, oprosti, samo meni je ta prigoda z mačkami takoooo smešna.user posted image  Se pa res znajo potuhnit in se nič ne čudim, da jih 14 dni niste opazili. Mogoče so se pa že skotile tako velike in jih imate notri samo kak teden. Ubijalski pogled pa čisto verjamem - sploh ker je mačka tuja. Jaz ti svetujem, da pustite vrata odprta in vključite čimveč motilnih faktorjev, pa jih bo mama muca sama nekam drugam odselila. Jaz tudi ne bi bila navdušena, da bi mi tuja mačka prišla skotit mlade...

Krista, dobrodošla nazaj! A ste zdaj že zdravi? Ja, smola pa taka, da se ravno na morju take dogajajo...

Mojčika, pri nas je zdaj tudi kar dolgo pokonci. Včasih se uspemo ravno do pol desete zrihtat za spat, ker predolgo zunaj hodimo (kriva svetloba, ker na uro itak ne gledam). Je pa takrat res takooo zaspana, da v momentu omaga. Včeraj sem jo dala pa spat že pred deveto, pa je imela kar malo problemov z uspavanjem. Samo, da ti pa kdaj do 10h zjutraj potegne... fijuuuuuser posted image .

Zvezdica, danes pa boš diplomirala!!!! SUPERCA!

Ah, Katarina je že vklopila sireno... mama bo morala nehat čvekat.

Lepo in uspešen dan vsem!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
3.7.2007 9:22:01   
Marelica
Kristjan, seveda, tebi pa čestitke za samostojne korake!!!!!!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
3.7.2007 9:33:17   
mojčika
Miaxxx, ker vedno kaj pozabim napisat, potem pa dodajam, ko se spomnimuser posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
3.7.2007 11:38:50   
Pokora
Nenya, Rok in Mina čestitke za princesko!!! Očitno ste dobili še eno nagajivo punčko! Tako Mini vsaj ne bo dolgčas - se bosta lahko skupaj okol podili!
Si me pa prav nasmejal s temle karambolom. Sej ne da bi mi bilo smešno da si imel karambol, samo tako je bilo spet napisano, da si nisem mogla pomagat, da se ne bi smejalauser posted image  Upam da boš hmalu zrihtal avto, da boste lahko normalno funkcionirali. Je bil pa ful prijazen ta v katerega si priletel, da te je potem zategnil do porodnišnice.
V bodoče ti pa želim da se ti življenje malo umiri, ker drugače boš hmalu začel samega sebe srečevati na vratih.user posted image

Kristjan user posted image user posted image user posted image  za prve korake. Le pogumno v svet!

Zvezdica, jaz ti ne držim pesti, ker potem ne bi mogla nič narediti, zato pa ful mislim nate. Sej zdaj si verjetno že fertik (sem pozabila ob kateri uri imaš). Tole je pa kar bilo stresno v zadnjih 14 dneh - mislim, nova služba, pa zagovor. Zdaj bo veliko lažje.

Barba si lahko mislim da nisi bila preveč vesela mačk v hiši. Jaz nimam nič proti mačkam, mi gre pa strašno na živce da ljudje ne poskrbijo zanje in jih ne dajo kastrirat in sterilizirat. Mi smo imeli lani zaradi takih mačk tako poscano hišo, da mi je šlo kar na bruhanje. Kako to smrdi, ko markirajo med parjenjemuser posted image

Zadnje dni si mi kar lepo umivamo zobke. Sem prav presenečena, ker prej smo imeli cel halo zaradi tega.

Se je pa zdaj ko je mali tako bolan, naučil pihniti skozi nos. Je prav posrečen ko mu dam robček pred nos in mu rečem naj pihne. Na sploh preseneča s tem da mi ne dela problemov ne ko mu nalivam fiziološko not, ne ko mu vlečem smrklje ven s pumpico. Ko bi bil samo še malo manj trmast in se ne bi tako metal po tleh.

Kot kaže kar veliko aprilčkov zadnje čase matra večerno spanje. Nik je včeraj zvečer kar sedel v posteljici in se igral z gumbki od pižamice. Zaspan je bil pa že tako hudo, da je bil sam seb v napoto. No kom sem mu spustila roleto, je pa omagal.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Zavarovanje- adriatic ali vzajemna?
Admin

Dodatno zdravstveno zavarovanje- Adriatic ali Vzajemna?

Adriatic (36%)

Vzajemna (39%)

drugo (25%)

Število vseh glasov: 203

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!